• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mohsendx619

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دزدی جدید پارس آنلاین دارن از همه 25 درصد حجمشون رو کم میکنن از من که دو گیگ کم کردن از شما را نمیدونم وقتی هم زنگ میزنی جواب نا معلومی میدن یک گیگ واسه عید فطر میدن دو گیگ کم میکنند واقعا که

hosn70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعد از 2 ماه دوباره برگشتم صبانت و از این شرکت سراسر دزد و کثافت (پارس آنلاین)رفتم . من دو خط تلفن دارم وقتی رفتم صبا که برا خط قبلیم که مشترک صبا بود . اشتراک جدید بگیرم در کمال تعجب دیدم که هنوز خطم رانژه هست . برا من خوب بود چون هزینه وصل خطو ندادم اما خاک بر سر صبا با این شرکتش . در کل من که نمیتونسم با نامحدود 256 پارس حتی خود سایت پارس رو باز کنم دیشب با اشتراک 512 محدود صبا حدود 4100 مگابایت در ساعات مجانی دانلود کردم . عکس ریز مصرف هم هست خواستین میزارم .راستی یه تجربه هم دارم بگم از این پارس دزدبگم جالبه . وقتی یه فایل که مثلأ 1 گیگ حجم داره رو با بدبختی دانلود میکردم با اینترنت داداشم وارد پنل کاربری خودم میشدم (چون با مال خودم نمیرفت )می دیدم تو اون ساعات برام حدود 3 گیگ حساب کردن .بخدا 16 روز از اشتراکم مانده بود اما اینقدر قطعی و ..... داشتم که ول کردم و برگشتم صبا اونم بخاطر این اومدم پارس چون خط تلفنی که که رو صبا بود قطع شد. ما که رفتیم گور پدر صاحبان پارس

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
ظهر که کلا قطع بود فقط از عصر تا شب سرعتش خوبه نصف شب میشه دایال آپ که دان نکنی

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
این شرکت دیگه واقعا آخر شرافت هست !!!!!!!

1 هفته مونده بود که اعتبارم تموم شه هیچ مشکلی نداشت و منم گفتم اشکال نداره بذار تمدید کنم ! دقیقا بعد از تمدید سرعت از 190 دوباره اومده 45 تا !!!! :eek:

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
وضعیتی داریم.

اونجور که حساب کردم ترافیک رایگان شبانه واسه من حساب نمیشه.

هر چقدر دانلود کردم دیشب از ترافیکم کم شد :|

راستی باید مودمو خاموش روشن کنم واسه اینکه بتونم از ترافیک شبانه استفاده کنم؟

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
سلام ماه قبل یعنی ماه عهد حجر که اصلا ربطی به ایران و ایرانیها نداره ولی هموطنان از همه جا بیخبرمون حتی بهم میگن عید حجر مبارک سرعت منم از 10 روز به بعد افتضاح تر شد کمتر از دایل اپ و قطعی زیاد منم که از بس بهشون تو رسیدگی به شکایات تیکت دادم الان دیگه زنگ هم نمی زنن من تمامی لحظه هایی که قطع بود رو جمع زده بودم از روز اول اشتراک تا الان از همون موقع هر روز تیکت مثلا تو این هفته 4 ساعت قطعی داشتم باید برگردونید این 4 ساعتو من که نباید تاوان مشکلات شما رو بدم این قطعیها یعنی زدن از سر و ته سرویسی که برای داشتنش پولمونو حرومشون کردیم و با قطعیهایی که اینها ایجاد میکنن موفقع به استفاده از اون نمیشیم من محدود 3 ماه 2 گیگ میگیرم همیشه بدجوری رو اعصابشون هستم رکورد تیکتهام از 8000 تا هم بالاتر رفته هیچوقت جمله مودبانه بکارنبردم باهاشون تو این 2 سال منم نامردی نکردم تا تونستم چیز بارشون کردم موندم برا زجر کش کردنشون ذله کردنشون... یک روش هست که وقتی سرعت کمه بتونی زیاد دانلود کنی اونم اینه که از لیچ کینگ استفاده کنین البته منظورم بازی انلاین وارکرفت نیستا ولی خب... 2 روز پیش ازمن 1.5 گیگ کم کردن تیکت دادم گفتم هوی اگه میخوان دزدی کنین یکجوری دزدی کنین که کسی نفهمه و کلی چیزای ناجوردیگه بارشون کردم با پشتیبانی صحبت کردم گفتش همگانی کم شده ترافیک هدیه ای که دادن کم کردن گفتم مگه هدیه ایکه میدن دوباره پس میگیرن؟؟ کی تا حالا همچین کاری کرده؟ این دزدیه گفت خودشون دادن خودشون پس گرفتن بعد گفت منم خونه پارس افلاین دارم از منم کم کردن.. چند نفر اونجا نشسته بودن صحبت منو که شنیدن زدن زیر خنده... بلند شدن رفتن گفتن شرمنده تمدید نمی کنیم یک خانم حدود50 ساله نشسته بود سرصحبت رو باز کرد خلاصه منم نامردی نکردم از سیر تا پیاز قطعیها و سرعت کم و... براش تعریف کردم اومن جلوی پشتیبان زنه باورش نمیشد میگفت مگه میشه ترافیک هدیه رو پس بگیرن دیگه نتونست جلوی خندشو بگیره 2 دقیقه تمام خندید بعد گفت لابد صاحب پارس گوه لاین اصفهانیه که کم کرده گفت بمن هم 5 گیگ دادن الان رفتم خونه چک میکنم خانومه ظاهرش بدجوری به خانواده 4 پا میخورد منم گفتم البته برا 4 پا ها کم نمیشه اونا اینترنت سفیدی دارن که همه رو بدجور از داشتنش منع میکنن... میگم چطوره ما که پول دادیم برا سرویس کل مبلغ اشتراک رو بعذ از پایان اشتراک پس بگیریم اونا راحت پس میگیرن ما چرا نگیریم؟؟ بهتره 10 نفر یل و قلدر و عربده کش و چاقو کش ببریم با خومون و بفهمونیم بهشون که گردن کلفتی چند بخشه چطوری هجی میشه اصلا چطوری نوشته میشه اینا رو باید بهشون یاد بدیم که اصلا گردن کلفتی چیه... این دقیقا همون چیزی بود که به ریس نمایندگی پارس گوه لاین ساری گفتم گفتم اینکار رو میکنم گفتش که ما که تقصیری نداریم ما که کم نکردیم همه چی دست تهرانه مرکز اونجاست اونا اعمال میکنن... در کل هر جا تو این مملکت عقب افتاده با مسئولین گوسفندی که داره هستید بهتره پول زیادی بابت اینترنت ندین که بعدا کمتر ضرر کنین

