• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دادا ما مخابرات مشخد داریم یه 2 سالی هست....قبل اینکه طرح بعثت رو ببندن تمدیدش کردم... شبا 12-7 هست و حدود 2/8 گیگ میشه دانلود کرد..روز هم سرعت 120..... پینگشم واقعا عالیه.......من خودم اول صبا داشتم بعد پارس... ولی به نسبت قیمت مخابرات خیلی عالیه...

مخابرات به عير از تهران سرويس بهتري ارايه مسده تو شهرستانها
شمال كه ميگن سرعتش وحشتناك هست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تو روز ٥٠-٦٠ با دانلود منيجر اما تك كتنكشن ٢٠
اما شب چه تك كانكشن چه منيجر ١١٩ ميكيره
چون تك كانكشنش اكي هست شب راحت ويديو ميتوني پلي كني
پينگ كه از همه بهتره مخايرات اما خوب روزش اصلا نميشه كار كرد
واقعا تو روز نميشه ويديو پلي كرد؟! حتي از جايي كه فيلتر نيست؟! يه تست از اسپيد تست با سرور انگليس ميگيري بزاري؟!
اسيا تك دختره امروز زنگ زده بود كه چرا تخليه اينا گفتم سرعت تك كانكشنوتون افتضاح هست از عيد پشتيبانيتونم ٢-٣ تا چيز بلده رندوم همونارو ميگه گفت يعني قطعي تخليه كنيم گفتم بله هر چه زودتر بهتر
گفت پس ٣ روز كاري از الان تخليه ميشه
الان یکی دو ماهه کلا افتضاح شده شب که از ساعت 12 اینا رسما تعطیل میشه تا صبح http://www.speedtest.net/result/2785484679.png
قبلا تا بالای 1 میرفت تازه اسپید تست نتیجش بهتره تا ویدیو آنلاین.. سایت بده برات تست کنم که گیر میکنه یا نه یوتیوب رو که باید آفلاین دید
برا دانلود اگه میخوای به نظرم نگیر مخابرات با اون وضعی که گفتی خوبه آسیاتک هم بد نبود حیف که پینگش مرخصه
به هرحال وبگردی روزی 1 گیگ میگیره تازه اگه هیچی دانلود نکنی اگه کم مصرف بکنی 500 مگ اینا بازم شانسیه بستگی به مرکز داره

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
الان یکی دو ماهه کلا افتضاح شده شب که از ساعت 12 اینا رسما تعطیل میشه تا صبح http://www.speedtest.net/result/2785484679.png
قبلا تا بالای 1 میرفت تازه اسپید تست نتیجش بهتره تا ویدیو آنلاین.. سایت بده برات تست کنم که گیر میکنه یا نه یوتیوب رو که باید آفلاین دید
برا دانلود اگه میخوای به نظرم نگیر مخابرات با اون وضعی که گفتی خوبه آسیاتک هم بد نبود حیف که پینگش مرخصه
به هرحال وبگردی روزی 1 گیگ میگیره تازه اگه هیچی دانلود نکنی اگه کم مصرف بکنی 500 مگ اینا بازم شانسیه بستگی به مرکز داره

شما هم که همیشه خدا پارس آنلاینت مشکل داره.چ

وبگردی روزی 1 گیگ میگیره ؟ میشه حرف بی ربط نزنید ؟;)

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
شما هم که همیشه خدا پارس آنلاینت مشکل داره.چ

