• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
متاسفانه به هرکي که سرويس نامحدود گرفته بوده (از جمله من و چند نفر ديگه) ميگن همينه که هست ميخاين بخاين نمي‌خاين نخاين. چون اونايي که اي دي اس ال دارن اکثرا نمي‌تونن قطعي 2 هفته‌اي رو تحمل کنن خيلي‌ها سرويشاشونو پس نمي‌دن و در حقيقت ميشه يه نوع ترفند کثيف براي جذب مشتري موقع بستن قرار داد يا يه جور گول زدن ملته

یعنی قرار نیست دیگه سرویس نامحدود بدون این connection ِ مسخره ارائه بدن؟:blink:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
دوستانی که از پارس استفاده می کنند می توانید در این موارد راهنمایی کنید؟
امروز کسی با سرویس های p2p مشکلی پیدا کرده (لااقل از ساعت 12 بعد)
این سیستم pppeo چه کاری انجام می ده اگر برای محدودیت دانلود باشه طبق چه حسابی محدودیت اعمال می کنند (خود سایت چیزی نگفته) و اینکه هزینه های اینترنت نا محدود (برای حالت شبکه) را کجا میشه پیدا کرد؟

ممنون

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
این سیستم pppeo چه کاری انجام می ده اگر برای محدودیت دانلود باشه طبق چه حسابی محدودیت اعمال می کنند (خود سایت چیزی نگفته) و اینکه هزینه های اینترنت نا محدود (برای حالت شبکه) را کجا میشه پیدا کرد؟

ممنون

پروتکل PPPoE که مخفف Point To Point Protocol Over Ethernet است بیشتر توسط ارائه دهندگان خطوط DSL مورد استفاده قرار می گیرد.

PPPoE قابلیت ارتباط چندین کلایت در محل، توسط یک خط DSL را ارائه می دهد. و همچنین امکان برقراری چندین نشست را از روی یک کلاینت و با استفاده از نتها یک کارت شبکه فراهم می کند. و نیز عملیات Authentication و Accounting با استفاده از پروتکل Radius برای هر کلاینت و هر نشست به صورت مجزا انجام می دهد.

از نظر ساختاری این پروتکل در لایه Network و بعد از Ethernet قرار دارد.

شرح کامل این پروتکل را می توانید در RFC2516 (http://rfc.net/rfc2516.html)بررسی کنید.

موفق و پبروز باشید.

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

ممنون

من که هنوز مشکلی پیدا نکردم با همون سیستم قبلی وصل میشم.این چند روزه(یکی دو هفته) هم کیفیت سیستم قبلی خیلی بهتر شده برام!:blink:

cyruspk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی قرار نیست دیگه سرویس نامحدود بدون این connection ِ مسخره ارائه بدن؟:blink:

به ما که با پررويي گفتن ارائه نمي‌ديم پولتونم پس نمي‌ديم بايد وايسين تا اکانت تموم بشه

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

از توضیحات دوستان خیلی ممنونم
جناب plus درسته که به مشکلی بر نخوردید ولی تا جایی که می دانم تا فردا فرصتتان برای تغییرات تمام میشه ممکنه مشکل پیدا کنید.

امروز من با دو نفر مختلف در پارس انلاین صحبت کردم یکی از خانم های پشتیبانی گفتند که این سیستم برای اعمال محدودیت هاست ولی نفر دوم گفتند که اصلا برای این کار نیست و فقط کار خدمات را قرار بهتر کنه( حالا بدون در نظر گرفتن صحت این حرف) بالاخره خود پارس می دانه چه کاری انجام میده؟

یک سوال
از دوستان عزیز کسی هست که از فایر فاکس استفاده کنند؟ ایا اخیرا به پیغام Error Lander بر خورد کرده اید
به طور میانگین چند بار در روز اینترنتتان قطع میشه و آیا مجبور هستید همه سیستم و مودم را ریستارت کند تا دوباره ارتباط برقرار بشه؟

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
اگر روزی چند بار قطع میشین و بعد از خاموش روشن کردن مودم وصل میشین اشکال از مودمه بعضی از مودمهای symphony ایراد دارن

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

از توضیحات دوستان خیلی ممنونم
جناب plus درسته که به مشکلی بر نخوردید ولی تا جایی که می دانم تا فردا فرصتتان برای تغییرات تمام میشه ممکنه مشکل پیدا کنید.