Last edited:

hamedhd

Registered User
لایک‌ها
67
وضعیت کلاه برداری پارس آنلاین و جوابای مسخره ای که برای دزدیدن 25% ترافیک میدن دیگه قابل تحمل نیست
امروز میخوام یه گزارش و مقاله کامل بنویسم و حتما این قضیه رو تا آخرش از طریق اختیارات خودم پیگیری خواهم کرد
شما هم میتونید به بازنشر و اطلاع رسانی این قضیه کمک کنید
این پست رو بخونید و اشتراک گذاری کنید :
https://plus.google.com/u/0/100288100875159311369/posts/hwm4RAgVQ8Z

میخوام حداقل آبروشونو ببرم تو اینترنت.
قضیه رو هم به طور قانونی پیگیری میکنم

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
وضعیت کلاه برداری پارس آنلاین و جوابای مسخره ای که برای دزدیدن 25% ترافیک میدن دیگه قابل تحمل نیست
امروز میخوام یه گزارش و مقاله کامل بنویسم و حتما این قضیه رو تا آخرش از طریق اختیارات خودم پیگیری خواهم کرد
شما هم میتونید به بازنشر و اطلاع رسانی این قضیه کمک کنید
این پست رو بخونید و اشتراک گذاری کنید :
https://plus.google.com/u/0/100288100875159311369/posts/hwm4RAgVQ8Z

میخوام حداقل آبروشونو ببرم تو اینترنت.
قضیه رو هم به طور قانونی پیگیری میکنم

کار خوبی میکنی اما شکایت دزد رو پیش یه دز دیگه میبری؟!:rolleyes:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کار خوبی میکنی اما شکایت دزد رو پیش یه دز دیگه میبری؟!:rolleyes:
موضوع اینه که پشت اینا یه گردن کلفته
کره جنوبی همزمان با ایران توسعه رو سی و چندی سال پیش شروع کرد الان اونا نت 100مگ دارند و ما...
وقتی یه مشت دزد بیان رو کار همین میشه دیگه

mhm233

Registered User
لایک‌ها
134
2 روزه اینطوریه ! دیگه میخوام سرمو بکوبم به دیوار :weird:
86022272647362499991.png

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
باهاشون تماس بگیر باید میانگین 300 باشه طبق قرارداد خودشون!
نویز خطتو هم از تو مودم چک کن و با لن وصل بشو

mhm233

Registered User
لایک‌ها
134
SNR Margin (Downstream/Upstream):16/8
الان یکم بهتر شده ولی کلا نوسانش بالاس