وبگردی روزی 1 گیگ میگیره ؟ میشه حرف بی ربط نزنید ؟;)
نه اصلا مشکل نداره با سرعت نور داره کار میکنه فقط یه کم سرعت دانلودش پایینه وسط آپلود/***** قطع میشه یوتیوب و شبا مرخص یه کمی هم گرونه و... همه اینایی که گفتم یه کم بودا lol ;)
اگه من باشم چندتا عکس، ویدیو و برنامه سبک بخوام بگیرم و آپدیت کنم و... بالای 500 مگ میشه
اگه خیلی ساده باشه پای سیستم نباشی 100 مگ بستگی داره چی طرف بخواد
اگه هم بخوای دانلود کنی که هیچی میره بالای 1 گیگ حالا حساب کن مصرف ماهیانه چقدر میشه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه اصلا مشکل نداره با سرعت نور داره کار میکنه فقط یه کم سرعت دانلودش پایینه وسط آپلود/***** قطع میشه یوتیوب و شبا مرخص یه کمی هم گرونه و... همه اینایی که گفتم یه کم بودا lol ;)
اگه من باشم چندتا عکس، ویدیو و برنامه سبک بخوام بگیرم و آپدیت کنم و... بالای 500 مگ میشه
اگه خیلی ساده باشه پای سیستم نباشی 100 مگ بستگی داره چی طرف بخواد
اگه هم بخوای دانلود کنی که هیچی میره بالای 1 گیگ حالا حساب کن مصرف ماهیانه چقدر میشه

شما گفتی وبگردی...وبگردی روزی 1 گیگ . ها ؟
منظورتون چیه که " پای سیستم " نشینی 100 مگ ؟ مگه اینترنت خوره داره ؟ خب آپدیت هارو خفه کن.

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
شما گفتی وبگردی...وبگردی روزی 1 گیگ . ها ؟
منظورتون چیه که " پای سیستم " نشینی 100 مگ ؟ مگه اینترنت خوره داره ؟ خب آپدیت هارو خفه کن.

چه بی اعصاب! :)) خونواده هم استفاده میکنن، سایت باز کردن همه اینا استفاده معمولی دانلود عادی یعنی مثلا آهنگی چیزی منم استفاده میرسه 1گیگ در روز!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
چه بی اعصاب! :)) خونواده هم استفاده میکنن، سایت باز کردن همه اینا استفاده معمولی دانلود عادی یعنی مثلا آهنگی چیزی منم استفاده میرسه 1گیگ در روز!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

نه قربونت من از اطلاعات غلط یا سوء تفاهم نشه ، شفاف سازی نشده کمی بیزارم.

حقیقتش Browsing یا وبگردی یعنی عملا کاری انجام نمیدی. بلکه داری Spectate میکنی یا تماشا می کنی چیزی تو این مایه.
مثلا شما میزی تو یه مغازه کت شلوار فروشی. فروشنده ازت میپرسی کمک می خوای تو هم میگی نه ! Im Just Browsing.
عملا کاری نمیکنی. نه کت می پوشی..نه لباسی در میاری.. بلکه فقط رد میشی نگاه می کنی. وبگردی هم همینه.
دانلود اصلا شاملش نمیشه. فقط دانلود محتویات چیزی که می خوای بش نگاه کنی ( ببخشید انقد مثال میزنما ) رو لود می کنی که دانلود حساب میشه.
مثل همون نگاه کردنه. انرژی در حد فقط کار کردن چشم تو مصرف میشه.

شما دانلود رو هم روش حساب کردی ! حتی یوتوب که میشه Streaming اصن فرق می کنه به کل. سوما خانواده محترم رو هم شفاف سازی می کردی :):blush:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268

سایت که مثلا یه ویدیو از این پلی کن تو روز ببین چطوری هست
gamespot.com
نه واسه دانلود نمیخوام اما بروسینگ روزانه منم همون در حد ۵۰۰ تا در روز هست اگه فابلی دانلود نکنم حالا یه روزایی کلا نیستم صفر میشه اما بین ۱۰-۱۵ گیگ در ماه با دانلود ریز باید جساب کرد
اما احتمالا مخابرات رو واسه دانلود نگه دارم چون شباش عالی هست
اما اینو واسه روز میخوام که یه کلیپی یه فیلمی چیزی خواستم بتونم ببینم
یوتیول هم که الا میشه دوباره با ک ر ی دید راحت

شاید یه ماه از این hiweb بگیرم این سرویس دینامیتش یه جاهی ۶-۷ مگ میده حالا ۳-۴ تا هم روز با تک کانکشن بده عالی هست شاید اینو یه تست بزنم اگه خوب نیود پارس رو تست کنم

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من تا 480 رو بدون گیر میبینم. 1080 هم گیر داره اما خیلی سریع به سریع برطرف میشه.