امروز من با دو نفر مختلف در پارس انلاین صحبت کردم یکی از خانم های پشتیبانی گفتند که این سیستم برای اعمال محدودیت هاست ولی نفر دوم گفتند که اصلا برای این کار نیست و فقط کار خدمات را قرار بهتر کنه( حالا بدون در نظر گرفتن صحت این حرف) بالاخره خود پارس می دانه چه کاری انجام میده؟

یک سوال
از دوستان عزیز کسی هست که از فایر فاکس استفاده کنند؟ ایا اخیرا به پیغام Error Lander بر خورد کرده اید
به طور میانگین چند بار در روز اینترنتتان قطع میشه و آیا مجبور هستید همه سیستم و مودم را ریستارت کند تا دوباره ارتباط برقرار بشه؟

با سلام
من معمولا زیاد پست نمیزنم و بیشتر عادت دارم پستها را بخوانم.
ولی جناب Yen Yen اینقدر با احترام و متین مطلب نوشتند که وظیفه میدونم در حد اطلاعاتم پاسخ دهم.

اولا تبریک میگم که تونستید با 2 نفر در پشتیبانی صحبت بفرمایید.
احتمالا برای هر تماس 15 دقیقه پشت خط بودید.بگذریم.
همانطور که فرمودید خودشان هم نمیدانند.شما میتوانید یکبار به عنوان خریدار با بخش فروش صحبت کنید و مساله pppoe را مطرح نمایید ، قاعدتا آنها میگویند در جهت بهبود کیفیت و خدمات بهتر است.یکبار هم اگر توانستید با پشتیبانی صحبت بفرمایید که جوابهای مختلف خواهید شنید.
به عنوان یک مشترک که بیش از 1 سال و نیم است مشترک پارس آنلاین هستم با راه اندازی این سیستم افت کیفیت و قطعی های مکرر کاملا محسوس است.با توجه به راه اندازی قسمت مربوط به کاربران pppoe در سایت اصلی که قبلا غیر فعال بود (البته نه خیلی قبل که محدودیت دانلود اعمال میشد) هم اکنون شما میتوانید میزان ترافیک هر بار اتصال به شبکه را ببینید قاعدتا آنها هم میتوانند روی این ترافیک محدودیت را اعمال کنند گر چه هنوز بطور رسمی اعلانی در این زمینه ندیده ام.
اینجانب هم قطعی های مکرر دارم و برای وصل شدن مجدد گاهی اتوماتیک و گاهی مجبور به قطع کامل سیم تلفن و راه اندازی مجدد connection مودم هستم ولی نیازی به restart سیستم نیست.
دوست گرامی جناب hooman_ronin مودم من هم symphony است و در طول این یک سال و نیم موارد قطعی حتی به عدد انگشتهای دست نمیرسید ولی پس از راه اندازی pppoe در هر روز 5-6 بار و بیشتر قطعی دارم.
با تشکر

