• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان متوجه شدن که سرویس پشتیبانی روزهای تعطیل و شبها دیر وقت ترنسفر میشه روی فروش و اونم میگه که بخش فروش در حال حاضر تعطیل می باشد روز هم من اینو مطرح کردم میگن ترافیک زیاد باشه اینجوری میشه اما دروغه رسما پشتیبانی رو پیچوندن مثل همین الان که جمعه هست این کارشون قانونی هست ؟ کجا شکایت کنم ؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
دوستان یه سوال داشتم . کسانی که از سرویس های نامحدود پارس آن لاین استفاده میکنن راضی هستن یا نه ؟؟؟؟ آخه خیلی ارزونه .

مشخصه چون نامحدوده ... خیلی بعید به نظر میرسه که سرعت دانلود خوبی داشته باشن... :|

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
این قیمت ها رو توی سایتش نوشته ( قیمت به ریال هست )
تعرفه ماهیانه سرویس ADSL2+ در سراسر کشور

TRA-128 128 Kbps 128 Kbps نامحدود 114,000 Dynamic
TRA-256 256 Kbps 256 Kbps نامحدود 144,000 Dynamic
TRA-512 512 Kbps 256 Kbps نامحدود 240,000 Dynamic
TRA-1024 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 454,000 Dynamic
TRA-2048 2 Mbps 1 Mbps نامحدود 888,000 Dynamic

* ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA ، یک به ده می باشد.

هرچی پول بدی، آش میخوری. اون سرویس ها همون CRA معروف هست كه ISP ها به زور و با چوبِ قوانین مجبوراً بفروشند. اونها از اونطرف بهشون فشار میاد، میان از طرف دیگه به كاربر فشار میدند.

دو تا چیز رو در مورد این سرویس ها یادت باشه، بر اساس قراردادی كه با پارس میبندی شما اعلام میكنی كه از موارد زیر آگاه هستی:

متوسط ماهیانه زمان رفت و برگشت بسته های اطلاعاتی در شبكه اینترنت عوموی 750 میلی ثانیه می‌باشد. (این یعنی اگه شما پینگ بالایی داشتی هیچ شكایتی نمیتونی بكنی، میانگین 750ms در ماه از نظر پارس طبیعیه)

سرویس خریداری شده دارای پهنای باند اشتراكی به ضریب درخواستی مشترك میباشد. (كه تو این سرویس ها 1 به 10 هست، با تعرفه های ISP های ما این میشه چیزی حدود حد اقل 6 كیلو بایت در ثانیه برای سرویس 512CRA-TRA)

حالا خودت حساب كن ببین دوست داری چنین سرویسی بگیری یا نه. سرعت دانلود رو هم میتونی اینطوری محاسبه كنی برای سرویس های CRA-TRA
پهنای باند تقسیم بر 8 تقسیم بر ضریب اشتراك = 512/8/10 میشه 6.4 كیلوبایت در ثانیه. شما دور و بر این سرعت حساب كن.

Daniel4u

Registered User
لایک‌ها
21
مشکل جدید من در کانکشن بریدج

طبق آخرین اطلاعات فهمیدم وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم و بعد میخوام روشن کنم و کانکت بشم نمیشه ارور 651 میده:41:
بعد رفتم تو پنل مودم دیدم زده کانکتد:19:
رفتم لوکال کانکشن اصلی مودم رو Disable و بعد فعال کردم دیدم بازم نمیشه:41::41:
رفتم کامپیوتر خاموش روشن کردم دیدم بازم نمیشه:18:
بعد آخر رفتم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم شد:27::27:
حالا قضیه چیه؟ یعنی هر بار باید اینکارو بکنم؟:18::18:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
این موضوع میتونه به مودمت هم ربط داشته باشه .
ولی معمولا کسی که کانکشن بریج میسازه موقع دیسکانتکت مودم هم خاموش میکنه.
فکر کنم هر بار باید از توی کنترل پنلت دیسکانکت کنی :D

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب

وقت شما بخير

اول اينکه خيلي خوشحال و خرسندم از اينکه، با دوستاني هميشه ناراضي، مثل خودم روبرو هستم، اين اولين پيامم هست خدمت شما دوستان بزرگوار و عزيز، در اين فروم.

