• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mirij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
از 2.5 تا 4 سرعت 250 بود!:eek:.مال منم نوسان داره ولی نه به این شدت.شما سرویستو 256 کنی سرعت بهتر میشه.ممکنم هست مشکل از سیم کشی خطتت باشه.چه از تو چه از بیرون خونه.احتمالا از بیرونه.یه چیزه که رو خطتت نویز میندازه که اینقدر نوسانت بالاس.
دوستان یه سوال من با اینکه سرعتم خوبه ولی به هیچ وجه نمیتونم f b رو باز کنم.حتی با بهترین ف ش ها.چندتا خریدم ولی فقط به صورت نوشته ای زیر هم f b رو باز میکنه.قالب و عکس ها رو نمیتونه باز کنه.در صورتی که سرعت دانلود با همون ف ش حدود 370تا400!کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟

منم فکر کنم به نویز ربط نداره ..... مطمئنی اگه 256 بگیرم سرعت شبانه بهتر میشه ؟ پول مفت ندیم :lol:

راستی قبل از ماه رمضون شبانه اینطوری بود از ساعت 2 تا 5 حدود 70-80 از 5 تا 7 حدود 150-200

sasa23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم فکر کنم به نویز ربط نداره ..... مطمئنی اگه 256 بگیرم سرعت شبانه بهتر میشه ؟ پول مفت ندیم :lol:

راستی قبل از ماه رمضون شبانه اینطوری بود از ساعت 2 تا 5 حدود 70-80 از 5 تا 7 حدود 150-200
طبیعتا باید بهتر شه.ولی شایدم به منطقه مربوط باشه.من خودم میخواستم جدیدا 512 کنم ولی اینکارو نکردم.چون اینطور که پرسیدم تفاوت زیادی با 256 نداره.

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
آقا من 512 دارم سرعت دانلود به 200 نمی رسه بعضی وقت ها هم زیر 100 میاد :|

وضعیتی داریم ما :|

قطعی هم زیاده.
اصن یه اوضاعی :|

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
پشتیبانی اینترنت در ایران :
در موقع فروش : سلام برای شما سرویس 128 خوبه سرعتش هم تا 50 مگ شیر میشه عالیه
وقتی میخری و میای میشینی پای کامپیوتر : در روز سرعت دانلود حدود 220 ک.ب
و در شب (رایگان) : 10 ک.ب
خب میای تماس میگیری پشتیبانی : بهت میگن : دوست عزیز شما 128 گرفتید و سرعتش تا 16 میره و خیلی هم خوبه
خب به سرت میزنه بری یک مگ بگیری و هزینه بیشتر کنی بجاش بتونی دانلود داشته باشی ، حالا بگذریم که قبلاً با کارت دانشجویی ممکن بود فقط
میری یک مگ میگیری و میای شب میشینی و میبینی سرعت دانلود : 20 ک.ب
زنگ میزنی پشتیبانی : بهت میگن دوست عزیز طبق قوانین سرویس ها ضریب اشتراک یک به ده دارند یعنی ده نفر دیگه هم هستن و شما دور همین خوش میگذره
پس سرعتتون الان خوبه
:)
و کلاً اینترنت رو شما میبوسی و میذاری کنار... پایان خوش

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خب میای تماس میگیری پشتیبانی : بهت میگن : دوست عزیز شما 128 گرفتید و سرعتش تا 16 میره و خیلی هم خوبه
خب به سرت میزنه بری یک مگ بگیری و هزینه بیشتر کنی بجاش بتونی دانلود داشته باشی ، حالا بگذریم که قبلاً با کارت دانشجویی ممکن بود فقط
زنگ میزنی پشتیبانی : بهت میگن دوست عزیز طبق قوانین سرویس ها ضریب اشتراک یک به ده دارند یعنی ده نفر دیگه هم هستن و شما دور همین خوش میگذره
پس سرعتتون الان خوبه

دقیقا همینطوره !

بگو خوب پوفیوزا قلط می کنید می گید تا 50 گیگ بورست می دین ( جایزه دانلود منصفانه ! )

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
512 sorate download 8 o_O

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

mirij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
پس سرعتتون الان خوبه

Big Like ++++++

همچنان سرعت 30

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
@jackmorfy: دزدی کم فروشی دروغ =)) همه نتیجه...

من به همون 30 راضیم قبلا که 8 بود یعنی نصف، پشتیبانی هم گفت بین 8 نفر تقسیمه دیگه
اگه کسی 512 داره شب 2-7 تست بکنه سرعتشو بگه

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
سلام منم پارس افلاین یا همون پارس گوه لاین دارم 128 سه ماهه از ساری این لامصب همیشه قطعی داره این دوره اصلا نمی خواستم نت بگیرم ولی شرایط مجبورم کرد بگیرم دنبال 1 ماهه بودم گفتن دیگه اون مدلی قرارداد نداریم بعقیه هم قیمتشون با این زیاد فرق نمیکرد دوره قبل 3 ماه 128 داشتم بالای 50 گیگ دانلود کردم اما از این دوره که حدود20 روز میگزره واقعا افتضاحه که اینطوریکه معلومه برا همه همینطوره روزانه دیگه از 120 بالاتر نمیره قبلا 300 رد میشد شبانه هم از 10 قبلا تا 200 تا هم شبانه میرفت واقعا ما تو بدجایی داریم زندگی میکنیم از هر نظر.. اینا اول میان پولو میگیرن بعد بابای هیچ خبری از کیفیت نیست نکته همینجاست که اینا اول پول میگیرن بعد دلبخواهی و عشقی سرویس میدن تو این خراب شده همه چی مبهمه چونکه اگه روشن باشه نمیشه خدعا(خدعه) زد در موردش