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
وضعیت پینگ و دانلود دو سیستم, بدون شرح:
oupatj.jpg

zxnrsn.jpg

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
راستش من مدت 5 ماه هست که از پارس استفاده میکنم.که می تونم بگم 3 ماه اون هدر رفت.چون سرعتم افتضاح بود .الان دو ماه که بدک نیست .ولی خوب نیست.
تهران نیستم .محدودیت هم نداره یعنی نداشته تا الان ولی الان خوندم که نوشتید میخوان سیستمو عوض کنن ...
شهر ما که خبری نشده هنوز.
از کجای این سیستم بگم که اصلا نه خدمات میده نه سرعت داره نه هیچی.
هر دفعه یه چیزیشه .در ماه فقط 4 روز کابل بگردونه.دو روز خود پارس مشکل داره .در طول روز هم معمولا هر چند روز یکبار قطع میشه که با ریست مودم درست میشه .
اکثر اوقات بعضی سایتها رو باز نمی کنه که می گن بزنید تهران.هفته پیش شاید 1 ساعت با تهران صحبت کردم.
دیروز رفتم شرکتشون ، برای سرعت گفتم .گفتن که پارس تهران نتش رو مستقیم از فرانسه میگیره.جدا راست میگه؟؟؟؟:blink:
سرعتم 64 است(خیلی کمه)ولی خوب چاره چیه اینجا همین 64 ماهی 24$ است.128 ماهی 38$

یک سوال با این سرعت در ماه چقدر میتونم( یا باید) دانلود کنم؟؟؟؟ من خیلی خودمو خفه کردم این ماه حدوده8 گیگ تونستم دان کنم.
sigh.gif

بنظر شما من چیکار کنم.؟
شهرمون غیر از پارس سرویس دیگه ای نداره:f34r:

یک سوال

ین ین جان من هم همین مشکلو دارم.ولی نه هر روز ،هفته ای 3 یا 4 بار و بعضی اوقات با ریست درست میشه.

mersiuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این پارس آنلاین با این تنظیمات pppoe تمام شبکه مارو رویخت بهم
1 تو آموزشش راجع به تنظیمات pppoe در مورد ISA هیچی نگگفته بود زنگ هم که زدیم جواب گو نبودن
2 بعد از اعمال pppoe سزعا به شدت افت کرده من 384 دارم ولی سرعت دانلود 2 3 هستش یک سایت و جون میکنه باز میکنه

mersiuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من برای دانشگاه قزوین اینترنت از پارس گرفتم داشتیم کارمونون کیکردیم سرعت هم بد نبود بعد از این pppoe مه شروع شد بعد از تنظیم کردن و اینا
حالا سرعت بشدت افت کرده 80%سایت هارو هم باز نمیکنه هیچکی هم پاسخگگو نسیتش باورتئن میشه 384 سرعت دانلودش شده 2 یا 3؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چه گندیه که پارس آنلاین زده آخه درستش هم نمیکنه اصلا براش مهم نیست که کاربراش راضی هستن نیستن واقعا که

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بالاخره محدودیت سرویس ها هم علنی شد با قیمتش! توی خود سایت پارس آنلاین الان همون تعرفه های قبل هست اما توی سایت نمایندگیش توی اصفهان تعرفه های جدید رو نوشته با محدودیت پهنای باند.البته شاید قیمت های تهران یکم کمتر باشه.

محدودیت ترافیکش از نظر مقدار بد نیست اما چیزی که مهمه اینه که با این سیستم جدیدشون کیفیتشون افت کرده ! در صورتی که باید با این محدودیت, کیفیت بهتر بشه!...پارس هم داره میره تا بشه یه چی مثل این نداگستر و ...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

اگر روزی چند بار قطع میشین و بعد از خاموش روشن کردن مودم وصل میشین اشکال از مودمه بعضی از مودمهای symphony ایراد دارن
جناب hooman_ronin از توضیحتان ممنونم

جناب smaeel خیلی از شما ممنونم ^_^ محبت کردید که جواب پست من را دادید ( از تعریفتان هم ممنونم نظر لطفتان^_^)
به نظر این مودم ها برای بعضی ها خیلی مشکل داره وبرای بعضی هم خیلی خوب کار می کنه بستگی به شانس داره !