عرض شود که يه سوال داشتم ممنون ميشم دوستان اگه مطلع هستند در اين زمينه راهنماييم کنند

آيا دانلود رايگان شبانه محدوديت حجمي داره؟
براي مثال عرض کنم که بنده سرويس دو مگ شرکت شاتل دارم، سرعتشم فکر کنم براي شهرستان عالي باشه يعني 256kb حتي در ساعات پيک مصرف، ولي الان يه مدتيه که سرعتم در حده 2kb رسيده، البته از ساعت يک بامداد تا هشت صبح، پيگير شدم تا اينکه فهميدم به خاطر مسائل شرينگ، من به صورت خودکار دچار اين محروميت شدم، البته بعد يه ماه اين محدوديتم رفع شد، ولي مجددا بعد دو شب ناپرهيزي کردن و دانلود رايگان با حجم بالا يک ماه ديگه محروم يا محدود از دانلود رايگان شبانه شدم

حالا خواستم بدونم اين مسائل در شرکت پارس آنلاين هم وجود داره يانه؟ و سوال دومم اينه که آيا روشي هم براي دور زدن اين محدوديت و محروميت وجود داره يانه؟

تا اينجا ديگه بسه، بقيه سوالاتم بمونه براي بعد

ارادتمندم
موفّق باشيد

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز شاتل که این کارش دیگه معروف شده و همه میدونن.
من توی این مدت که دانلود شبانه رو شروع کردم تقریبا شبی 2 گیگ می گیرم. سرعتم با روز فرقی نداشته. در صفحات قبل تست هم گذاشتم. اگه شد . امشب هم تست میگیرم که حرفم مستند باشه. ولی این. میدونم که به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان سرعت دانلود شبانه پارس انلاین رو سرویس های 128 چند هست؟
هر شب چند گیگ می تونید و سرویس رایگان شبانه دانلود کنید؟
البته 128 کیلو ها رو میگ
ممنون

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز شاتل که این کارش دیگه معروف شده و همه میدونن.
من توی این مدت که دانلود شبانه رو شروع کردم تقریبا شبی 2 گیگ می گیرم. سرعتم با روز فرقی نداشته. در صفحات قبل تست هم گذاشتم. اگه شد . امشب هم تست میگیرم که حرفم مستند باشه. ولی این. میدونم که به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.

سلام و عرض ادب

عرض شود که من به مدت چهار/4 ماه هر شب بيش از 8-9 گيگ دانلود ميکردم، به هبچ عنوان هم سرعتم با روز فرقي نداشت، اونم با شرکت شاتل، اگه سرويسم رو از پارس آنلاين بگيرم، تو پارس آنلاين هم اين قوانين وجود داره يا نه؟
يعني بعد يه مدت به خاطر مصرف زياد محدود ميشم يانه؟ البته اينم عرض کنم که سرويس رايگان شرکت شاتل از ساعت يک بامداد تا هشت صبح ميباشد برخلاف شرکت پارس آنلاين که يک شب الي شش صبحه.

يه سوال ديگه هم دارم، عرض شود که اگه بخوام از پارس آنلاين سرويس بگيرم، کدوم سرويس رو بگيرم که در حده همين سرويس شاتل باشه ولي بعد يه مدت همچين بلايي سرم نياد، يعني محدوديت و محروميت از دانلود رايگان شبانه؟!

ممنونم
موفّق باشيد

Last edited:

Cheric

Registered User
لایک‌ها
23
من 512 پارس انلاین گرفتم 1ساله باحجم 2گیگ در ماه امروز وصل شد مودم هم از خودشون گرفتم یعنی هدیه دادن بخاطر طرحم(سیمفونی)
سرعت دانلودم از 60 فراتر نمیره

اینم تست اسپیدم
http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=328.78
http://www.speedtest.net/result/1644449900.png
سرم سود کشید اینو دیدم
اخه این انصافه من که 512 گرفتم وضعیتم این باشه بعد با 128 سرعت دانلود 110 یا 120
یه کلیپ یا شبکه انلاین هم که میخوام
ببینم هر جند ثانیه مکس میکنه دوباره نشون میده به نظرتون چیکار کنم با پشتیبانی تماس بگیرم درست میشه
ما تهران یوسف ابادیم

