سلام دوست عزیز
منم از دو روز پیش تا حالا دقیقا همین مشکلو دارم و خود به خود نت قطع شد(البته bridge و ... رو چک نکردم،یعنی بلد نیستم،میشه یه راهنمایی در این مورد بکنید؟)
همون موقع با چیز--پـــی ان چک کردم کانکت شد و از همون موقع تا حالا فقط تونستم با چیز--پـــی ان کانکت شم...در غیر این صورت همون پیغامو میده و یه علامت تعجب زرد رو صفحه نشون میده...ضمن این که سرعتم تو روز به دایال آپ رسیده در حالی که 256 دارم و قبلش با 30 دانلود داشتم
البته دیشب هم با چیز--پـــی ان با سرعت 30 دانلود داشتم ولی الان رسیده به 5 !!!
مثل این که ایراد اساسیه و فقط مشکل منو شما نیست درسته؟
ممنون
اساتید عزیز...چرا هیچ کس از این خبر،خبر نداشت ! 10 تومن برام آب خورد !!!:blink:
آدرس DNS های جدید شرکت مخابرات ایران
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت اقدام به راه اندازی و نصب
سرورهای جدید DNS با آدرس های IP به شرح 217.218.127.127 و 217.218.155.155 نموده ا و این سرورها از تاریخ
اول شهریورماه امسال فعال خواهند شد. ضمنا بر اساس اعلان شرکت ارتباطات زیرساخت،
سرورهای DNS قبلی با آدرسهای 217.218.127.104 و 217.218.127.105 و 217.218.155.104 و 217.218.155.105
غیرفعال خواهند شد.
از کلیه مشترکین سرویس های DSL تقاضا شده است نسبت به تغییر IP موردنظر در سرورهای مربوطه و ا
طلاع رسانی به موقع به مشترکین خود اقدام لازم به عمل آورند
من زنگ زدم به نصاب مخابرات که قبلا برای نصب اومده بود و 15 تومن پول بابت نصب گرفته بود!
گفت من نزدیک خونتونم و تا 5 دقیقه دیگه میام برای شما رو هم درست می کنم... !
اومد آدرس DNS رو عوض کرد ،یه فرم داد نوشته بود هزینه راه اندازی 15 تومن...منم به ناچار امضا کردم،بعد گفت قابلی نداره ! گفتم چی؟! گفت 15 تومنه چون استادمون مشترک بوده شما 10 تومن بده !!! (حالا خوبه هردو شاگرد یه استاد بودیمو سر این با هم یه کوچولو رفیق شدیم)منم به ناچار پولو بهش دادم ولی اصلا راضی نیستم باید پشت تلفن می گفت و من عددو وارد می کردم.
خبرو تو یه سایت دیدم ولی تو مخابرات چنین خبری رو پیدا نکردم...کسی می تونه لینک منبع اصلی خبرور بده؟ می خوام ببینم وقتی مشکلی پیش میاد تو چه سایتی برم و خودم درستش کنم و این قدر براش هزینه نکنم !
دوستانی هم که مشکل منو دارن آدرسا رو وارد کنن.راهنمایی بیشتر خواستین بگین تا بگم...شما دیگه پول مفت به نصابای مفت خور مخابرات ندین !
منبع خبر فوق:
http://www.abarpc.com/fa/?p=17
ممنونم