• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
زنگ زدم پشتیبانی دیوث می گم من 256 دارم از 40 تا بالاتر نمی ره ! ماهی 50 هزار تومن هم دارم پول می دم !!!

می گه تضمین سرعت ما به شما تازه 32 کیلو بایت هست روی سرویس 256 !!!!!! :eek: و اینکه داری استفاده می کنی 8 کیلو بایت هم بیشتره !!! :eek:

هیچی دیگه گفتم دستتون درد نکنه قطع کردم ! :eek:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
یکی از مشکلات منم دقیقا با پشتیبانی همینه بهشون گفتم همین الان برست رو بردارید ببینم کی میخره؟
تازه شب هم بهشون گفتم سرعت من از 128 پایینتره گفت آره شیر میشه بین 8 نفر adsl همینه
ببین این جماعت برای اینکه از زیر هرچیزی در برند خوب بلدن ببافند اینا نه خدا میشناسند نه هیچی فقط کم فروشی!

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
زنگ زدم پشتیبانی دیوث می گم من 256 دارم از 40 تا بالاتر نمی ره ! ماهی 50 هزار تومن هم دارم پول می دم !!!

می گه تضمین سرعت ما به شما تازه 32 کیلو بایت هست روی سرویس 256 !!!!!! :eek: و اینکه داری استفاده می کنی 8 کیلو بایت هم بیشتره !!! :eek:

دزد آفلاین...هر روز بدتر از دیروز ✔

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
120n هم دارم auto 1300 میذاره خودش بذار دستی بدم میگم
ادیت: 1492 که default هست گذاشتم قبول میکنه ولی تو speedtest فیل شد

چقد مودم داری ماشالا :دی
120 رو بده به من لااقل کارم را بیفته :دی

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اینم وضعیت ما :
مشاهده پیوست 412761

فقط پینگ روزی 1 ساعت خیلی شیک میره زیر 170. بقیه ساعات مثل الان رو 560 هست. :) :)
این نشون میده فقط زیادی فروختن و کیفیتشون عالیه. و من 5 بار تو این هفته با سوپروایزر صحبت کردم ولی همه به قول معروف مارو Dump کردن...
فعلا اینه دیگه ! پینگ رایتلم 290 ....

پ.ن : من کارمند پارس آنلاین نیستم.

كوشا اين ٥ مين بار بابا يه تست سرعت از سرور خارج بزار
انگليش المان يو اس چيزي

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
كوشا اين ٥ مين بار بابا يه تست سرعت از سرور خارج بزار
انگليش المان يو اس چيزي

ایشون اینکار رو نمیکنن که ریا نشه سرویس ویژه دارن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
چقد مودم داری ماشالا :دی
120 رو بده به من لااقل کارم را بیفته :دی
lol والا 120 رو گذاشتم کنار برای ***** با یه خط دیگه بس که فریز میشه فقط پینگش مهمه
که الان اونم به همین سرنوشت دچار شده حیف که اشتراک 6 ماهه گرفتم 3 ماهش مونده

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه مودمم billion هست مدل 7404، الان 2ساله که پارس آنلاین دارم از روز اول با همین مودم بودم همیشه همینطوری mtu رو تغییر میدادم بدون هیچ مشکلی! ولی الان نمیشه، مودم بیلیون فقط نیاز داره اینترنت رو قطع و وصل کنی تا تغییر پیدا کنه mtu.
ولی اینطوری که من متوجه شدم خود پارس mtu رو برمیگردونه رو1300 حالا چجوری من نمیدونم ولی خیلی ها همین مشکل رو دارند، شما خودت میتونی تغییر بدی؟ من ققط تونستم بذارم 1280 که تو این چندسال همیشه همین بوده ولی 1380 1420 یا 1492 هم نمیشه
اوه اوه بیلیون خیلی باگ داره.
داشتم از اونا..پنل باگیکه با کروم درست نشون نمیده.. Run Wizard باگی..

کمی تجزیه تحلیل کنید دوست عزیز !!! پارس آنلاین ام تی یو شمارو چطوری تغییر می تونه بده ؟ مسلما اینطوری نیست. مشکل چیز دی گست. اینکه روی 1300 بوده و حالا که میخواهید تغییر بدهید سیو نمیشه.
وگرنه من می تونم. هیچ مشکلی نداره. ام تی یو چیزی نیست که باید یه رقم خاصی باشه. هرچی میخوای بذار بین اون رنج.

ایشون اینکار رو نمیکنن که ریا نشه سرویس ویژه دارن

معلومه دبیرستان بچه بوقی مدرسه بودی که اینقدر این احساسات داره Reflect میشه :)
اینم برای آقا امین گل.
oizxltauqp2zkq5hecs.png

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

کمی تجزیه تحلیل کنید دوست عزیز !!! پارس آنلاین ام تی یو شمارو چطوری تغییر می تونه بده ؟ مسلما اینطوری نیست. مشکل چیز دی گست. اینکه روی 1300 بوده و حالا که میخواهید تغییر بدهید سیو نمیشه.
وگرنه من می تونم. هیچ مشکلی نداره. ام تی یو چیزی نیست که باید یه رقم خاصی باشه. هرچی میخوای بذار بین اون رنج.

