• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
امروز از ساعت 10 صبح تا ساعت 5 قطع بود اگرم وصل میشد گوگل رو باز نمیکرد دیگه خودتون حساب کنید

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان عزیز با توجه به مقایسه ای که داشتم در کل پارس آنلاین 5 سرویس بیشتر نداره 2 گیگ ، 8 گیگ ، 20 گیگ و 30 گیگ و نامحدود و اصولا چند مورد در پارس انلاین بی معنی هست: اول خرید چند ماهه ، و سرعت های مختلف (بجز 128) مثلا اگر شما 2 گیگ 512 رو بخرید کلاه سرتون رفته چون با 2 گیگ 256 هیچ فرقی نداره ولی پول بیشتری دادید در مورد خرید ماهانه یا 3 ماهه هم فرق در حد 100 تومن برای هر گیگ هست پس گول 3% و اینها رو نخورید چون مالیات و عوارض و ....بالا میره ، هزینه بیشتر، گویا مالیات بیشتر میخوره!!!

یا مثلا وقتی شما میاید 2 گیگ رو 3 ماهه می خرید هر کسی میدونه حتی بروزینگ هم در ماه نزدیک 3 گیگ می خواهد ( این سوال مطرح میشه که چرا پارس انلاین 3 گیگ ارایه نمی دهد) پاسخ روشن است چون میدونه شما در کمتر از 3 ماه مصرفتون تموم میشه و مالیات و ابنومان اضافه پرداخت کردید پس وقتی چند ماهه می گیرید سعی کنید تا آخر داشته باشیدش!

لیست قیمتهای زیر رو ببینید (قیمت های پارس انلاین شامل آبنومان و مالیات و عوارض و...) شامل هزینه های ماهانه و 3 ماهه است و قیمت هر گیگ در هر کدوم از پنل ها ، همونطور که می بینید برای حجم گیگ بیشتر پارس انلاین هزینه کمتری میگیره .
در انتها هم ضریب موثر! تعریف کردم که قیمت هر گیگ در هر کدوم از سرویس ها چند درصد با پنل بعدیش اختلاف قیمت داره

ParsOnline.jpg

برای ضریب موثر مثلا اگر قیمت 8 گیگ که حدود 3940 تومان برای هر یک گیگ هست رو در 1.18 ضرب کنیم قیمت 2 گیگ بدست میاد حدودا همون : 4640 تومان میشه.
یا مثلا می بینید قیمت هر گیگ برای پنل 256 با حجم 20 گیگ و 512 با حجم 30 گیگ هیچ فرقی باهم نداره (0.99 نزدیک 1 )

در مورد سرویس نامحدود هم به هیچ وجه به صرفه نیست! بهترین گزینه وایمکس ایرانسل است البته برای نامحدود فقط!

Last edited:

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
بله
اینم یکی از خدمات هستش که شاتل و جدیدا آسیاتک ندارن دیگه.

خیلی هم عالیه من هم میگم نقطه قوت خوبیه که باید در شاتل و حالا آسیا تک هم قرار بگیره
هرسرویسی یه نقطه های ضعفی داره و یه سری موارد مثبت مثل سایت پارس که در مقایسه با شاتل بهتره ......

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

quote_icon.png
Originally Posted by mahni1390

سلام
بله
اینم یکی از خدمات هستش که شاتل و جدیدا آسیاتک ندارن دیگه.

مطمئنید ترافیک منتقل میشه در پارس آنلاین؟
. آسياتك تهران در سايتش اين توانايي را اضافه كرده ولي در شهرهاي ديگه چون معمولن خود نمايندگي سايت داره اين توانايي نيستش! من همين عيدي تهران بودم و براي يكنفر آسياتك گرفتم واين توانايي را در سايتشون ديدم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/10
26.gif
103.gif

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
نمیدونم یعنی منتقل نمیشه منم شنیدم که منتقل میشه !!!!!!!!!!

دوست عزیز شما سوال کردین ترافیک خریداری شده منتقل میشه. منم عرض کردم بله.
ولی ترافیک دوره منتقل نمیشه.

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

عرض شود خدمت شما، چند ماه پیش اومدم تو همین بخش از دوستان در مورد پارس آنلاین پرسیدم، و الان حدودا سه ماهه که از این شرکت سرویس دارم، قبلا هم چندسالی شاتل داشتم
الان میخوام این دوتارو با هم مقایسه کنم(البتّه و صرفاً این موضوع و موارد در مورد من سازگار بود، شاید خیلی از دوستان موافق نباشند)

