حالا خوبه رایگانه !
برا من شاتله . شبانش پولی شده و اگه پولشو ندی از حجمت استفاده میکنه .
3500 هم برای هرماه میگیره !!!
دهن این شاتل سرویس خداروشکر ما که اومدیم پارس
وضعیت مشهد خوب 128 نامحدود
حالا خوبه رایگانه !
برا من شاتله . شبانش پولی شده و اگه پولشو ندی از حجمت استفاده میکنه .
3500 هم برای هرماه میگیره !!!
دهن این شاتل سرویس خداروشکر ما که اومدیم پارس
وضعیت مشهد خوب 128 نامحدود
ميشه يه توضيح جامع درباره نامحدود پارس آنلاين بهم بدي ؟
128 كيلوبايت ميخوام بخرم .
سرعت ، حجم دانلود ، مصرف منصفانه و ...
مثلا اگه يك ماه از مصرف منصفانه بيشتر مصرف كني ، اين محدوديت براي ماه هاي بعدي هم اعمال ميشه ؟
ميشه يه توضيح جامع درباره نامحدود پارس آنلاين بهم بدي ؟
128 كيلوبايت ميخوام بخرم .
سرعت ، حجم دانلود ، مصرف منصفانه و ...
مثلا اگه يك ماه از مصرف منصفانه بيشتر مصرف كني ، اين محدوديت براي ماه هاي بعدي هم اعمال ميشه ؟
کسی جواب من رو نداد ها! حجم این دوره به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه؟
128 نامحدود رو روی 1 مگ میبندن
حجم دانلود که نداره چون نامحدوده ولی برای 128 باید بین 20 تا 25 گیگ دانلود کنی تا محدود نشی
اگه یک ماه بیشتر از مصرف منصفانه استفاده کنی و محدود بشی برای ماه بعد که تمدید میکنی محدودیت برداشته میشه و دوباره سرعتت میاد روی 1 مگ
--------------------------------------------------------
من از این پارس آنلاین خوشم اومد که قانون داره نه مثل شاتل که هر موقع حال کنن محدودت میکنن. من شاتل آرت داشتم هر موقع که عشقشون میکشید محدود میکردن
مثلا شما ۱۲۸ نامحدود بگیری ، تا ۲۰ گیگ میتونی با سرعت ۱ مگ دانلود کنی ( یعنی حدود ۱۲۰ سرعت دانلود میشه ) بعد از ۲۰ گیگ سرعت دانلودت میشه ۱۶ ، تا ماهه بعد که دوباره تمدید کنی ، ماه بعدی دوباره تا ۲۰ گیگ داری بعدش سرعتت میشه ۱۶ !
اگه حجم اضافه خریده باشید به دور بعد انتقال پیدا میکنه ولی اگه همون حجم مثلا ۳ گیگ ماهانش باشه به دور بعد انتقال پیدا نمیکنه
پس 3 گیگ حجم مونده من به فنا رفت:| یه گیگ هدیه داده بودن اون چی میشه؟ اونم میسوزه؟
هدیه های من (3گیگ) منتقل شدپس 3 گیگ حجم مونده من به فنا رفت:| یه گیگ هدیه داده بودن اون چی میشه؟ اونم میسوزه؟
سلام
از دوستان کسی هست در تهران که سرویسش رو روی 9 مگ بسته باشند؟چون من تماس گرفتم گفتند دارند مراکز رو تست می کنند و بعد کل مرکز رو روی 9 مگ می بندند.
مشاهده پیوست 477042
من خیلی راضی هستم از پار آنلاین
همین دیگه))) خوب؟