بله. در کل قاعده ی ترانسفر اطلاعات همینه. یعنی مجموع دانلود و آپلود یا بهتر بگیم : مجموع سند و رسیو شما محاسبه خواهد شد برای به دست آوردن تبادل اطلاعات شما در یک ماه. همه جا هم همینطوره و پارس آنلاین هم اینطور بوده و هست. این که میگن 10 گیگ محدودیت در ماه دارید یعنی شما اگر یک سایت دانلودی داشته باشید و در یک ماه حدود 5 گیگابایت روی سایتتون آپلود کنید، در واقع 5 گیگ از پهنای باندتون رو مصرف کردید و فقط 5 گیگ دیگه برای دانلود یا آپلود باقی مانده است که می تونید هرجور دوست دارید مصرفش کنید حالا یا دانلود کنید یا چیزی رو اپلود کنید !! یا هردوش رو با هم انجام بدید !پارس دانلود و اپلود را با هم حساب میکنه فرم اشتراک جدیدشون را ببینید :wacko:
سلام
من به مدت یک سال از آسیاتک ADSL با سرعت 64 گرفته بودم و مشکلی نداشتم . چندی پیش ISP ام را عوض کردم و از پارس آنلاین 256 گرفتم . خلاصه بگم که به مشکلات عدیده ای بخوردم که از دوستان تقاضای راهنمایی دارم .
1- وقتی دارم از رپیدشیر دانلود میکنم بعد از گذشت مدتی همونجا متوقف میشه و دانلود ادامه پیدا نمیکنه اینترنت قطع نمیشه ولی دانلود آنقدر متوقف میمونه که خودش کنسل میشه .
2- هیچکدام از نرم افزارهای P2P کار نمیکنند . مثلا emule در مرحله connecting باقی میمونه .
3- بعضی سایتهارا باز نمیکنه و cannot find میده ولی با پ ر و ک س ی راحت باز میکنه (منظورم سایتهای مجازه مثلا بعضی وقتها یاهو) .
4- پی تی یکی در میون ف ی ل ت ر ه .
با پشتیبانی صحبت کردم میگن به خاطر قطع شدن سه رشته فیبر نوری در دریای مدیترانه است . حالا از دوستانیکه آسیاتک و پارس آنلاین دارند خواهش میکنم توضیح بدند که این مشکل برای اونها هم پیش میاد یا نه ؟
خلاصه برم دوباره سراغ آسیاتک یا نه صبر کنم فیبرارو بچسبونند بعد تصمیم بگیرم .
با تشکر
کابل ها که درست شده و الان اگر شما مشکلی دارید از جای دیگست. پشتیبانی پارس آنلاین هم دنبال یه بهانه بود که قطعی فیبر بهشون این بهانه رو داد که تا یک ماه دیگه به این مسله گیر بدن.
1 - در مورد رپید و مشکل شما. به شخصه فکر می کنم ایراد به خاطر کندی سرعت در مرکز مخابراتی شما باشه. وقتی کیفیت شبکه میاد پایین اتفاقی که میفته اینه که سند و رسیو کند میشه و گاهی به کل متوقف میشه. در کل ایراد از شبکه ی پارس آنلاین در منطقه ی شماست !
2 - قبلا می تونستید باهاشون کار کنید ؟ اگر می تونستید و الان نمی تونید که اینم برمیگرده به مشکلات کندی شبکه ..
4 - فیلترینگ هم که اصلا ربطی به فیبر نوری و این مسایل نداره . پارس انلاین از پیشگامان فیلتر هست. و خب خودشون فیلتر کردن. ممکنه در شبکه ی اسیاتک یا جاهای دیگه باز باشه این سایت.
در کل با این وضع به نظر من شما بری سراغ همون آسیاتک یا این که بری سپنتا هم خیلی از پارس آنلاین بهتره. پشتیبانی بی ادب و پرروی پارس آنلاین رو هیچ جا نداره :دی
نه قربونت برم... به نظر من که شاتل سگش می ارزه به پارس آنلاین... تازه من یه ربع سکه بهار آزادی هم از شاتل برنده شدم...
به جان خودم... من 4 تا فیلم 700 مگی دانلود کردم...:grrr:hno: دیدم اکانت یه ماهم یه هفته ای تموم شد... زنگ زدم میگم خانم بیغشی(اسم طرف بود:blink
من یه هفته نیست از شما سرویس گرفتم... چرا سرویسم تموم شده... میگه شما 8 گیگ دانلود کردین... میگم من توی یه هفته چی جوری میتونم 8 گیگ دانلود کنم... میگه کردین دیگه...:wacko: (ایشالا که از گلوتون پاینن نره...) (ایشالا خرج دوا درمونتون شه) (مگه پول علف خرسه، که من هفته ای 30 هزار تومن بدم برا اینترنت)
حالا میخوام پارس آنلاین رو کنسل کنم برم از یه جهنم دیگه که محدودیت دانلود نداره بگیرم...
کاش واقعن 8 گیگ دان کرده بودم دلم نمیسوخت...(آخه من کی پارس آنلاین رو فحش بدم که دلم خنک شه)...
من باشم پارس رو ول نمی کنم ( چند نفر پشيمون رو هم سراغ دارم )
خودم داتک استفاده میکردم قبل'ش که خدارو شکر خلاص شدم ..
در نهايت به این برميگرده که این مدت خود شما راضی بودی يا نه !؟ و البته کدوم منطقه مخابراتی هستی
این مشکل تاييد میشه / ماه پيش برای من پيش اومد
سلام به همه بچه ها
اگه حتی اینترنت رو از خیرش میگذرید بگذرید ولی از این دزد آنلاین اینترنت نگیرید
دیگه از این پارس آنلاین بد تر دزد تر ندیده بودم
2 گیگ ترافیک شارژ کردم 1.5 واسم شارژ کردن
زنگ ردم میگم چرا میگن دانلود کردی میگم تو 10 دقیق چطوری 500 مگ دانلود میشه میگن همینه
یعنی از این پارس آنلاین بگیرید همه عمرتون به فنا رفته از ما گفتن بود
توجه داريد كه اون اعتبار رايگان، تنها 10000 تومان است !احتياجي به بمب و اينجور چيزا نيست اگه دوستان سراغ پارس آنلاين نرن و ديگه باهاشون تمديد نكنن ، اونا مجبور ميشن دنبال مشتري بيان . همونطور كه گفتن هر كسي فرد جديدي رو براي گرفتن ADSL معرفي كنه اعتبار رايگان براي تمديد اشتراكش ميدن .
اگر باز هم سراغش نريم هم محدوديت رو برميداره و هم قيمتهاش رو پايين مياره . شك نكنين .
من خودم نامحدود پارس آنلاين دارم.:happy:دست آخر با پارس فسخ کردم ( البته سپنتا هنوز وصل نکرده)
واقعا راضی بودم
فکر نمیکنم هيچ ISP ديگه ای با کيفيت پارس وجود داشته باشه/ فقط مشکل محدوديت
اگر محدوديت نداشت عالی میشد
من خودم نامحدود پارس آنلاين دارم.:happy:
تو رشت که قیمت 256 نامحدود ( پارس آنلاین ) چیزی حدود 74 هزار تومن هست. تهران رو نمی دونم چجوریاست .کنسل کردم- فقط شرايط نامحدود چی بود !؟ يعنی قيمت ماهانه ( سرويس 256 )
تو رشت که قیمت 256 نامحدود ( پارس آنلاین ) چیزی حدود 74 هزار تومن هست. تهران رو نمی دونم چجوریاست .