یعنی الان انتظار داری بگیم 256 خوبه؟
آقا میشه شما انقدر اظهار نظرهای تخصصی نکنی؟ تمام تاپیک های ای اس پی ها رو اسپم کردی همه مورد عنایت نظرهای حرفه ای شما شدند.
دیگه لطفا بسه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
یعنی الان انتظار داری بگیم 256 خوبه؟
سرعت ۲۵۶ یا۵۱۲ خوبه دوستان ؟؟؟
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
شما؟ اول معنیشو بفهم بعد بگو اسپمر خودتی که double post دادی اینجا هم مدیر داره تو کاره ای نیستیآقا میشه شما انقدر اظهار نظرهای تخصصی نکنی؟ تمام تاپیک های ای اس پی ها رو اسپم کردی همه مورد عنایت نظرهای حرفه ای شما شدند.
دیگه لطفا بسه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
من فقط حرف و گوشه کنایه نمی زنم بلی برد تبلیغاتی شونو هم اتش زدم ولی با نت خودشون بر علیه اینا حرکت انجام دادن یک جورایی لذت بخشه در ثانی من از همه خبر ندارم که اطلاعات تون چقدره سعی میکنم اطلاعات هرچند کوچیک به بعقیه بدم چون این مملکت از فقر اطلاعاتی رنج میبره همه جا رو هم که فیلتر کردن وی پی ان ها رو بستن ماهواره ها پارازیتی شده دیشها رو جمع میکنن خلاصه جلوی اگاهی مردمو به هر نحو که شده میگیرن.... اره اونا سنگ پای قزوین در برابرشون هیچه.... درثانی حقوق بشر فقط برا سیاست نیست وقتی چند برابر چیزی ازت پول میگیرن و از سر و تهش میزنن و عشقی بهت سرویس میدن و.. اینجا بهت ظلم میکنن... درثانی به نظر میرسه بعضی ها زندگی با ذلت رو به هرچیزی ترجیح دادن... سال 88 فقط یک گل زن کم داشتیم شمر رو اینا شمر کردن والا اصلا سر وته این قضیه معلوم نیست اینا هرجوری دلشون خواست توضیح دادن بدتر از فیلم هندی گریه اورش کردن بیایم هر چیزی رو زود باور نکنیم خودشون الان شمرهای زمان ماهستند قانون داریم شهروند درجه 1 و درجه 2 و... اینم از مملکت اسلامی که توش ادما درجه بندی شدن درجه 1 ها 1 درصد درجه 2 ها 99 درصدن همه چی به درجه یکیها میرسه حدود 1 ماه پیش تو 20.30 یکی از نوچه های اقایون اومد زنگ زد گفت : اقا شما اصلا اجازه نمی دین اسلام رو نشون بدیم اول جنگ 8 ساله بعد تحریم حالا اینا اجازه ندادن نگاه کنین چه منجلاب و کثافتی ایرانو گرفته وای به روزیکه اینا رو راحت بذارن ببین چی میشه