• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

pasia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان بهشون گفتم خط منو رو بزاريد رو ٩ مگ ميگن اگه اينكار رو بكنيم خطط كامل قطع ميشه سرعتم ٢ مگه راسته يا دارن ميپيچونن؟ برم پيشگامان؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
پاسخ ما چی شد اساتید حوزه فناوری

خط شما نویز داره یک کمی ولی با 9 مگ مشکلی نباید داشته باشید، تماس بگیرید ببینید اگه تو مرکز شما پهنای باند دارند بهتون بدند. فوقش اگه مشکل قطعی پیدا کردی با سرعت بالاتر زنگ میزنی دوباره کم کنند سرعت رو دیگه.

دوستان بهشون گفتم خط منو رو بزاريد رو ٩ مگ ميگن اگه اينكار رو بكنيم خطط كامل قطع ميشه سرعتم ٢ مگه راسته يا دارن ميپيچونن؟ برم پيشگامان؟

سمت پیشگامان نرو، پشیمون میشی. بدترین سرویس رو میده (حداقل تو تهران سرویس دهی افتضاحی داره).

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
یک سوال دارم دوستان ...
بنده از پیشگامان سرویس دارم (در واقع یکی از نمایندگی های پیشگامان در شهرمون) ...
ای دی اس ال ما قطعی زیاد داره هر بار هم که با پشتیبانی تماس میگیریم میگن خط شما نویز داره ... یعنی نویز تا این حد روی ای دی اس ال تاثیر میزاره؟ راه حل خلاصی از نویز ها چیه؟

lastwall

Registered User
لایک‌ها
34
یکی به من میگه که 1MB یا 2MB شبانه چقد دانلود میبشه الان؟
512 هستم الان می خوام تمدید کنم..اگه به صرفه برم بالاتر؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
این چجوریه اقای ایرانی؟

DownstreamUpstream
SNR Margin (dB):6.412.0
Attenuation (dB):28.015.5
Output Power (dBm):19.811.0
Attainable Rate (Kbps):105281368
Rate (Kbps):91841024
K (number of bytes in DMT frame):28833
R (number of check bytes in RS code word):1412
S (RS code word size in DMT frame):0.54
D (interleaver depth):648
Delay (msec):88

وضع خط شما خوبه ( البته اگه ADSL2+ هستین سرعت خطتون زیاد بالا نیست )

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یک سوال دارم دوستان ...
بنده از پیشگامان سرویس دارم (در واقع یکی از نمایندگی های پیشگامان در شهرمون) ...
ای دی اس ال ما قطعی زیاد داره هر بار هم که با پشتیبانی تماس میگیریم میگن خط شما نویز داره ... یعنی نویز تا این حد روی ای دی اس ال تاثیر میزاره؟ راه حل خلاصی از نویز ها چیه؟

راه های زیادی وجود داره، تعویض سیم کشی، تعویض تجهیزات روی خط (تلفن ها و اسپلیتر و غیره)، درخواست کاهش سرعت اتصال به سرویس دهنده،.....

ولی پیشنهاد میکنم اول سای کنید مودولاسیون اتصال را در مودم تغییر دهید، کلیه گزینه های موجود را در مودم تک تک امتحان کنید و اگه مشکل قعطی همچنان ادامه داشت شروع کنید به برسی و رفع مشکل از راه های دیگه.

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
اینجوری دیگه سرویس نامحدود نمی‌صرفه، روشون نمی‌شده گرون کنن ورداشتن از حجم جایزه کم کردن.

من هم نامحدود گرفتم 10 گیگ دانلود کردم الان به زور google را باز میکنه .
سرعت افتضاح شده .دیال آپ سرعتش بالاتره.

master2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سرعت دانلود از سرورهای ایرانی در سافت گذر و میهن دانلود در پارس چند است؟ در روز و در شب؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من هم نامحدود گرفتم 10 گیگ دانلود کردم الان به زور google را باز میکنه .
سرعت افتضاح شده .دیال آپ سرعتش بالاتره.

