سلام
یک سوال خیلی مهمه از دوستان مشترک پارس انلاین
از دیروز ( حدس می زنم چون دیروز متوجه این نکته غیر عادی شدم شاید چند روزه) موقع استفاده از نرم افزار utorrent متوجه نکته خیلی عجیبی شدم اینکه بدون اینکه من خودم دانلودم را محدود کرده باشم محدودیت دانلودم را روی 18 گذاشته فکر کردم شاید نرم افزارم مشکلی داره امتحان کردم سرعتهای پایین 18 را روی نوار ابزار پایین صفحه به این صورت نشان میده [10] فرضا هر محدوده ای که خودم تعیین کرده باشم ولی وقتی unlimit یا مقداری بالاتر از [18] می گذارم روی همان 18 ثابت می مانه با پارس هم که تماس گرفتم پشتیبانی خیلی مشکوک بود!!
مسئول پشتیبانی کاملا بی تجربه بود ( حتی نمی توانست سرعت را با واحد درست بگه قصد توهین ندارم فقط جوابهای بعدی که به من داد خیلی حرفه ای بود انگار یک متن را کاملا حفظ کرده باشه که کاملا خلاف بقیه ی توضیحاتش بود)
وقتی گفتم چرا سرعت من روی 18 گفت نه این برنامه چون برنامه اشتراکی حتما شما peer یا seed کمی دارید که سرعتتان پایین ما هیچ گونه محدودیت سرعتی برای شما نگذاشتیم و اصلا این غیر ممکن ( چندین بار روی این نکته تاکید کرد)
با همه این حرفها به نظر میاد پارس سرعت تورنت را محدود کرده می خوام بدانم احیانا بقیه هم این مشکل را پیدا کرده اند یا نه؟
ممنونم