• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم این مطلب هم بد نیست بخونید. ادم حسرت میخوره وقتی میبینه چقدر برای کاربرانشون اهمیت و ارزش قایلن :
http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=3147

ما اینجا واسه یه اینترنت زپرتی اشتراکی 128 کیلوبیت بر ثانیه چقدر بدبختی می کشیم و چقدر به شعور و شخصیت ما توهین میشه در عوض خالی کردن جیبمون توسط شرکت های اینترنتی !!!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
این چیزی نیست....یکی از اقوام من تو ایتالیا داره از سرویس 11 مگ وایرلس...اونم دولتی استفاده میکنه...ماهی 10 یورو...

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چیزی نیست....یکی از اقوام من تو ایتالیا داره از سرویس 11 مگ وایرلس...اونم دولتی استفاده میکنه...ماهی 10 یورو...
واقعآ خوش به حالش. چقدر تو اروپا و بعضی کشورهای همین آسیا مثل مالزی، اندونزی و ... به اینترنت و کاربرانشون اهمیت و ارزش میدن. در عوض اینجا هرروز به یه بهانه یی می خوان بزنن تو سر کاربران اینترنت و بیشتر محدود و محرومشون کنند. باعث تاسفه.

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارس آنلاین یه سرویس جدید قرار داده :

128 - 3 گیگ در ماه - 14950 تومان

http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-price-tehran
هه هه ! چه پلن چرت و مضخرفی .. بخوره تو سرش ... 3 گیگ یعنی چی ؟ مسخره بازی. وقتی سرعت در حد 128 هست ناخوداگاه حد استفاده ی مشترک هم میره بالا دیگه. مگر میشه کسی اینترنت یک مگ داشته باشه ولی در حد یک کسی که 128 کیلوبیت داره استفاده کنه ؟ خب اگر استفاده ش در اون حد باشه که میره همون 128 میگیره. مغز خر خورده مگه بیاد پول اضافی تر بده بابت چیزی که نمی خواد یا نمی تونه ازش استفاده ببره ؟!!

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

یک سوال خیلی مهمه از دوستان مشترک پارس انلاین

از دیروز ( حدس می زنم چون دیروز متوجه این نکته غیر عادی شدم شاید چند روزه) موقع استفاده از نرم افزار utorrent متوجه نکته خیلی عجیبی شدم اینکه بدون اینکه من خودم دانلودم را محدود کرده باشم محدودیت دانلودم را روی 18 گذاشته فکر کردم شاید نرم افزارم مشکلی داره امتحان کردم سرعتهای پایین 18 را روی نوار ابزار پایین صفحه به این صورت نشان میده [10] فرضا هر محدوده ای که خودم تعیین کرده باشم ولی وقتی unlimit یا مقداری بالاتر از [18] می گذارم روی همان 18 ثابت می مانه با پارس هم که تماس گرفتم پشتیبانی خیلی مشکوک بود!!
مسئول پشتیبانی کاملا بی تجربه بود ( حتی نمی توانست سرعت را با واحد درست بگه قصد توهین ندارم فقط جوابهای بعدی که به من داد خیلی حرفه ای بود انگار یک متن را کاملا حفظ کرده باشه که کاملا خلاف بقیه ی توضیحاتش بود)
وقتی گفتم چرا سرعت من روی 18 گفت نه این برنامه چون برنامه اشتراکی حتما شما peer یا seed کمی دارید که سرعتتان پایین ما هیچ گونه محدودیت سرعتی برای شما نگذاشتیم و اصلا این غیر ممکن ( چندین بار روی این نکته تاکید کرد)

با همه این حرفها به نظر میاد پارس سرعت تورنت را محدود کرده می خوام بدانم احیانا بقیه هم این مشکل را پیدا کرده اند یا نه؟
ممنونم

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اینجا مشکلی نیست...تا 20-22 میره کامل....با fg هم همینه...

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سرعت من افت کرد
تقریبا نصف شده!
کسی سرعتش افت نکرده؟

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
دوباره سرعت من افت کرد
تقریبا نصف شده!
کسی سرعتش افت نکرده؟

سرعت که مزخرفه
مرکز کلانتری
سرویس 384Kb/256Kb
تو ساعات اداری عملا سرعت تعطیله
صبح زود و شبها سرعت خوبه!!
ما 4 ماهه این سرویس رو داریم و تو این 4 ماه قضیه همینه
یه سرویس 1Mbps شاتل هم داریم که فوق العادست. (120KB/s سرعت ثابت در هر موقع از شبانه روز!)

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
پارس برای اینترنتش محدودیت گذاشته اینجوری خیلی بده و اصلا بصرفه نیست

من که شهرستانم برای یک سرویس 256 باید 54 تومن بدم تا فقط 20 گیگ ترانسفر داشته باشم مجموعه سند و رسیو

حالا چی کار کنیم کسی نظری داره

اهواز خراب شده هم که هیچ امکاناتی نداره وگرنه میرفتم از شرکت دیگری می گرفتم

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
چارش تحریم و اعتراض سراسریه...تاکی باید هرچی گفتن بگیم چشم..!!!!

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا محدودیت هیچی
همش افت سرعت داره

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
کسایی که پارس هستن...میتونن تو یوزر پیج لوگین کنن؟...

بوهای مشکوک میاد....!

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
نه----------
10 روزی هست نمیشه بازم معلوم نیست چه کلکی تو کاره

Infernus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام من 128 دارم میخوام به 254 تبدیل کنم ایا پارس در تهران به کاربران خانگی 256 میده؟

Mohfath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من 128 دارم میخوام به 254 تبدیل کنم ایا پارس در تهران به کاربران خانگی 256 میده؟

داداش من تعجب می کنم که آیا شما واقع راضی هستی از اینترنتت؟

مطمئن باش که زیاد فرقی نمی کنه. اینا می گن ما حداکثر سرعت 256 رو میدیم!!!

پیشنهاد من اینه که ISP رو عوض کنی. اما به هر حال نظر خودته.

در مورد سوالت هم باید بگم تا 256 رو پارس مشکلی نداره. تو اوراکل که من ازش گرفتم تا 512 رو به کاربرای خونگی میده.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چند وقتیه یه خورده قاتی کرده
معلوم نیست چه خبره

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان اقا من همين الان مخوام برم اين سرويس بگيرم يا 256 يا 384Kb
من بخاطر اين دارم مخابراتم عوض ميكنم مخابرات قندي نميدونم ايا كار درستي ميكنم يا نه الان چه طور بگيرم يا نگيرم

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
من بخاطر اين دارم مخابراتم عوض ميكنم مخابرات قندي نميدونم ايا كار درستي ميكنم يا نه الان چه طور بگيرم يا نگيرم
چي كار كنم دوستان؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
اين جمله خودتان ميشه معني كنيد. چون من هر چه خواندم هيچي از آن متوجه نشدم!!!:rolleyes: مگه مخابرات هم عوض كردنيه؟!

بالا