مجبوری رفتم پارس آنلاین گرفتم که پورت خالی داره توی مرکز مخابراتی ما
256 نامحدود ماهیانه گرفتم (55هزار تومان )
با این قصه:
10 گیگ اول تا 3 مگابایت دانلود
6 گیگ بعدی تا 1 مگ دانلود
بقیش هم حداقل 256 کیلو دانلود .
خدا میدونه چقدر راست و دروغ میگن ؟؟؟؟؟
من الان مخابرات دارم نامحدود(قدیمی ) تعرفه 1 مگ هستش ولی سرعت دانلود در هر حالتی با هر دانلودی در هر ساعت از شبانه روز 128 کیلو هست . که ماهی حدوداً میشه 44 هزار تومن .
حالا اگر پارس آنلاین 1در1000 راست گفته باشه ، خرید خوبیه (البته با توجه به اینکه من ماهی بیشتر از 40-50 گیگ مصرف نمیکنم)
بعد از 15 روز ، درخواست تخلیه خط و جمع آوری سرویس رو دادم ، ( و در اوج خوش شانسی همون روز یه تماس از شاتل گرفتن و گفتند که یک پورت خالی دارند )
.
.
.
گفتم اگه به بقیه اطلاع ندم ، نامردی مطلق هستش.
ضرر یک ماه رو دادم ولی خلاص شدم.
پارس آنلاین 1001 دلیل و ... میاره براتون تا سرویسی که ارائه میکنه مطابق اون توضیحاتی که زمان فروش داشته ، نباشه.
پس به سادگی به این شرکت اعتماد نکنید.
سرویس 256 نامحدود بود ( حداکثر سرعت دانلود یه چیزی شبیه فاجعه بود یعنی زیر 30 کیلو بایت در ثانیه ) بطوری که مجموع دانلود من در 15 روز به 20 گیگ نرسید.
آقا شاتل آپلودش رایگانه؟
در کل ازش راضی هستین؟
ببخشید من تازه کارم
میشه بدون user &password به adsl وصل شد ؟
سرویسم پارس آنلاینه و دو روزه که وصل شدم
64 پارس آنلاین چند کیلو سرعت واقعیش هست؟
منم مودم symphony sy800c دارم ولی نه با 192.168.1.1نمیتونم config مودممو ببینم لطفا راهنماییم کنین
چرا از شاتل استقاده نمی کنیدسلام دوستان
سرعت متوسط دانلود شبانه رایگان این شرکت چنده
چرا از شاتل استقاده نمی کنید
شاتل علاوه بر اینکه طرح شبانه رایگان داره هیچ افت سرعتی هم نداره و جشنواره های خیلی خوبی هم میذاره
من پارس آنلاین داشتم و اصلا راضی نیستم به شدت ترافیک دزدی داره حتی بشون هم ثابت کردم
نامحدود 512 شو بگیرمن الان دو ماهه دارم از پارس آنلاین استفاده می کنم. شدیدا ترافیک دزدی داره!!! اینجوری که من حساب کردم حجم واقعی مصرف رو ضربدر 30 می کنه از حجمم کم می کنه!!!!!
دیروز حجمم صفر شد 1 گیگ خریدم. پسورد وایرلس مودم رو هم عوض کردم و فقط به یک سیستم وصل شدم و کلا 15-20 مگ مصرف داشتم که 600 مگ از ترافیکم کم کرد.( 2 تا ADLS تو خونه دارم و از نت پارس آنلاین در طول روز تست استفاده نکردم و در حد همون 15-20 مگ مصرف داشتم ) دیگه با پشتیبانی تماس گرفتم یارو حرفی برا گفتن نداشت!! فعلا تو این 10 ساعت بعد از تماس با پشتیبانی حجم داره درست کم میشه. یک بار دیگه این حجم دزدی اتفاق بیوفته سریعا سرویس رو کنسل می کنم.
من سرویس گیم رو گرفتم و از نظر سرعت و پینگ بسیار عالی هست ولی حجم دزدیش واقعا افتضاحه و به طور قطع کنسل می کنم