ماشالا عمو جون:دیامروز یکی از دوستان رو بردم پارس انلاین برای گرفتن اینترنت بخاطر معرفی 2 گیگ بهم هدیه دادن :lol:
نیو یوزر =))ماشالا عمو جون:دی
میرزید ۳ ساعت رفتی دفترشون یکی هم معرفی کردی مثلا ۸ تومن پول بهت دادن :دی
ولی خوب باز بهتر از هیچ چیه
رو هزینه ماهیانت تخفیف همیشگی بدن بهتره تا بهت اینجوری ۲ گیگ بدن
ماشالا عمو جون:دی
میرزید ۳ ساعت رفتی دفترشون یکی هم معرفی کردی مثلا ۸ تومن پول بهت دادن :دی
ولی خوب باز بهتر از هیچ چیه
رو هزینه ماهیانت تخفیف همیشگی بدن بهتره تا بهت اینجوری ۲ گیگ بدن
نیو یوزر =))
ip هایی که با 9 شروع میشند همه مشکل high ping دارند تا جایی که من فهمیدم چیزی دستگیرم شد میگم
باز دم خود گرم.هر چی روزا سرعتم بده و کم هستش شبا خوب داره میره تو پاچه پارس انلاین.
شبا (رایگان) سرعت از روزا بیشتره!!!
بعض روزا سرعت به شبانه میرسه!!:wacko:
باز دم خود گرم.هر چی روزا سرعتم بده و کم هستش شبا خوب داره میره تو پاچه پارس انلاین.
شبا (رایگان) سرعت از روزا بیشتره!!!
بعض روزا سرعت به شبانه میرسه!!:wacko:
امروز یکی از دوستان رو بردم پارس انلاین برای گرفتن اینترنت بخاطر معرفی 2 گیگ بهم هدیه دادن :lol:
:lol:کدوم پلنی
سرعتت چنده؟
چقد دی ال می کنی یه شب میانگین؟
با سلام به دوستان اقا این جمله یعنی چی
من هنوز 21 روز از سرویس و 1گیگ 210 مگ از حجمم باقی مونده
ولی امروز دیدم این پیغام نوشته شده
((((((((((باقی مانده ترافیک و روز سرویس شما تا آخرین خاموش و روشن شدن مودم، محاسبه شده است))))))))))
شما تا حالا چند نفر رو معرفی کردی که دو گیگ دادن؟ من پارسال نمایشگاه کتاب دوستم فرم پر کرد اسمم رو جلوی معرف نوشتم، بعد یه دوست دیگم میخواست بگیره بهش گفتم اسم منو نوشت، بعد همون دوستم گفت یکی از دوستاش میخواسته بگیره بهش گفته اسم منو بنویسه، یعنی تا الان 3 نفر رو معرفی کردم هنوز چیزی ندادن!
خوب مشخصه دیگه.یعنی این ترافیکی که زده تا اخرین خاموش روشن شدن مودم محاسبه شده.مثلا الان که مودمت روشنه شما به فرض 1.5 گیگ ترافیکت مونده بیای 500 مگ دانلود کنی بعد بری وضعیت ترافیکتو نگاه کنی هنوز همون 1.5 گگیه امام اگه مودمو خاموش روشن کنی بع دبری نیگاه کنی میبینی که شده 1 گیگ ترافیکت.
قضیه جشنواره تابستانه چیه؟ واسه همه شهرهاست یا فقط تهران؟