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
واقعا افتضاح شده . دیشب 3 مگ رو بنده توی 10 دقیقه تونستم دانلود کنم ! . تازه پشتیبانیشون فقط حرف مفت میزنه که هیچ مشکلی نیست.
دوستان حتما این لینک رو تو قسمت فرم پر کنید و بفرستید .
فرم رسیدگی به شکایات
خودشون زنگ میزنن بهتون . البته کاری نمیکنن اما به هر حال بفهمنن که اوضاع فقط مختص یک نفر نیست .

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
امروز رو یه خط دیگم این وصل شد
سرویس ۲۵۶ نامحدود که تو ۳۳ گیگ اول مصرف منصفانه باید ۱.۵ مگ بده!

اینکه روز اول تازه وصل شده اینه وای به حال روزای دیگه کنن!
همین جوری باشه بدرد نمیخوره همین یه ماه که پول دادم میومنه بعد برش میدارم!
۱.۵ مگ باید ۱۸۰ کیلو بده حدودا
این حدودا یک چهارم داره بهم میده!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
گفتم که اون جایزه کشکه هرچی دلشون بخواد میدند. چرا 512 نگرفتی؟

واقعا افتضاح شده . دیشب 3 مگ رو بنده توی 10 دقیقه تونستم دانلود کنم ! . تازه پشتیبانیشون فقط حرف مفت میزنه که هیچ مشکلی نیست.
دوستان حتما این لینک رو تو قسمت فرم پر کنید و بفرستید .
فرم رسیدگی به شکایات
خودشون زنگ میزنن بهتون . البته کاری نمیکنن اما به هر حال بفهمنن که اوضاع فقط مختص یک نفر نیست .
عزیز من تمام کارها رو کردم فایده ای نداره پشت اینا آقازاده های 3پاهند

من کشته مرده اون قانوناشونم کی میشه از شر این جماعت لجن راحت بشیم؟؟
متاسفانه اون قانون کلیه، برای isp خاصی نیست، کیشو خدا میدونه وقتی از دست این ملت احمق راحت بشیم..

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
باز خوب شد همینو گرفتم کمتر بره تو پاچم!
گفتم بگیرم شاید این منطقه خوب باشه که نیست
حالا یه چیز جالب اینه مودم رو روشن خاموش میکنی سرعت میاد رو ۱۶۰ اینا تا ۷-۸ دقیقه بعد آروم آروم میاد پایین تا همون جدود دوباره روشن خاموش بکنی باز میره رو ۱۶۰!
چه سیستمی درست کردند خدا میدونه معلومه مشکل پهنای باند نیست نمیخوان بیشتر بدن
حالا ببین پشتیبانی چی میگه!
زنگ زدم میگن من ۲۵۶ نامحود تو اون مصرف منصفانه هستم اما جای ۱.۵ مگ الان انقدر هست سرعت میگه خب خوبه باید ۳۲ باشین الان بهترین دیگه بهش گفتم من ۵۷ تومن با هزینه رانزه اینا دادم که سرعت ۱.۵ مگ داشته باشم اگه میخواستم ۳۲ بگیرم مخابرات ۲۵۶ هست ۱۲ تومن بیکارم ۴برار بیشتر بدم!
گفت من نمیدونم بعد گوشی رو قطع کرد :))
یعنی چی قطع میکنن؟!:دی

گفتم که اون جایزه کشکه هرچی دلشون بخواد میدند. چرا 512 نگرفتی؟

عزیز من تمام کارها رو کردم فایده ای نداره پشت اینا آقازاده های 3پاهند

متاسفانه اون قانون کلیه، برای isp خاصی نیست، کیشو خدا میدونه وقتی از دست این ملت احمق راحت بشیم..

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
گفتم که محدود این بازی ها رو نداره 512 12.5گیگ میگرفتی تست میکردی
اینا مثل مخابرات و آسیاتک نامحدود درست حسابی ندارند

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
گفتم که محدود این بازی ها رو نداره 512 12.5گیگ میگرفتی تست میکردی
اینا مثل مخابرات و آسیاتک نامحدود درست حسابی ندارند
خوب نمیشه بعد چند روز تغییر سرویس داد؟!
یعنی فکر میکنی محدود اکی باشه؟!
من که چشمم آب نمیخوره!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
یادش بخیر چند سال پیش پارس آفلاین سرویساش خیلی جور واجور بودن! مثلا 128 10 گیگ ، 12 گیگ ، 256 10 گیگ و 20 گیگ و... همه سرویساش از 3 گیگ تا 30 40 گیگ در ماه.

الان که باید یا 3 تا 8 گیگ در ماهشو بگیری یا نامحدودای مسخرشو! چرا اینم مثه همه شرکتا پسرفت کرد؟!

بالا