• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
اگه میخواین سرویس از پارس آنلاین بگیرین اصلا طرف سرویس های نامحدودش نرین

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
یه چیزی بگم باورتون نمیشه ولی مدتهاس ته دلم مونده بگذار حالا که حرف دله ما هم بگیمو خالی بشیم
قضیه مال 5 6 سال پیش که تازه پارسان لاین گرفته بودم شب بود زنگ زدم پشتیبانی سرویسم قطع شده بود پیغام داد منتظر باشید و نفرات در صف 8 نفر این حدودا ...! ما هم از همه جا بیخبر ایستادیم نوبتمون بشه! ده دقیقه ای طول کشید ! یه دفعه یه پسری برداشت جیغ زدو قطع کرد ......!!!!!! بهدشم هرچی تماس گرفتم تا صبح کسی جواب نمیداد
بله جانم! شرکت بزرگ پارسان لاین از اولشم نشان شرافت و بزرگی داشت ..!!
باعثه تأسفه دوستان که همچین عوضیهایی با تبلیغات دروغینو توخالی خودشونو یه شرکت برتر پیشرو و موفق معرفی میکنند و کسی هم حریفشون نیست!!

الان به هیچ وجه نمیتونن این کار رو کنن چون راحت قابل پیگیری هست و میشه اگه پاسخگو نبودن چوب تو آستینشون کرد واسه پارس آنلاین، دیگه انقدر هم الکی نیست

kuchulu93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه میخواین سرویس از پارس آنلاین بگیرین اصلا طرف سرویس های نامحدودش نرین

دوستم مرسی
اشکالی نداره اگه دلیلشو بپرسم... تجربه داشتین ازین سرویس نامحدودش؟! جایزه منصفانه و اینا دروغه....(؟) :wacko:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستم مرسی
اشکالی نداره اگه دلیلشو بپرسم... تجربه داشتین ازین سرویس نامحدودش؟! جایزه منصفانه و اینا دروغه....(؟) :wacko:
جایزه رو ولش کن اگه بخوان سرعتتو میارند پایین اگه نخوان هم نمیارند تمام

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
صحبت شیرین نیست دردهای بی سر و ته بی درمونه... تمام شرکتهای فروش اینترنت هرکدوم حداقل چندتا مرض و عیب و ایراد باید داشته باشن چون دلال زیرساختن فقر اطلاعات همه جا هست همه چیز رو که هم بستن امکان اگاهی برای افراد کمتر میشه فضای مسموم ایران همه رو عجیب غریب بار میاره حداقل سعی کنیم این سم در ما ایجاد نشه یا اثر نکنه بهترین حرکت اینه که اگه واقعا نت نیاز ندارین پولتونو حروم نکنین اگه نت نیاز دارین پول کلفت تو حلقشون نریزین که بعدا پشیمون میشین

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوست گلی اینجا هس 128 نامحدود پارس آنلاین داشته باشه...؟ میخوام بدونم وقتی داره 20 گیگ جایزه منصفانه(!!) رو استفاده میکنه سرعتش رو چنده... :eek:
20گیگ اول سرعت 120
توی روز من هروقت تست کردم سرعتش همین بود و افت نداشت - مرکز حافظ

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان برا من 1.5 گیگ کم کردن اجر اگه بود تا حالا ذوب شده بود اینا به هیچ عنوان قصد پس دادن ندارن... برا بعضیها 3 گیگ کم کردن.. چجوریهاست؟؟ برا شما چقدر کم کردن؟ میل دادن بیا بازی انلاین جنگ خوانها بازی کن جایزه بگیر جواب دادم خدا بشما یک ذره عقل و بما کلی شانس بده با این نتی که شما دارین بما غالب میکنین صفحه سایت خودتون باز نمیشه یا بعد قرنی باز میشه و.... خلاصه از خجالتش دراومدم

LiveL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان !
سرعت 512 محدود با حجم 10 گیگ در طول روز چطوره ؟ دانلود شبانه برای همین 512 سرعتش چند میشه ؟
در کل دوستان نامحدود رو پیشنهاد میدن ( چون تو همین تاپیک دیدم که خیلی ها گفتن نامحدود خوب نیست ) ؟