عرض شود که شرکت شاتل، سرعتش در زمان
رایگان و در طول روز هیچ توفیری باهم ندارند، یعنی همون سرعت ثابت و بالا و رضایت بخش رو برای من داشت
زمانهای رایگانش هم نسبت به پارس انلاین بیشتر بود، یعنی از ساعت یک بامداد تا هشت صبح، ولی پارس آنلاین از ساعت یک بامداد تا شش صبح زمان رایگانش محسوب میشه
من تقریبا به مدّت سه ماه و اندی هر شب 4-5 گیگ دانلود رایگان داشتم
و تنها و بدترین عیب شرکت شاتل، اینه که، بعد تقریبا سه ماه حالا چندروز بیشتر یا کمتر، اگه تو همه شبها از حداکثر دانلود رایگانش استفاده کنید، پورت شما توسط شرکت بلاک میشه، البته فقط در زمانهای فری، یعنی دیگه تا یه ماه نمیتونید دانلود رایگان داشته باشید، بعد این محدودیت یه ماهه هم، دیگه هیچوقت نمیتونید مثل سابق دانلود با حجم بیشتر از 700-600 مگ یا یک گیگ بیشتر داشته باشید، چون در همون شب اول پورت شما برای دانلود رایگان بلاک میشه

و امّا پارس انلاین، به گفته متصدیان و پشتیبانی این شرکت و به گفته شما دوستان عزیز، محدودیت دانلود رایگان شبانه نداره، ولی به گفته خود پشتیبانی همین شرکت، 50٪ از سرعت واقعی دانلود سرویس شما در طول روز،برای شب سرعت نرمال محسوب میشه، یعنی حدّ مطلوب دانلود رایگان شبانه،طبق قانون خودشون نصف سرعت واقعی شماست!!! بالفرض سرویس یه مگ حجمی بنده، سرعت دانلودم 50 کیلوبیت برثانیه است، که طبق گفته پشتیباتی و قوانین این شرکت یه امر عادی و نرماله، که اصلا در این زمنیه منو راضی نکرد، منی که با شاتل هرشب با سرعت 260 کیلوبیت دانلود میکردم، این وضعیت یعنی افتضاح!
مدّت زمان دانلود رایگانش هم نسبت به شاتل، دو ساعت کمتره، و این هم یعنی نقطه ضعف!
پارس انلاین سرویس بیشتر از یه مگ(سرویس با محدودیت حجمی) نداره، در صورتی که شاتل سرویس دو مگ داره(البته کاری به جزیئیاتش ندارم که پهنای باند سرویس یه مگ برای تهران خیلی بیشتر از دو مگ در شهرستانه، بهرحال من تا حالا در طول روز ،با پارس آنلاین سرعت بیش از 220 کیلوبیت رو تجربه نکردم)
و بیشترین حجمی که تا به امروز تو این سه ماه تونستم دانلود کنم، فقط یه شب بود که تونستم 1.5 گیگ دانلود کنم، بقیه شبها هم زیر یه گیگ دانلودم بوده، برخی شبها هم اصلا از دانلود منصرف شدم، به خاطر سرعت واقعا پایینش.

میزان قطعی این شرکت هم، لااقل برای من بیشتر از شرکت شاتل بود.
=====================================================

بهرحال تا به این لحظه هیچ برتری از پارس آنلاین نسبت به شاتل ندیدم
به نظر من کسی که قصد دانلود کردن تو زمانهای رایگان رو نداره، به نظرم شاتل خیلی سرتر و بهتر از پارس آنلاینه، لااقل برای من یا تو شهر من! (آمل-مازندران)

در مجموع اینکه جفتشون دارن ملّت رو میچاپن
:(
=====================================================

تا چندوقت دیگه میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم، قیمتیش که خیلی بالاست، نمیدونم، یعنی سرویس دادنشونم بالا باشه یانه؟
سرویس دومگ که دانلود رایگان شبانه هم داشته باشه، با ترافیک 5 گیگ در ماه قیمتش تقریبا سی تومنه

از دوستان کسی مطلع هست، که این شرکت سرعت دانلود رایگان شبانه اش چطوره؟ یعنی سرعت دانلود سرویس دومگش در طول شب چطوره؟

ارادتمندم
موفق باشید

hbk_legendary

Registered User
لایک‌ها
0
اما دوستایی که میگن دانلود رو میزارن از 12:35 دقیقه تا 6:55 من اینو امتحان کردم!شارژ کم میکنه
حتی ساعت یک هم میزارم رو دانلود شارژ کم میکنه فکر کنم 2 نیمه شب به بعد رایگان میشه!!!

