• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
آقا واقعاً این چه وضعیه از دیروز تا حالا تقریباً 24 ساعت کامله که سرعت نتو به یک دهم کاهش دادن! یعنی سرعت دانلود من وقتی حداقلش باید 50 میشد الان به 4 الی 5 رسیده خنده داره میدونم ! نهایت سرعتو امروز صبح دیدم که به 20 الی 30 رسید اما از قبل از ظهر به 4 کاهش یافت میدونم الان بعضیاتون هم راضی هستیدو میگید نه اینطور نیست خب علتش اینه که اینا منطقه منطقه سرویساشون فرق داره فعلاً که منطقه ما بدترین وضع رو داره و زنگ که میزنیم تازه یارو میگه الان چند روزه وضع خرابه یعنی یه چیز طبیعیه میگه پیغامو نشنیدین ؟! اینم طرز برخوردشونه به نظرم لااقل باید بابت جبران این کاراشون چندروز اضافه سرویس بدن اونم سرویس مناسب نه اینطوری دایل آپی ! یه فایل 200 مگیو از دیشب تا حالا گذاشتم دانلود نشده پارس آنلاینی که این باشه دیگه باید فاتحه اینترنتو خوندکسی میدونه علت این کاراشون چیه ؟؟؟

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
کلا سیاستشون به این ترتیب هست که بطور تصادفی از سرعت بعضی ها کم و به بقیه اضافه میکنند
و این چرخه ادامه داره تا بتونند هم به مشتری و هم به سودشون برسند
اینا دیگه چه گرگایی هستن ایشالا حرومشون باشه من که ازشون نمیگذرم دارن هر ماه 70 80 هزار الکی ازم میگیرن دلم خون میشه برای این کیفیت زیر دایل آپ !!
لعنتیا !
در اولین فرصت میرم یه مخابرات میگیرم از شر پارس بعد از 5 سال راحت میشم

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
اینا همش بهونه هست زیرساخت نهایت به پینگ و اینا مربوطه بخاطر بلوکه کردن
پهنای باند دست خودشون هست

من مدتی در شرکت شاتل در مشهد ار میکردم . میدونید که شاتل در هر شهر فقط یک نمایندگی داره
و کاملاً مطلع هستم که همه یز دست شرکت زیرساخت هست و پهنای باند از اوها خریداری میشه
هرگونه اختلال در حال حاضر خارج از دسترس ISP هاست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من مدتی در شرکت شاتل در مشهد ار میکردم . میدونید که شاتل در هر شهر فقط یک نمایندگی داره
و کاملاً مطلع هستم که همه یز دست شرکت زیرساخت هست و پهنای باند از اوها خریداری میشه
هرگونه اختلال در حال حاضر خارج از دسترس ISP هاست
برای مدت محدود بله نه طولانی، وقتی طولانی بشه میشه روند کار شرکت که خیلی فرق میکنه
گیرم اون شرکت بیاد کم بفروشه خب تقصیر ما چیه این وسط هان؟ اونا خداشون گرگند از پس هم برمیاند و به سودشون میرسند ولی سر ما کلاه میره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
دوستان کسی میدونه این مشکل رو برام حل کنه
این مودم تی پی لینک 8811 هست میخوام کانفینگ تغییر بدم ولی این پیغامو میده برام
دکمه ریسیت هم میزنم ولی چیزی و اثری نیست
Quick Setup Configuration Error

The Quick Setup cannot add the new configuration.

All of available PVCs are already in use.

اعصاب واسم نذاشته نتم حی قطع میشه
کارمندان فهیم پارس انلاین هیچ کاری نتونستن بکنند

ممنون میشم کمک کنید
حی قطع میشه و باید چند بار مودم رو خاموش روشن کنم کنم تا چند دقیقه ای نت داشته باشم ولی باز قطع میشه

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
128 محدود حیف که زیر 10 نمیشه هرکاری میکنم و بالاترم نمیره lol

در عوض سرور خارجی اصلا جالب نیست اینم رکورد آپلود البته از در عقب lol (ضدحال)

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
من میگم پایین اومدن شدید سرعت سرورای خارجی ماله اینترانت مسخرشون هست!! یعنی یا اینترانت بگیرین یا برید بمیرید!!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دوستان یعنی دیشب یاد نوستالژی هام افتادم .... زمانیکه کارت اینترنت میخریدم و با دایال آپ کانکت میشدم .... خداوکیلی سرعت دانلودو ببینید .... باز کردن سایت زیر دایال آپ ..
باور کنید یک ساله سرویس 128 محدود پارس آنلاین استفاده میکنم ولی هیچ موقع سرعت مثل این چند روز نبوده ....یعنی سرعت زیر زیر زیر خط فقر ....

