• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
خب این که خوبه یعنی 512 ش باید دو برابر این باشه دیگه تقریبا، بعد پارس آنلاین محدودیت دانلود که نداره ؟
بعد مال شما حجمیه اینجوریه یا اگه نامحدود هم گرفته بشه این شکلی خواهد بود ؟
حجمیه. محدودیت دانلود شبانه هم نداره. دانلود شبانه پایین بالا زیاد داره نمیشه اینجور حساب کرد که اگه 512 داشته باشی دوبرابر میشه دانلود کرد.
نامحدود هم تا یه حجم مشخصی سرعت بالاتر از سرعت اسمی داره، از اون مقدار که بگذره سرعت میاد روی سرعت اسمی.

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
پارس انلاین به خط فیبر نوری هم سرویس میده؟

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
دوست گلم من شخصا با سرعت به کسی توجیه نمیکنم - اینو بدونید که در بدترین حالت با سرعت 2مگ 2 تا 2/5 گیگ و در بهترین وضعیت بین 9 تا 10/5 گیگ دانلود دارید .
الان واسه من 900 هست

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
الان واسه من 900 هست

بیاین همینجا دعا کنیم و از خدا بخوایم که اینترنت حد اقل پایدار بمونه
نه اینکه یه شب 50kb و یه شب 900kb باشه ( آمــــــــــــــــین )
ببین با چیا دلمون رو خوش کردیم در حالی که این سرعتا خیلی وقته جاهای دیگه منسوخ شده :general112::general509:

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بیاین همینجا دعا کنیم و از خدا بخوایم که اینترنت حد اقل پایدار بمونه
نه اینکه یه شب 50kb و یه شب 900kb باشه ( آمــــــــــــــــین )
ببین با چیا دلمون رو خوش کردیم در حالی که این سرعتا خیلی وقته جاهای دیگه منسوخ شده :general112::general509:
دوست گرامی 900 که گفتم چون واسه من 2 مگ هست - اما بعضی ها 128 دارند ولی 900 دان می کنند اونا نباید توقع داشته باشند که شبانه هم 900 دانلود کنند- هر چی سرویس بالاتر باشه رابطه غیر مستقیمی با درصدبالا پایین شدن داره
اما خدا کنه همه سرعت بالادانلود کنند ما که از خدامونه

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
خدا کنه اینترنت همه ایرانیا مشکل حل بشه !
صلـــــــــــــــــــــــوات

cure

Registered User
لایک‌ها
619
دوستان کسی در مخابرات خاتم الانبیا کرج پارتی داره ؟
1 ساله تلفن ثبت نام کردم هنوز نیاوردن بدن . وقتی هم میری میگن هنوز مشخص نیست

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
دوستان کسی در مخابرات خاتم الانبیا کرج پارتی داره ؟
1 ساله تلفن ثبت نام کردم هنوز نیاوردن بدن . وقتی هم میری میگن هنوز مشخص نیست
شما از اینجا شکایت کن درست میشه کارتون، من 7 ماه تو نوبت بودم به خاطر فیبر نوری با شکایت در اینجا سه هفته ای مشکلم حل شد.
http://bazresi.telecom.ir

pars2q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دورود
دوستان دانلود شما نوسان داره؟ یعنی چند ثانیه دانلود دارید چند ثانیه چیزی دانلود نمیشه؟؟ من از مرکز مخابرات امام ساری پارس گوه لاین دارم با تشکر

pedram.snb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم این مشکل رو دارم

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
توی سایت پارس آنلاین قسمت مدیریت سرویس میشه یه طرح 5 روزه رایگان فعال کرد (قدیما اسمش Little More بود)
میزان ترافیکش چقدره؟
آیا این ترافیک از طرح بعدی که خریداری میشه بعد کم خواهد شد؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دورود
دوستان دانلود شما نوسان داره؟ یعنی چند ثانیه دانلود دارید چند ثانیه چیزی دانلود نمیشه؟؟ من از مرکز مخابرات امام ساری پارس گوه لاین دارم با تشکر
اره دیشب من بعد از 2 3 روز رفتم پای اینترنت دقیقا این مورد بود. فکر کردم شاید مال سرور باشه.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
در صورت اتمام حجم توی سایت پارس آنلاین قسمت مدیریت سرویس میشه یه طرح 5 روزه رایگان فعال کرد (قدیما اسمش Little More بود)
میزان ترافیکش چقدره؟ یک گیگ
آیا این ترافیک از طرح بعدی که خریداری میشه بعد کم خواهد شد؟ ؟!
منظور از اینکه در طول مدت قرارداد فقط یکبار میشه از این سرویس استفاده کرد چیه؟ یعنی اگه یه قرارداد 6 ماهه داشته باشم و این سرویس رو فعال کنم و بعد یه ترافیک 3 ماهه، توی بعدی هم میتونم از این سرویس استفاده کنم؟ یا منظورش یکبار در طول کل قرارداد با پارس آنلاینه ؟!