اینم برای آقا امین گل.
مشاهده پیوست 412986

ممنون از احضار لطف شما!
حق با شماست شما به خود چیز پنداریتون بپردازید امروز کافی نبوده
اطلاعات خوبی دارید ولی اخلاق نه.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ممنون از احضار لطف شما!
حق با شماست شما به خود چیز پنداریتون بپردازید امروز کافی نبوده
اطلاعات خوبی دارید ولی اخلاق نه.

خوشم اومد با كلاس جواب دادي، اما كمي آناليز كن اون حرفي كه زدي از ١٠٠ تت فحش بدتر بود، چون تز الاف خاي بيكار زياد شنيدم،(دور از جون شما) و براي بار ١٠٠١ ام سكوت سخته

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
خوشم اومد با كلاس جواب دادي، اما كمي آناليز كن اون حرفي كه زدي از ١٠٠ تت فحش بدتر بود، چون تز الاف خاي بيكار زياد شنيدم،(دور از جون شما) و براي بار ١٠٠١ ام سكوت سخته

شما اونطوری که خودت هستی انتظار نداشته باش بقیه هم اونطوری باشن، اینجا هرکسی از هر قشر و فرهنگی میاد، منم میتونم زود درباره شما قضاوت کنم و داستان ها براتون بنویسم که شاید بیشترش هم درست باشه، ولی اینکار درست نیست.
در جایگاهی نیستم کسی رو نصیحت کنم ولی شما سعی کن همه جا احترام طرف مقابلت رو نگهداری اگه میخوای احترامت نگه داشته بشه و سر اینکه به یک جمله حساس هستید شروع به قصار نویسی نکنید. من تو چندین تاپیک نوشته هاتون رو خوندم و تا حدودی با شخصیتتون آشنا هستم برای همین گفتم احساس چیز پنداری دارید شما.

کمکی از دستت بر میاد انجام بده وگرنه سکوت کنی سنگین تری.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86

خوب بنده خدا راست گفته دیگه!

سرعت اینترنت بر حسب کیلو بیت هست (Kb) و همون طور که می دونید هر 8 بیت رو میگن یک بایت (B)

پس سرعت 256Kb باید نهایتاً سرعت دانلودش 32KB باشه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
کشتی منو تو:دی
بابا اینترنت دانلود منیجر میخوام چی کار
از اسپید تست یه سرور خارجی انتخاب کن تست بزار
اون میخوام ببینم چطوره سرعت دانلود مهم نیست برام میخوام تک کانکشن ببینم چند نشون میده!

اینم برای آقا امین گل.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

سرعت اینترنت بر حسب کیلو بیت هست (Kb) و همون طور که می دونید هر 8 بیت رو میگن یک بایت (B)

داوود جان چطوری خوبی؟ چه خبرا؟ =) اولین امتیازمو از تو دارما! امانتیت داره کار میکنه چقدرم به دردم خورد :happy:

نه عزیزم، مسئله چیز دیگه ای هست روی پارس که بهش میگیم burst
ببین الان سرویس 256 رو داره 50 تومن میفروشه درست؟ درحالیکه مخابرات و آسیاتک همین 256 رو دارند زیر 15 تومن میفروشند
پارس اومد و زرنگی کرد گفت حالا که اینجوریه من burst میذارم سرعت بره حتی بالاتر یعنی تا 1.5مگ 6 برابر که تقریبا معادل بشه
حالا موضوع اینه که چون اومده گفته به مشتری که ما 256 به شما فروختیم وقتی با پشتیبانی تماس بگیری اونا هم همینو میگند که ما 256 دادیم نه 1.5
این یعنی دزدی و زرنگی ای هست که این شرکت خوب برای خودش درست کرده امیدوارم جریان رو خوب توضیح داده باشم =|

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
داوود جان چطوری خوبی؟ چه خبرا؟ =) اولین امتیازمو از تو دارما! امانتیت داره کار میکنه چقدرم به دردم خورد :happy:

نه عزیزم، مسئله چیز دیگه ای هست روی پارس که بهش میگیم burst
ببین الان سرویس 256 رو داره 50 تومن میفروشه درست؟ درحالیکه مخابرات و آسیاتک همین 256 رو دارند زیر 15 تومن میفروشند
پارس اومد و زرنگی کرد گفت حالا که اینجوریه من burst میذارم سرعت بره حتی بالاتر یعنی تا 1.5مگ 6 برابر که تقریبا معادل بشه
حالا موضوع اینه که چون اومده گفته به مشتری که ما 256 به شما فروختیم وقتی با پشتیبانی تماس بگیری اونا هم همینو میگند که ما 256 دادیم نه 1.5
این یعنی دزدی و زرنگی ای هست که این شرکت خوب برای خودش درست کرده امیدوارم جریان رو خوب توضیح داده باشم =|

خب حتما از اون مقدار حجمی که داره سرویست بیشتر دان کردی که کم شده سرعتت
منم 256 نامحدود دارم بعد از 70-80 گیگ دانلود سرعتم از 210 میاد رو 32...
بهشونم که میگی چرا اینجوریه میگن اون جایزه مصرف منصفانس که سرعت 210 دارین وقتی جایزتون تموم شه میره رو Default که همون 30 باشه.