باور کنید با این سرعت مرغ پخته هم خندش میگیره :D

یه شات از دانلود منیجر بزارم با هم بخندیم :lol:

888.png

اینم اون مرغ پخته ای که گفتم

Morgh.png

راستی پیشاپیش عید همگی دوستان مبارک .....

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
دوستان که حمایت میکنن حق دارن اینجا محیطی برای تبلیغ شرکت مطبوعشون هست و بارها در حالی که خون به دلمون بود اومدیم اینجا چیزی گفتیم اونها هم عرض اندام میکردن که حق دارن چون خودشون مشکلی ندارن ... ولی خواهش میکنم نسبت به وضعی که برای خیلیا هم پیش اومده انصاف داشته باشید و اونو ببینید آخه یعنی چی که یک ماه تموم یعنی ه شارژ کامل کندی سرعت در حد نصف داشته باشی و بگن طبیعیه خطاشلوغه و بعدم به مدت سه روز(تا به این لحظه!) سرویس 512 رو تبدیل به سرعتی حتی پایینتر!! از دایلاپ بله تعجب نکنید چیزی در حد 2 یا 1 کیلوبایت پایین بیارن !!! این با قطعی چه فرقی داره خو ؟@! این وضع رو دیگه نمیشه توجیه کرد این گفته احمقانه خود پارسانلاینه که میگه مشکل سراسریه دیگه بسه دروغ ! تازه همینم دروغه زنگ زدم گفتن اینترنت کل کشور خرابه من باورم نمیشد زنگ زدم همسایمون میگه من با مخابرات دانلودم از 100 پایین تر نمیره من برای اینکه مطمئن شم پرروبازی درآوردم گفتم تا نبینم باورم نمیشه رفتم جلوی خودم از سایتهای مختلف خارجی داخلی دانلود میکرد فیششششششششش سرعت بالای 100 !! خلاصه ضایع شدم رفت
یعنی دلم میخواد به این یارو پارسانلاینی دوغگو زنگ بزنم بگم تو شرم نمیکنی بچه اهواز اینقدر گرگ میتونه باشه ؟دروغاتو خودت باورت میشه ؟! حیف که اخلاقو میخوام زیرپا نگذارم
بی وجدانا امروز روز سومشونه خجالتم نمیکشن دروغاشون یه طرف 70 تومن پولم که خوردن یه طرف اینکه میگن معلوم نیست کی درست شه شاید تا اخرشم همین باشه یه طرف !!
خدایی بچه های غیرتی پیتی بگن حقشون هست یکی ناشناس زنگ بزنه هرچی لیاقت خودشونه بارشون کنیم ؟ حالا خودشون نه اون روسای دزدو وقیحشون چی ؟؟؟
آدم لجش میگیره که با تبلیغای سراسر خلاف واقعشون آدمو گول میزنن به راحتی اب خوردن
تعجب میکنید ولی من اصلاً خطمو قطع کرده بودمو میخواستم دفعه بعد از مخابرات سرویس بگیرم اما با یه اس تبلیغاتی که سرویس یه ماهه رایگان بگیرید مخمو زدن ! این سرویس گرفتن همانو دوباره وصل شدن خطم به این شرکت مزخرف همان
بهتره همه حتی اونهایی که مدتهاست اینجا پلاسنو هی میگن من اینقدر دانلود میکنمو این حرفا به دزدیو دروغگوییو کلاهبرداری مسلم اینها یه نگاهی بندازن ببینن اگر وجدانشون راحت بود هیچی نگن اما اگر به نظر شما هم دارن با این کارای کلاهبردارانه ظلم میکنن جلوشون بایستیم و یه اعتراضی بکنیم حتی اگر شرکتم عوض کردیم به خاطر پولهایی که ازمون خوردنو سرویس بی کیفیت پرمحدودشون ازشون انتقام بگیریم
چیزی که هیچوقت تلخیش از یادم نمیره و دلم میخواد ثابت کنم واقعیت نداره حرف یکی از کارکنان پرروشون بود که میگفت نمیتونی با پارسانلاین دربیفتی اینقدر وکلای گردن کلفت داره
تف
تف به اون وکلا
تف به رئیساشون تف
من دیگه عصبانی شدم رفت !