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
در صورت اتمام حجم توی سایت پارس آنلاین قسمت مدیریت سرویس میشه یه طرح 5 روزه رایگان فعال کرد (قدیما اسمش Little More بود)
میزان ترافیکش چقدره؟ یک گیگ
آیا این ترافیک از طرح بعدی که خریداری میشه بعد کم خواهد شد؟ ؟!
منظور از اینکه در طول مدت قرارداد فقط یکبار میشه از این سرویس استفاده کرد چیه؟ یعنی اگه یه قرارداد 6 ماهه داشته باشم و این سرویس رو فعال کنم و بعد یه ترافیک 3 ماهه، توی بعدی هم میتونم از این سرویس استفاده کنم؟ یا منظورش یکبار در طول کل قرارداد با پارس آنلاینه ؟!
بله هر چقدر که از این یک گیگ استفاده کنید وقتی تمدید کنید از حجم دوره بعد کم میشه. اون 5 روز هم که نوشته الکیه، یعنی تا پایان روزهای باقیمونده میشه ازش استفاده کرد. ولی با تمدید رایگان دانلود شبانه ندارید و شب دانلود کنید از همون یک گیگ کم میشه.
منظور از اینکه در طول مدت قرارداد فقط یکبار میشه از این سرویس استفاده کرد چیه؟ یعنی اگه یه قرارداد 6 ماهه داشته باشم و این سرویس رو فعال کنم و بعد یه ترافیک 3 ماهه، توی بعدی هم میتونم از این سرویس استفاده کنم؟ یا منظورش یکبار در طول کل قرارداد با پارس آنلاینه؟
یعنی در هر قرارداد که تمیدید میکنید یک بار در همون قرارداد میتونید استفاده کنید. و در قرارداد بعدی هم یکبار و...

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
از وضعیت دانلود شبانه میشه فهمید که وقتی ترافیک کم میشه و رو به اتمام هست دانلود شبانه رو محدود میکنن. من روزهای پیش فقط 500 تا 900 مگابایت میتونستم شب دانلود کنم ولی دیروز که تمدید کردم، دیشب 2 گیگ دانلود کردم.

gelen368

Registered User
لایک‌ها
144
دوستان سلام
من از پارس انلاین 128 نامحدود گرفتم
سرعت من رو از همون اول کار رو 12 نهایت 20 بستن
زنگ هم میزنم انگار با دیوار حرف میزنم و جواب خاصی نمیدن
کسی هم اینجوری هست یا بوده؟
راه حلی چیزی ندارن دوستان؟

shopriz

Registered User
لایک‌ها
89
تنظیمات ADSL پارس آنلاین رو می خوام. نوع مودم (sy800c)
منظورم ip ها و اینا هست . سرویس 128
تو سایت خودش یک کتاب pdf برای نصب و تنظیمات داره

اگر مودمت هم نصب سریع داره از اون استفاده کن خودش تنظیمات را انجام میده

shopriz

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان سلام
من از پارس انلاین 128 نامحدود گرفتم
سرعت من رو از همون اول کار رو 12 نهایت 20 بستن
زنگ هم میزنم انگار با دیوار حرف میزنم و جواب خاصی نمیدن
کسی هم اینجوری هست یا بوده؟
راه حلی چیزی ندارن دوستان؟

کلا پشتیبانیش همینه به نظر من خیلی ضعیفه

ارسال آنلاین دارم و ناراضی ام شاید برم از مخابرات بگیرم سرعتش کمه اما همه چیش درسته

javad7997

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
میخواستم بپرسم که سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین رابطه ای با سرعت خریداری شده داره؟
مثلا اگر من سرویس محدود 1024 بگیرم سرعت شبانم نسبت به وقتی که سرویس 256 داشته باشم فرق میکنه؟
ممنون

pars2q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من بستمشون به توپ الان بهتر شده ولی درکل نمی تونین جواب درست و حسابی ازشون بگیرین اگر هم بدن اصلا ربطی به مشکل شما نداره یعنی یک مساله دیگه ای رو براتون توضیح میدن
عیدی به اکانتم اضافه نشد رفتم نمایندگیشون دختره میگه باید زنگ بزنی؟؟ میگم من الان اینجام زنگ برا چی؟ میگم میتونم با پشتیبان حرف بزنم میگه نه اون بالا مشغول کاره نمی تونه بیاد پایین
میگم خب من میرم بالا دختره میگه خب نمی شه شما برین بالا گفتم خب پس من چطوری مشکلم رو حل کنم دختره میگه باید زنگ بزنی
  • :general208:
  • اینا دخترا رو استخدام میکنن که مثلا جلوی زبون ما رو بگیرن ولی من حرفمو میزنم و حقمو میگیرم گول این حقه کثیفشونو نخورید

بالا