جناب happyhome82 برای من هم قبلا هفته ای یک بار یا دوبار این اتفاق می افتاد ولی کم کم بیشتر شد که این چند هفته اخیر به روزی 3 یا 4 بار می رسید نمید انم ربطی داره یا نه ولی انگار این سیستم pppoe برای این مورد من خوب بوده چون در این چند رزو فقط یک بار صبح ها قطع میشه

باز هم نمی دانم ربطی به این سیستم جدید داره یا نه ولی این چند روز نوسان سرعتم به حداقل رسیده و بیشتر اوقات هم با سرعت 27 دانلود دارم ( در کمال تعجب گاهی مدتی سرعتم روی 30 یا حتی یک بار 33 هم ثابت شده بود)

ولی انگار تعرفه ها به نسبت حجم دانلود های خیلی گران این طور اگر به نست همان سرعتی که استفاده می کنیم دانلود داشته باشم هیچ کدام از خدمات و سرعت ها روزی بیشتر از 2 ساعت با حداکثر سرعت نمیشه استفاده کرد و به سرعت حجم دانلود تمام میشه.

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افتضاح شده!
من حدود 8 ماه ازشون سرویس میگرفتم دلیلشم فقط بخاطر unlimit بودنش بود ماهی 30 هزار تومن در شیراز!

سری آخر 2 ماه تمدید کردم نزدیک 1 ماه که شد قطع شد تماس که گرفتم گفتن محدودیتت تموم شده ه ه ه ه !!! مسخره هااااااا دقیقا روز انتخاب واحدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فرداش تماس گرفتم آراکس(نمایندشون مثلا) کلی دلدمو خوردم 5 گیگ اضاش کردن!!!!!!!!!!

از لحاظ سرعت و کیفیت و قعطی بعد از ppop شدنش آشغال شده! صد شرف به dialup

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
از افتضاح گذشته من امروز 45 دقيقه تو صف بودم تا دوباره وصلم كنند .
دارم ميرم اينترنت واي مكس بگيرم :)

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من امروز 45 دقيقه تو نوبت بودم تا با پشتيباني تماس بگيرم!
حسابي كلافه ام !
اينترنت بي سيم واي مكس هم صحبت كردم 1 ب3 و 1ب7 اشتركشون هست مسئولش ميگفت 60 درصد توي 1ب3 پهناي باند داريد اينم يعني در پيت !
چطور مي شه از ماهواره با حداقل هزينه اينترنت پر سرعت گرفت اگه لينكي است لطف كنيد
ممنون از همگي

cyruspk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
:wacko::wacko::wacko::wacko::blink::blink::blink:
اوه اوه بي پدرا عجب قيمتهايي هم گذاشتن خوش بحال خودم که قبل از اينکه پررو بشن رفتم پسشون دادم . اين يه کلاه برداري اگه اينجوري ادامه بده همه ميرن سرويسشون رو پس مي‌دن.
اگه به گزينه اول (بالا سمت راست) نگاه کني 128 با 2 گيگ ترافيکو ميده 20 تومن که همين سرويسو شاتل با دو نيم گيگ ترافيک ميده 9 هزار و 800 تومن خوب مگه آدم ديوونه است بره دزد انلاين بگيره با اين سرويس دهي و پشتيباني گندشون. عبدالله فاتح (مدير عامل پارس انلاين) يه حيوون عوضيه که براي پول حاضره حتي آدم بکشه اگه شما هم با اين کثافت از نزديک اشنا مي‌شدين مثل من ديگه پولتونو تو جيبش مي‌نريختين.
مسخرس من الان 512 داتکو دارم مي‌گيرم 45 تومن اين نامروت زده 268 تومن اونوم با send 256 يعني تقريبا 6 برابر :eek: دوست داشتم مي‌ديدن با اين پولهاي حروم چه کارا که نمي‌کنه

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
این قیمت برای شهرستان ها هست ولی برای تهران همان قدیم است.

untitled.GIF

بالا