ول کن این 20:30 و همشونو جون هرکی دوست داری که همه مایه بدبختیهامونند ازجمله همین اینترنت
شبانه تقریبا دیگه همه جا کم شده
20:30 رو کار ندارم!
یه سوال: از کجابفهمم خطم نویز داره یا نه ؟
Last edited:
ول کن این 20:30 و همشونو جون هرکی دوست داری که همه مایه بدبختیهامونند ازجمله همین اینترنت
شبانه تقریبا دیگه همه جا کم شده
خاله بازیه مگه؟؟
جیمیل بدون pn/\ باز نمیشه!!
با ای دی اس ال مخابرات که باز میشه، پارس آنلاین که الان قطع شد جالبه قطع بود ولی داشت ترافیک رو مصرف میکرد فکر کنم انقدر ازش تعریف کردیم تنش خورد به تنه شاتل!!
سایت dell هم باز نمیشه بدون..
درسته، تست میکنم میگمسلام، تقریبا دو، سه هفته ای هست که سرعت نامحدود 128 من از ساعت 12 ظهر اینها تا 8-9 شب میاد روی 15-16 کیلوبایت در صورتی که در حالت عادی باید 120 باشه...
من اگر حجمی بگیرم سرعتم بهتر میشه؟ میشه یه راهنمایی کنید کدوم سرویسش رو بگیرم؟ خیلی دانلود کم دارم، فقط سرعت بالا نیاز دارم برای skype و ooVoo و این حرف ها....
ممنون
مقصر خود ما هستیم که چند ماهه ازشون میخریم!دوستان سرعتشون افتضاح شد باز !
در واقع اینا نصفی از سال سرعتشون حداقله نصف دیگش سال نصفش خوبه نصف کلاً قطع !!
باید در پارسان لاین رو گل گرفت خداییش احساس ذلت میکنم که مجبورم یک ماه این سرویس سرتاسر چرتو تحمل کنم
مرگ بر پارسان لاین مرگ بر زیرساخت مرگ بر مسئولین بی عرضه و جهان سومی ما
اون دو تا کلمه که یه معنی میدند. اگه منظورت با جیمیل هست که برای من همینجوری اصلا باز نمیشهسلامدوستان
یک مشکلی جدیدا پیش اومده برام تو برنامه هایی مثل لاین٬ ایمیل ... نه فایل و عکس میشه بفرستم نه اپلود کنمبا گوشی.... در صورتی ک با رایتلم این مشکل رو ندارم. مشکل از مودممهیا پارس انلاین؟
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
اگه با pc مشکلی نداری که به isp یا مودم مربوط نمیشه
عجیب نیست ip رایتل با پارس فرق داره. مورد بعدی اینکه دستی dns رو ست کن تو گوشی گوگل/level3اخه داداش با رایتل ک دارم مشکل نداره . خیلی عجیبه واسم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
شما تو خاله بازی هاتون بهم ترافیک هدیه میدید ؟؟؟خاله بازیه مگه؟؟
جیمیل بدون pn/\ باز نمیشه!!