ashkan4030
Registered User
- نوشتهها
- 525
- لایکها
- 1,202
سلام دوستان...میخواستم ببینم اپلود توی پارس انلاین هم رایگانه یا خیر....و این که در حال حاضر کدوم شرکت اینترنت شبانش به طور کامل رایگانه؟
بله آپلود رایگانه.سلام دوستان...میخواستم ببینم اپلود توی پارس انلاین هم رایگانه یا خیر....و این که در حال حاضر کدوم شرکت اینترنت شبانش به طور کامل رایگانه؟
اومدم این رو بگم و دیگه حتی اینجا هم نیایم تا این محل تبلیغات این شرکت رو رونق بدم... به شدت از این شرکت ناراضی هستم و از همه چیز بیشتر از رفتار خودم در این 7 سال!!!! بیخیالیم و ساده انگاریم متاسفم که چرا حتی وقتی یک بار قراردادمو فسخ کردم دوباره برای استفاده از ADSL به این شرکت بی کیفیت گران فروش روی آوردم... حاضر نیستم ذره ای قبول کنم که خدمات این شرکت کیفیت و برتری از هر کدام از شرکتای دیگه داره و حالا که بعد از مدتها میخوام استفاده جدی از اینترنت بکنم واقعاً متاسفم که زودتر شرکتم رو عوض نکرده بودم ولی در اولین فرصت این کار رو خواهم کرد...! اینها عین خیالشونم نیست پهنای باند 16 مگابایتی فقط برای من و خیلیا فقط یه عنوان دروغینه و باید برای دانلود شدن یه فیلم با سرعت 200 به بالا خون دل بخوریم و دست آخرم حجممون تموم بشه چون آقایون محترم تصمیم گرفتند شبانه هم پولی کنند چی میشه گفت هر روز بدتر از دیروز تو این مملکت که ادعای مسلمان بودن هم میکنند مشتری چون ضعیفه باید توسری بخوره و واقعاً مملکت ما نه تنها عقب افتادس بلکه قرون وسطاییه یادمه از سال 89 دیگه بیخیال پیگیری بی کیفیتی سرویسام شدم یه بار 90 تومان ازم عملاً خورده شده و یک ماه تمام با سرویس 2مگی با سرعت 10کیلوبایت در ثانیه دانلود داشتم و این مسئله به اثبات هم رسید و متاسفانه قبول کردند که این سرویس همیشه همین شکلیه و باز هم متاسفانه برای جبرانش فقط یک هفته از همون سرویس رو به اعتبارم اضافه کردند شما به این چی میگید...؟ شرکتی که خیلی راحت با تبلیغات دهان پرکن افراد رو ترغیب میکنه و بیشترین سود رو میبره ولی واقعاً چیزی جز نارضایتی . سرخوردگی کاربرانش نداره و من این رو بگم که متاسفانه در سه منطقه سکونت داشتم تو این 7 سال و هر سه منطقه سرویس من با مشکل پینگ بالا دست به گریبان بود نمیتونم خشمم رو از ادعاهای پوچ و دروغین پارس آنلاین و این همه تبلیغش پنهان کنم و فکر میکنم دیگه کافیه حتی اگر بقیه سرویس دهندگان کشور از اینم بدتر باشند و حتی اگر مجبور باشم تا آخر عمرم از اینترنت استفاده نکنم اما هیچوقت با کسایی معامله نمیکنم که به واسطه نبود رقیب یا داشتن تبلیغات اینطور به شعور و حقوق مشتری شون توهین میکنند و اعتبار این ضرب المثل که همیشه حق با مشتری هست رو در عمل در حد یه جوک مسخره پایین آورده اند و از همه بدتر گفتار بظاهر متواضعانه ای هست که کارشناسان فنیشون تو این 7 سال همیشه باهاش میخواستند بیکیفیتی خودشون رو توجیه کنند.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چجوریه ؟
من میخوام 512 نامحدود بگیرم
زده سرعت 512 قابل ارتقا تا 4 Mbps سرعت دانلود . میخواستم بدونم یعنی چی قابل ارتقا ؟ یعنی باید سرویس رو بگیرم و بعدش بگم ارتقا بدن ؟
بعدش زده که :
حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی این سرویس (اینترنت پرسرعت ۵۱۲Kbps با ترافیک نا محدود)، ۶۶ گیگابایت می باشد
حداقل یعنی چی ؟ بیشتر از 66 گیگ دانلود کنیم چی میشه سرعتمون رو خیلی کم میکنن ؟
آیا شما هم در حال انجام همون کاری هستید که من دارم انجام میدم با پارس آنلاین ؟[emoji3]دوستان هر کسی امتیاز باشگاه مشتریان پارس انلاین داره به هر مقدار خریدارم ( از ۳۰ امتیاز به بالا )
لطفا پیام بدید
این پارس آنلاین بیچاره کرد منو، 60 گیگ ترافیک 19 روز اخیر بوده و هی تموم میشه، حالا یک سوم شبانه بماند، وبگردی مگه چقد مصرف داره، اصلا مصرف به درک، انقد قعطی زیاد شده که کارمو لنگ کرده کل روز، روزی تا 3 بار قعطی دهن آدمو سرویس می کنه
سلام .سلام
چند روز پیش اس ام اس فرستادن جهت افزایش کیفیت چند روز اینترنت قعطه حالا که وصل شده سرعتم یک سوم قبلی شده زنگ زدم پشتیبانی میگن نویز خطت زیاده
تا دو سه روز پیش با 1.5 mb دانلود داشتم چطوری نویز انقدر زیاد میشه بنظرتون مشکل از کجاس؟
منطقه ولیعصر رودهن
بعد از دو روز قعطیسلام .
از صفحه Status مودمتون یه اسکرین بگیرید .
نویز واقعا بالاست . استاندارترین ریت ممکن برا قطعی نداشتن رو گذاشتن براتون که 6 مگ هست . البته استاندارد از نظر اونها که نویز رو بالای 15 استاندارد میبینن .بعد از دو روز قعطی
من ١١١ امتياز دارمسلام دوستان کسی امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین نداره ک بخواد بفروشه؟