برای شروع و تست خوبه سرعتش هم عشقیه معمولا زیر 512 نمیاد البته شانسیه تا 2مگ هم میرهسلام دوستان
این سرویس های نامحدود ۱۲۸ پارس آنلاین چطوره ؟ سرعت دانلودش خوبه؟
برای شروع و تست خوبه سرعتش هم عشقیه معمولا زیر 512 نمیاد البته شانسیه تا 2مگ هم میره
ولی تمام سرویسها شب سرعتشون در حد اسمی میشه
512kbps اونی که گفتم مربوط به 128 محدود بود۵۱۲ یعنی سرعت دانلود چند ؟
این قضیه مصرف منصفانه منظورش اینه که اول ۲۰ گیگ مصرف می کنی بعد از اون سرعت میاد پایین؟
خدا خیرت بده منم قبلا همینو گفتم ولی الان دیگه مطمئن شدم!من 128 نامحدود پارس آنلاين داشتم تا حدود 20 گیگ رو با سرعت 130-140 دانلود میکرد بعد اون در حد 60-50
این ماه حماقت کردم و 2 مگ گرفتم یه ماهه با 3 گیگ ترافیک حدود 25500، سرعت دانلودش از 240-250 بیشتر نميشه در حالی که قبلا هم که 256 یا 512 محدودشو داشتم، سرعتش در همین حد بود!!
بنظرم بهترین و با صرفه ترین پلن، همین 128 نامحدود هست با ماهی حدود 28 تومن
ضمنن من تهرانم شهر های دیگه رو اطلاع ندارم چه وضعیتی داره
خدا خیرت بده منم قبلا همینو گفتم ولی الان دیگه مطمئن شدم!
خیلی ممنون عزیز! فقط یه سوال، شبا سرعت رو سرویس 2مگ بهتر از 128 نیست؟
ممنون منتظرم =)مسلما نسبت به پلن های دیگه شبا سرعت بیشتره و مهمترین دلیل تفاوت قیمت بین سرویس های مختلف همینه
ولی به شخصه تا حالا تست نکردم ببینم از ساعت 2 به بعد سرعتش چند میشه تو اولین فرصت چک میکنم و نتیجه رو اعلام
تایید میشه بخاطر باز شدن مدارستو این هفته یه مقدار سرعتش خوب شده بود .
ممنون منتظرم =)
سلام خدمت دوستان.
چند روزی نبودم مسافرت بودم برگشتم.......
اونائی که سرویس 2 مگ دارن سرعت دانلودشون توی روز و شب چنده؟ من خودم روز=+200 شب=-150
راستی من روزا max rate ام بالای 3 مگ هست رفته رفته میره پائین تر درحدی که شبا بیشتر از 2 مگ نمیکشه,از چیه؟
2 مگ پارس آنلاین تو روز و شب فرقی نداشت هر دو حدود 230-240 کیلو بایت دانلود میده
کسی میتونه از وضعیت سرویسای نامحدود پارس آنلاین یه گزارش جدید بده؟
لطف کنید به سوالات زیر جواب بدید:
1- سرعت دانلود نامحدود 256 512 یا 1 مگابیتش رو چند کیلوبایته؟
2- مصرف منصفانه و از این چرتو پرتا هم داره؟
3- اگر جواب سوال 2 بله بود، بعد از اینکه فهمیدن منصف نیستی! سرعتت رو چند میاد؟
4- سرعتش ثابته یا نوسان داره؟
5- قعطی داره؟
محسوب میشه نامحدود رایگان ندارهسرویس های نامحدود با مصرف منصفانه شبا هم رایگان محسوب میشه یا جزو حجم های مصرقی محاسبه می شه
مودم ربطی به شرکت isp نداره بیرون از تاپیک بپرسید راهنمایی میکنندبهترين مودم تك پورت و بدون وايرلس و هماهنگ با سرويس پارس انلاين چي هست دوستان؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk