طرح پاییز ه مخابرات یا پارس انلاین؟؟؟
مخابرات دیگه
طرح پاییز ه مخابرات یا پارس انلاین؟؟؟
بستگی به مرکز مخابراتیتون داره 128 سرعتش حدود 200 تا 250 هستسرعت تو طول روز چطوره؟
کاملآ تایید میشهاقا شما هنوز پارس افلاین هستین؟؟؟؟ مگه چه گلی به سرتون زده؟؟؟؟ جز قطعی زیاد؟؟؟ من 3 ماهه که از یک شرکت کوچیک تو ساری نت دارم 10 برابر از پارس افلاین بهتره 1 تا 7 هم دانلود رایگان و بعدش حدود 150 امتیاز داشتم هنوز اشتراک من تو کلوپ و صفحه تمدید هست اولش خواستم تمدید کوتاه مدت کنم بعد فهمیدم قطع رانزه کردن(چه بهتر) بعد 2 تا کد ترافیک 1 گیگ گرفتم با این 2 گیگ جمعا 3 گیگ دانلود کنم من که نمیخواستم برگردم به این شرکت مضخرفه که شبانه رو هم برداشته بعد از اتمام قراردادحدود 6 ماه پیش سریع موقت تمدید کردم و 1 گیگ دانلود کردم حداقل 1 گیگ از دزدیهایی که از حجم و روز قراردادم کش رفتن رو پس گرفتم... همین چند لحظه پیش 2 تا کد ترافیک 1 گیگ گرفتم کسی خواست اعلام کنه به قیمت مناسب بهش میفروشم
محدود نمیکنه ( حداقل برای من )پارس آنلاین تو ساعات شبانه سرعتو محدود میکنه؟ اگه میکنه تا چه حد؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
سلام دوستان. چند مرتبه ای هنگام مرورگری در اینترنت این پیام برای من اومد. این پیام در حالی ظاهر میشد که آدرس سایت تغییر نمیکرد. یعنی مثلا من سایت msn.com رو باز میکنم ولی به جای محتوای سایت مربوطه بدون redirecting یا هدایت به آدرس سایت پارس آنلاین این محتوا بهم نشون داده میشد که با یک رفرش درست میشد و من محتوای سایت رو میدیدم. چند بار تا حالا اتفاق افتاده. حالا به نظرتون این پیام غیر حرفه ای از پارس آنلاین بوده یا یک نفوذ امنیتی رخ داده؟؟؟؟؟
این رو هم اضافه کنم که لینک ها همه در ظاهر متعلق به پارس آنلاین بودن اما من روشون کلیک نکردم.
مشاهده پیوست 870565
برای من هم چند روز پیش وقتی میخواستم برم سایت ایرانسل اومد. چند روز قبل از اینکه این پیام بیاد سرعت دانلود پایین بود. بین 3 تا 6 مگ. این پیام وقتی اومد که سرعت درست شده بود. اما امروز باز سرعت پایینه.سلام دوستان. چند مرتبه ای هنگام مرورگری در اینترنت این پیام برای من اومد. این پیام در حالی ظاهر میشد که آدرس سایت تغییر نمیکرد. یعنی مثلا من سایت msn.com رو باز میکنم ولی به جای محتوای سایت مربوطه بدون redirecting یا هدایت به آدرس سایت پارس آنلاین این محتوا بهم نشون داده میشد که با یک رفرش درست میشد و من محتوای سایت رو میدیدم. چند بار تا حالا اتفاق افتاده. حالا به نظرتون این پیام غیر حرفه ای از پارس آنلاین بوده یا یک نفوذ امنیتی رخ داده؟؟؟؟؟
این رو هم اضافه کنم که لینک ها همه در ظاهر متعلق به پارس آنلاین بودن اما من روشون کلیک نکردم.
مشاهده پیوست 870565