در اصل دارن 256 ماهی 70 گیگ رو بجای نامحدود میفروشن

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خب حتما از اون مقدار حجمی که داره سرویست بیشتر دان کردی که کم شده سرعتت
منم 256 نامحدود دارم بعد از 70-80 گیگ دانلود سرعتم از 210 میاد رو 32...
بهشونم که میگی چرا اینجوریه میگن اون جایزه مصرف منصفانس که سرعت 210 دارین وقتی جایزتون تموم شه میره رو Default که همون 30 باشه.

در اصل دارن 256 ماهی 70 گیگ رو بجای نامحدود میفروشن
خیر اینا همچون قوانینی مثل شاتل ندارند که لیمیت بکنند وگرنه خیلی زودتر از اینا فسخ کرده بودم
آسیاتک هم مثل آدم سرویس برنزی زده برای همین موضوع چون اون سرعت بالای اولیه واقعا مسخره هست
سرویس محدود برای همینه دیگه، خیر سرم 128 رو گرفتم که شب دان کنم که شب رو هم محدود کردند
قبل 2 سال پیش 256 محدود داشتم شب زیر 1مگ نبود الان ببین چی شده
گیرم که اینجوری باشه با این اختلاف قیمتی که گفتم پس کسی سرویس نامحدودشو بگیره باید خل باشه دیگه
اون حجم اولیه آخه رقمیه؟ 33 گیگ 3 سوته با 1.5مگ تموم میشه درحالیکه 1مگ نامحدود بقیه شرکتها 40 تومنه
بازم میگم این دزدا اگه برست رو غیر فعال بکنند و با همون سرعت اصلی که شامل پشتیبانیشون هست بفروشند
خیلی دوست دارم ببینم کی میره دیگه بخره و کی دیگه اونجا میمونه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

بنده خدا چیز خورده !

اگه قرار اینطوری باشه چیز می خوره توی سایتش می نویسه تا 45 گیگ سرعت بورست 2 مگ می دیم !

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
خیر اینا همچون قوانینی مثل شاتل ندارند که لیمیت بکنند وگرنه خیلی زودتر از اینا فسخ کرده بودم
آسیاتک هم مثل آدم سرویس برنزی زده برای همین موضوع چون اون سرعت بالای اولیه واقعا مسخره هست
سرویس محدود برای همینه دیگه، خیر سرم 128 رو گرفتم که شب دان کنم که شب رو هم محدود کردند
قبل 2 سال پیش 256 محدود داشتم شب زیر 1مگ نبود الان ببین چی شده
گیرم که اینجوری باشه با این اختلاف قیمتی که گفتم پس کسی سرویس نامحدودشو بگیره باید خل باشه دیگه
اون حجم اولیه آخه رقمیه؟ 33 گیگ 3 سوته با 1.5مگ تموم میشه درحالیکه 1مگ نامحدود بقیه شرکتها 40 تومنه
بازم میگم این دزدا اگه برست رو غیر فعال بکنند و با همون سرعت اصلی که شامل پشتیبانیشون هست بفروشند
خیلی دوست دارم ببینم کی میره دیگه بخره و کی دیگه اونجا میمونه

داداش خود من هر ماه شامل این قانون میشم!!!!
«جایزه مصرف منصفانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

من هر ماه هفته آخر قراردادم سرعتم میاد رو 30

شبا هم که از ساعت 2 تا 5 سرعت میره رو 70-90 از 5 صبح بر میگرده رو 210

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
داداش خود من هر ماه شامل این قانون میشم!!!!
«جایزه مصرف منصفانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

من هر ماه هفته آخر قراردادم سرعتم میاد رو 30

شبا هم که از ساعت 2 تا 5 سرعت میره رو 70-90 از 5 صبح بر میگرده رو 210
پست بالاییی رو بخون

مگه خلم ماهی 50 تومن بدم 256 بگیرم وقتی 1مگ 40 تومنه؟

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
پست بالاییی رو بخون

مگه خلم ماهی 50 تومن بدم 256 بگیرم وقتی 1مگ 40 تومنه؟

:دی
خب چه ربطی داره؟
گفتی همچین قانونی نیست که لینک دادم خودت ببینی
الان اکثز شرکت ها هم این قانون رو گذاشتن مثل شاتل
آسیاتک نداره فک کنم ولی

الان پارس 256 نامحدود( 70 گیگ) رو میده 45
1مگ نامحدود هم میده 209
1مگ ماهی 3 گیگ هم میده 21

آسیاتک هم 1مگ نامحدود (بیکران طلایی) 98 تومنه ماهی

بالا