میخوای استریم کنی برو twitch.tv

مطمینی؟!
شما از اسپید تست یه تست میگیری از امریکا و از انگلیس؟!
رو ۱۰۸۰ اگه فقط یه کم گیر کته کم کم باید ۳۰۰ تا بگیری در ثانیه!
یه ۲ تا تست بزار از اسپید تست
بعدم میخوای استریم کنی بورو فلان جا خنده داره ها! نمیخوام پز بدم که با سرعت میخوام فیلمی چیزی رو نت هست بشه دید حداقل ۳۶۰ تش رو باید اکثر جاها همین طور باشه نه یه جا اونجوری شما بورو اپارات با ته سرعتت میتونی پلی کنی سرورش ایران هست

گیر داره رو 360p جالبه 2 ماه پیش خیلی خوب بود:
The Last of Us Video Review - GameSpot.com
واقعا گیر داره تو روز هم؟!
اینجوری که دیگه واقعا بدرد نمیخوره پس تو همین مایه های اسیا تک هست!
راستی یه بازی ته بازی هست اگه پی اس داشته باشی خیلی خوبه

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مردشورشونو ببرن محدود 3 ماهه گرفتم رو اون خط ببین تو روز روشن چند میده: http://www.speedtest.net/result/2787752319.png
عجب خری بودم من اونم با این پینگ! الان زنگ بزنم میگه adsl شیر هست بین 8 نفر صد رحمت به آسیاتک
ادیت: طرف تو پی سی ورلد نوشته 400 گیگ با 128 نامحدود رو 1 مگ میده آخه .... از کجا ........ از کدوم ..... واقعا آفسایدن اونا
کوشا جدا چرا اونجا پست میدی طرف ارث باباشو میخواد طلبکاره میگم اینو بندازیم به جون بخش پشتیبانی چی بشه :lol:
جالبه بعضی از اونا هم صداشون درومده دقیقا از همون وقتی که منم گفتم حدود یه ماه پیش

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مطمینی؟!
شما از اسپید تست یه تست میگیری از امریکا و از انگلیس؟!
رو ۱۰۸۰ اگه فقط یه کم گیر کته کم کم باید ۳۰۰ تا بگیری در ثانیه!
یه ۲ تا تست بزار از اسپید تست
بعدم میخوای استریم کنی بورو فلان جا خنده داره ها! نمیخوام پز بدم که با سرعت میخوام فیلمی چیزی رو نت هست بشه دید حداقل ۳۶۰ تش رو باید اکثر جاها همین طور باشه نه یه جا اونجوری شما بورو اپارات با ته سرعتت میتونی پلی کنی سرورش ایران هست

واقعا گیر داره تو روز هم؟!
اینجوری که دیگه واقعا بدرد نمیخوره پس تو همین مایه های اسیا تک هست!
راستی یه بازی ته بازی هست اگه پی اس داشته باشی خیلی خوبه

300 سابیده به الک داداش. من تا 503 کیلوبایت دانلود می کنم. average بخوای بالای 430

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
مردشورشونو ببرن محدود 3 ماهه گرفتم رو اون خط ببین تو روز روشن چند میده: http://www.speedtest.net/result/2787752319.png
عجب خری بودم من اونم با این پینگ! الان زنگ بزنم میگه adsl شیر هست بین 8 نفر صد رحمت به آسیاتک
ادیت: طرف تو پی سی ورلد نوشته 400 گیگ با 128 نامحدود رو 1 مگ میده آخه .... از کجا ........ از کدوم ..... واقعا آفسایدن اونا
کوشا جدا چرا اونجا پست میدی طرف ارث باباشو میخواد طلبکاره میگم اینو بندازیم به جون بخش پشتیبانی چی بشه :lol:
جالبه بعضی از اونا هم صداشون درومده دقیقا از همون وقتی که منم گفتم حدود یه ماه پیش
پس اول همین های وب رو تست کنم یه ماه اکی نبود بریم پارس رو تست کنیم چون منطقه به منطقه فرق میکنه شما کجایی؟!

