pejii
Registered User
مشاهده پیوست 600216
دوستان این خط من رو ۹ مگابیت بسته شده یا ۲ مگابیت یا پارس آنلاین داره ...برداری میکنه؟
خط شما 2 مگ بسته شده، اگه سرویس شما بالای 128 حجمی است، زنگ بزن برات 9 مگ ببندند.
مشاهده پیوست 600216
دوستان این خط من رو ۹ مگابیت بسته شده یا ۲ مگابیت یا پارس آنلاین داره ...برداری میکنه؟
من که تا حالا این مشکل رو نداشتم. البته در دانلود شبانه مواقعی که سرعت کم باشه این مشکل پیش میاد. ممکنه مشکل از سایتی که دانلود میکنید هم باشه. ببینید با همه سایت ها این مشکل رو دارید؟!متاسفانه من 2-3 روز هست که از پارس سرویس گرفتم.سرعتش در حد معمول هست ولی یه مشکلی که من دارم اینه که بعضی وقتا موقع دانلود فایل هر 10-15 ثانیه نت قطع میشه و سرعت میاد رو صفر و بعد از 10 ثانیه روباره دانلود شروع میشه و این روند به صورت متناوب تکرار میشه. چندجا هم خوندم که کلا سیستم پارس اینجوری هست. الان میخواستم بدونم که دوستان دیگه تا حالا این مشکل رو داشتن و از طرف خود پارس هست یا ممکنه مشکل از طرف من باشه که بعید میدونم چون و این 2 سالی که adsl دارم این مشکل رو نداشتم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
660hnu t1a روی پارس انلاین میشه استفاده کرد؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اینکه اشاره کردید به دانلود شبانه باید بگم سرویس های نامحدود دانلود شبانه ندارند.سلام دوستان
من يه راهنمايى ازتون ميخواستم، در حال حاضر سرويس نامحدود مخابرات دارم ٢٥٦ ، كه سرعت دانلودم فيكس ٣٢ هستش، در واقع تنها مزيتش همينه كه نوسان سرعت نداره ولى سرعت خيلى پايينه، الان ماهيانه حدود ١٥ گيگ دانلود دارم، ميخواستم از پارس آنلاين بگيرم، بين دوتا از سرويساش موندم، ٥١٢ حجمى ١٠ گيگ و ١٢٨ نامحدود، هردو تقريبا همقيمتن( ٢٨ تومنو ٢٧ تومن) ، تهران هستم مركز مخابرات سعادتمند، به نظرتون كدوم يكى از اينا بهتره، دوستانى كه استفاده كردن مخصوصا ١٢٨ نامحدود، واقعا طبق تبليغاتش تا ١٠ گيگ ٢ مگ ميده بعدش ٥ گيگ ٥١٢ و از اون به بعد ١٢٨؟ ٥١٢ حجمى ١٠ گيگ خيلى خوبه ولى اونجورى ٥ گيگ كم ميارم مجبورم مديريت كنم، مثلا دانلود شبانه، ولى خوب اگر سرعت ١٢٨ نامحدود واقعا انقد خوب باشه خيلى بهتره فك كنم.
ببخشيد يه ذره طولانى شد، ممنون از راهنماييتون
نه دوست عزیز فقط به مشترکان قدیمی که سرویس رو داشتن سرویس نامحدود رو میدن !نه دوست عزيز، اگر دقت كنيد دانلود شبانه رو براى سرويس محدود گفتم.
راستى از اينكه ديگه مخابرات نامحدود نداره مطمينيد؟ سايتشونم رفتم نداشتن، يعنى ديگه نميشه برگشت؟
کاری به این چیزا ندارهمیگم پارس انلاین باید حتما نامه ببری تا سرعت بالا 128 بهت بدن؟
راه دیگه ای نداره؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk