پشت تلفنشون پیغام گذاشتن که اختلال داره داریم حلش میکنیمشماها هم نمیتونید وارد صفحه تمدید اشتراک بشین؟
پشت تلفنشون پیغام گذاشتن که اختلال داره داریم حلش میکنیمشماها هم نمیتونید وارد صفحه تمدید اشتراک بشین؟
من دیروز تماس گرفتم گفتن داریم صفحه گزارش مصرف را آپدیت می کنیم.شماها هم نمیتونید وارد صفحه تمدید اشتراک بشین؟
من این ماه نامحدود 128 گرفتم. هنوز حداقل حجم رو تموم نکردم. 5 گیگ رو مصرف کردم با سرعت ثابت 2 مگ، الان سرعتم روی 512 هست که تا فردا فکر کنم تموم کنم. پارسال نامحدود گرفته بودم وقتی به سرعت اسمی رسیدم، به جای اینکه سرعتم بشه 128، 256 شد و با سرعت 32 کیلو بایت دانلود میکردم. ببینم این دفعه چطور میشه خبر میدم...دوستان کسی نامحدود ۱۲۸ داره یه مقدار درباره سرعت دانلود idm بعد از تموم شدن حجم حداقل توضیح بده. یعنی توس تست واقعی حالت عادی سرعت به چند میرسه بعد این مدت
داداش گلم من مصرفم به شدت بالاست الان که محدود مخابرات ۱تا ۷ رایگان دارم بعضی شبا تا ۶ گیگ ولی متوسط شبی ۳ ۴ گیگ دانلود دارم میخواستم ببینم میصرفه برام یا نهمن این ماه نامحدود 128 گرفتم. هنوز حداقل حجم رو تموم نکردم. 5 گیگ رو مصرف کردم با سرعت ثابت 2 مگ، الان سرعتم روی 512 هست که تا فردا فکر کنم تموم کنم. پارسال نامحدود گرفته بودم وقتی به سرعت اسمی رسیدم، به جای اینکه سرعتم بشه 128، 256 شد و با سرعت 32 کیلو بایت دانلود میکردم. ببینم این دفعه چطور میشه خبر میدم...
همین مخابرات که الان دارید به صرفه تره. چون پارس آنلاین دانلود شبانه رو به صورت یک سوم کرده. یعنی تا سه برابر ترافیکی که دارید شبانه میتونید دانلود کنید.داداش گلم من مصرفم به شدت بالاست الان که محدود مخابرات ۱تا ۷ رایگان دارم بعضی شبا تا ۶ گیگ ولی متوسط شبی ۳ ۴ گیگ دانلود دارم میخواستم ببینم میصرفه برام یا نه
همین مخابرات که الان دارید به صرفه تره. چون پارس آنلاین دانلود شبانه رو به صورت یک سوم کرده. یعنی تا سه برابر ترافیکی که دارید شبانه میتونید دانلود کنید.
اگه با قیمت نسبتا بالای نامحدود پارس آنلاین مشکلی نداشته باشید خوبه. اگه بخوای روزی 3-4 گیگ دانلود کنی نامحدود 256 با قیمت 45 تومن به نظرم بهتره.داداش نامحدودشو میخوام بگیرم پارس انلاین برا همین پرسیدم
دروغ بگن که چی بشه ؟امروز از صبح تا الان تلگرام فیلتر کردن بسیار جالب زنگ زدم می گن ما نکردیم زیر ساخت کرد بعد اینترنت مخابراط تلگرام روش بازه.
دروغ تا کیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
امروز از صبح تا الان تلگرام فیلتر کردن بسیار جالب زنگ زدم می گن ما نکردیم زیر ساخت کرد بعد اینترنت مخابراط تلگرام روش بازه.
دروغ تا کیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دروغ بگن که چی بشه ؟
آخه مگه مریضن یه شرکت یه برنامه ای رو فیلتر کنه ؟
اونها از خدا شونو شما از این طور نرم افزارا استفاده کنید تا ترافیک زود زود تموم بشه
هیچی دست اونها نیست
فقط این رو می دونم که شرکتا این کار رو نمی کنند و مشکل از جای دیگس که می اد روی بعضی از شرکتا این کار رو می کنهوقتی خود شرکت پارس آنلاین می گه و اعلام گذاشته روی خطش و بعد از بخش پشتیبانی هم می گه بله بعد از همه می یای از ADSL مخابرات تست می کنی باز از وایمکس تست می کنی باز دوباره زنگ می زنی می گه ما با شاتل تست کردیم اونم مشکل داره اینها یعنی چی؟
دروغ اندر دروغ
از من سوال نکن چی بشه از اونی سوال کن که نمی دونه داره چی کار می کنه.
1. مانیتورینگ روی تلگرام
2. فیلترینگ هوشمند
3. همه موارد
به نظرت چه دلیلی وجود داره که یک شرکت بیاد یه سرور برنامه ای رو مسدود کنه و باعث نارضایتی مشترکینش بشه ؟ن اصلا این طوری نیست از دستشون خارج نیست.
دست خودشن
من یه چیز خوب می دونم و اون اینکه من پول به کی می دم؟
من به عنوان یک مشتری یک مصرف کننده حق دارم سوال کنم چرا چون پول دادم برای سرویس.
قصد جسارتی نبودنه مثل شما نمی دونم اینجا ایران است ایران.
چراش رو هم گفتم.