سلام
راستش من مدت 5 ماه هست که از پارس استفاده میکنم.که می تونم بگم 3 ماه اون هدر رفت.چون سرعتم افتضاح بود .الان دو ماه که بدک نیست .ولی خوب نیست.
تهران نیستم .محدودیت هم نداره یعنی نداشته تا الان ولی الان خوندم که نوشتید میخوان سیستمو عوض کنن ...
شهر ما که خبری نشده هنوز.
از کجای این سیستم بگم که اصلا نه خدمات میده نه سرعت داره نه هیچی.
هر دفعه یه چیزیشه .در ماه فقط 4 روز کابل بگردونه.دو روز خود پارس مشکل داره .در طول روز هم معمولا هر چند روز یکبار قطع میشه که با ریست مودم درست میشه .
اکثر اوقات بعضی سایتها رو باز نمی کنه که می گن بزنید تهران.هفته پیش شاید 1 ساعت با تهران صحبت کردم.
دیروز رفتم شرکتشون ، برای سرعت گفتم .گفتن که پارس تهران نتش رو مستقیم از فرانسه میگیره.جدا راست میگه؟؟؟؟:blink:
سرعتم 64 است(خیلی کمه)ولی خوب چاره چیه اینجا همین 64 ماهی 24$ است.128 ماهی 38$
یک سوال با این سرعت در ماه چقدر میتونم( یا باید) دانلود کنم؟؟؟؟ من خیلی خودمو خفه کردم این ماه حدوده8 گیگ تونستم دان کنم.
بنظر شما من چیکار کنم.؟
شهرمون غیر از پارس سرویس دیگه ای نداره:f34r:
یک سوال
از دوستان عزیز کسی هست که از فایر فاکس استفاده کنند؟ ایا اخیرا به پیغام Error Lander بر خورد کرده اید
به طور میانگین چند بار در روز اینترنتتان قطع میشه و آیا مجبور هستید همه سیستم و مودم را ریستارت کند تا دوباره ارتباط برقرار بشه؟
ین ین جان من هم همین مشکلو دارم.ولی نه هر روز ،هفته ای 3 یا 4 بار و بعضی اوقات با ریست درست میشه.