اینجوری دیگه سرویس نامحدود نمیصرفه، روشون نمیشده گرون کنن ورداشتن از حجم جایزه کم کردن.
مشاهده پیوست 500738
پاسخ ما چی شد اساتید حوزه فناوری
دوستان بهشون گفتم خط منو رو بزاريد رو ٩ مگ ميگن اگه اينكار رو بكنيم خطط كامل قطع ميشه سرعتم ٢ مگه راسته يا دارن ميپيچونن؟ برم پيشگامان؟
فرق آنچنانی نداره!یکی به من میگه که 1MB یا 2MB شبانه چقد دانلود میبشه الان؟
512 هستم الان می خوام تمدید کنم..اگه به صرفه برم بالاتر؟
این چجوریه اقای ایرانی؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 6.4 12.0 Attenuation (dB): 28.0 15.5 Output Power (dBm): 19.8 11.0 Attainable Rate (Kbps): 10528 1368 Rate (Kbps): 9184 1024 K (number of bytes in DMT frame): 288 33 R (number of check bytes in RS code word): 14 12 S (RS code word size in DMT frame): 0.5 4 D (interleaver depth): 64 8 Delay (msec): 8 8
یک سوال دارم دوستان ...
بنده از پیشگامان سرویس دارم (در واقع یکی از نمایندگی های پیشگامان در شهرمون) ...
ای دی اس ال ما قطعی زیاد داره هر بار هم که با پشتیبانی تماس میگیریم میگن خط شما نویز داره ... یعنی نویز تا این حد روی ای دی اس ال تاثیر میزاره؟ راه حل خلاصی از نویز ها چیه؟
اینجوری دیگه سرویس نامحدود نمیصرفه، روشون نمیشده گرون کنن ورداشتن از حجم جایزه کم کردن.
من هم نامحدود گرفتم 10 گیگ دانلود کردم الان به زور google را باز میکنه .
سرعت افتضاح شده .دیال آپ سرعتش بالاتره.
خیر دیگه جواب نمیده یه زمانی این مقدار 3 دقیقه بود ولی الان تا 50 ثانیه کم شده و یه چیزی هم بین 10 -15 ثانیه زمان لازم هست بین اتصال به اینترنت و دریافت دیتا!من پارسال یک ماه نامحدود داشتم که بعد از 20 گیگ دانلود سرعتم کم شد با یه کلکی سرعت رو زیاد میکردم نمیدونم الان هم جواب میده یا نه. وقتی سرعتم رو کم کردن، اولش که مودم رو روشن میکردم 3-4 دقیقه سرعت خوب بود بعد کم میشد (الان هم اینطوریه؟) بعد اگه میخواستم مدام مودم رو خاموش و روشن کنم که پدر مودم در میومد، مودم رو به صورت Bridge تنظیم کردم، یعنی اونجایی که باید نوع ارتباط رو انتخاب کنیم به جای PPPOE گزینه Bridge رو انتخاب میکنیم. با این کار برای این که به اینترنت وصل بشه باید مثل دایال آپ یه کانکشن در ویندوز بسازیم. بعد از چند دقیقه که سرعت کم میشد، از طریق کانکشنی که ساخته بودم اتصال رو قطع و وصل میکردم. بعد از چند بار که قطع و وصل میکردم، میدیدم دیگه سرعت کم نمیشد و مثل قبل از محدود شدن با سرعت بالا دانلود میکردم. به طوری که اون یک ماه تونستم 54 گیگ دانلود داشته باشم!
این راه رو امتحان کنید امیدوارم هنوز هم جواب بده.
اقا یه ای اس پی خوب معرفی کنید برای کرج.
الان 256 گرفتم سرعتم دانلودم بالاتر از 7 نمیره.الان بدون تصویر تونستم اینجارو باز کنم!!
تف تو روحشون.
الان 256 گرفتم سرعتم دانلودم بالاتر از 7 نمیره.الان بدون تصویر تونستم اینجارو باز کنم!!
تف تو روحشون.
تف تو روحشون.