• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از 2 روز پیش تا الان برای شما هم اینطوریه که هر چند دقیقه (یا حتی 1 دقیقه) مرتب قطع و وصل میشه؟
هر برنامه یا بازی که نیاز به اینترنت داشته باشه درست جواب نمیده چون هر دقیقه از چند ثانیه تا چند دقیقه قطعی داره.

برای همه این مشکل وجود داره؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نه برای من موشکلی نداره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چیزترشکنو میگم خودش که مشکلی نداره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چیزترشکنو میگم خودش که مشکلی نداره

نه من کلی میگم، ک.ر.ی.و رو که کلا خراب کردن و هر دو مین یکبار قطع میشه، مشکل من با خود اینترنت هم هست مرتب قطع میشه هر دقیقه چند ثانیه قطع و وصل میشه (چراغ مودم سبز میمونه یعنی اتصال وصله ولی تایم اوت میده و باز باید صفحه رو رفرش کرد تا باز بشه)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه مثال بزن من چک کنم.

آیفون یا آیپد داری؟ مثلا یه بازی هست Clash Of Clans مواقع بیکاری بازی میکنم از 3 روز پیش تا الان هیچ کاری نمیتونم انجام بدم یعنی به محض اینکه اجرا میکنم 1 دقیقه بعد پیغام میاد اینترنت قطع شده دوباره اجرا کن بازم اجرا میکنم 1 دقیقه بعد همین مشکل پیش میاد.
(حدس من اینه که خودشون عمدا این کار رو کردن که کر.یو رو هم همینطوری از کار بندازن یعنی ارتباطش با سرور برای چند ثانیه قطع بشه و دیسکانکت بشه، البته این فقط یه حدسه و احتمال درست بودنش پایینه :D)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره اینا همش مربوط به همین مشکله. کلا هر اتصالی غیر از وب گردی باشه اینطوری میشه!! بازی ها هم از پورت های دیگه استفاده میکنن شبیه فیل تر شکنن

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
بچه‌ها به غیر از کریو خود اینترنت هم هی قطع و وصل می‌شود

همه چی آرومه من چقدر خوشبختم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره اینا همش مربوط به همین مشکله. کلا هر اتصالی غیر از وب گردی باشه اینطوری میشه!! بازی ها هم از پورت های دیگه استفاده میکنن شبیه فیل تر شکنن

همیشه میگفتم اینا چقدر بلدن و ایران توی هر چی ضعیف باشه تو این موارد خیلی قویه ولی با این روش افتضاحشون دیدم تو همین مورد هم هیچ پخی نیستن :eek:

بچه‌ها به غیر از کریو خود اینترنت هم هی قطع و وصل می‌شود

همه چی آرومه من چقدر خوشبختم

واقعا مسخره ست، با این اوضاع فکر کنم کلا باید قید بازی رو بزنم چون اگه درستش کنن کر.یو هم درست میشه :eek:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کسی میتونه ثابت کنه که سرویسش ADSL2+ هست؟ امشب یه تست کردم از حالت auto که اولی میشه خارج کردم:

0d6a9efb88fdfa3aa0ced0f891a634d6.png

فقط رو موارد 2/3/4 کار میکنه!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کسی میتونه ثابت کنه که سرویسش ADSL2+ هست؟ امشب یه تست کردم از حالت auto که اولی میشه خارج کردم:

0d6a9efb88fdfa3aa0ced0f891a634d6.png

فقط رو موارد 2/3/4 کار میکنه!

خط رو در حالت عادی رو G.dmt بستن که با مودم های قدیمی هم سازگار باشه ، فرقیم نداره مگر اینکه فاصله از مرکز زیاد و تضعیف خط بالا باشه اونوقت باید درخواست داد رو ADSL2+ ببندن.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خط رو در حالت عادی رو G.dmt بستن که با مودم های قدیمی هم سازگار باشه ، فرقیم نداره مگر اینکه فاصله از مرکز زیاد و تضعیف خط بالا باشه اونوقت باید درخواست داد رو ADSL2+ ببندن.
:blink:
پس این همه خودشونو میکشند که مال ما ADSL هست یا ADSL2+ کلا هر دوش کشکه دیگه :wacko:
باید یه فرقی داشته باشه مثلا تو پینگ یا غیره، دروغ هم حدی داره آخه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
:blink:
پس این همه خودشونو میکشند که مال ما ADSL هست یا ADSL2+ کلا هر دوش کشکه دیگه :wacko:
باید یه فرقی داشته باشه مثلا تو پینگ یا غیره، دروغ هم حدی داره آخه

زمانی فرق میکنه که به شما سرویس 20مگابیت بدن که فعلا همچین چیزی تو ایران یه کابوسه! :دی

