• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
12 کیلوبایت با سرویس 512 :mad:

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دوست عزیز MTU چیزی نیست که کسی بخواد برای خودش ست کنه ! بحث اینه که هر عددی شما بین اون رنج عشقت میکشه بذار. اما بعضی شرکت ها با بعضی عدد ها Compatible ترن.
اون 1500 رو هم اشتباه گفتی چون مزخرف ترین ام تی یو هست. ام تی یو خیلی مودم ها به صورت پیشفرض 1480 هست.

بهشم نگو دزد آنلاین اون حرف رو همه میزنن! عوضش بذار مشکلت رو برات حل کنم :eek:

** مشکل اینه که اکس باکس لایو به ام تی یو بالاتر از 1364 نیاز داره وگرنه وصل نمیشه. ربطی هم به دزد آنلاین نداره :|:|
موفق باشید.
یعنی الان شما میگی دزد آنلابن از Microsoft بیشتر میفهمه؟ :))))))))))))

اولا که مقدار MTU رو میشه دستی تغییر داد و بعضی برنامه ها این کارو میکنن مثل پر.و.ک.سیفایر...

همه جای دنیا 1500 ست میکنن که توی کانفیگ مودم 1492 نشون میده
Maximum transmission unit - Wikipedia, the free encyclopedia
What is maximum transmission unit (MTU)? - Definition from WhatIs.com

پس دزد آنلاین برازندشونه...ایشالا به زودی دزد آفلاین بشه راحت شیم:hmm:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
یعنی الان شما میگی دزد آنلابن از Microsoft بیشتر میفهمه؟ :))))))))))))

اولا که مقدار MTU رو میشه دستی تغییر داد و بعضی برنامه ها این کارو میکنن مثل پر.و.ک.سیفایر...

همه جای دنیا 1500 ست میکنن که توی کانفیگ مودم 1492 نشون میده
Maximum transmission unit - Wikipedia, the free encyclopedia
What is maximum transmission unit (MTU)? - Definition from WhatIs.com

پس دزد آنلاین برازندشونه...ایشالا به زودی دزد آفلاین بشه راحت شیم:hmm:
خجالت بکش دوست عزیز مشکلت رو اونجا برات نوشتم حلش کردم حالا باز بیا اسپم بنویس.
ام تی یو هرچی میخوای می تونه باشه. دوما مگه من گفتم باید با پا تغییرش بدی ؟
حالا چون یه شرکت ام تی یو دیفالتش 1300 هست آشغال شد ؟ من طرفداری نمی کنم برو بالای 1364 ست کن که وثل بشی به اکس باکست.
1500 هم خوب نیست.
اونا هم نگفتن بقیه ام تی یو ها بده ! گفتن 1300 برای پارس آنلاین بهتره.

این نقل قول زیر رو هم از همون لینک ویکیپدیا که دادی بخون بعد کاملا دیگه سکوت کن که بعدا چیزی بگی گندش در میاد:

However, this gain is not without some downside. Large packets can occupy a slow link for some time, causing greater delays to following packets and increasing lag and minimum latency. For example, a 1500-byte packet, the largest allowed by Ethernet at the network layer (and hence over most of the Internet), ties up a 14.4k modem for about one second.

هدف از این تاپیک ها کمک برادرانه به مشکلات هم دیگه و بازگو کردن مشکلات دوره همی هست.
نه اینکه بیای Rage کنی اینجا. منم خواستم بهت کمک کنم. اینقدر عصبانی نباش. دوما بعدا هر لینکی از ویکیپدیا میدی خودت اول کامل بخون که برات بد نشه بعدا

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
دوستان من میخوام یه ماه 512 نامحدود بگیرم،سرعتو کسی میدونه؟نوشته 67 گیگ اول سرعت 2 مگابیته بعدش میشه 512،اگه میدونین سرعتو قبل و بعد 67 گیگو بگین.ممنون

kaveh05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان به مدت 2 روز که پینگ نتم واقعا رفته بالا و پایین نمیاد.گارنا همیشه پینگم رو 90 بود الان از 250 پایین تر نمیاد ولی سرعت نت 512 عالیه من 200 تا در ثانیه دانلود میکنم فقط مشکل پینگ دارم خواهشن اگر سراسری اطلاع بدین اگر که نه بگید چه خاکی به سرم بریزم.

