hooman_ronin
Registered User
- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 0
در حدود 40 تا 50 گاهی اوقات تا 56
منظورت کیلوبایت هست؟؟؟
اره خب منظورم کیلو بیت بر ثانیه است
من قبلا روزی 2 3 بار disconnect داشتم با کلی چک و چونه مودممو عوض کردن الان دیگه dc ندارم ولی در ماه 10 15 روز نوسان و افت سرعت دارم که نمیتونم از سایتهایی مثل rapidshare دانلود کنم دیگه اینقده زنگ زدم به پشتیبانی خسته شدم همینیه که هست باید تحمل کرد![]()
میدونی 40 تا 50 یعنی چی
128 ADSL سرعتی معادل 8-12 KB داره اگر خیلی خوب باشه تا 14-15 هم میره
البته من خودم 128 دارم اول با سرعت 300 KB دانلود می کردم بعد به مرور زمان کم شد
یکی از مشکلات ADSL اینه که پهنای باند مشترک است یعنی کسی که اول دانلود میکنه اکثر پهنای باند رو میگیره
تو هم منتظر کم شدن سرعتت باش
موفق باشی
دوستان یه سوال دارم نمیدونم به پارس آنلاین مربوط میشه یا نه...
من مشترک 256 هستم تا چند روز قبل همه چی خوب بود والا من که راضی بودم، اما من سه چهار روز قبل سیستمم رو عوض کردم، با سیستم جدید سرعت باز شدن صفحات خیلی پایین اومده در حد دیال آپ، با IE هم اگه دانلود کنم حداکثر 6.4 کیلوبایات میده.
اما با برنامه های دانلود اکسلرتور مثل IDA که کار میکنم دانلود همون 24 کیلو سابق هست حالا نمیدونم تو اون فاصله 1 روزه که سیستم نداشتم پارس آنلاین چیزیش شده!!!! یا سیستم جدیدم تنظیم نیست (کارت شبکش)!؟
و یک مورد دیگه دوستان مدوم های SY800C درایور USB تحت ویندوز ویستا داره ؟
اگر دقت کرده باشی نوشتم کیلو بیت بر ثانیه این یعنی سرعت خط من
اونی که شما میگی 12 تا 14 سرعت دانلوده که کیلو بایت بر ثانیه است یعنی سرعت خط بخش بر 8
سرعت دانلوده من بین 4 تا 6 هستش تازه اگه درست کار کنه و نوسان نداشته باشه حالا با ضرب این عدد در 8 سرعت واقعی پارس انلان برای من بین 32 تا 42 هستش من یه مدت 128 هم داشتم سرعتم مثله خودت بود پارس فقط یه خوبی داره اونم دانلوده نامحدوده
ببخشید دوستا ن پابرهنه میام تو حرفتون می خوام بدونم باADSL دیگه پول تلفن نمیاد ؟
شرمنده من از ADSL واینا چیزی نمی دونم برای این پرسیدم ؟
من تا 4 ماه پیش که از این آی اس پی استفاده میکردم ، خیلی راضی بودم .
درسته قطعی زیادی داشت ولی لااقل پشتیبانی خوبی داشت.
پینگ هم بسیار عالی بود
الان که آی پی ها قبلی رو ازمون گرفتند ، بازی آنلاین نمیشه کرد مگر با شرایطی خاص!
پینگ خیلی بالاست!!
دوستان عزیز ، رنج آی پی شون تغییر نکرده نسبت به 4 ماه گذشته؟
خوش به حالت كه راضي هستي.
من الان سه ماهه كه تو ساري از پارس آنلاين به اجبار سرويس گرفتم و ماهي ٣٥٠٠٠ هزار تومن براي مثلا 128 دارم ميدم ولي سرعتم اينه :
http://www.speedtest.net/result/162563165.png
تازه اين خوبشه .
اصلا هم آدم حسابت نميكنن . تا بحال نزديك به ٢0 ايميل محترمانه و رسمي فرستادم . بعد از اينها يواش يواش تن صدامو بردم بالا و هر چي از دهنم در اومد گفتم ولي دريغ از يك عكس العمل . حدس زدم بايد حكومتي باشند چون تنها شيوه آقازادگان اينچنيني ست كه فقط و فقط به هر چيزي بي توجه باشند خودش حل ميشود .
با تلفن هم فقط ميگن مشكل از سيم كشي مخابراته / مودم رو خاموش كنيد و ....
متاسفانه هيچ مرجه رسمي هم براي اين پيگيري اين دزدي وجود نداره . تنها كار اينه كه دوستاني كه اينجا از سرويس اين شركت ناراضي هستند لطف كنند آدرس ايميل و شماره اشتراكشون رو به من بدن تا به صورت رسمي بتونيم ازشون شكايت كنيم . من كه اين كا رو به صورت جدي پيگير هستم و تا ريال اخر از حلقوم اين از خدا بي خبرها بيرون ميكشم .
با ده ها سيستم تست هم سرعتشون را امتحان كردم نهايتش به 20 ميرسه . شما هم امتحان كنيد :
http://www.speedtest.net/
http://www.dslreports.com