• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
مخابرات لرستان نامحدود رو برداشت...
میخوام بیام پارس آنلاین این سرویس های نامحدودش چطوره دوستان ؟
با سلام.منم خرم ابادم.و میشه گفت جز 5 نفر اول بودم که از پارس انلاین سرویس گرفتم.سرعت دانلود نامحدود خیلی به مکانتون بستگی داره.چون مثلا دوستان من که مطهری و اطراف میشن(شمارشون22شروع میشه)سرعت بیشتری نسبت به علوی (شمارهایی که با42شروع میشه)دارن!!!!!!!من میگم اگه زیاد اهل دانلود نیستید(کمتر از30 گیگ)از طرحهای مصرف منصفانش بردارید..
البته شایان ذکر تابستون امسال افتضاح بود!!256(محدود)با نهایتا40 دانلودمیکردم!!!!! اصلا یک وضعی بود!امسال هم کلا قطعی زیاد داشت تا الان.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
خط شما خیلی ضعیفه همین 4مگ بیشتر نمیکشه.

بستگی به کاربرای اون مرکز هم داره ، اگه شب تعداد زیادی همزمان باهم دانلود کنن ظرفیت انتقال داده مرکز فول میشه.

نه سوال من اینه که اگه من سرویس 256 بگیرم سرعت دانلودم چند میشه؟(با این وضعیت خطم)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
با سلام.منم خرم ابادم.و میشه گفت جز 5 نفر اول بودم که از پارس انلاین سرویس گرفتم.سرعت دانلود نامحدود خیلی به مکانتون بستگی داره.چون مثلا دوستان من که مطهری و اطراف میشن(شمارشون22شروع میشه)سرعت بیشتری نسبت به علوی (شمارهایی که با42شروع میشه)دارن!!!!!!!من میگم اگه زیاد اهل دانلود نیستید(کمتر از30 گیگ)از طرحهای مصرف منصفانش بردارید..
البته شایان ذکر تابستون امسال افتضاح بود!!256(محدود)با نهایتا40 دانلودمیکردم!!!!! اصلا یک وضعی بود!امسال هم کلا قطعی زیاد داشت تا الان.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
تشکر ...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سرعت شبانه سرویس 512 چنده؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان 128 نامحدود وضعیتش چطوره؟ یه جا نوشته تا 20 گیگ سرعت تضمین شده رو یه مگ هست جای دیگه نوشته حداقل مصرف ده گیگ. کدومش درسته؟ من کلا حجمی نمیتونم از هیچ شرکتی بگیرم دانلود هم ندارم زیاد فقط از صبح تا شب تو اینترنتم

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
پارس آنلاین از امروز سرویس هارو رو 9 مگ بسته. سرعت دانلودم شده 1 مگ بر ثانیه :))))

خوش به حال تهرانیا!!! تو بقیه شهر ها هنوز کیفیت خط تو همه جاش یکی نشده که روی 9 مگ ببنده!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مال من هنوز ٤ مگ هست
تهران سئول هستم همون ٤ مگه هنوز

خب مراکز منتخب هست شاید. یه زنگ بزن بپرس.

هنوز No interlive اش نشومده اما سرعت 1 مگ بر ثانیه.... یعنی 1 گیگ در 17 دقیقه..!!!

اما خیلی جالبه SNR همچنان بالا و خط کاملا پایدار هست.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خب مراکز منتخب هست شاید. یه زنگ بزن بپرس.

هنوز No interlive اش نشومده اما سرعت 1 مگ بر ثانیه.... یعنی 1 گیگ در 17 دقیقه..!!!

اما خیلی جالبه SNR همچنان بالا و خط کاملا پایدار هست.

بايد بزنگم شايد دستي بكنه
SNR چنده با ٩ مگ؟!
مال من با ٨ مگ هاي وب رو ٢٤ و ١١ بود دانلود و اپلود
پينگت فرقي نكرده؟!

vahid1001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم تست سرعت من خیلی کم پیش میاد کمتر3 mg باشه قرار دادم دو مگ یکساله
تازه مرکز مخابراتی منتخب هم نیستم (الغدیر)
3090881211.png
سرعت دانلود شبانه هم دو ساعت اول 180- 200 و دو ساعت دوم 280-350 هستش

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بايد بزنگم شايد دستي بكنه
SNR چنده با ٩ مگ؟!
مال من با ٨ مگ هاي وب رو ٢٤ و ١١ بود دانلود و اپلود
پينگت فرقي نكرده؟!

رو کنسول این مدل مودمی که دارم SNR و MSS رو نشون نمیده. از اونجا گفتم که تو 1000 پکت یک پکت لاس ندارم و Packet Loss Rate (PLR) صفره.

پینگ که 30-40 تا بالا اومده به خاطر اینکه قبلا رو 4 مگ no interlive بود الان معمولی شده. دلیلش تغییر برست نیست و ربطی هم نداره.
اما خب... خوب زد تو دهن شاتل. اینقدر که بیلبورد " از سرعت 8 مگ شاتل لذت ببرید. تو تهران دیدم حالم به هم خورد. این اومد دست همه رو از رو بست.

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها میگن سرویس256 پارس انلاین سرعتش 150 تاست

راسته؟؟؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سرعت دانلود شبانه همچنان پایینه سرویسهای نامحدود هم رو خط 9 مگ سرعتشون هیچ فرقی نمیکنه روز هم اکثرا نصف سرعت منصفانه هست

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
رو کنسول این مدل مودمی که دارم SNR و MSS رو نشون نمیده. از اونجا گفتم که تو 1000 پکت یک پکت لاس ندارم و Packet Loss Rate (PLR) صفره.

پینگ که 30-40 تا بالا اومده به خاطر اینکه قبلا رو 4 مگ no interlive بود الان معمولی شده. دلیلش تغییر برست نیست و ربطی هم نداره.
اما خب... خوب زد تو دهن شاتل. اینقدر که بیلبورد " از سرعت 8 مگ شاتل لذت ببرید. تو تهران دیدم حالم به هم خورد. این اومد دست همه رو از رو بست.

مودمت وگ ١٢٠ لينكسيس نيست؟! :دي
اگه اونه يه لينك مخفي داره ميزني نشون ميده سرچ كني پيدا ميكني

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مودمت وگ ١٢٠ لينكسيس نيست؟! :دي
اگه اونه يه لينك مخفي داره ميزني نشون ميده سرچ كني پيدا ميكني

نه یه مدل 300 مگابیت تی پی لینک هست که پنلش کلا با همه شون فرق می کنه ! یدونه 150 هم دارم که تازه خریدم. همینطوری پنلش نارنجیه از بالا تب هارو نشون میده. mss داره و اینها.
این هیچی نداره...!!! فقط MAC Filtering و Parental Control داره خیر سرش.
سرعت عالی شده. دمشون گرم.

راستی خط مخابراتم رو کنسل کردم .

بالا