• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان من از مودم مدل symphony استفاده میکنم ! توی سایت پارس گرونترینشه بود وقتی خریدم
یکی دو روز ه سرعتم خیلی اومده پایین حس میکنم نمیدونم شما میتونین کمکم کنین؟

DownstreamUpstream
SNR Margin (dB):9.9 13.0
Attenuation (dB):28.0 15.0

این وضعیت خوبه یا بد؟

در ضمن سه ساله از یه اپلیتر یا نویزگیر ساده استفاده میکنم ! به نظرتون مشکل از نویزگیرمه؟ عوض کنم ممکنه اکی شه؟ :(

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
من یکسری مشکل با مودمم که Linksys WAG54G2 هست دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین.البته اینترنتم هم پارس انلاین.دیگه ببخشین که اینجا میپرسم.
اولین مشکلم اینه که من وقتی میخوام از طریق تبلتم که اندریدی هست به اینترنت متصل شم برای چند ثانیه اول که به مودم وصل میشم اینترنت دارم ولی بعد دیگه روی تبلت اینترنت ندارم.عجیب اینه که تا همین دیروز با سا-یفون وصل میشدم و کارم رو میکردم ولی از دیروز دیگه نشد!؟البته این تبلت بدون مشکل به مودم های دیگه وصل میشه و میتونم بدون سا-یفون باهاش کار کنم.
مشکل دومم هم اینه که هر وقت که بخوام از طریق لپ تاپ به اینترنت وصل بشم باید یه بار مودم رو از برق یه دقیقه ی قطع کنم تا بتونم وصل شم.این مشکل برای همه دستگاهایی هست که از طریق وایرلس وصلن به مودم!!!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستان من از مودم مدل symphony استفاده میکنم ! توی سایت پارس گرونترینشه بود وقتی خریدم
یکی دو روز ه سرعتم خیلی اومده پایین حس میکنم نمیدونم شما میتونین کمکم کنین؟

DownstreamUpstream
SNR Margin (dB):9.9 13.0
Attenuation (dB):28.0 15.0

این وضعیت خوبه یا بد؟

در ضمن سه ساله از یه اپلیتر یا نویزگیر ساده استفاده میکنم ! به نظرتون مشکل از نویزگیرمه؟ عوض کنم ممکنه اکی شه؟ :(
یعنی سرعت اگه بیاد پایین مشکل از isp نمیتونه باشه دیگه!؟
و نویز خطی که گذاشتی هیچ ایرادی نداره

سلام دوستان
من یکسری مشکل با مودمم که Linksys WAG54G2 هست دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین.البته اینترنتم هم پارس انلاین.دیگه ببخشین که اینجا میپرسم.
اولین مشکلم اینه که من وقتی میخوام از طریق تبلتم که اندریدی هست به اینترنت متصل شم برای چند ثانیه اول که به مودم وصل میشم اینترنت دارم ولی بعد دیگه روی تبلت اینترنت ندارم.عجیب اینه که تا همین دیروز با سا-یفون وصل میشدم و کارم رو میکردم ولی از دیروز دیگه نشد!؟البته این تبلت بدون مشکل به مودم های دیگه وصل میشه و میتونم بدون سا-یفون باهاش کار کنم.
مشکل دومم هم اینه که هر وقت که بخوام از طریق لپ تاپ به اینترنت وصل بشم باید یه بار مودم رو از برق یه دقیقه ی قطع کنم تا بتونم وصل شم.این مشکل برای همه دستگاهایی هست که از طریق وایرلس وصلن به مودم!!!!
تو بخش مربوطه سوال کنید بهتر جواب میگیرید چون به پارس آنلاین مربوط نمیشه
با مودم یا دستگاههای دیگه ای تست کنید این مشکلات رو معمولا فقط خود طرف با تغییر تنظیمات میتونه برطرف بکنه

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من سرویس 1024 شش ماهه گرفتم
قبلا سرویس م 256 بوده..سرعت دانلود و وب سرفینگ هیچ فرقی نکرده
اسپلیتر دارم، نویزگیر نمیدونم چیه...چطوری باید این سرعت 9 مگ رو برای خودم دست و پا کنم؟
مودمم Prolink ساخت سال 2009 هستش

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من سرویس 1024 شش ماهه گرفتم
قبلا سرویس م 256 بوده..سرعت دانلود و وب سرفینگ هیچ فرقی نکرده
اسپلیتر دارم، نویزگیر نمیدونم چیه...چطوری باید این سرعت 9 مگ رو برای خودم دست و پا کنم؟
مودمم Prolink ساخت سال 2009 هستش

ب مودم زیاد ربطی نداره بخاطر منطقه مخابراتیتونه احتمالا...اگه تهرانی بگو کجایید....خود منم الان دو مگ دارم حداکثر سرعتم از3/3مگابیت بیشتر نمیشه یه زمانیم ک512داشتم بازم از3/3مگ بیشتر نمیشد...ولی اون موقع حداقل سرعتم80کیلوبایت بود ولی الان حداقلم300کیلوبایته ولی حداکثر فرقی نداره....ب خود شرکت ک زنگ زدم گفتن منطقتون ساپورت نمیکنه(اشرفی اصفهانی)

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سرعتها رو کم کردند ترافیک هم که نصف شده به احتمال خیلی زیاد از ماه بعد دیگه تمدید نمیکنم

