یه چیزی بگم باورتون نمیشه ولی مدتهاس ته دلم مونده بگذار حالا که حرف دله ما هم بگیمو خالی بشیم
قضیه مال 5 6 سال پیش که تازه پارسان لاین گرفته بودم شب بود زنگ زدم پشتیبانی سرویسم قطع شده بود پیغام داد منتظر باشید و نفرات در صف 8 نفر این حدودا ...! ما هم از همه جا بیخبر ایستادیم نوبتمون بشه! ده دقیقه ای طول کشید ! یه دفعه یه پسری برداشت جیغ زدو قطع کرد ......!!!!!! بهدشم هرچی تماس گرفتم تا صبح کسی جواب نمیداد
بله جانم! شرکت بزرگ پارسان لاین از اولشم نشان شرافت و بزرگی داشت ..!!
باعثه تأسفه دوستان که همچین عوضیهایی با تبلیغات دروغینو توخالی خودشونو یه شرکت برتر پیشرو و موفق معرفی میکنند و کسی هم حریفشون نیست!!
اگه میخواین سرویس از پارس آنلاین بگیرین اصلا طرف سرویس های نامحدودش نرین
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
جایزه رو ولش کن اگه بخوان سرعتتو میارند پایین اگه نخوان هم نمیارند تمامدوستم مرسی
اشکالی نداره اگه دلیلشو بپرسم... تجربه داشتین ازین سرویس نامحدودش؟! جایزه منصفانه و اینا دروغه....(؟) :wacko:
20گیگ اول سرعت 120دوست گلی اینجا هس 128 نامحدود پارس آنلاین داشته باشه...؟ میخوام بدونم وقتی داره 20 گیگ جایزه منصفانه(!!) رو استفاده میکنه سرعتش رو چنده...
منم از ترافیک مجازم 6 گیگ کم کردن.چی شده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان برا من 1.5 گیگ کم کردن اجر اگه بود تا حالا ذوب شده بود اینا به هیچ عنوان قصد پس دادن ندارن... برا بعضیها 3 گیگ کم کردن.. چجوریهاست؟؟ برا شما چقدر کم کردن؟ میل دادن بیا بازی انلاین جنگ خوانها بازی کن جایزه بگیر جواب دادم خدا بشما یک ذره عقل و بما کلی شانس بده با این نتی که شما دارین بما غالب میکنین صفحه سایت خودتون باز نمیشه یا بعد قرنی باز میشه و.... خلاصه از خجالتش دراومدم
snr رو از توی مودم چک کن
سلام
مدت 15 روز میشه که با قطعی وصلیه شدید مواجهم در تمام تایم روز و شب - آیا کسی هست این مسئله رو داشته باشه یا فقط از واسه منه ؟؟؟ یا کسی میتونه کمکم کنه از چیه ؟ زنگ هم زدم میگن از سر خط تست بگیر به ما زنگ بزن تا نویزت مشخص بشه . اما من نزدیکه 3 ساله این مشکل رو نداشتم حالا یهو اینجوری شده ؟ چیکار کنم اعصاب نذاشته
سلام
مدت 15 روز میشه که با قطعی وصلیه شدید مواجهم در تمام تایم روز و شب - آیا کسی هست این مسئله رو داشته باشه یا فقط از واسه منه ؟؟؟ یا کسی میتونه کمکم کنه از چیه ؟ زنگ هم زدم میگن از سر خط تست بگیر به ما زنگ بزن تا نویزت مشخص بشه . اما من نزدیکه 3 ساله این مشکل رو نداشتم حالا یهو اینجوری شده ؟ چیکار کنم اعصاب نذاشته
دوست عزیز من با گوشه کنایه هات مشکلی ندارم منتها نمیدونم واقعاً فکر کردی اینجور ادبیات زیر آب اینارو میزنه یا آب به آسیابشون میریزی ! چون پارسان لاینیها خوراکشون اینجور گوشه کنایه هاست و خوششون میاد جای همین قشری باشن که ملامتشون میکنیاقا بغیر از این چیزا بصورت عادی قطعی زیاد داره بیخود نیست بهش میگن پارس افلاین چون 80 درصد مواقع قعطه در ثانی برا هر چیزی تو این مملکت اسلامی یک کلاه شرعی وجود داره الکی باور نکنین که اشتباهی زیاد کرده بودن حالا کم کردن محمد هم اولش میگفت دروغ نگین حرامه بعد خودش دروغ گفت ازش پرسیدن چرا دروغ گفتی؟ جواب داد اون دروغ مصلحتی بود
متأسفانه حرفات اسپم و خنده داره یعنی باید کل پستت پاک بشه من میگم فنی حرف بزن راجع به تاپیک حرف بزن اما تو چی میگی ... ! ما داریم راجع به کیفیت حرف میزنیم تو اومدی این وسط چند صفه دادو فریاد میکنی وای خدا کشور نابود شد رفت ...!! الان چن صفس داری به کارت ادامه میدی بقیه هم دلشون سوخته چیزی بت نگفتن ولی خنده داره خودتو مضحکه کردی اینو بدونمن فقط حرف و گوشه کنایه نمی زنم بلی برد تبلیغاتی شونو هم اتش زدم ولی با نت خودشون بر علیه اینا حرکت انجام دادن یک جورایی لذت بخشه در ثانی من از همه خبر ندارم که اطلاعات تون چقدره سعی میکنم اطلاعات هرچند کوچیک به بعقیه بدم چون این مملکت از فقر اطلاعاتی رنج میبره همه جا رو هم که فیلتر کردن وی پی ان ها رو بستن ماهواره ها پارازیتی شده دیشها رو جمع میکنن خلاصه جلوی اگاهی مردمو به هر نحو که شده میگیرن.... اره اونا سنگ پای قزوین در برابرشون هیچه.... درثانی حقوق بشر فقط برا سیاست نیست وقتی چند برابر چیزی ازت پول میگیرن و از سر و تهش میزنن و عشقی بهت سرویس میدن و.. اینجا بهت ظلم میکنن... درثانی به نظر میرسه بعضی ها زندگی با ذلت رو به هرچیزی ترجیح دادن... سال 88 فقط یک گل زن کم داشتیم شمر رو اینا شمر کردن والا اصلا سر وته این قضیه معلوم نیست اینا هرجوری دلشون خواست توضیح دادن بدتر از فیلم هندی گریه اورش کردن بیایم هر چیزی رو زود باور نکنیم خودشون الان شمرهای زمان ماهستند قانون داریم شهروند درجه 1 و درجه 2 و... اینم از مملکت اسلامی که توش ادما درجه بندی شدن درجه 1 ها 1 درصد درجه 2 ها 99 درصدن همه چی به درجه یکیها میرسه حدود 1 ماه پیش تو 20.30 یکی از نوچه های اقایون اومد زنگ زد گفت : اقا شما اصلا اجازه نمی دین اسلام رو نشون بدیم اول جنگ 8 ساله بعد تحریم حالا اینا اجازه ندادن نگاه کنین چه منجلاب و کثافتی ایرانو گرفته وای به روزیکه اینا رو راحت بذارن ببین چی میشه
یعنی الان انتظار داری بگیم 256 خوبه؟سرعت ۲۵۶ یا۵۱۲ خوبه دوستان ؟؟؟
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk