سرعت امروز روز 410 و شب از لینکهای درست و پر سرعت 350 به بالا ...
فردیس - ناز
سرویست 2 مگه؟؟ از توی پنل مودمت max rate و snr رو میتونی بگی چنده؟
سرعت امروز روز 410 و شب از لینکهای درست و پر سرعت 350 به بالا ...
فردیس - ناز
رفیق برای هرکی فرق داره بدونی هم فایده نداره بفرما:سرویست 2 مگه؟؟ از توی پنل مودمت max rate و snr رو میتونی بگی چنده؟
نه داداش من میخوام ببینم اگه max rate اینا نزدیکه به من,چرا پس سرعت اون دوبرابر منه؟!!!بچه ها رفتند سر درساشون بهتر شده
رفیق برای هرکی فرق داره بدونی هم فایده نداره بفرما:
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SDH!CWhgin (0.1 dB): 221 110
Attenuation (0.1 dB): 355 245
Output Power (0.1 dBm): 199 125
Attainable Rate (Kbps): 8448 1260
Path 0 Path 1
Downstream Upstream Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4096 1024 0 0
اگه مشکل نویز خطت برطرف شده زنگ بزن پشتیبانی بگو برات بالاتر ببندندنه داداش من میخوام ببینم اگه max rate اینا نزدیکه به من,چرا پس سرعت اون دوبرابر منه؟!!!
پستهای قبلی رو مطالعه بفرما 10 بار گفته شدهدوستان کسی از مرکز آزادگان تهران اینترنت از پارس انلاین داره؟
می خوام 256 نا محدود بگیرم.
جایزه مصرف منصفانشون واقعیه؟
الان از مخابران 1mb دارم که به شدت افتضاحه
مرسی
پستهای قبلی رو مطالعه بفرما 10 بار گفته شده
اگه مشکل نویز خطت برطرف شده زنگ بزن پشتیبانی بگو برات بالاتر ببندند
بگو رفیقم الان 128 داره خطش رو 4مگ بسته شدهپشتیبانی میگه سرویس هرچی بخری اونو میدیم بهت!!!!! مثلا 2 مگ که خریدی نمیتونیم 4 مگ ببندیم روش
اوکی.حله. اینا خیلی عوضین همشون عین همن ولی از همه پر رو تر و لاشی تر مخ*ابرات هستبگو رفیقم الان 128 داره خطش رو 4مگ بسته شده
ببین اینا حرومزاده هستند مخصوصا پشتیبانیشون گرفتی چجوری باید صبحت بکنی؟ حقتو باید ازشون بگیری
بگو پس باید بیام شرکت حالیتون کنم؟؟؟
پشتیبانی مخابرات آفسایده فرق داره کلا نمیفهمند و اطلاعات ندارند ولی مال پارس نهاوکی.حله. اینا خیلی عوضین همشون عین همن ولی از همه پر رو تر و لاشی تر مخ*ابرات هست
اخ گفتی من با نظرتون موافقمپشتیبانی مخابرات آفسایده فرق داره کلا نمیفهمند و اطلاعات ندارند ولی مال پارس نه
توی کنترل پنل میزان حجم مصرف شده رو میتونی ببینی از تاریخی که خریدی گزارش بگیریسلام به همه پارس انلاینی ها من سرویس 14 ماه 128 کیلوبایت نامحدود گرفتم
گویا 20 گیگ در ماه هزینه خوش حصابیم هست ولی نمیتونم ببینم چه قدر ازش مونده و هرسری باید زنگ بزنم
اوپراتور اونا دستتی با فرمول برام حساب کنن چه جوری خودم میتونم بفهمم چه قدر از گیگ و یا حجم خوش حسابیم مونده
راستی الان توی تعرفه ها زده برای 128 کیلو 10 گیگ هزینه خوش حسابی !!!!!!!!!!
~30maxدوستان 128 سرعت شبانه چنده؟!
ماله من خیلی داغونه!
سلام به همه پارس انلاینی ها من سرویس 14 ماه 128 کیلوبایت نامحدود گرفتم
گویا 20 گیگ در ماه هزینه خوش حصابیم هست ولی نمیتونم ببینم چه قدر ازش مونده و هرسری باید زنگ بزنم
اوپراتور اونا دستتی با فرمول برام حساب کنن چه جوری خودم میتونم بفهمم چه قدر از گیگ و یا حجم خوش حسابیم مونده
راستی الان توی تعرفه ها زده برای 128 کیلو 10 گیگ هزینه خوش حسابی !!!!!!!!!!