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
اقا اینا همش بهونس امریکا و اسرائیل و.. همش شعر داداش مهم نیست از کی این قدیس نماها تو ایران از کی شروع کنن یا کرده باشن هیچوقت هیچ اتفاقی نمی افته چون نه سواد نه عرضه و نه خواست انجام اینکار رو دارن... دینو قدیس و.. اینا همش ابزاریکه ازش برعلیه ما استفاده میکنن برا رفاه خودشون مگه فقط مسلمونا میرن بهشت؟ مسیحی ها یهودیها و.. اونا حتما میرن جهنم؟ هرجا تو این دنیا نگاه کنی کشورهایی که تو اوج فقر و بدبختی اقتصادی و علمی هستن که مردمش به اسلام اعتقاد دارن اصل شروع بدبختی ایران از زمانی شروع شد که اعراب به ایران حمله کردن و مضخرفی به اسم اسلام رو اوردن ایران... بعدی حمله مغول بود که کلی کتاب و دانش و.. که از قبل به جا مونده بود همه رو اتش زدن.. الانم ننگ سی ساله از اینا برما حکمفرماست.. از کاه کوه ساختن استعمار اینگلیس و امریکا الان ما تو وضع چند برابر بدتری از استعمار انگلیس و امریکا زیر سایه اینا هستیم... فیلم ساختن کلاه اینگلیسی اگه واقعا مرد بودین یک فیلم میساختین به اسم کلاه اسلامی... مگه زردتشت که ما داشتیم بد بود؟ پیگیری و شکایت و اینا کاراییکه میشه انجام داد ولی معلوم نیست نتیجه بده یا نه... << باید مستقیما بهشون ضرر بزنیم>> <<میگن برو سراغ علم اگه دیدی توانایی درک علم رو نداری برو سراغ دین>>> بردن ابروشون کار خیلی خوبیه به شرطی که واقعا اثرگذار باشه.. ما میتونیم اثرگذارش کنیم

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
این یکی زیاد ربطی نداشت فقط اینو بگم که اگه پشتت به ارتش گرم باشه کنار نمیری مگه اینکه ابرقدرتها نخواند
وقتی قدرتت دست ارتش باشه راحت میتونه هر مخالفتی رو ***** بکنه که داریم میبینیم
شرکت هم پشتش کلی گردن کلفت هست که جای هیچ اعتراضی رو نمیذارند

kuchulu93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستای عزیز ببخشید پابرهنه میپرم وسط صحبتای شیرینتون(!) :blink:

من سرویس محدود شاتل دارم... میخواستم تغیرش بدم به نامحدود، اما هرجا میرم همه دارن از نامحدود هم می نالن!
من خیلی اتفاقی راجع به همین قضیه ی "جایزه منصفانه" پارس آنلاین که روی سرویسای نامحدودش گذاشته خوندم و در حین اینکه داشتم پرس و جو میکردم
پام به اینجا باز شد ;)
البته بعد از خوندن حرفاتون، احساس کردم انگار خیلی وضعیت خیطه! خدا به همتون صبر بده... به منم بده!
یعنی جایزه منصفانه و اینا کشک دیگه.............هان؟؟

Last edited:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
یه چیزی بگم باورتون نمیشه ولی مدتهاس ته دلم مونده بگذار حالا که حرف دله ما هم بگیمو خالی بشیم
قضیه مال 5 6 سال پیش که تازه پارسان لاین گرفته بودم شب بود زنگ زدم پشتیبانی سرویسم قطع شده بود پیغام داد منتظر باشید و نفرات در صف 8 نفر این حدودا ...! ما هم از همه جا بیخبر ایستادیم نوبتمون بشه! ده دقیقه ای طول کشید ! یه دفعه یه پسری برداشت جیغ زدو قطع کرد ......!!!!!! بهدشم هرچی تماس گرفتم تا صبح کسی جواب نمیداد
بله جانم! شرکت بزرگ پارسان لاین از اولشم نشان شرافت و بزرگی داشت ..!!
باعثه تأسفه دوستان که همچین عوضیهایی با تبلیغات دروغینو توخالی خودشونو یه شرکت برتر پیشرو و موفق معرفی میکنند و کسی هم حریفشون نیست!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
بیخود شکایت نکنید اگه کسی راه حلی داره یا جای بهتری رو میشناسه بگه

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
یه چیزی بگم باورتون نمیشه ولی مدتهاس ته دلم مونده بگذار حالا که حرف دله ما هم بگیمو خالی بشیم
قضیه مال 5 6 سال پیش که تازه پارسان لاین گرفته بودم شب بود زنگ زدم پشتیبانی سرویسم قطع شده بود پیغام داد منتظر باشید و نفرات در صف 8 نفر این حدودا ...! ما هم از همه جا بیخبر ایستادیم نوبتمون بشه! ده دقیقه ای طول کشید ! یه دفعه یه پسری برداشت جیغ زدو قطع کرد ......!!!!!! بهدشم هرچی تماس گرفتم تا صبح کسی جواب نمیداد
بله جانم! شرکت بزرگ پارسان لاین از اولشم نشان شرافت و بزرگی داشت ..!!
باعثه تأسفه دوستان که همچین عوضیهایی با تبلیغات دروغینو توخالی خودشونو یه شرکت برتر پیشرو و موفق معرفی میکنند و کسی هم حریفشون نیست!!

خب میشه بفرمایید که ما از کجا سرویس بگیریم ؟ همشون همینجورین دیگه !

kuchulu93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست گلی اینجا هس 128 نامحدود پارس آنلاین داشته باشه...؟ میخوام بدونم وقتی داره 20 گیگ جایزه منصفانه(!!) رو استفاده میکنه سرعتش رو چنده... :eek:

بالا