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
زمانی فرق میکنه که به شما سرویس 20مگابیت بدن که فعلا همچین چیزی تو ایران یه کابوسه! :دی
عجب... تازه فهمیدم چرا با سرعت 4 مگ نویز خط لب به لبه پیش خودم میگفتم 20 مگ بشه که دیگه خط جواب نمیده پس جریان این بوده
حالا مگه ADSL بستن براشون هزینه داره که نمیبندند؟ دیگه چرت ترین مودم هم که ساپورت میکنه =/

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
سلام

دوستان عزیزی که میتونند به کمک بنده بیان خواهشا دریغ نکنند . مدتیه (تقریبا 1 ماه) که نمیتونم با دانلود منیجر از سایتهایی همچون youtube و سایتهای اشتراک گذاری ویدئوی آنلاین دانلود کنم . قبلا وقتی روی کلیپ یا فیلم در این سایتها کلیک میکردم خود IDM تشخیص میداد و بدون هیچ مسئله ای دانلود میکردم . اما الان دیگه هر کاری میکنم و هر افزونه ای برای مرورگرم ( Google Chrome) میگیرم این کار امکان پذیر نیست و اخطاری رو که در زیر عکسش رو گذاشتم میده . برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . با ساکس و انواع ف*ی*ل شکن هم تست شد اما نتیجه نداد . آخرین ورژن و ورژنهایی که مشکلی نداشتن هم تست شد . در تنظیمات IDM در قسمت proxy هم Get From IE رو هم فعال کردم اما 1 سرور رو میشناسه از 16 تا و سرعت شدیدا پایین میاد .با خود مرورگر میشه اما با 1/10 سرعت . آیا کسی این مشکل رو داشته ؟ کسی میتونه کمکی کنه یا برنامه ای معرفی کنه به هموطن خودش که همه دچار این عذاب فیلترینک و اینترنت در ایرانیم ؟(کسی هم خواست پیام خصوصی بده )
پارس آنلاین هم مدتی خوب میشه مدتی افتضاح --- الان حالش خوبه فعلا (چشم حسود کور
;))

اینم عکس اخطار :
2341.jpg

پیشاپیش از همکاری دوستان بینهایت متشکرم شاید درد خیلیها باشه ...

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
برا من از روزی که اون فیلم کذایی رو تو یوتیوب گذاشتند دیگه با سوسک کار نکرد که نکرد...

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این ارور ماله وقتی هست که شما از فیلتر شکن استفاده نکنی
که یعنی دانلود منیجرت کانکشنش مستقیم هست از ساک س ت استفاده نمیکنه از کانکشنت مستقیم استفاده میکنه واسه این ارور رو میده

سلام

دوستان عزیزی که میتونند به کمک بنده بیان خواهشا دریغ نکنند . مدتیه (تقریبا 1 ماه) که نمیتونم با دانلود منیجر از سایتهایی همچون youtube و سایتهای اشتراک گذاری ویدئوی آنلاین دانلود کنم . قبلا وقتی روی کلیپ یا فیلم در این سایتها کلیک میکردم خود IDM تشخیص میداد و بدون هیچ مسئله ای دانلود میکردم . اما الان دیگه هر کاری میکنم و هر افزونه ای برای مرورگرم ( Google Chrome) میگیرم این کار امکان پذیر نیست و اخطاری رو که در زیر عکسش رو گذاشتم میده . برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . با ساکس و انواع ف*ی*ل شکن هم تست شد اما نتیجه نداد . آخرین ورژن و ورژنهایی که مشکلی نداشتن هم تست شد . در تنظیمات IDM در قسمت proxy هم Get From IE رو هم فعال کردم اما 1 سرور رو میشناسه از 16 تا و سرعت شدیدا پایین میاد .با خود مرورگر میشه اما با 1/10 سرعت . آیا کسی این مشکل رو داشته ؟ کسی میتونه کمکی کنه یا برنامه ای معرفی کنه به هموطن خودش که همه دچار این عذاب فیلترینک و اینترنت در ایرانیم ؟(کسی هم خواست پیام خصوصی بده )
پارس آنلاین هم مدتی خوب میشه مدتی افتضاح --- الان حالش خوبه فعلا (چشم حسود کور
;))

اینم عکس اخطار :
مشاهده پیوست 359153

پیشاپیش از همکاری دوستان بینهایت متشکرم شاید درد خیلیها باشه ...

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
این ارور ماله وقتی هست که شما از فیلتر شکن استفاده نکنی
که یعنی دانلود منیجرت کانکشنش مستقیم هست از ساک س ت استفاده نمیکنه از کانکشنت مستقیم استفاده میکنه واسه این ارور رو میده

سلام

دوست گلم ممنون از شما . اما من با پراکسی فایر هم رفتم - با Hotspot و سایفون3 هم امتحان کردم .همین اخطار رو داد . منظورتون رو دقیقتر توضیح میدین عزیز ؟ راه حلی دارین شما ؟؟

ممنونم

بالا