من پارسال یک ماه نامحدود داشتم که بعد از 20 گیگ دانلود سرعتم کم شد با یه کلکی سرعت رو زیاد میکردم نمیدونم الان هم جواب میده یا نه. وقتی سرعتم رو کم کردن، اولش که مودم رو روشن میکردم 3-4 دقیقه سرعت خوب بود بعد کم میشد (الان هم اینطوریه؟) بعد اگه میخواستم مدام مودم رو خاموش و روشن کنم که پدر مودم در میومد، مودم رو به صورت Bridge تنظیم کردم، یعنی اونجایی که باید نوع ارتباط رو انتخاب کنیم به جای PPPOE گزینه Bridge رو انتخاب میکنیم. با این کار برای این که به اینترنت وصل بشه باید مثل دایال آپ یه کانکشن در ویندوز بسازیم. بعد از چند دقیقه که سرعت کم میشد، از طریق کانکشنی که ساخته بودم اتصال رو قطع و وصل میکردم. بعد از چند بار که قطع و وصل میکردم، میدیدم دیگه سرعت کم نمیشد و مثل قبل از محدود شدن با سرعت بالا دانلود میکردم. به طوری که اون یک ماه تونستم 54 گیگ دانلود داشته باشم!
این راه رو امتحان کنید امیدوارم هنوز هم جواب بده.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
من پارسال یک ماه نامحدود داشتم که بعد از 20 گیگ دانلود سرعتم کم شد با یه کلکی سرعت رو زیاد میکردم نمیدونم الان هم جواب میده یا نه. وقتی سرعتم رو کم کردن، اولش که مودم رو روشن میکردم 3-4 دقیقه سرعت خوب بود بعد کم میشد (الان هم اینطوریه؟) بعد اگه میخواستم مدام مودم رو خاموش و روشن کنم که پدر مودم در میومد، مودم رو به صورت Bridge تنظیم کردم، یعنی اونجایی که باید نوع ارتباط رو انتخاب کنیم به جای PPPOE گزینه Bridge رو انتخاب میکنیم. با این کار برای این که به اینترنت وصل بشه باید مثل دایال آپ یه کانکشن در ویندوز بسازیم. بعد از چند دقیقه که سرعت کم میشد، از طریق کانکشنی که ساخته بودم اتصال رو قطع و وصل میکردم. بعد از چند بار که قطع و وصل میکردم، میدیدم دیگه سرعت کم نمیشد و مثل قبل از محدود شدن با سرعت بالا دانلود میکردم. به طوری که اون یک ماه تونستم 54 گیگ دانلود داشته باشم!
این راه رو امتحان کنید امیدوارم هنوز هم جواب بده.
خیر دیگه جواب نمیده یه زمانی این مقدار 3 دقیقه بود ولی الان تا 50 ثانیه کم شده و یه چیزی هم بین 10 -15 ثانیه زمان لازم هست بین اتصال به اینترنت و دریافت دیتا!
بنابراین الان در عمل چیزی حدود 30 ثانیه مفید میشه که اصلا امکان اجرا نداره!

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
اقا یه ای اس پی خوب معرفی کنید برای کرج.
الان 256 گرفتم سرعتم دانلودم بالاتر از 7 نمیره.الان بدون تصویر تونستم اینجارو باز کنم!!
تف تو روحشون.

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
الان 256 گرفتم سرعتم دانلودم بالاتر از 7 نمیره.الان بدون تصویر تونستم اینجارو باز کنم!!
تف تو روحشون.

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
تف تو روحشون.

پارس آنلاین 128 نامحدود بگیر
تا 140-130 سرعت دانلود میده
سرعت بروز هم خوبه

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
تف تو روحشون.

پارس آنلاین 128 نامحدود بگیر!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
تف تو روحشون.

سراغ نامحدود هیچ شرکتی نرو که همشون مزحرفن! اگه زیاد دانلود نداری 256 - 512 یا1 مگ محدود های وب بگیر. اگه بودجشو داری 512 یا بالاتر خیلی بهتره.

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
من چند ماه بود از پارس آنلاین حجمی نت میگرفتم ولی نمیدونم واسه چی بود وقتی وبگردی میکردم خیلی زیاد از حجم نتم کم می کرد به صورتی که هر 3-4 روز باید 1 گیگ حجم شارژ میکردم که به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت از برنامه های محدود کننده استفاده کن .
الان هم نامحدود گرفتم که یعنی حجمم کم نشه ولی اون هم سرعت نداره .

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دیروز اشتراکم رو تمدید کردم و چون قیمتها بالا رفته، من هم از سرویس 512 کوچ کردم به 128

ولی سرعت دانلودم شده مثل اینترنت دیال آپ و بالاتر از 7 کیلوبایت نمیره، در حالی که با 512

سرعتم روزها روی 250 یا 300 و گاهی اوقات 400 بود و شبانه روی 70 تا 150 متغیر بود، چون

نیاز به دانلود نداشتم و قیمت هم بالا رفته بود گفتم سرویس 128 رو انتخاب کنم که در طول

روز سرعتم حداقل روی 100 تا 150 کیلوبایت باشه ولی ظاهراً خوردن به کسادی و شیر فلکه

رو بستن، کسی از دوستان هست که توی این هفته شارژ کرده و این مشکل رو داشته باشه ؟

باید چه کار کنم ؟

راستی سرعت دانلود و آپلود توی مودم به صورت زیر هست :

Downstream Rate: 4096 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

اگه زنگ بزنم پشتیبانی و بگم سرعت دانلود رو روی 9 مگ بزارن تاثیری توی سرعت داره یا نه ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قبلش که محدود نامحدود کردن بد بود الان دیگه بدترش هم کردن. من میگم یه شرکت دیگه پیدا کنیم دست جمعی کوچ کنیم افتضاحه

بالا