• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خوب نمیشه بعد چند روز تغییر سرویس داد؟!
یعنی فکر میکنی محدود اکی باشه؟!
من که چشمم آب نمیخوره!
زنگ بزن ازشون بپرس محدود بازی نداره اگه پهنای باندشون بکشه میده شب رو نگفتما چون همون اسمی میشه

یادش بخیر چند سال پیش پارس آفلاین سرویساش خیلی جور واجور بودن! مثلا 128 10 گیگ ، 12 گیگ ، 256 10 گیگ و 20 گیگ و... همه سرویساش از 3 گیگ تا 30 40 گیگ در ماه.

الان که باید یا 3 تا 8 گیگ در ماهشو بگیری یا نامحدودای مسخرشو! چرا اینم مثه همه شرکتا پسرفت کرد؟!
من 6 سال پیش 20گیگ میگرفتم شب هم معمولا 1مگ بود نامحدود نیازی نداشتم!
بعد برداشتنش و این مسخره بازی ها رو دراوردند، نامحدود که شد اسمی و محدود هم شباشو اسمی کردند
الانم میگند 1مگ واقعی میخوای ماهی 220تومن بده!

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
فعلاً که شرکت ارتباطات زیر ساخت تر زده تو هرچی ارتباطه !
نمیشه گفت کی خوبه کی بد
فعلاً باید وایسیم زیرساخت کارشو درست کنه بعدش نظر بدیم درباره دانلود های شبانه افتضاح

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
فعلاً که شرکت ارتباطات زیر ساخت تر زده تو هرچی ارتباطه !
نمیشه گفت کی خوبه کی بد
فعلاً باید وایسیم زیرساخت کارشو درست کنه بعدش نظر بدیم درباره دانلود های شبانه افتضاح
اینا همش بهونه هست زیرساخت نهایت به پینگ و اینا مربوطه بخاطر بلوکه کردن
پهنای باند دست خودشون هست

ali1748

Registered User
لایک‌ها
12
من تقریبا تا قبل از ماه رمضون هر شب بدون مشکل دانلود داشتم و از همون قبل ماه رمضون تا الان هر شب یه سره قطعی سرویس دارم یعنی یه ساعت دانلود میکنه بعد سرویسم دیسکانکت میشه بعد باید اینقدر باید مودممو خاموش روشن کنم تا بتونم دوباره کانکت بشم
تازه بعضی شبا دیگه اصلا کانکت نمیشه

میخوام ببینم شما همین مشکل براتون پیش اومده یا نه ؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من تقریبا تا قبل از ماه رمضون هر شب بدون مشکل دانلود داشتم و از همون قبل ماه رمضون تا الان هر شب یه سره قطعی سرویس دارم یعنی یه ساعت دانلود میکنه بعد سرویسم دیسکانکت میشه بعد باید اینقدر باید مودممو خاموش روشن کنم تا بتونم دوباره کانکت بشم
تازه بعضی شبا دیگه اصلا کانکت نمیشه

میخوام ببینم شما همین مشکل براتون پیش اومده یا نه ؟
نویز خطتو حتما از تو مودم چک بکن اگه از اون نبود زنگ بزن پشتیبانی!

ali1748

Registered User
لایک‌ها
12
نویز خطتو حتما از تو مودم چک بکن اگه از اون نبود زنگ بزن پشتیبانی!