داداش من از دو سال پیش اینکار رو میکنم، تا حالا هیچی کم نکرده!
البته اون اوایل که سرعت خوب بود ارزششو داشت ولی الان نه

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
داداش من از دو سال پیش اینکار رو میکنم، تا حالا هیچی کم نکرده!
البته اون اوایل که سرعت خوب بود ارزششو داشت ولی الان نه

سلام و عرض ادب دوست عزیز

عرض شود این فرمایشی که شما میفرمایید، تو حیطه زمانی دانلود رایگان هیچ شرکت سرویس دهنده ای نیست
شاتل از ساعت 1 بامداد تا هشت/8 صبح
پارس آنلاین از ساعت یک/1 الی شش صبح
آسیاتک از ساعت 2/دو بامداد تا 8/هشت صبح

در غیر این زمانها حتّی سی ثانیه اینور و اونور بشه، و شما دانلود کنید و ترافیک ازتون کم نشه، یه چیز غیرطبیعیه که تا حالا نه شنیدم و نه دیدم، بعید میدونم این شرکتها همچین کاری بکنند:eek:

موفّق باشید

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141

تا چندوقت دیگه میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم، قیمتیش که خیلی بالاست، نمیدونم، یعنی سرویس دادنشونم بالا باشه یانه؟
سرویس دومگ که دانلود رایگان شبانه هم داشته باشه، با ترافیک 5 گیگ در ماه قیمتش تقریبا سی تومنه

از دوستان کسی مطلع هست، که این شرکت سرعت دانلود رایگان شبانه اش چطوره؟ یعنی سرعت دانلود سرویس دومگش در طول شب چطوره؟

ارادتمندم
موفق باشید

سلام. من از مشترکین اسیاتک هستم! سرعت شبانه تا 2 شب پیش، حداکثر برابر با سرعت اسمی بود (یعنی واسه 128 ها 16، 256 ها 32،...). در ضمن واسه سوئیچ کردن به تایم رایگان شبا 15 دقیقه قطعی داشت!
از 2 شب پیش قطعی شب به 5 دقیقه کاهش پیدا کرده و سرغت همه یوزرها (128 کیلو تا 2 مگ) در تایم شبانه، ماکزیمم رو 50 کیلو بایت بر ثانیه هستش.
موفق و موید باشید

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب

ممنونم دوست عزیز

طبق فرمایش شما اگه دانلود رایگان شبانه برای همه سرویسها سرعتشون 50 کیلوبیت باشه، که واقعاً ظلمه در حق اونایی که سرویس با سرعت بالا میگیرند، چون مطمئناً این شرکتها برای اینکه مشتریانشون ترافیک بیشتر بخرند، پهنای باندشون رو بالا میبرند، یعنی در طول روز قطعاً سرعت دانلود سرویس دو مگ و 128 یکسانه، پس اینجوری باشه برای چی برم سرویس دو مگ بگیرم، 128 بهتره؟! سرعت دانلودشونم که همه یکسانه!

پس از قرار معلوم شرکت آسیاتک هم تعریفی نداره؟!

ممنونم دوست عزیز
موفّق باشید

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان عزیز با توجه به مقایسه ای که داشتم در کل پارس آنلاین 5 سرویس بیشتر نداره 2 گیگ ، 8 گیگ ، 20 گیگ و 30 گیگ و نامحدود و اصولا چند مورد در پارس انلاین بی معنی هست: اول خرید چند ماهه ، و سرعت های مختلف (بجز 128) مثلا اگر شما 2 گیگ 512 رو بخرید کلاه سرتون رفته چون با 2 گیگ 256 هیچ فرقی نداره ولی پول بیشتری دادید در مورد خرید ماهانه یا 3 ماهه هم فرق در حد 100 تومن برای هر گیگ هست پس گول 3% و اینها رو نخورید چون مالیات و عوارض و ....بالا میره ، هزینه بیشتر، گویا مالیات بیشتر میخوره!!!

یا مثلا وقتی شما میاید 2 گیگ رو 3 ماهه می خرید هر کسی میدونه حتی بروزینگ هم در ماه نزدیک 3 گیگ می خواهد ( این سوال مطرح میشه که چرا پارس انلاین 3 گیگ ارایه نمی دهد) پاسخ روشن است چون میدونه شما در کمتر از 3 ماه مصرفتون تموم میشه و مالیات و ابنومان اضافه پرداخت کردید پس وقتی چند ماهه می گیرید سعی کنید تا آخر داشته باشیدش!

لیست قیمتهای زیر رو ببینید (قیمت های پارس انلاین شامل آبنومان و مالیات و عوارض و...) شامل هزینه های ماهانه و 3 ماهه است و قیمت هر گیگ در هر کدوم از پنل ها ، همونطور که می بینید برای حجم گیگ بیشتر پارس انلاین هزینه کمتری میگیره .
در انتها هم ضریب موثر! تعریف کردم که قیمت هر گیگ در هر کدوم از سرویس ها چند درصد با پنل بعدیش اختلاف قیمت داره

مشاهده پیوست 139416

برای ضریب موثر مثلا اگر قیمت 8 گیگ که حدود 3940 تومان برای هر یک گیگ هست رو در 1.18 ضرب کنیم قیمت 2 گیگ بدست میاد حدودا همون : 4640 تومان میشه.
یا مثلا می بینید قیمت هر گیگ برای پنل 256 با حجم 20 گیگ و 512 با حجم 30 گیگ هیچ فرقی باهم نداره (0.99 نزدیک 1 )

در مورد سرویس نامحدود هم به هیچ وجه به صرفه نیست! بهترین گزینه وایمکس ایرانسل است البته برای نامحدود فقط!

