نه . فیبر نیستعزیز منطقه شما هم مخابرات همه رو فیبر نوری کرده؟
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
نه . فیبر نیستعزیز منطقه شما هم مخابرات همه رو فیبر نوری کرده؟
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
والا کیفیت سیستم مخابرات ما بد نیستپیشگامان اینجا افتضاحه. اصلا مزخرفه اینطور بگم !
واسه من زنگ زدم 195 شکابت کردم ! دیدم دوروز بعد اینترنتم اوک شد. جالبه که من سرویس 16 مگابیت گرفته بودم . 15 مگابیت میداد . الان از اون روز شدم 24 مگابیت ! بعد چون تراکم کاربرها توی 24 مگابیت خیلی کمه باور کن هیچوقت زیر 2.5 مگابایت سرعت ندارم ) .خب تبریک میگم مخابرات از امروز اینترنتش 1 به 4 شده!!! بدترین سرویس و بدترین ISP با بدترین طرح ها نه شبانه داره نه حجم هاش به بقیه میرسه و نه حتی سایتی واسه دانلود این همه ملت اعتراض کردن که حجم هارو بالا ببرید جای اون اومدن 1 به 4 کردن یعنی شما 1 گیگ استفاده کنی جای اینکه 2 گیگ کم بشه که همینم اشغال بود الان 4 گیگ کم میکنه اشغال تر از قبل اگه میتونید همگی تخلیه کنید اگه هم فیبر دارید از نت همراه استفاده کنید این دزدیه.وقتی هم ترافیک بالاتر بره عمق فاجعه معلوم میشه مثلا 100 گیگ استفاده بشه 400 گیگ کم میشه!!
سلام دوست عزیز وقت بخیرجایی نمیخوابن آب بره زیرشون اینا ) . به سود ماهم کسی کار نمیکنه جز خدا
ممنون از لطفتونوالا تماس گرفتم سامانه اول شکایت کردم. سرعتم 16 مگابیت اسمی بود. ریت دانلودم روی 600 کیلوبایت بیشتر نمیشد . زیر بار هم نمیرفتن . زنگ زدم شکایت کردم . گفتن شما بین 16 تا 24 مگابیت باید سرعت داشته باشید ! هفته بعد جوابش اومد که سرویس شا الان اوک شده . از طرفی گفتن که به صورت نرم افزاری خط بررسی میشه هر چقدر کشش داشته باشه همونقد فیکس میشه . که درست گفتن. شب که ترافیک سنگین تر میشه مثله الان سرعت من از 24 مگابیت میاد روی 21 تا 22 مگابیت . ولی بازم راضیم. عکس پیوست شد . زنده باد مخابرات
خواهش میکنم عزیزم .ممنون از لطفتون