هم چنان با آپلود کردن بر روی hoster ها از جمله MediaFire مشکل دارم، دوستان چنین مشکلی ندارند؟
سلام
از دی ان اس های مخابرات و گوگل استفاده کنید .
8.8.8.8
4.2.2.4
هم چنان با آپلود کردن بر روی hoster ها از جمله MediaFire مشکل دارم، دوستان چنین مشکلی ندارند؟
اقا مگه میشه به مودم مربوط باشه ؟ من قبلا از یه شرکت دیگه سرویس داشتم این مشکلات رو نداشتم همین مودم رو داشتم!
یعنی اصلا پیش نیومده برای شما که دیسکانکت بشی ؟؟؟
مشکل دیگه اینه که مودم دیگه از کجا بیارم!
سلام
از دی ان اس های مخابرات و گوگل استفاده کنید .
8.8.8.8
4.2.2.4
ممنون، کجا باید اینها را وارد کنم؟ از همان قسمت Use the following DNS server addresses در تنظیمات مودم؟
ادیت: و کدام یک Preferred DNS Server و کدام Alternate DNS Server باشد؟
سلام بله دوست عزیز دقیقا همون جا.
سلام، mahni1390 عزیز. پس 8.8.8.8 را به عنوان Preferred DNS و 4.2.2.4 را به عنوان Alternate وارد کنم؟
یعنی فرقی نمیکنه ؟ مسئول مخابرات گفت باید رو حالت بریج باشه ؟
اموزشی برای انجام اتوماتیک هست ؟
مشکل مسنجر رو شما ندارید ؟
ممنون.
---
الان که DNS ها را تغییر دادم، آپلود به خوبی بر روی MediaFire تا 99 % پیش می رود و بعد ناگهان پیغام Failure... با دو فایل امتحان کردم...
عکس بگیر بزار ببینم چی اروری میده ؟
برای آپلود از مرورگر opera استفاده کن
سلام خب خوشحالم که مشکلتون حل شده.یک پیغام Failure تنهاست...
به احتمال زیاد مشکل از مرورگر است، الان که با Chrome امتحان کردم در 100 % پیغام ناموفق بودن آپلود را داد، در حالی که فایل آپلود شده بود... بارهای قبل هم که با Firefox امتحان کرده بودم پیغام خطا به اشتباه داده می شد، فایل ها آپلود شده بودند.
سلام رفقا من هفته پیش ثبت نام کردم گفتن ۷تا۱۰ روزه وصل میشه منطقه مخابراتی شیخ فضل الله. به نظرتون چه مودمی بگیرم که با adslمخابرات سازگار باشه توو خوده دفترچه راهنما زده بود huawei mt880 چطوره به نظرتون لطف کنید قیمت مودمای مد نظر یا همونو هم بگید
سلام
حدود10 روزه مشترک adsl مخابراتم ولی تنها سایتهای فارس رجا نیوز وسرچ گوگل رو دسترسی دارم سایتهای یاهو سایتهای خبری داخلی و.............کلا دسترسی ندارم
سلام
حدود10 روزه مشترک adsl مخابراتم ولی تنها سایتهای فارس رجا نیوز وسرچ گوگل رو دسترسی دارم سایتهای یاهو سایتهای خبری داخلی و.............کلا دسترسی ندارم
هرجوری هم پیگیری کردم به نتیجه نرسیدم حتی مودم وسیستم وسیستم عاملو رو هم عوض و یاامتحان کردم
کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام، برخلاف شما چند روز است که تنها هر از چند گاهی Google برای من باز می شود.
اگه اصلا پینگ ندارید و فقط سایتهایی که روی سرورهای ایرانی هست مثل سایت تبیان را باز میکنه مشکل از مخابرات هست و باید تماس بگیرید 1899.
ولی اگه پینگ دارید و هیچ سایتی برای شما باز نمیشه یه بار مودمتون رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید مودم رو دوبارتنظیم کنیدو DNS های سایت گوگل و مخابرات رو وارد کنید و حتما رو حالت کانکشنی تنظیم کنید.
برای پینگ گرفتن این دستور رو در run وارد کنید ping 4.2.2.3 -t و ok رو بزنید