مشکل اصلی من استارت زدن اولیس یعنی اون اروری که توو ۲ پست قبلی گفتمو وقتی میده که با adsl کانکت شدم و میخوام مرورگرو باز کنم و وارد هر سایتی بشم وقتی با جی پی ار اس کانکت میشم مرورگرو باز میکنم و وارد یه سایتی میشم بعد جی پی ار اسو قطع میکنم و با adsl میام دیگه هر ساتیو میره
مسنجرم لاگین نمیکنه
دوستان ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید سرعت دانلود باز کردن صفحات همه چی عالیه ولی این مشکل اعصابموبهم ریخته مشکل از چی میتونه باشه که وقتی با adslکانکت میشم و مرورگرو باز میکنم ویخوام وارد یه سایتی بشم یا هر صفحه ای رو باز کنم اون ارورو میده مگر اینکه adsl رو قطع کنم باgprs یا dial up کانکت بشم سایت مورد نظرو باز کنم بعد دیسکانکت بشم مجدد با adsl وصل بشم تا بتونم ازadsl استفاده کنم ...
اگه مرور گرو ببندم دوباره باز کنم همون مشکل پیش میاد
این ارورشه
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Please try the following:
Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.[/QUOTE]
کسی نمیتونه به من کمک بکنه