cybermind
Registered User
- نوشتهها
- 714
- لایکها
- 481
چرا با خودشون تماس نمیگیرید؟دسترسی و پنل کاربری و ... همه رو حذف کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا با خودشون تماس نمیگیرید؟دسترسی و پنل کاربری و ... همه رو حذف کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا با خودشون تماس نمیگیرید؟
سرعت تا چند مگابیت باز بود؟میخوام تخلیه کنم برم روی شاتل
تعرفه های مخابرات فاجعه شده
من 40 میدادم 128 نامحدود داشتم بدون سقف و ... صبح تا شب هم دانلود داشتم ثابت بود سرعت
ولی الان باید 50 بدی تا 56 گیگ دانلود کنی اونم 25 تا خارجی 25 داخلی ،،،،،،،،، این یعنی دزدی برنامه ریزی شده[/QUOTE
دسترسی و پنل کاربری و ... همه رو حذف کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟
مخابرات محل ما هنوز میگه اعمال نشده 10 روز دیگهمن الان از مخابرات 16 مگابیت رو گرفتم با 210 گیگ ترافیک .
سرعت دانلودم 1.8 هست . البته از پارسال کلا روی 16 مگابیت بودم . به نظرم عالیه واسم. دیگه هم نیازی پیدا نمیکنم به ترافیک !
پورت شاتل رو هم تخلیه کردم ! سرویس های 16 مگابیتش رو اورده روی 8 مگابیت بعد بهونه های الکی میاره ! شاتل لند رو هم که برده خونه خاله ! خبری نیست ازش .
اقا در کل . مطمئن باشید وقتی مخابرات 300 گیگ ترافیک رو میده 300 تومن. الان که داره 100 گیگ رو میده 80 تومن زیاد براش فرقی نداره و خدا تومن سود دارن اینا ! هیچ چیزی توی ایران اندازه ی اینترنت سود نداره براشوتن
مخابرات ؟؟؟؟سرعت تا چند مگابیت باز بود؟
شما ببین چه خبر بوده که این همه سال گرون فروشی میکردن و نمیشد کاریش کرد ! پولی که از نت در میارن از پوله نفتم بیشتره به قران قسم ! الان با یک دستور اینقدر عقب نشینی کردن ! خیلی مفتضحه. چرا مراجع تقلید که این همه جا نظر میدن کاری به این ندارن ! کلی میگما . مسخرس همش بابافعلا که با این مصوبه جدید و طرح های جدید فاتحه خوندن تو اینترنت رفت...
اقا من گرفتم ! مزخرف شده مزخرف ! به محض اینکه این سیاست رو اجرا کردن مزخرف شده . سرعت دانلود من اومده روی 500 کیلوبایت از 1.8 مگابایت ! الان دارم همراه اول استفاده میکنم. گور پدر اینترنت دی اس ال !میشه یکی که اینترنت جدید مخابراتو گرفته(۱۶ مگابیت) بگه که وضعیتش چطوره؟ سرعت دانلود و پینگ و ...
دوستان.
ترافيک باقيمانده : 215040 مگابایت
210 گیگابایت ترافیک دارم ! میگن که 105 گیگش ترافیکه بین المللی هستش. 210 گیگش داخلی هم میتونه باشه . دیگه نیازی به خرید شارژ ندارم خدا رو شکر. همینش خوبه