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
سلام.
من اول رو ای اس پی شبدیز بودم که شبانه نداشت اومدم رو پارس انلاین.
ماهه اول به من 256 2 گیگ دادن رایگان هم بود.
سرذعت دانلودم تو روز ها خوب و قابل قبول بود.بین 100 الی 150-160 . شبانه هم که عالی بود و هر شب بین 1400 الی 1800-1900 مگ می گرفتم.
من وقتی دو روز مونده بود 256 تموم بشه ارتقا دادم به 1 مگ سه ماهه.
دقیقا تست کردم قبل از ارتقا با 256 سرعت من با یک لینک مستقیم 120-150 بود بعد از چند دیقه که ارتقا دادم همون لینک سرعتش از 50-60 بیشتر نشد.
و از اون روز به بعد سرعت دانلود 100 یه ارزو شده برام.مثلا میرسه به 80 خر کیف میشم !!!!

هر چی هم تماس میگیرم یه چیز میگن.یه بار یکیشون اومد با تیم ویور تو پی سی مثلا درست کنه هی الکی ور رفت فکر کرد ما پخمه تشریف داریم یه ده دیقه وول الکی خورد هیچی به هیچی.رفته کش و کوکی منو تو مرورگرهام پاک کرده اخر سرم درست نشد گفت ویندوزتو عوض کن درست میشه :angry:

من والا خسته شدم.یکی از دوستام اون روز یه حرف منطقی تری زد.گفت قبلا پارس انلاین داشته 256 خوب وبده سرعتش بعد یه مدت کرد هیک مگ سرعتش کم شده.میگفت سیم های محلشون قدیمی بوده نمیکشیده اون سرعت رو.یه حرفایی از ام دی اف زد که من زیاد سر در نمیارم.

در کل دوستانی که چیزی میدونن از پارس انلاین بگن من باید چه کنم؟برم از پارس انلاین یا نه ایراد چیز دیگه ای هست؟:(

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
تو سایت اسپید تست هم هر چی تست میگیرم از هر 4 تا تست تو سه تاش سرعت دانلودم زیره 70 هست.
پینگم زیره 60 هست.
سرعت اپلودمم اکثرا بالای 100 هست!!!

mhm233

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان الان به مدت 2 روز که پینگ نتم واقعا رفته بالا و پایین نمیاد.گارنا همیشه پینگم رو 90 بود الان از 250 پایین تر نمیاد ولی سرعت نت 512 عالیه من 200 تا در ثانیه دانلود میکنم فقط مشکل پینگ دارم خواهشن اگر سراسری اطلاع بدین اگر که نه بگید چه خاکی به سرم بریزم.

بله این مشکل بنده هم هست ، پینگ تایم روی 70-80 بود که الان 3 -4 روزه زیره 170 نمیاد !!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
والا من کف کردم بس که گفتم پستهای قبلی رو بخونید یکی دو ماهه از بیخ و بن خراب شده
پینگ که 400 سرعت تک کانکشن هم افتضاح سرعت آپلود که از همه افتضاح تر سرعت شبانه رو که اصلا نگو...
ولی الان 2-3 روزه ظاهرا درست شده با خداست باید صبر کرد و دید فقط اشتراک چند ماهه نگیرید
درضمن به این شر و ور ها هم گوش ندید که ویندوز عوض کن، مرکز شلوغه خلوته شب فلانه تابستون بچه ها دانلود میکنند...