اما این رسمش نیست دوستان
بیایید یار دبستانی باشیمو درد همو بفهمیم

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
چند ماهه که اینترنت اصلاً به دردیم نمیخوره دیگه
من که علاقه زیادی به گیم مولتی داشتم بلکل ازش محروم شدم چه روزای خوبی داشتم توسرورای COD قدرت ایرانیمو به رخ روسا و آمریکاییها میکشیدم زدن بلکل از این بازیا محروممون کردنو اصولاً خودشونو مسئول نمیدونن
ای قبر ... آدم بیوجدان و بی مسئولیت

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
چند ماهه که اینترنت اصلاً به دردیم نمیخوره دیگه
من که علاقه زیادی به گیم مولتی داشتم بلکل ازش محروم شدم چه روزای خوبی داشتم توسرورای COD قدرت ایرانیمو به رخ روسا و آمریکاییها میکشیدم زدن بلکل از این بازیا محروممون کردنو اصولاً خودشونو مسئول نمیدونن
ای قبر ... آدم بیوجدان و بی مسئولیت
شما 512 37گیگ داری دیگه ماهی 70 میدی؟ یه چندتا تست بذار از سرور خارجی ببینیم

دوستان یعنی دیشب یاد نوستالژی هام افتادم .... زمانیکه کارت اینترنت میخریدم و با دایال آپ کانکت میشدم .... خداوکیلی سرعت دانلودو ببینید .... باز کردن سایت زیر دایال آپ ..
باور کنید یک ساله سرویس 128 محدود پارس آنلاین استفاده میکنم ولی هیچ موقع سرعت مثل این چند روز نبوده ....یعنی سرعت زیر زیر زیر خط فقر ....

باور کنید با این سرعت مرغ پخته هم خندش میگیره :D

یه شات از دانلود منیجر بزارم با هم بخندیم :lol:

مشاهده پیوست 426487

اینم اون مرغ پخته ای که گفتم

مشاهده پیوست 426484

راستی پیشاپیش عید همگی دوستان مبارک .....
دقیقا مثل ماه پیش منی ظاهرا این ماه به تو انداختند:D شب زیر 26-24 نباید بیاد روزا که خوبه؟
یکسال؟؟؟ خب به پای هم پیر بشید خدا صبر بده =))

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
شما 512 37گیگ داری دیگه ماهی 70 میدی؟ یه چندتا تست بذار از سرور خارجی ببینیم

دقیقا مثل ماه پیش منی ظاهرا این ماه به تو انداختند:D شب زیر 26-24 نباید بیاد روزا که خوبه؟
یکسال؟؟؟ خب به پای هم پیر بشید خدا صبر بده =))

روزها عالی شبا مزخرف ..... تازه یکی دو روزه دوباره تمدید کردم....:(

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
نباید اونجوری باشه حتما بهشون زنگ بزن نویز خطتو از تو مودم چک بکن
اگه نشد احمقیه 70 تومن پول بالاش بدی 128 هم اون سرعت رو نداره

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
نباید اونجوری باشه حتما بهشون زنگ بزن نویز خطتو از تو مودم چک بکن
اگه نشد احمقیه 70 تومن پول بالاش بدی 128 هم اون سرعت رو نداره
فعلاً نمیتونم بی اینترنت باشم گرچه دایل آپم همینه ولی لااقل تلفنم مشغول نیست !
میدونم حماقته این سرویس روبگیرم الان چندماهه زده بودم به بیخیالی به قولاشون که هی میگن تمام تلاشمونو میکنیم عمل نکردن هیچ زدن کلشو قطع کردن! الان سرم شلوغه شنبه میرم دفترشونو رو سرشون خراب میکنم :mad:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
خبر مرگشون سه روز از کارو زندگی انداختنمون
فعلاً وصل میشه اگه دوباره به فکر نیفتن یه زهرچشمی بگیرن عوضی ها
خداییش شنبه میرم فسخ میکنم دیگه نخواستیم این اینترنت بی کیفیت قیمت خون پدرشون

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
من یه ماه دیگه سرویسم تموم میشه.میخواستم ببینم واحد فروش موقع خرید 2 تا اکانت تست میده؟یکی 512 و یکی 256؟

بالا