ممنون
نویز خطو از کجای مودم باید نگاه کنم باید چطوری باشه ؟

در ضمن من اصلا توی روز مشکلی ندارما

اینو تو مودمم زده نظرتون چیه ؟

Downstream
Upstream

SNR Margin
:
26.5
19.0
db
Line Attenuation
:
34.0
22.5
db
Data Rate
:
4096
512
kbps

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
ممنون
نویز خطو از کجای مودم باید نگاه کنم باید چطوری باشه ؟

در ضمن من اصلا توی روز مشکلی ندارما
مدل مودمت چیه؟
اگه قطعی که میگی طوری باشه که چراغ dsl از حالت روشن دربیاد مشکل داره که چون میگی فقط شب اینجوری میشه پس بعیده اسپلیتر اینا که اوکیه روی خط دستگاهی نیست؟
شب معمولا نباید از 4 تا کانکشن بیشتر بذاری میتونه معکوس جواب بده اینکه 16تا بذاری دلیل نمیشه بهتر کار بکنه و ممکنه از همین مشکلها بوجود بیاره
درهرصورت همون شب تا اینجوری شد زنگ بزن بهشون بگو

ali1748

Registered User
لایک‌ها
12
مدل مودمت چیه؟
اگه قطعی که میگی طوری باشه که چراغ dsl از حالت روشن دربیاد مشکل داره که چون میگی فقط شب اینجوری میشه پس بعیده اسپلیتر اینا که اوکیه روی خط دستگاهی نیست؟
شب معمولا نباید از 4 تا کانکشن بیشتر بذاری میتونه معکوس جواب بده اینکه 16تا بذاری دلیل نمیشه بهتر کار بکنه و ممکنه از همین مشکلها بوجود بیاره
درهرصورت همون شب تا اینجوری شد زنگ بزن بهشون بگو

اینو تو مودمم زده نظرتون چیه ؟
Downstream
Upstream

SNR Margin
:
26.5
19.0
db
Line Attenuation
:
34.0
22.5
db
Data Rate
:
4096
512
kbps

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
هیچ مشکلی نداره شب هم که میگی این اعداد رو چک بکن
چون سرعت رو شب خیلی میارند پایین سعی کن زیاد کار سنگین نکنی مخصوصا با سرویس 128 و pn/\ رو هم غیر فعال بکن دیگه مشکلی بود حتما بهشون بگو

ali1748

Registered User
لایک‌ها
12
هیچ مشکلی نداره شب هم که میگی این اعداد رو چک بکن
چون سرعت رو شب خیلی میارند پایین سعی کن زیاد کار سنگین نکنی مخصوصا با سرویس 128 و pn/\ رو هم غیر فعال بکن دیگه مشکلی بود حتما بهشون بگو

خیلی ممنون از پاسخت دوست عزیز
من اکانتم 1 مگه، قبلا شبا سرعتم از 200 تا 450 متغیر بود الانم همون سرعتو دارم ولی قطعی زیاده
گاهی وقتا احساس میکنم قطعی عمدیه از سمت خود پارس آنلاین تا من زیاد دانلود نکنم :)

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
1مگ یعنی کدوم سرویس؟ ماهی +200 تومن؟
اجازه ندارند قطع بکنند حتما درجا باهاشون تماس بگیر که فکر نکنند نمیفهمی

کلا سیاستشون به این ترتیب هست که بطور تصادفی از سرعت بعضی ها کم و به بقیه اضافه میکنند
و این چرخه ادامه داره تا بتونند هم به مشتری و هم به سودشون برسند

ali1748

Registered User
لایک‌ها
12
1مگ یعنی کدوم سرویس؟ ماهی +200 تومن؟
اجازه ندارند قطع بکنند حتما درجا باهاشون تماس بگیر که فکر نکنند نمیفهمی

کلا سیاستشون به این ترتیب هست که بطور تصادفی از سرعت بعضی ها کم و به بقیه اضافه میکنند
و این چرخه ادامه داره تا بتونند هم به مشتری و هم به سودشون برسند

1مگ با 3گیگ ترافیک در ماه
آره فکر کنم باید همین کارو کنم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
جالبه 2مگ داره ماهی 25 اگه سرعت شبانش 16 برابر 128 باشه میارزه ولی من یکی که چشمم آب نمیخوره :D

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
من 6 سال پیش 20گیگ میگرفتم شب هم معمولا 1مگ بود نامحدود نیازی نداشتم!
بعد برداشتنش و این مسخره بازی ها رو دراوردند، نامحدود که شد اسمی و محدود هم شباشو اسمی کردند
الانم میگند 1مگ واقعی میخوای ماهی 220تومن بده!

