pes.2020
Registered User
- نوشتهها
- 75
- لایکها
- 11
خیلی افتضاح شدهقبلش که محدود نامحدود کردن بد بود الان دیگه بدترش هم کردن. من میگم یه شرکت دیگه پیدا کنیم دست جمعی کوچ کنیم افتضاحه
خیلی افتضاح شدهقبلش که محدود نامحدود کردن بد بود الان دیگه بدترش هم کردن. من میگم یه شرکت دیگه پیدا کنیم دست جمعی کوچ کنیم افتضاحه
فکر نکنمدیروز اشتراکم رو تمدید کردم و چون قیمتها بالا رفته، من هم از سرویس 512 کوچ کردم به 128
ولی سرعت دانلودم شده مثل اینترنت دیال آپ و بالاتر از 7 کیلوبایت نمیره، در حالی که با 512
سرعتم روزها روی 250 یا 300 و گاهی اوقات 400 بود و شبانه روی 70 تا 150 متغیر بود، چون
نیاز به دانلود نداشتم و قیمت هم بالا رفته بود گفتم سرویس 128 رو انتخاب کنم که در طول
روز سرعتم حداقل روی 100 تا 150 کیلوبایت باشه ولی ظاهراً خوردن به کسادی و شیر فلکه
رو بستن، کسی از دوستان هست که توی این هفته شارژ کرده و این مشکل رو داشته باشه ؟
باید چه کار کنم ؟
راستی سرعت دانلود و آپلود توی مودم به صورت زیر هست :
Downstream Rate: 4096 kbps
Upstream Rate: 1024 kbps
اگه زنگ بزنم پشتیبانی و بگم سرعت دانلود رو روی 9 مگ بزارن تاثیری توی سرعت داره یا نه ؟
قبلش که محدود نامحدود کردن بد بود الان دیگه بدترش هم کردن. من میگم یه شرکت دیگه پیدا کنیم دست جمعی کوچ کنیم افتضاحه
دو سال پیش که جنسها داشت گرون میشد به همه گفتم نخرید همه هم رفتند و تا میتونستند خریدندپایتم آقا..اصن یه کمپین تشکیل بدیم..گند بزنیم به این شرکتای دزد...
هروز یه وضعیه..
همه جای جهان یه همچین دزدایی رو مردم جوری ادب می کنن..که همه چی رو مجانی بدن!
یک لحظه یه شهریه یه قیمت میره بالا پایین یه کشور رو مردمش میخوابونن همه اعتصاب میکنن..
اونقت ما به خاطر نیازمون هروز دارن مارو استعمار می کنن ماهم همچنان ادامه میدیم
لبیک 2... :dپایتم آقا..اصن یه کمپین تشکیل بدیم..گند بزنیم به این شرکتای دزد...
هروز یه وضعیه..
همه جای جهان یه همچین دزدایی رو مردم جوری ادب می کنن..که همه چی رو مجانی بدن!
یک لحظه یه شهریه یه قیمت میره بالا پایین یه کشور رو مردمش میخوابونن همه اعتصاب میکنن..
اونقت ما به خاطر نیازمون هروز دارن مارو استعمار می کنن ماهم همچنان ادامه میدیم
روی ویندوز ۸.۱ بنده به این مشکل برخوردم که فقط با و پ ن کار میکنه. اما روی سون نه مشکلی ندارم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بعد از تحریمهای جدید ظاهرا windows update هم بسته شده درصورتیکه با pn/\ مشکلی نیست!
شما یه تماس با پارس آنلاين بگیر و بگو تنظیمات MTU مودم ات رو بهت بگن حتما هم ذکر کن مشکل آنتی چی چی داری.
شما یه تماس با پارس آنلاين بگیر و بگو تنظیمات MTU مودم ات رو بهت بگن حتما هم ذکر کن مشکل آنتی چی چی داری.
میشه بیشتر توضیح بدی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان پارس آنلاینی...
سرعت دانلود شبانه سرویس 512 محدود چند+شهر+5ساعت چند گیگه؟arty:
البته داداش می دونستم تو منوی مودم باید دنبالش بود ولی نمی دونستم دقیقا کدامین منو!!! بگذریم رفتم همه ی منوها چک کردم ...تقریبا فکرکنم همینه
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 30.9 24.0
Attenuation (dB): 49.0 29.5
Output Power (dBm): 17.9 12.3
Attainable Rate (Kbps): 8128 1256
Rate (Kbps): 2048 512
K (number of bytes in DMT frame): 65 17
R (number of check bytes in RS code word): 14 16
S (RS code word size in DMT frame): 2 8
D (interleaver depth): 64 8
Delay (msec): 32 16
حالا یکی بگه این وضعیت خوبه یا بد؟