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من 512 پارس انلاین گرفتم 1ساله باحجم 2گیگ در ماه امروز وصل شد مودم هم از خودشون گرفتم یعنی هدیه دادن بخاطر طرحم(سیمفونی)

اینم تست اسپیدم
سرم سود کشید اینو دیدم
اخه این انصافه من که 512 گرفتم وضعیتم این باشه بعد با 128 سرعت دانلود 110 یا 120
ببینم هر جند ثانیه مکس میکنه دوباره نشون میده به نظرتون چیکار کنم با پشتیبانی تماس بگیرم درست میشه
ما تهران یوسف ابادیم

سلام و عرض ادب

عرضم بخدمت شما تا اونجايي که من در جريانم و البته پشتيباني شرکت شاتل برام توضيح داده، ميگن نوع سرويس رو تقسيم بر 8/هشت کنيد سرعت دانلودتون بصورت قانوني محسوب ميشه، يعني نوع سرويس 512 سرعت دانلودش 64 باشه عادي و استاندارد محسوب ميشه، سرعت بيشتر هم به عنوان اشانتيون در نظر بگيريد، که فکر کنم از ابتکارات شرکت پارس آنلاين باشه
البته اين اطلاعات علمي نيست، فقط پشتيباني شاتل به من اينجوري گفته بود، علميش رو در جريان نيستم، شايد دوستان ديگه در جريان باشند

موفّق باشيد

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب

وقت شما بخير

دوستان يه سوال داشتم، از بين دوستان کسي هست که بيش از 8-9 گيگ در هر شب دانلود رايگان کرده باشه، اونم به مدت بيش از 3-4 ماه؟

من از شاتل سرويس ميگيرم ولي الان به خاطر پر مصرف بودنم منو محدود و محروم از دانلود رايگان شبانه کردند، اين قوانين در پارس آنلاين هم وجود داره؟

يه همچين سرويسي در پارس انلاين هم هست که بشه بيش از 8-9 گيگ در شب دانلود رايگان کنيم، بدون اينکه بعد يه مدت به اين محدوديتها و محروميتها مواجه بشيم؟

ممنونم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام و عرض ادب

عرض شود که من به مدت چهار/4 ماه هر شب بيش از 8-9 گيگ دانلود ميکردم، به هبچ عنوان هم سرعتم با روز فرقي نداشت، اونم با شرکت شاتل، اگه سرويسم رو از پارس آنلاين بگيرم، تو پارس آنلاين هم اين قوانين وجود داره يا نه؟
يعني بعد يه مدت به خاطر مصرف زياد محدود ميشم يانه؟ البته اينم عرض کنم که سرويس رايگان شرکت شاتل از ساعت يک بامداد تا هشت صبح ميباشد برخلاف شرکت پارس آنلاين که يک شب الي شش صبحه.

يه سوال ديگه هم دارم، عرض شود که اگه بخوام از پارس آنلاين سرويس بگيرم، کدوم سرويس رو بگيرم که در حده همين سرويس شاتل باشه ولي بعد يه مدت همچين بلايي سرم نياد، يعني محدوديت و محروميت از دانلود رايگان شبانه؟!

ممنونم
موفّق باشيد

سلام
من سرویس 128 ماهی 4 گیگ دارم ماهی 16000 تومان تقریبا. سرعتم روز با شب فرقی نداره و این قانون کاهش سرعت شبانه رو هم پارس نداره.من شبی 2 گیگ میگرفتم. ( الان دانلود ندارم مگر نه شبانه خیلی برام خوب بود ) توی همین تاپیک هم با سند و تست اعلام کردن در صفحات قبل ببینین.

در مورد چریک باید بگم که شاید مشترکین جدید رو دارن دقیقا به اندازه سروس خریداری شده سرویس میدن. نمیدونم این موضوع رو.

