میخوام برای ماه جدید سرویس U+ 128 رو بگیرم که 20 گیگ با سرعت یک مگ داره و بعدش میشه همون 128 !! و ماهی هم 27 تومن هست .
کسی تا حالا گرفته ؟ خوبه ؟
من اهواز هستم .
دوستان من هم میخوام مثل ایشون سرویس U+ بگیرم. نظرتون چیه ؟
میخوام برای ماه جدید سرویس U+ 128 رو بگیرم که 20 گیگ با سرعت یک مگ داره و بعدش میشه همون 128 !! و ماهی هم 27 تومن هست .
کسی تا حالا گرفته ؟ خوبه ؟
من اهواز هستم .
دوستان من هم میخوام مثل ایشون سرویس U+ بگیرم. نظرتون چیه ؟
128U+ من گرفتم ، دانلود 1مگابیت آپلود 128کیلوبیت.
پ.ن: این آپلود 128 رو مخه زمانی که میخوام با تیم وصل شم به کامپیوتر ، زنگ بزنم نمیبرنش بالاتر؟
پینگتون چطوره؟
روز سرعت تا 1 مگ البته اگه از 20 گیگ بیشتر مصرف نکنی و شب مرخصه و نهایت تا 128 پینگ هم افتضاح میشهدوستان من هم میخوام مثل ایشون سرویس U+ بگیرم. نظرتون چیه ؟
روز سرعت تا 1 مگ البته اگه از 20 گیگ بیشتر مصرف نکنی و شب مرخصه و نهایت تا 128 پینگ هم افتضاح میشه
پینگ هم بین 200-400 نوسان داره. اگه بیشتر استفاده کنی بصورت تصادفی کم میکنند آپلود هم نهایت 128
فرقی نداره چقدر دانلود کرده باشی شب سرعت و پینگ ناله هست حتی محدود کلا شب یعنی نت نداری چه برسه به دانلود
جالبه خودشونم نمیتونند بفهمند حسابشو بکن میگه همه با هم شب دانلود میکنند یعنی کمتر از 2 ثانیه تو یه لحظه استارت میزنند و منم خر...
البته بگذریم از بعضی ها که vip دارند راستی پینگت چنده؟ 2 یا 4 گیگ در ماه داره؟
پینگش بدی نیست مالی هم نیستفرقی نداره چقدر دانلود کرده باشی شب سرعت و پینگ ناله هست حتی محدود کلا شب یعنی نت نداری چه برسه به دانلود
جالبه خودشونم نمیتونند بفهمند حسابشو بکن میگه همه با هم شب دانلود میکنند یعنی کمتر از 2 ثانیه تو یه لحظه استارت میزنند و منم خر...
البته بگذریم از بعضی ها که vip دارند راستی پینگت چنده؟ 2 یا 4 گیگ در ماه داره؟
حیف اگه پایینتر بود عالی بود ولی بازم خوبه سرعت سرویست چنده؟ جریان این تخفیفش چیه؟پینگش بدی نیست مالی هم نیست
مثلا انگلیس پینگ ۲۴۰ اینا میده اکی هست تقریبا
مخابرات فقط پینگ خوب داره اون یکی خط همین سرور پینگ ۱۷۰ هست
۱ ، ۳ گیگ در ماه داره
۱ گیگش ۹ تومنه فک کنم تو سایت خودش هست
حیف اگه پایینتر بود عالی بود ولی بازم خوبه سرعت سرویست چنده؟ جریان این تخفیفش چیه؟
تو سایتش که نوشته شبانه داره اگه 3 ساعت هم سرعت بالا بده عالیه.
راستی این سرعت busrt رو که خیلی پایین زده جریانش چیه؟ رو نامحدود که اصلا نداره
دوستان یکی لطف کنه بگه بهترین سرویس برای دانلود شبانه که سرعتش بالای 150 200 باشه کدومه؟
ایا پارس انلاین شباش هنوز راضی کننده هست یا نه؟
بهترین سرویس 512 محدود هست به واسطه کشش بالا از برست. شبانه که همیشه عالی بوده و خودشون کم نذاشتن !
اما اگر بد شانس باشی مرکز مزخرفی داشته باشی از نظر پهنای باند و همه چی.
من بالای 430 دانلودمه شبانه. اما خیلی از دوستان ناراضی هستن باز.
راستش به نظر من عوض این سوالا بگیر از یه 30 صفحه قبل رندوم بخون بیا جلو ! اینطوری ضرر نمی کنی. این سوالا تکراریه و جواباش کلیشه ای.شما اوضات که خیلی عالیه....
کمترین سرعت شبانش چنده؟
مثل اسیاتک محدودیت میزاره؟
پینگش زیر 200 هست؟
کمترین سرعت شبانش چنده؟
در حالت عادی بالای 250.پینگش زیر 200 هست؟