فک کنم مخابرات تقسیم سه میشه یعنی ۶۰ گیگ باشه.اهان به اون فاکتورهای نویز دقت نکرده بودم...من از نظر این گفتم بگه زیاد کنن که راحتتر باشه....90 گیگ ترافیک داره خب باید روزی 3 گیگ دانلود کنه که حروم نشه :دی
فک کنم مخابرات تقسیم سه میشه یعنی ۶۰ گیگ باشه.
۹۰ درصد خطا اصلا ۱۶ مگابیت جواب نمیده
عوامم تخصصی ندارن اصلا نمیدونن اینترنت داخلی خارجی چیه مگابیت/مگابایت چیه فک میکنن اون حجمی که میخرن مثل همیشه میتونن ازش استفاده کنن نمیدونن یک دوم/سوم/چهارمش واقعیه بقیش رو باید برن سایت بانک مصرف کنن.
اون از بازار موبایل که سال جدید برا یه میان رده مثل سری a سامسونگ باید ۲ میلیون بدی، اینم از اینترنت که طرف ۱۶ مگابیت میگیره تازه میفهمه خطش ۲ مگابیت بیشتر نمیکشه.
حتی اونایی هم که اینارو میدونن هم با کله رفتن این طرح های جدیدو خریدن و حقشونه اگه ضدحال بخورن.
مخابرات نصف نصف هستش. من الان 210 گیگ رو خریدم. 105 گیگ ترافیک بین المللی دارم و 105 گیگ داخلی.فک کنم مخابرات تقسیم سه میشه یعنی ۶۰ گیگ باشه.
۹۰ درصد خطا اصلا ۱۶ مگابیت جواب نمیده
عوامم تخصصی ندارن اصلا نمیدونن اینترنت داخلی خارجی چیه مگابیت/مگابایت چیه فک میکنن اون حجمی که میخرن مثل همیشه میتونن ازش استفاده کنن نمیدونن یک دوم/سوم/چهارمش واقعیه بقیش رو باید برن سایت بانک مصرف کنن.
اون از بازار موبایل که سال جدید برا یه میان رده مثل سری a سامسونگ باید ۲ میلیون بدی، اینم از اینترنت که طرف ۱۶ مگابیت میگیره تازه میفهمه خطش ۲ مگابیت بیشتر نمیکشه.
حتی اونایی هم که اینارو میدونن هم با کله رفتن این طرح های جدیدو خریدن و حقشونه اگه ضدحال بخورن.
در صفحه کاربری مینویسه که چقدر ترافیک داخلی دارید و چقدر بین المللی؟مخابرات نصف نصف هستش. من الان 210 گیگ رو خریدم. 105 گیگ ترافیک بین المللی دارم و 105 گیگ داخلی.
نه. ولی مخابرات تماس گرفتم اینطور گفتش. حالا یک نکته جالبی !در صفحه کاربری مینویسه که چقدر ترافیک داخلی دارید و چقدر بین المللی؟
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
پس نیازی نی زنگ بزنم بگم کمش کنن؟سیگنال و نویز خط خیلی خوبه. ۹ مگ رو راحت جواب می ده.
شما کدوم سرویس رو داری؟ تایم رایگان سرویس من 6 تا 12ـه و تغییری نکرده. این سرویس اپلود رایگان هم داشت اپلود کلا مجانی بود که یه ماه پیش حذفش کردن.
نمیتونن دانلود رایگان طرح های گذشته رو بردارن چون توی قرارداد اومده دانلود رایگان داره و اگر بردارن کلاه برداریه. اینکه اپراتورها دانلود رایگان بدن یا ندن دست خودشونه ربطی به جایی نداره. مثلا توی همین طرح های جدید یسری اپراتورها مثل فن اوا تایم دانلود رایگان هم ارائه میده ولی مخابرات حذف کرده.
محدودیت دیگه ای که در این طرح های جدیده http://akharinkhabar.com/Pages/News.aspx?id=3905302 دیگه مثل گذشته نیست پهنای باند باز باشه قبلا 512 حجمی میگرفتی پهنای باند تا 16 مگابیت باز بود ولی توی این طرح های جدید سرعت ها واقعیه و 512 همون 64kbps هست. از اونور هم مخابرات دانلود رایگان نمیده و ترافیک بین المللم یک سوم حساب میکنه برای همین مفت نمی ارزه حداقل برای من که دانلود میکنم کارایی نداره.
اون اتفاقیم که میگفتم افتاد
امشب رفتم پروفایلمو چک کردم دیدم بله دانلود شبانه م از 28 آذر (امشب) حذف شد
مشاهده پیوست 1047725
بماند که مصرف گیگ هم به شدت بالا رفته و تقریبا اگه یه پیج باز کنم 200 300 مگ مث نقل و نبات کم میشه که فک کنم به خاطر همین ترافیک بین الملل و داخلی باشه
آقا واسه من هم همینه به قرآن !
ترافيک باقيمانده : 175534 مگابایت
طبق این آمار من توی 7 روز 50 گیگابایت ترافیک مصرف کردم ! تازه سه روزشم نبودم ! مزخرفه مزخرف. دزدی دزدی. حالم دیگه داره بهم میخوره
مفتضحه. خدا جوابشونو بده فقط.مخابرات انقد دزد و بی شرفه که روی گیگی که ما قبل از اجرای تعرفه های جدید خریدیم هم داره اینترنت بین الملل و داخلی حساب میکنه
نمیدونم ضریبشم چنده، احتمالا یا 3 به 1 هست یا 4 به 1
یعنی رسمن یه سرچ ساده تو گوگل یا چک کردن تلگرامم، در حد چند صد مگ مصرف میکنه
کیفیت نصف شده . بلکه هم بیشتر از نصفدوستان من مخابرات نامحدود داشتم امروز رفتم جمع اوری، تا از ها وب نت بگیرم، چطور میشه فهمید خطم فیبرش نوری هست یا مسی؟ مخابرات به نظرم راست نمیگه.
کسایی که از مخابرات نت جدید گرفت راضی هستن؟
حالا خوبه شما اخرای سرویسته و یکسالی دانلود کردی.اون اتفاقیم که میگفتم افتاد
امشب رفتم پروفایلمو چک کردم دیدم بله دانلود شبانه م از 28 آذر (امشب) حذف شد
مشاهده پیوست 1047725
بماند که مصرف گیگ هم به شدت بالا رفته و تقریبا اگه یه پیج باز کنم 200 300 مگ مث نقل و نبات کم میشه که فک کنم به خاطر همین ترافیک بین الملل و داخلی باشه