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18

اینم تست اسپیدم
سرم سود کشید اینو دیدم
ما تهران یوسف ابادیم
من دیروز با یکی از نماینده های پاس انلاین حرف می زدم داشت هر سرویس رو توضیح می دادبه نکته های ریزس اشاره کرد
مثلا یه سرویس داشتن128 با 2 گیگ حجم به قیمت 9 تومن که در این سرویس سرعت شما 16 به بالا نخواهد رفت و بگم سرعت قانونی 128 همون 16 و 14 هست
یه سرویس دیگه داشتن 128 با 2 گیگ حجم اما این سرویس سرعتش بین 128 تا 1 مگ بود و فکر کنم قیمتش 11 تومن بود
حالا شما دقت کن ببین سرویست 512 هست یا 512 تا 1 مگ چون سرعت قانونی 512 همون 60 یا 65 هست

یک سوال در دوستان که از سرویس 128 پارس انلاین استفاده میکنند دانلود شبانه سرعت شما چطور هست؟
من همسایم 128 با 5 گیگ حجم از اسیا تک داره مودم وایرلسداره دیشب برا تست اپسورد اکانتش رو به من داد تست کردم سرعت از 14 17 بالا نمی رفت اما روز ها 100 80 سرعتش بود
حالا دوستان که 128 پارس دارن سرعت دانلود شبانه رایگانشان چقدر هست چند گیگ دانلود می تونن بکنن باهاش؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یک سوال در دوستان که از سرویس 128 پارس انلاین استفاده میکنند دانلود شبانه سرعت شما چطور هست؟
من همسایم 128 با 5 گیگ حجم از اسیا تک داره مودم وایرلسداره دیشب برا تست اپسورد اکانتش رو به من داد تست کردم سرعت از 14 17 بالا نمی رفت اما روز ها 100 80 سرعتش بود
حالا دوستان که 128 پارس دارن سرعت دانلود شبانه رایگانشان چقدر هست چند گیگ دانلود می تونن بکنن باهاش؟

سلام
دوست عزیز من توی صفحات قبل تست گذاشتم براتون. من 128 دارم با ترافیک 4 گیگ. من شبی تقریبا 2 گیگ میگرفتم.( میگم میگرفتم چون الان یه هفتس دانلود نداشتم و نمی دونم سرعت الان چطوره) . امشب سعی میکنم تست بگیرم فردا براتون بذارم.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام دوستان؛

سرعت سرویس های POL-512-2G و POL-1024-2G چطور است؟

برای این سرویس ها اشاره شده که تنها در مراکز منتخب قابل ارائه می باشند، این مراکز منتخب کدام ها هستند؟

ممنون.

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
دوست عزیز من توی صفحات قبل تست گذاشتم براتون. من 128 دارم با ترافیک 4 گیگ. من شبی تقریبا 2 گیگ میگرفتم.( میگم میگرفتم چون الان یه هفتس دانلود نداشتم و نمی دونم سرعت الان چطوره) . امشب سعی میکنم تست بگیرم فردا براتون بذارم.
مرسی
سرویس شما 128 شیر تا 1 مگ بود یا 128 خالی اخه پارس 2 نوع 128 داره یکی شیر 1 مگ هست.
ممنون میشم بزارید.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
مرسی
سرویس شما 128 شیر تا 1 مگ بود یا 128 خالی اخه پارس 2 نوع 128 داره یکی شیر 1 مگ هست.
ممنون میشم بزارید.

من قبلآ از mahni1390 عزیز پرسیده بودم، ایشون از سرویس حجمی تست گرفته بودند نه سرویس نامحدود که سرعتش خیلی پایین تر از سرعت اسمی است.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
مرسی
ممنون میشم بزارید.

سلام دوست عزیز من این حرف شمارو اولین بار هست میشنوم. تا حالا جایی نخونده بودم که دو نوع سرویس بدن اینیکه شما میگید میشه این دونوع سرویس:
128 محدود حجمی
و
128 سرویس های جدید CRA. که توی پارس به اسم TRA هست همون اشتراک 1 به 10 که سرعتش از 16 بالاتر نمیره.
واسه من 128 حجمی هستش که لینکم 1 مگ هست.
ما با محدودیت حجمی و لینک 128 نداریم.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام دوستان؛

سرعت سرویس های POL-512-2G و POL-1024-2G چطور است؟

برای این سرویس ها اشاره شده که تنها در مراکز منتخب قابل ارائه می باشند، این مراکز منتخب کدام ها هستند؟

ممنون.

کسی اطلاعی دارد؟ :)

بالا