BVB

Registered User
لایک‌ها
28

بله از من هم همینطوره. راحت حدود 100 تا رفته رو پینگها چه داخلی چه خارجی... سرعت دانلود هم که دیگه افتضاااح
خدا کنه زودتر حل بشه

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
دوستان من میخوام یه ماه 512 نامحدود بگیرم،سرعتو کسی میدونه؟نوشته 67 گیگ اول سرعت 2 مگابیته بعدش میشه 512،اگه میدونین سرعتو قبل و بعد 67 گیگو بگین.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من نمیدونم اینا با شب چه مشکلی دارند شبکارند آیا؟ یه پست رو به زور دادم
از رو هم که نمیرند میگند شب همه دانلود میکنند آره ارواح عمتون تو بگو و منم باور کردم
در عرض 0.1 ثانیه... خسیسا فقط 1 گیگ ترافیک رایگان دادند ازین طرف...
آدم چی بگه والا از سرعت زیاد داره باد منو میبره اگه کمربند نبندم، تازه جایزه هم گرفتند آخه 14 هم تشویق داره :D

دوستان من میخوام یه ماه 512 نامحدود بگیرم،سرعتو کسی میدونه؟نوشته 67 گیگ اول سرعت 2 مگابیته بعدش میشه 512،اگه میدونین سرعتو قبل و بعد 67 گیگو بگین.
بستگی به شانست داره و بس

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نگان کن توروخدا.

الان همه دی ان اس ها رو 160 هست... من چی بگم آخه ؟ بعد یه ساعت دیگه میره رو 560... بعد هی میاد پایین...میره بالا. معلومه یا دارن یه غلطی می کنن یا "" زیادی فروختن"
چون این نشون میده در حالت عادی کیفیت عالیه.
دیشب تو WoW رفتم Arena ... به 1734 رسیدم ولی به 1750 نرسیدم چون آقا پارس آفلاین پکت لاس داد.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
خجالت بکش دوست عزیز مشکلت رو اونجا برات نوشتم حلش کردم حالا باز بیا اسپم بنویس.
ام تی یو هرچی میخوای می تونه باشه. دوما مگه من گفتم باید با پا تغییرش بدی ؟
حالا چون یه شرکت ام تی یو دیفالتش 1300 هست آشغال شد ؟ من طرفداری نمی کنم برو بالای 1364 ست کن که وثل بشی به اکس باکست.
1500 هم خوب نیست.
اونا هم نگفتن بقیه ام تی یو ها بده ! گفتن 1300 برای پارس آنلاین بهتره.

این نقل قول زیر رو هم از همون لینک ویکیپدیا که دادی بخون بعد کاملا دیگه سکوت کن که بعدا چیزی بگی گندش در میاد:

However, this gain is not without some downside. Large packets can occupy a slow link for some time, causing greater delays to following packets and increasing lag and minimum latency. For example, a 1500-byte packet, the largest allowed by Ethernet at the network layer (and hence over most of the Internet), ties up a 14.4k modem for about one second.

هدف از این تاپیک ها کمک برادرانه به مشکلات هم دیگه و بازگو کردن مشکلات دوره همی هست.
نه اینکه بیای Rage کنی اینجا. منم خواستم بهت کمک کنم. اینقدر عصبانی نباش. دوما بعدا هر لینکی از ویکیپدیا میدی خودت اول کامل بخون که برات بد نشه بعدا

شما اطلاعاتت ناقصه و کمکی به من نکردی عزیزم
فقط کورکورانه داری از دزد آنلاین دفاع میکنی
حالا چی گیر شما میاد خدا عالم است...
-------------------------------------------------------------
1500 هم خوب نیست.
آقای باهوش اینو تنهایی گفتی یا از کسی هم کمک گرفتی؟؟؟
وقتی دزد آفلاین رو 1300 ست کرده باشه من هر عددی تو کانفیگ مودم بدم فرقی نمیکنه و با دستور ping www.google.com -f -l 1272 پینگ نمیده (بالاترین حدی که پینگ میده 1271) حالا تو تنظیمات مودم میخواد 1380 باشه یا 1480... بالای 1271 پینگ نمیده!
----------------------------------
فازت چیه دقیقا پسرم؟ حرف خودتم قبول نداری دیگه؟
دوست عزیز MTU چیزی نیست که کسی بخواد برای خودش ست کنه !
مقدار MTU رو میشه دستی تغییر داد و بعضی برنامه ها این کارو میکنن مثل پر.و.ک.سیفایر...
مگه من گفتم باید با پا تغییرش بدی ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
شما قطعا هدفت یه چیز دیگس...
وقتی هم که اطلاعات کافی نداری لطفا...خواهشا...راهنمایی اشتباه نکن و خودتو عقل کل ندون
به سلامت...

Last edited:
بالا