پارس انلاین قیمت هر گیگش بیشتر از 3/5برابر مخابرات مارندران هست. من 8 گیگ در ماه با سرعت 4مگابیت دارم میدم 13 تومن( هر گیگ 1600 تومن).شبا هم سرعت همون4مگ هست(1-6 رایگان).

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب دوستان بزرگوار

دوست عزیز ببخشید بنده هم از مازندران هستم، شما فرمودید، از چه سرویسی استفاده میکنید؟ با مبلغ چقدر؟ از مخابرات؟ من ماهی فکر کنم 30 تومن دارم هزینه میکنم، از پارس انلاین سرویس میگیرم، اصلا هم ازش راضی نیستم، یعنی دو گیگ خودشون ترافیک میدن دوسه گیگ هم من در ماه میخرم، بیشتر از سی تومن برام میفته، برای اینکه از مخابرات سرویس بگیرم، به شرایط خاص یا مدارک خاصی نیاز داره؟ مبلغش مطمئنید ماهی فقط 13 تومنه؟ من 50 تومن هم راضی هستم فقط افت سرعت تو شب نداشته باشم، همین!

ممنونم
موفّق باشید

Last edited:

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
میبینم که ناراضی های پارس از 2 تا به 3 تا رسیدن .....
ولی جدا من که از این کیفیت سرویس پارس و سرعتش اصلا راضی نیستم باور کنید دوست من شاتل داره اصلا این مشکلات منو نداره
منی که الان دیگه شبانه پارس رو هم نمیتونم استفاده کنم اگه شاتل بودم حداقل سرعتم تو روز که خوب بود .........:(

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
میبینم که ناراضی های پارس از 2 تا به 3 تا رسیدن .....
ولی جدا من که از این کیفیت سرویس پارس و سرعتش اصلا راضی نیستم باور کنید دوست من شاتل داره اصلا این مشکلات منو نداره
منی که الان دیگه شبانه پارس رو هم نمیتونم استفاده کنم اگه شاتل بودم حداقل سرعتم تو روز که خوب بود .........:(

سلام و عرض ادب
دوست عزیز بنده نزدیک به سه سال از شاتل سرویس داشتم، البته هیچوقت دانلود شبانه رایگان نداشتم، جز این یه سال اخیر، سرعت شبانش با روزانه اش، هیچ فرقی باهم نداشت، فقط یه مشکل خیلی اساسی داره، اگه دانلود شبانتون از یه حد بگذره، پورتتون برای همیشه از دانلود شبانه بلاک یا محروم میشه، من سرویس دومگ شاتل داشتم، شهرستان هم هستم، به مدّت سه - چهار ماه هرشب بلااستثناء 4-5 گیگ دانلود رایگان داشتم، تا اینکه پورتم بلاک شد، دیگه از هرچی شاتل متنفر شدم
الان هم پارس آنلاین دارم، که به هیچ عنوان ازش راضی نیستم، در طول روز هم سرعتش دقیقاً نصف سرعت شاتله، البتّه بنده در شهرستانم و هیچ خبری از تهران ندارم، این توصیف وضعیت خودم بود!!!

الان هم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم، ولی نمیدونم اصلاً شرایطش چیه، قیمتش چیه، آیا مخابرات هم سرویس حجمی داره؟ دانلود رایگان شبانه هم داره؟ اصلا تو مازندران داره یانه؟ باید از مخابرات بپرسم...

ضمناً از فرمایش شما متعجب شدم، که فرمودید فقط سه نفر معترض یا مخالف یا منتقد و شاکی از شرکت پارس آنلاین وجود داره؟! یعنی بقیه دوستان راضی هستند؟ مگه سرعت دانلود رایگان شبانتون چنده که همه راضی هستید؟ چند ماهه مداوم شبها دانلود میکنید؟ چه حجمی رو تا به حال دانلود کردید؟ من تو سه ماه و اندی با سرویس شاتل نزدیک به نیم ترابایت دانلود کردم، فکر کنم با پارس انلاین با این سرعت دوسالی طول بکشه:wacko:

ممنونم
موفّق باشید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چه خبره سرعت پارس انلاین ترکونده؟؟
1929980451.png
بالای 220 کیلو در ثانیه دانلود میکنه!! کف کردم
تازه اینجوری شده؟ دقت نکرده بودم

بالا