• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان یک گیگابایت هدیه برای شما واریز شده آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟

برای این عید فطر دادن !

amirgame

Registered User
لایک‌ها
2

amirgame

Registered User
لایک‌ها
2
من یه ماه دیگه سرویسم تموم میشه.میخواستم ببینم واحد فروش موقع خرید 2 تا اکانت تست میده؟یکی 512 و یکی 256؟

نه تست نمیدن مثل هندونس اینترنت تو ایران متاسفانه ...

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
کیفیتشون تو سرشون بخوره دیگه بسه پوز دادن الکی پارسان لاین من همینجا اعلام میکنم بعد از 5 سال سهل انگاری امروز قراردادمو قطع میکنم و ارزون ترین سرویس ممکن رو از اقتصادی ترین سرور که همون مخابراته میگیرم و پولمو فدای کیفیت دروغی شرکتایی مثل شما نمیکنم
در همینجا با این تاپیک هم خدافظی میکنام !

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
کیفیتشون تو سرشون بخوره دیگه بسه پوز دادن الکی پارسان لاین من همینجا اعلام میکنم بعد از 5 سال سهل انگاری امروز قراردادمو قطع میکنم و ارزون ترین سرویس ممکن رو از اقتصادی ترین سرور که همون مخابراته میگیرم و پولمو فدای کیفیت دروغی شرکتایی مثل شما نمیکنم
در همینجا با این تاپیک هم خدافظی میکنام !

نمي دونم چرا انقدر بد شده كيفيتش ، من يه مودم واي مكس مبين نت دارم احتمالا شارژش كنم و از اون استفاده كنم

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
دوستان این گرگا باز یه کاری کردن که مجبور بشم این ماهم تا اخرش صبر کنم تموم بشه !
اما شک نکنید بعدش دیگه کلاً به مخابرات کوچ میکنم همینجا هم خبرشو میدم
اس دادن که 15 روز به خاطر اختلالات به شارژم اضافه کردن خب این فعلاً جلوی فسخمو میگیره چون بین گرفتن پول و فسخ روزای باقی مونده و صبر کردن تا پایان شارژ و استفاده رایگان 15 روزه دومی به صرفه تره
انصافاً تو هر چیزی افتضاح باشن تو ترفند اسیر کردن مشتری اینا دست همه شرکتای اینترنتی دنیارو از پشت بستن !!
اما به جان عزیزتون بچه ها قسم هر کار مهمی هم برام پیش اومد با پایان شارژم برای همیشه پارسو میبوسم میگذارم کنار ...!

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
پارس انلاین فعلا در محدوده ما خوبه....

pishosan

Registered User
لایک‌ها
9
من قبلا 1 مگ داشتم سرعت روزانش تا 450 میرسید ! شبانه هم خیلی متغیر بود ! یه روز 500 مگ ! بیشتر هفته 2.5-3.5 گیگ ! یکی دو روز هفته هم تا 4.5-5 گیگ میرسید ! بعد که دیدم سرویس 2 مگ آوردن، سرویس 1 مگم رو که 2 ماهشم مونده بود فسخ کردم و 2 مگ گرفتم ! جالب اینکه سرعت روزانش بالاتر از 250 نمیره ! ( کمتر از سرویس 1 مگ ! ) شبم سرعتش بیشتر از 250-200 نمیشه ! البته اینم بگم که تو این دو هفته شبانه کمتر از 3.5-4 نگرفته !

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم.
سرویس نامحدود سرعتش چطوره؟ مثلا 512 و 1 مگ سرعت واقعی چقدر میده؟
و اینکه سرویس محدود, شبانه (تو ساعت رایگان) سرعتش چقدره؟
ممنون

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
دوستان پارس انلاین هم عین شاتل هدیه تولد داره؟

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
جریان این 15 روز اضافه شدن اشتراک چی بود؟
نخونده پاکش کردم:(

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بالاخره 1 گیگ عید فطر ما هم اضافه شد .... چه عجب .... سرعت شبانه هنوز کمه حدود 26-28

پ ن: امضامو دریابید :lol:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
بالاخره 1 گیگ عید فطر ما هم اضافه شد .... چه عجب .... سرعت شبانه هنوز کمه حدود 26-28

پ ن: امضامو دریابید :lol:
ول کن این 20:30 و همشونو جون هرکی دوست داری که همه مایه بدبختیهامونند ازجمله همین اینترنت
شبانه تقریبا دیگه همه جا کم شده

pishosan

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم.
سرویس نامحدود سرعتش چطوره؟ مثلا 512 و 1 مگ سرعت واقعی چقدر میده؟
و اینکه سرویس محدود, شبانه (تو ساعت رایگان) سرعتش چقدره؟
ممنون

سلام
سرویس نامحدود تا یک حجم مشخصی سرعتش بالاست ! حدودا 300-400 برای 512 تا زمانی که حجم جایزتون تموم نشده !بعد از اینکه حجم جایزتون تموم شد سرعتتون، سرعت واقعیه سرویس میشه، این لینک ... این افزایش حجم برای 1مگ و 2 مگ درنظر گرفته نشده ! و سرعتشون ثابته ! یعنی 1024/8 کیلوبایت سرعت کلیشه ! حجم جایزه هم نداره ! قیمتشم فضایه :d
سرعت شبانه ی سرویس محدود هم مثل اینکه خیلی نوسان داره برا دوستان ... یکی سرعتش بالاست یکی پایین ! بهتره از هم محلی ( منطقه ی مخابرات یکسان ) هاتون سوال کنید این مورد رو ... حتی مناطق هم با هم فرق دارن ! سرعت دانلود شبانه ی من بین 200-250 برای سرویس 2 مگ محدود هست ، پست های قبلی رو بخونید متوجه میشید که سرعت برخی از دوستان خیلی کمه !

1 گیگ هدیه ی ما روهم بالاخره دادن !

جریان این 15 روز اضافه شدن اشتراک چی بود؟
نخونده پاکش کردم:(

دوستمون اینجا توضیح دادن
http://forum.persiantools.com/t78483-page321.html#post7868191

بالا