sasa23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان برا من 1.5 گیگ کم کردن اجر اگه بود تا حالا ذوب شده بود اینا به هیچ عنوان قصد پس دادن ندارن... برا بعضیها 3 گیگ کم کردن.. چجوریهاست؟؟ برا شما چقدر کم کردن؟ میل دادن بیا بازی انلاین جنگ خوانها بازی کن جایزه بگیر جواب دادم خدا بشما یک ذره عقل و بما کلی شانس بده با این نتی که شما دارین بما غالب میکنین صفحه سایت خودتون باز نمیشه یا بعد قرنی باز میشه و.... خلاصه از خجالتش دراومدم
منم از ترافیک مجازم 6 گیگ کم کردن.چی شده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
تاریخ 17تیر اشتباهی 25% یا 15% به ترافیک مجاز همه مشترکین اضافه کردن، الان فهمیدن نباید اضافه میکردن و باید این تغییر رو تو سیستم محاسبات ترافیک آپلودی حساب میکردن نه ترافیک دانلودی مجاز
حالا فهمیدن این رو و تصحیح کردن
ترافیکی کم نشده اون ترافیکی که تاریخ 17تیر اضافه شده بود به همه اون رو برداشتن
این چیزی بود که من فهمیدم

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60

سلام

مدت 15 روز میشه که با قطعی وصلیه شدید مواجهم در تمام تایم روز و شب - آیا کسی هست این مسئله رو داشته باشه یا فقط از واسه منه ؟؟؟ یا کسی میتونه کمکم کنه از چیه ؟ زنگ هم زدم میگن از سر خط تست بگیر به ما زنگ بزن تا نویزت مشخص بشه . اما من نزدیکه 3 ساله این مشکل رو نداشتم حالا یهو اینجوری شده ؟ چیکار کنم اعصاب نذاشته

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

سلام

مدت 15 روز میشه که با قطعی وصلیه شدید مواجهم در تمام تایم روز و شب - آیا کسی هست این مسئله رو داشته باشه یا فقط از واسه منه ؟؟؟ یا کسی میتونه کمکم کنه از چیه ؟ زنگ هم زدم میگن از سر خط تست بگیر به ما زنگ بزن تا نویزت مشخص بشه . اما من نزدیکه 3 ساله این مشکل رو نداشتم حالا یهو اینجوری شده ؟ چیکار کنم اعصاب نذاشته
snr رو از توی مودم چک کن

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

سلام

دقیقا همین اتفاق برای من وقتی سرویس از شاتل داشتم پیش اومد، هیچ کاری نشد انجام بدم و گفتن مودمتون با تجهیزات ما سازگار نیست!!!
نميدونم اون مدت نویز هم بالا رفته بود یا نه ولی دقیقا به همین صورت بود
احتمالا نویز باشه این کاری که پشتیبانی گفته انجام بدید و نویز رو چک کنن

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
اقا بغیر از این چیزا بصورت عادی قطعی زیاد داره بیخود نیست بهش میگن پارس افلاین چون 80 درصد مواقع قعطه در ثانی برا هر چیزی تو این مملکت اسلامی یک کلاه شرعی وجود داره الکی باور نکنین که اشتباهی زیاد کرده بودن حالا کم کردن محمد هم اولش میگفت دروغ نگین حرامه بعد خودش دروغ گفت ازش پرسیدن چرا دروغ گفتی؟ جواب داد اون دروغ مصلحتی بود
دوست عزیز من با گوشه کنایه هات مشکلی ندارم منتها نمیدونم واقعاً فکر کردی اینجور ادبیات زیر آب اینارو میزنه یا آب به آسیابشون میریزی ! چون پارسان لاینیها خوراکشون اینجور گوشه کنایه هاست و خوششون میاد جای همین قشری باشن که ملامتشون میکنی
بهتره فنی صحبت کنی نه دکون بازاری
من حاضرم از شمر هم که شده اینترنت بگیرم ولی سرعتش خوب باشه پولشم مناسب باشه حالا گور پدرش مال چه حزبو چه فرقه ایه