آفرین. اون 1 مگ و 2 مگ نامحدودشو که بهتره گل بگیرن چون واقعا قیمتش بشکل باورنکردنی گرون هست! البته برای ما مردم بدبخت بیچاره نه...

کلا این شده سیاست همشون که یا کم مصرف کن یا حجم اضافه بخر یا با نامحدودای آشغالمون سر کن!!

و همچنین قیمتای پارس بدجوری بالاست و هیچکسی نیست به اینا بگه هُششش! چه خبره؟!

DIHAV1359

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

3 سالی هست پارس دارم تو شیراز چند وقت پیش صبا نت یکی از بچه ها را دیدم خیلی بهتر از پارس بود چون پارس سرعت 256 روز و شب بیشتر از 30 سرعت نمیداد خلاصه خواستم عوض کنم سرعت یکدفعه خوب شد الان یکماهی هست که شبا 900 مگ دانلود دارم روزها هم سرعت به 500 هم میرسه میخواستم ببینم این دائمی است یا موقته.

در ضمن برا ی دانلود کردن سرعت 2 مگ محدود و شب رایگان بهتره یا 128 نامحدود . در کل با کدامش میتونم تو یکماه بیشترین دانلود را داشته باشم

ممنون

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سلام

3 سالی هست پارس دارم تو شیراز چند وقت پیش صبا نت یکی از بچه ها را دیدم خیلی بهتر از پارس بود چون پارس سرعت 256 روز و شب بیشتر از 30 سرعت نمیداد خلاصه خواستم عوض کنم سرعت یکدفعه خوب شد الان یکماهی هست که شبا 900 مگ دانلود دارم روزها هم سرعت به 500 هم میرسه میخواستم ببینم این دائمی است یا موقته.

در ضمن برا ی دانلود کردن سرعت 2 مگ محدود و شب رایگان بهتره یا 128 نامحدود . در کل با کدامش میتونم تو یکماه بیشترین دانلود را داشته باشم

ممنون
تو پست بالایی توضیح دادم دقیقا درست اشاره کردی این سیاستشونه برای اینکه مشتری از دست ندند
حالا 4 تا ریختند اینجا هی میگند مرکز فلان و اینا بدون که...
والا نمیدونم یعنی اگه 2مگ گرفتی شب شد 256 جای هیچ اعتراضی نیست چون راحت با اون قانون میگند بین 8 نفر شیره!
بدی محدود اینه که تو روز نمیتونی زیاد کار بکنی اگه این مشکل رو نداری 2مگشو یه تست بزن

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
تو پست بالایی توضیح دادم دقیقا درست اشاره کردی این سیاستشونه برای اینکه مشتری از دست ندند
حالا 4 تا ریختند اینجا هی میگند مرکز فلان و اینا بدون که...
والا نمیدونم یعنی اگه 2مگ گرفتی شب شد 256 جای هیچ اعتراضی نیست چون راحت با اون قانون میگند بین 8 نفر شیره!
بدی محدود اینه که تو روز نمیتونی زیاد کار بکنی اگه این مشکل رو نداری 2مگشو یه تست بزن

سرعت شبانه کمتر از 20 ......داغون داغون

سرعت GPRS ایرانسل از این بهتره .....

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
بله، حالا خوبه جایزه داریم و سرعتمون اینه وای به حال اون روزی که به قول شما gprs بهش میگه... :

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سرعت شبانه دیگه رسیده در حد دایال آپ 15-20 .....این چه وضعیه اخه...یعنی به دایال آپ گفته زکی :)

دوستان پیشنهادی ، راهکاری دارین ؟
الان یه شات از speed test میزارم محض خنده از سرور تهران

2883404219.png

بالا