همین ساعت 10 شب نت کلا هنگ کرد بخاطر خبر رد شدن کوسه توسط...پورت ها اوکی شد 10 صبح امروز.
منبع : کوشا رئیسی:blush:
ست هم قطع شد
مشکل از لینک هستیعنی واقعا جواب من انقدر سخته ؟؟؟!!!
همین ساعت 10 شب نت کلا هنگ کرد بخاطر خبر رد شدن کوسه توسط...پورت ها اوکی شد 10 صبح امروز.
منبع : کوشا رئیسی:blush:
مشکل از لینک هستیعنی واقعا جواب من انقدر سخته ؟؟؟!!!
همین ساعت 10 شب نت کلا هنگ کرد بخاطر خبر رد شدن کوسه توسط...
ست هم قطع شد
مشکل از لینک هست
منم مشکل شما رو دارمیعنی واقعا جواب من انقدر سخته ؟؟؟!!!
uke:پارس انلاین عالی!
فعلا بالایی!
فعلا که قید تماشای ویدیو آنلاین رو زدم:| :hmm:
خط شماها هم روی DSL Mode:ADSL_G.dmt بسته شده؟
uke:
فعلا که قید تماشای ویدیو آنلاین رو زدم
خط شماها هم روی DSL Mode:ADSL_G.dmt بسته شده؟
این که الان گفتی چیچی بود ؟
من الان 8و8و8و8 روی 155 هستم.
من پارس آنلاین دارم افتضاح
اولش مخابرات داشتم خریت کردم رفتم پارس آنلاین گرفتم
سرعت دانلود در روز : نهایت : 50KB
در شب نهایت : 10KB
جالبه وقتی میخوای بخری بهت میگن تا 4 مگ پورت بازه اما وقتی میخری دیگه محل نمیدن و میندازن تقصیر مخابرات و هزار مورد دیگه
از من میشنوید همون مخابراتو بگیرید بهتره ، حداقل شب میتونید یه page باز کنید نه مث این که کلاً قطعه
من با مخابرات شب ها سرعت دانلودم 120KB بود از 12 شب تا 7 صبح کلی دانلود میکردم
الان شده از 2 شب تا 7 صبح و سرعت 10KB خودتون قضاوت کنید !!!
یعنی چی سرویس محدود داری یا نامحدود؟میدونی داداش
موقعی که داشتم میخریدم گفتن سرعت روزتون تضمینی بالای 400 هست (دوستم داره راست میگفتن)
اما حالا که خریدم میگن مرکز شما مشکل داره و درحال برسی هستیم
یک ماهه من _ بیچاره الافم
بزودی پس میدم و میرم مخابرات رو میگیرم باز
یعنی چی سرویس محدود داری یا نامحدود؟
محدود که سرعتش مشخصه که کمتره نامحدود هم که اگه زیادم باشه ترافیک خودت تموم میشه!
شبها هم که سرعت چون مجانی هست خیلی کمه روزا هم سرعتش که بازه حدود 2 مگه
خیلی خوبه چند مگ داری محدوده؟من دیشب 4.5 گیگ گرفتم.
طبق بند 3 مصوبه جلسه 152 کمسیون تنظیم مقررات ارتباطات ؛
3- تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL، ارایه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال به ميزان بيست و پنج درصد( 25 %) حجم ترافيک اضافی برای مشترکين لحاظ کند.
توی این بند به 2 نکته ی مهم اشاره شده:
اول اینکه فقط ترافیک دریافتی باید برای کاربر محاسبه بشه.
دوم اینکه در محاسبه ترافیک مشترکين باید 25% (بصورت رایگان) به کاربر اضافه بشه (به عبارتی با خرید 1GB ترافیک، باید 256MB به اون 1 گیگ ترافیکتون اضافه بشه و پولی هم نباید بابتش پرداخت کنین).
این آخرین مصوبه مربوط به خدمات اینترنتی هست
قسمت اول این بند کاملا روشنه (فقط محاسبه ترافیک دانلود شده) اما قسمت دوم یه کمی گیج کننده بیان شده
من برای اینکه تفسیر درست این بند رو بدونم با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تماس گرفتم و بعد اینکه 10 تا شماره مختلف بهم دادن، آخر کار هم یه خانمی یه سری توضیحات داد که به جک شبیه تر بود.
خواستم دوباره با سازمان، تماس بگیرم ولی گفتم اول بیام اینجا مطرح کنم ببینم دیگران برداشتشون چیه (تازه ممکنه کسی تفسیر درست این بندو بدونه و به ما هم بگه)
دلیل اصراری هم که به دونستن این بند هست اینه که؛ شرکتای اینترنتی دارن سر همه مون کلاه میذارن
اولا که ترافیک آپلود شده نباید حساب بشه (من از پارس آنلاین اینترنت گرفتم. تا حالا این مسئله رعایت میشده ولی از 1392/2/28 دیدم داره ترافیک آپلود رو هم حساب میکنه. باهاشون که تماس گرفتم قبول کردن که اشتباه شده. ولی به هر حال هنوز اشتباهشونو تصحصح نکردن. بهتره بقیه هم چک کنن)
دوما (دقیقا مشکلم همینجاست) لااقل من اینجور استنباط کردم که معنی قسمت دوم اینه که باید 25% به ترافیکی که خریدی اضافه بشه.
خب در این صورت چرا نیومده بگه به ترافیک خریداری شده باید 25% اضافه بشه و گفته در محاسبه ترافیک مشترکين...
از طرفی هم هر چی میخونمش میبینم معنی ای جز این نداره که باید 256MB به هر گیگ ترافیک خریداری شده اضافه بشه.
با این تفاصیل همه شرکتای اینترنتی دارن از عدم اطلاع کاربر سوءاستفاده میکنن و سر یوزر کلاه میذارن.
با خود پارس آنلاین که تماس گرفتم کلی شاکی شدم که چرا هر بار یه جوری به تعهداتشون عمل نمیکنن، اونا هم مثل همه مونگلای دیگه گیج بازی در اوردن، نهایتا به مدیر ارشداشون وصل کردن.
اول کار اضحار بی اطلاعی کردن بعدش مثل همیشه اومدن با دوز و کلک خامم کنن که این ترافیک داره بصورت دانلود رایگان شبانه ارائه میشه ولی وقتی گفتم توی این بند گفته شده باید به ترافیک خریداری شده اضافه بشه و شما حق همچین کاری رو ندارید بخواید بصورت دیگه ای این بندو اجرایی کنید، اصلا شاید من شبا دلم نخواد بیدار شم. اونا هم کم اوردن و قرار شده بهم خبر بدن که چجوری از لحاظ قانونی به این بند عمل کردن
حالا چون میخوام هم در این مورد و هم چند مورد دیگه (مثل دزدی ترافیک) از پارس آنلاین شکایت کنم گفتم بهتره تفسیر درست این بندو بدونم.
به نظرتون این قانون گذار هوشمند و با استعداد منظورش چی بوده؟
خیلی خوبه چند مگ داری محدوده؟
البته من تو پست قبلی برعکس نوشتم که درستش کردم