300 سابیده به الک داداش. من تا 503 کیلوبایت دانلود می کنم. average بخوای بالای 430​

دانلود رو ول کن محدود هست دانلود رو با مخابرات میکنم
میخوام ببینم تک کانکشن چه سرعتی میده
واسه این میگم از سرور امریکا و انگلیس یه تست از اسپید تست بگیر بزار ببینم چند میشه!؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
پس اول همین های وب رو تست کنم یه ماه اکی نبود بریم پارس رو تست کنیم چون منطقه به منطقه فرق میکنه شما کجایی؟!

واسه این میگم از سرور امریکا و انگلیس یه تست از اسپید تست بگیر بزار ببینم چند میشه!؟
[/COLOR][/INDENT]

[/COLOR][/RIGHT]

میگی دانلود نمیخوای بعد میگی میخوای ببینی چه سرعتی میده ؟:blink::blink:
سرعت رو 4 مگ هست خیال شما راحت ( برا خودمو می گما ) چه از آمریکا دانلود کنی چه از اروپا. " نت ملی" هم نیست به قول بچه های فروم همسایه !:eek:
فقط من تک کانکشن نمیدونم چیه اعتقادی هم بهش ندارم .

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

[/COLOR][/INDENT][/COLOR][/RIGHT]
سمت 7 تیر جالبه که از یه منطقه مخابراتی دو تا خط ازشون دارم ولی با این وجود هر روز هر کدوم یه جوره
یعنی میخوام بگم حتی تو یه منطقه بازم خط به خط فرق داره چون اینا رندم سرعت کم میکنند
اونی که نامحدود بود امروز بهتر بود البته تست گذاشتم تک کانکشن 40 درصد میشه
فردا بازم محدود رو تست میکنم قبلا بالای 2 مگ بود امروز 200k هم نبود
اول آسیاتک حالا هم پارس معلومه که همشون دارند بساط دزدی رو پهن میکنند
حالا اونا قیمتشون ارزونه آدم بهش فشار نمیاد این نه اینکه سرعت پایش خیلی زیاده تازه از آدم طلبکارم میشه
مثل رئیس جمهور سابق که یارانه پول نفت رو انگار از کیسه پدریش پرت میکرد سر سفره مردم
بازم شانسه این ماه گرفتی دیدی خوب بود ماه بعد معلوم نیست ولی رو شبانه اصلا حساب نکن!
حیف اون موقع 256 محدود میگرفتم فقط 20 گیگ شب هم سرعت باز بود دانلودمو میکردم سرعت 1.5m الان...

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
میگی دانلود نمیخوای بعد میگی میخوای ببینی چه سرعتی میده ؟:blink::blink:
سرعت رو 4 مگ هست خیال شما راحت ( برا خودمو می گما ) چه از آمریکا دانلود کنی چه از اروپا. " نت ملی" هم نیست به قول بچه های فروم همسایه !:eek:
فقط من تک کانکشن نمیدونم چیه اعتقادی هم بهش ندارم .
شما فقط دانلود میکنی سرعت برات مهمه میخوای با نت سایت ببنی آهنگ گوش بدی کلیپی فیلمی چیزی ببینی سرعت مهم نیست برات!؟ ازون حرفا زدیا!
سرعت رو ۴ مگ بسته شده رو منم میدونم الان اکثرا محدود همین طور هست! بابا شما یه تست بگیر بزار دیگه سخت نیست که الان دوباره پست بعدی همین حرف رو تکرار میکنی!
یه ۲تا سرور تست بگیر ببینم چقدر میده برات!
تک کانکشن همین دیدن فیلم پلی کردن آهنگ استریم کردن یا مثلا دانلود با موبایل که دانلود منیجر نیست که با ۸-۱۶ تا سگمنت مختلف بگیره میشه تک کانکشن!
یعنی مثلا آسیا تک الان با دانلود منیجر دانلود کنی تا ۲۵۰ هم دانلود میکنه در روز اما یه ویدیو ۳۶۰P رو نمیتونه بدون قطعی پلی کنه! یا با موبایل مثلا یه چیزی بگیری سرعت ۳۰-۴۰ هست