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
سلام دوستان

مودمت رو ریست کن اگه بازم درست نشد یه مودم جدید بگیر

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوستان این تست اینترنت منه، آپلودم واقعا افتضاحه حتی عکس هم نمی تونم تو اینستاگرام آپلود کنم. زنگ زدم پشتیبانی میگه شما حد اکثر سرعت آپلود رو داری میگیری تازه گفت خطت هم 9 مگه!!
256 نا محدود دارم
به نظرتون باید چیکار کنم؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان این تست اینترنت منه، آپلودم واقعا افتضاحه حتی عکس هم نمی تونم تو اینستاگرام آپلود کنم. زنگ زدم پشتیبانی میگه شما حد اکثر سرعت آپلود رو داری میگیری تازه گفت خطت هم 9 مگه!!
256 نا محدود دارم

خب سرویست آشغاله دیگه ! محدود بگیر نامحدود بدرد نمیخوره.
محدودای پارس فوقالعاده شده.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
محدود:

سرور خارجی ترکونده برعکس شده!

امشب تست میکنم ببینم سرعت چطوره چند شبیه همش قطع میکنند از ساعت 3 اینا

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ب مودم زیاد ربطی نداره بخاطر منطقه مخابراتیتونه احتمالا...اگه تهرانی بگو کجایید....خود منم الان دو مگ دارم حداکثر سرعتم از3/3مگابیت بیشتر نمیشه یه زمانیم ک512داشتم بازم از3/3مگ بیشتر نمیشد...ولی اون موقع حداقل سرعتم80کیلوبایت بود ولی الان حداقلم300کیلوبایته ولی حداکثر فرقی نداره....ب خود شرکت ک زنگ زدم گفتن منطقتون ساپورت نمیکنه(اشرفی اصفهانی)
نه داداش تهران نیستم، کرمانم
ممنون بابت راهنمایی...فردا حالا یه سر تا نمایندگی‌ش میرم.

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه داداش تهران نیستم، کرمانم
ممنون بابت راهنمایی...فردا حالا یه سر تا نمایندگی‌ش میرم.

کلا ببین مخابراتتون چقد ساپورت میکنه...شاید واس شما هم مث مخابرات اشرفی آشغال باشه

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
256 نا محدود دارم

داداش دمت گرم باو زیادم داری میگیری تازه...سرعت اپلود پارس آنلاین نصف دانلودشه ینی اپلود شما128کیلو بیته...ک واس128کیلوبیت سرعت خوبی داری میگیری

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سرعتها رو کم کردند ترافیک هم که نصف شده به احتمال خیلی زیاد از ماه بعد دیگه تمدید نمیکنم

ترافیکو نصف کردن!!!!?!?!
سرعت هم بخاطر اینکه شرمت داره9مگ میذاره مشکل دارشده هرچی باشه یه دفه از دو مگ داره میره واس نه تا مطمعنا یه مشکلایی پیش میاد دیگه...9مگ درس حسابی جا بیوفته دوباره میترکونه
بعدشم اگه لغوش کنی میخوای چی بگیری????مخابرات ک یه مگش چهل تا بیشتر بهت نمیده یا مبین نتو ایرانسل???شاتلم ک از پارس داغون تره صبا نتم ک جدیدا ریده

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
ترافیک نامحدود نصف شده. 4مگ بسه نیازی به 9مگ نیست با این ترافیک کم
برای مغازه مخابرات گرفتم همون سرعتی که میگیری رو میده
پارس دیگه به درد دانلود نمیخوره

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

منم موافقم..برای یه دانلود متوسط 40-50 گیگ ماهیانه خیلی باید پیاده بشی!
من اولین سرویسم بعد این تغییر 256 8 گیگ بود
ماه های بعد 512 10 گیگ - 128 نامحدود - 256 نامحدود تست می کنم اگرنصرفیدن به فکرتغییر isp می افتم!
یا اینکه فکردانلود را از سرم بیرون می کنم :lol:

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
سلام خدمت همه شرمنده یه مدتی نبودم نتونستم سر بزنم
دوستای عزیز اگه به فکر تغییر سرویس دهنده هستین اصلا و اصلا و اصلا سمت مخابرات نرین که خیلی آشغاله....مخابرات تبریز که محدود هاش قبلا با پارس و بقیه رقابت میکرد الان به وضعی افتاده که وقتی اینترنت وصله خوشحال میشیم!!! دو روز اینترنت قطع بود!!! اول پارس بعد آسیا بعد بقیه شرکت ها اون آخر ها هم مخابرات :D ولی به نظر من پارس الان با اینکه یکم به کم فروشی دچار شده ولی با این حال خیلی بهتر از مخابرات و امثالهم هست

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

والا من شیش ساله ای دی اس ال دارم پنج سالش پارس بوده ترافیکم همیشه3یا4گیگ میگرفتم یا نامحدود...نمیدونم منظورت چیه ک نصف شده(ینی سرعت دو مگ حجمش شده1/5گیگ????)چند ماه مخابرات داشتم 512سرعت دانش بین10تا30بود
اگه مخابرات اینجوری باشه ک شما میگید خیلی خوبه ک
شما کدوم شهرید???

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تهران، قبلا 128 محدود 20گیگ ترافیک داشت الان 10 و بقیه نامحدودها هم به همین ترتیب

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به پشتيباني ميزنگي پيغام اوتومات گذاشته كه به علت كمبود مشكل از طرف زير ساخت پهناي باند مشكل داريم!
سرعت بد شده

بالا