Koosha_Raisi
Registered User
رسما ملتو به لا لا دادن. پینگ 580.
یعنی الان شما میگی دزد آنلابن از Microsoft بیشتر میفهمه؟ )))))))))))دوست عزیز MTU چیزی نیست که کسی بخواد برای خودش ست کنه ! بحث اینه که هر عددی شما بین اون رنج عشقت میکشه بذار. اما بعضی شرکت ها با بعضی عدد ها Compatible ترن.
اون 1500 رو هم اشتباه گفتی چون مزخرف ترین ام تی یو هست. ام تی یو خیلی مودم ها به صورت پیشفرض 1480 هست.
بهشم نگو دزد آنلاین اون حرف رو همه میزنن! عوضش بذار مشکلت رو برات حل کنم
** مشکل اینه که اکس باکس لایو به ام تی یو بالاتر از 1364 نیاز داره وگرنه وصل نمیشه. ربطی هم به دزد آنلاین نداره :|:|
موفق باشید.
خجالت بکش دوست عزیز مشکلت رو اونجا برات نوشتم حلش کردم حالا باز بیا اسپم بنویس.یعنی الان شما میگی دزد آنلابن از Microsoft بیشتر میفهمه؟ )))))))))))
اولا که مقدار MTU رو میشه دستی تغییر داد و بعضی برنامه ها این کارو میکنن مثل پر.و.ک.سیفایر...
همه جای دنیا 1500 ست میکنن که توی کانفیگ مودم 1492 نشون میده
Maximum transmission unit - Wikipedia, the free encyclopedia
What is maximum transmission unit (MTU)? - Definition from WhatIs.com
پس دزد آنلاین برازندشونه...ایشالا به زودی دزد آفلاین بشه راحت شیم:hmm:
دوستان الان به مدت 2 روز که پینگ نتم واقعا رفته بالا و پایین نمیاد.گارنا همیشه پینگم رو 90 بود الان از 250 پایین تر نمیاد ولی سرعت نت 512 عالیه من 200 تا در ثانیه دانلود میکنم فقط مشکل پینگ دارم خواهشن اگر سراسری اطلاع بدین اگر که نه بگید چه خاکی به سرم بریزم.
دوستان الان به مدت 2 روز که پینگ نتم واقعا رفته بالا و پایین نمیاد.گارنا همیشه پینگم رو 90 بود الان از 250 پایین تر نمیاد ولی سرعت نت 512 عالیه من 200 تا در ثانیه دانلود میکنم فقط مشکل پینگ دارم خواهشن اگر سراسری اطلاع بدین اگر که نه بگید چه خاکی به سرم بریزم.
تو آخرشیه تست سرعت از سرور خارجی با اسپید تست نذاشتیا!سرعت همچنان 480. پینگ 600.
بستگی به شانست داره و بسدوستان من میخوام یه ماه 512 نامحدود بگیرم،سرعتو کسی میدونه؟نوشته 67 گیگ اول سرعت 2 مگابیته بعدش میشه 512،اگه میدونین سرعتو قبل و بعد 67 گیگو بگین.
خجالت بکش دوست عزیز مشکلت رو اونجا برات نوشتم حلش کردم حالا باز بیا اسپم بنویس.
ام تی یو هرچی میخوای می تونه باشه. دوما مگه من گفتم باید با پا تغییرش بدی ؟
حالا چون یه شرکت ام تی یو دیفالتش 1300 هست آشغال شد ؟ من طرفداری نمی کنم برو بالای 1364 ست کن که وثل بشی به اکس باکست.
1500 هم خوب نیست.
اونا هم نگفتن بقیه ام تی یو ها بده ! گفتن 1300 برای پارس آنلاین بهتره.
این نقل قول زیر رو هم از همون لینک ویکیپدیا که دادی بخون بعد کاملا دیگه سکوت کن که بعدا چیزی بگی گندش در میاد:
However, this gain is not without some downside. Large packets can occupy a slow link for some time, causing greater delays to following packets and increasing lag and minimum latency. For example, a 1500-byte packet, the largest allowed by Ethernet at the network layer (and hence over most of the Internet), ties up a 14.4k modem for about one second.
هدف از این تاپیک ها کمک برادرانه به مشکلات هم دیگه و بازگو کردن مشکلات دوره همی هست.
نه اینکه بیای Rage کنی اینجا. منم خواستم بهت کمک کنم. اینقدر عصبانی نباش. دوما بعدا هر لینکی از ویکیپدیا میدی خودت اول کامل بخون که برات بد نشه بعدا
آقای باهوش اینو تنهایی گفتی یا از کسی هم کمک گرفتی؟؟؟حالا چون یه شرکت ام تی یو دیفالتش 1300 هست آشغال شد ؟ من طرفداری نمی کنم برو بالای 1364 ست کن که وثل بشی به اکس باکست.
1500 هم خوب نیست.
دوست عزیز MTU چیزی نیست که کسی بخواد برای خودش ست کنه !
مقدار MTU رو میشه دستی تغییر داد و بعضی برنامه ها این کارو میکنن مثل پر.و.ک.سیفایر...
-------------------------------------------------------------------------------------مگه من گفتم باید با پا تغییرش بدی ؟
شما قطعا هدفت یه چیز دیگس...هدف از این تاپیک ها کمک برادرانه به مشکلات هم دیگه و بازگو کردن مشکلات دوره همی هست.