سمت 7 تیر جالبه که از یه منطقه مخابراتی دو تا خط ازشون دارم ولی با این وجود هر روز هر کدوم یه جوره
یعنی میخوام بگم حتی تو یه منطقه بازم خط به خط فرق داره چون اینا رندم سرعت کم میکنند
اونی که نامحدود بود امروز بهتر بود البته تست گذاشتم تک کانکشن 40 درصد میشه
فردا بازم محدود رو تست میکنم قبلا بالای 2 مگ بود امروز 200k هم نبود
اول آسیاتک حالا هم پارس معلومه که همشون دارند بساط دزدی رو پهن میکنند
حالا اونا قیمتشون ارزونه آدم بهش فشار نمیاد این نه اینکه سرعت پایش خیلی زیاده تازه از آدم طلبکارم میشه
مثل رئیس جمهور سابق که یارانه پول نفت رو انگار از کیسه پدریش پرت میکرد سر سفره مردم
بازم شانسه این ماه گرفتی دیدی خوب بود ماه بعد معلوم نیست ولی رو شبانه اصلا حساب نکن!
حیف اون موقع 256 محدود میگرفتم فقط 20 گیگ شب هم سرعت باز بود دانلودمو میکردم سرعت 1.5m الان...
اسسا تک هنوز خطم رو جمع نکرده قردا بزنگم بگم بابا جمع کنین اینو ۲-۳ گیگم ترافیک مونده وصل هنوز سرعتش افتضاح شده حتی تو روز آهنگ نمیتونی راحت پلی کنی!
نامحدوداش هم شبا سرعتشون کم میشه؟!
مثلا نامحدود ۲۵۶ که ۳۳ گیگ تا ۱.۵ مگ میده شبا فک نکنم کم بشه جون فرقی که نمیکنه اون ترافیکش رو کم میکنه دیگه!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
4 هفته هست اینجوری شده شبا سرعت چه محدود چه نامحدود کم میشه میشه عین همون سرعت اسمی
تو پی سی ورلد هم کسایی که دارند گفتند تو روزم که نوسان داره آسیاتک برای دانلود یا آپلود عالیه
این تک کانکشن هم نوسان داره اگه سایتی داری که بلوکه نباشه داخلی هم نباشه بده تست کنم
یه موقعی 720p میذاشتم میدیدم الان 144p ...
همین آهنگو هم که میگی رو گوشی تست کردم دیگه نمیشه ولی قبلا میشد فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه
بازم از شاتل بهترن اونا که رسما ملی کردنش رفت lol

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
4 هفته هست اینجوری شده شبا سرعت چه محدود چه نامحدود کم میشه میشه عین همون سرعت اسمی
تو پی سی ورلد هم کسایی که دارند گفتند تو روزم که نوسان داره آسیاتک برای دانلود یا آپلود عالیه
این تک کانکشن هم نوسان داره اگه سایتی داری که بلوکه نباشه داخلی هم نباشه بده تست کنم
یه موقعی 720p میذاشتم میدیدم الان 144p ...
همین آهنگو هم که میگی رو گوشی تست کردم دیگه نمیشه ولی قبلا میشد فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه
بازم از شاتل بهترن اونا که رسما ملی کردنش رفت lol

ببین شب چه سرعتی خوب و پینگی میده مخابرات اگه تو روز هم اینطور بود یعنی عالی بود!
الان راحت چه با فندق شکن چه معمولی ۴۸۰ p هم پلی میکنه

سایت هم بیا ویدیو های بینگ رو امتحان کن بازه
فقط کیفیتش اتومات رو HD هست دونه دونه تست کن ببین کدومش پلی میشه راحت
الان با ۱ مگ مخابرات SD راحت پلی میشه HD هم گیر میکنه اما زود رد میکنه میره!
البته این ۱مگ هست یعنی ته تهش میگیره ۱۲۳-۱۲۴ تا میگیره
ببین کدومش برات راحت پلی میشه!

hesam_1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یک اکانت کریو خریدم روی اینترنت پارس انلاین کند هست خیلی کنده ولی مبین نت تست کردم مشکل نداره و سرعتش فوق العاده هست من هم روی لپ تاپ تست کردم هم پی سی چیکار کنم مشکلش حل بشه

بالا