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
من فقط حرف و گوشه کنایه نمی زنم بلی برد تبلیغاتی شونو هم اتش زدم ولی با نت خودشون بر علیه اینا حرکت انجام دادن یک جورایی لذت بخشه در ثانی من از همه خبر ندارم که اطلاعات تون چقدره سعی میکنم اطلاعات هرچند کوچیک به بعقیه بدم چون این مملکت از فقر اطلاعاتی رنج میبره همه جا رو هم که فیلتر کردن وی پی ان ها رو بستن ماهواره ها پارازیتی شده دیشها رو جمع میکنن خلاصه جلوی اگاهی مردمو به هر نحو که شده میگیرن.... اره اونا سنگ پای قزوین در برابرشون هیچه.... درثانی حقوق بشر فقط برا سیاست نیست وقتی چند برابر چیزی ازت پول میگیرن و از سر و تهش میزنن و عشقی بهت سرویس میدن و.. اینجا بهت ظلم میکنن... درثانی به نظر میرسه بعضی ها زندگی با ذلت رو به هرچیزی ترجیح دادن... سال 88 فقط یک گل زن کم داشتیم شمر رو اینا شمر کردن والا اصلا سر وته این قضیه معلوم نیست اینا هرجوری دلشون خواست توضیح دادن بدتر از فیلم هندی گریه اورش کردن بیایم هر چیزی رو زود باور نکنیم خودشون الان شمرهای زمان ماهستند قانون داریم شهروند درجه 1 و درجه 2 و... اینم از مملکت اسلامی که توش ادما درجه بندی شدن درجه 1 ها 1 درصد درجه 2 ها 99 درصدن همه چی به درجه یکیها میرسه حدود 1 ماه پیش تو 20.30 یکی از نوچه های اقایون اومد زنگ زد گفت : اقا شما اصلا اجازه نمی دین اسلام رو نشون بدیم اول جنگ 8 ساله بعد تحریم حالا اینا اجازه ندادن نگاه کنین چه منجلاب و کثافتی ایرانو گرفته وای به روزیکه اینا رو راحت بذارن ببین چی میشه
متأسفانه حرفات اسپم و خنده داره یعنی باید کل پستت پاک بشه من میگم فنی حرف بزن راجع به تاپیک حرف بزن اما تو چی میگی ... ! ما داریم راجع به کیفیت حرف میزنیم تو اومدی این وسط چند صفه دادو فریاد میکنی وای خدا کشور نابود شد رفت ...!! الان چن صفس داری به کارت ادامه میدی بقیه هم دلشون سوخته چیزی بت نگفتن ولی خنده داره خودتو مضحکه کردی اینو بدون
تو تاپیک هم دیگه کاریت ندارم تو خصوصی خواستی با هم حرف میزنیم اینجا جاش نیست

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
پارسان لاین اون چیزی که موفقش کرده که ملت رو خر کنه همین مسائله
به ظاهر به تندی های مشتری هاشون اهمیتی نمیدن و خودشون رو آدمهای صبور و پاسخگویی نشون میدن و ملت هم اینقدر کم عقلن که فرق بی احترامی نرم و بی احترامی خشن رو نمیدونن که مورد اول به شدت داره تو این شرکت دزد و کلاهبردار اعمال میشه زنگ میزنی مردک یا زنک برمیداره به شکلی مضحک میگه به خدا دست ما نیست و یه مشت شکر میل میکنه و خدافظ یا بدتر از اون زنگ میزنی یارو میگه الان همه دارن استفاده میکنن مشکل از سیستم شماست ...! این کل پاسخگویی این عوضیها تو این 5 6 سال بوده که ازشون سرویس گرفتم
اون وقت یکی میاد اینجا حرف از اتفاقات 88 میزنه من نمیدونم گوز چه ربطی به شقیقه داره واقعاً !!
البته پای یه سری نماینده مجازی هم در بین هست و یه ادا اطوارایی به شکل نامحسوس درمیارن که فکر کنیم این شرکت میخواد یه چیز متفاوتی باشه و دنبال آزادی و این حرفاس که اینم اوج پست فطرتی تبلیغاتی این کلاهبرداراس واقعاً تو این وضعیت اسفناک مملکت چقدر بعضیها از آب گلالود ماهی میگیرن و با یه کراوات یا روسری خودشونو مردمی نشون میدنو از همه بیشتر هم کلاهای گنده سر ملت میگذارن اینم یه ترفند ایناس که من بهش پی بردم و قضیه از همون اولشم همین بوده
اینا اومدن از همون انتخاب اسم شرکت بگیر تا قیافه لهجه و یه سری جزئیات خودشونو پاسخگو و مردمی معرفی کردن این بعد اشکار قضیس و یه بعد پنهانشم یه سری افراده که هرجا حرف از پارسان لان زده میشه میان و حتی بعضاً در قالب افراد ناراضی یه حرفایی میزنن که پارسان لاین رو جزو دسته ای قرار بدن که مشتری با اینکه از کیفیتش ناراضیه ازشون خوشش بیاد و این گرگا دارن اون پشت به سادگی مشتریا میخندن ...
همیشه هم یه ادا اطوارایی درمیارن که مشتری فکر کنه اینها از هر شرکتی برترن در حالی که در نهایت:

فقط و فقط قیمتشون از بقیه شرکت ها برتره و کاملاً از همه شرکتها بی حساب کتاب ترن و دستشون داره کم کم رو میشه...

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
حوالی ما سعت بگیر نگیر داره یه وقت می بینی روزی 4 ساعت قطعه.

یه موقع می بینیی 24 ساعت وصله.

فعلا که هم سرعت خوبه هم آپ تایم

jamal kh

Registered User
لایک‌ها
9
سرعت ۲۵۶ یا۵۱۲ خوبه دوستان ؟؟؟

Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk

بالا