• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

S!AvAsH

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من الان مبین نت دارم میخوام عوض کنم پارس آنلاین بگیرم میگن خطه ما adsl نمیدن میگن فیبر نوریه ما باید چیکار کنیم ؟
ضمنا ما تو یه آپارتمان 30 واحدی هستیم نمیه تک واحد خودمو خط کابل مسی بگیریم ؟
اصلا راه حلی داره این داستان شاتلم همینو میگفت به ما نمیدن

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوستان من الان مبین نت دارم میخوام عوض کنم پارس آنلاین بگیرم میگن خطه ما adsl نمیدن میگن فیبر نوریه ما باید چیکار کنیم ؟

اگه adsl
نمیدن بهت
مبین نت رو بکن وایمکس ایرانسل خیلی بهتره
دفیقا سرعت اسمی بهت میده!
حالا چه حجمی بگیری چه نامحدود
یه نگاه به تعرفه هاش بکن

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
آقا من شنبه پول اشتراک سه ماهه 256 2 گیگ رو به پیک دادم و روی خطم اشتراک مخابرات رو داشته که همون روز هم تخلیه شد به نظرتون کی می تونم از اینترنت پارس آنلاین استفاده کنم

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
همه ی دوستان یه سر تو تاپیک شاتل بزنید متوجه میشید تمام مخالفان شاتل در اینجا اکثر فعالیتشون تو تاپیک شاتله بعد اونا اصلا مشکوک نیستن یا خدایی نکرده حقوق بگیره هیچ موسسه یا شرکتی نیستن تنها هدفشون کمک به خلق خداست :D بعد ما ها که تو تاپیک سرویس خودمون حرف میزنیم میشیم مشکوک
بعضیاشون میگفتن پارس اصلا ناراضی نداره به جز دو نفره که حالا که تعداد ناراضی یکم بیشتر شده غیبشون زده عذر میخوام ایشون حضور دارن البته نه در اینجا در تاپیک شاتل با سرویس پارس خودشون متوجه شدن که با چه شخص فعالی صحبت می کنم
:D دوست عزیز شما که این همه راه رو میایید خوب یه سر هم به تاپیک سرویس خودتون بزنید ببینیم اوضاع سرویستون چطوره

عالی بود پسر. خوشم اومد. ولی چه فایده اینا روشون زیاده! الان فهمیدم چرا هر چی ماها می گیم، به جای اینکه جواب بدن یا با دلیل محکم رد کنن فقط میگه حقوق بگیر شاتل و... چه خوش گفت "کافر همه را به کیش خویش پندارد"

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
حالا حرس نخور با فونت معمولی هم بنویسی همه میخونن لازم نیست قرمز باشه
ایشالا این ما حقوق بیشتری بهت بدن!
اون ( حرص ) دوست من ...
تو چرا انقد حرص میخوری تو که شاتل نداری بعید میدونم پارس هم داشته باشی تو چرا انقد اعصابتو واسه سرویس نداشتت خورد میکنی آخه اون حقوقی که میگیری انقد ارزش داره !!!!!!!!!!!!

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوست عزیز چرا مبین نت رو میخوای عوض کنی راضی نیستی ؟

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اون ( حرص ) دوست من ...
تو چرا انقد حرص میخوری تو که شاتل نداری بعید میدونم پارس هم داشته باشی تو چرا انقد اعصابتو واسه سرویس نداشتت خورد میکنی آخه اون حقوقی که میگیری انقد ارزش داره !!!!!!!!!!!!

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز

دوست عزیز
j_s_a
:heart:شما هم زیاد اعصابت رو خرد نکن، بعضیا واقعاً سرویسی که از پارس میگیرن خوبه، و راضی هستند، ولی بنده نه از شاتل و نه از پارس آنلاین هیچکدوم، راضی نبودم و نیستم، تا اینکه تو اینفروم،دوستان در مورد ای دی اس ال مخابرات صحبت میکردند، بنده هم سرویسم رو بدون اینکه به پایان رسیده باشه، انصراف دادم و الان دو سه روزه از مخابرات سرویس میگیرم، خیلی خیلی ارزونه و سرعتش که بینهایت عالیه، لااقل برای شهرستان، الان هم این چند روز واقعاً خوب بوده و راضی هستم، شما دوستان هم اینترنت مخابرات رو تست کنید بد نیست، شاید شما هم مثل بنده نتیجه مثبت بگیرید،(فقط دیشب 6 گیگ دانلود رایگان داشتم:eek:) البته تا اینجا که این فروم نشون میده اصلا اینترنت مخابرات مازندران ناراضی نداره، واقعاً عالیه، شاید تهران هم خوب باشه؟!:questionm

--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

امّا در مورد برتری سرعت پارس یا شاتل؛ دوستان میتونند یه سری به سایت
«مرکز مدیریت توسعه ملّی اینترنت،متما» بزنند، طبق این سایت، سرعت شاتل در اکثر سرویسها بهتر از پارس آنلاینه، که این مورد رو خودم هم تجربه کردم، ولی امان از بلاک کردن پورت کاربرهای پرمصرف شرکت شاتل؟!
:wacko:

ارادتمندم
موفّق باشید

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز

دوست عزیز
j_s_a
:heart:شما هم زیاد اعصابت رو خرد نکن، بعضیا واقعاً سرویسی که از پارس میگیرن خوبه، و راضی هستند، ولی بنده نه از شاتل و نه از پارس آنلاین هیچکدوم، راضی نبودم و نیستم، تا اینکه تو اینفروم،دوستان در مورد ای دی اس ال مخابرات صحبت میکردند، بنده هم سرویسم رو بدون اینکه به پایان رسیده باشه، انصراف دادم و الان دو سه روزه از مخابرات سرویس میگیرم، خیلی خیلی ارزونه و سرعتش که بینهایت عالیه، لااقل برای شهرستان، الان هم این چند روز واقعاً خوب بوده و راضی هستم، شما دوستان هم اینترنت مخابرات رو تست کنید بد نیست، شاید شما هم مثل بنده نتیجه مثبت بگیرید،(فقط دیشب 6 گیگ دانلود رایگان داشتم:eek:) البته تا اینجا که این فروم نشون میده اصلا اینترنت مخابرات مازندران ناراضی نداره، واقعاً عالیه، شاید تهران هم خوب باشه؟!:questionm

امّا در مورد برتری سرعت پارس یا شاتل؛ دوستان میتونند یه سری به سایت
«مرکز مدیریت توسعه ملّی اینترنت،متما» بزنند، طبق این سایت، سرعت شاتل در اکثر سرویسها بهتر از پارس آنلاینه، که این مورد رو خودم هم تجربه کردم، ولی امان از بلاک کردن پورت کاربرهای پرمصرف شرکت شاتل؟!
:wacko:

ارادتمندم
موفّق باشید
امیدوارم همیشه این رضایت رو داشته باشی چون تقریبا میشه گفت اکثر سرویس ها در روزهای اولیه سرعت بی نظیری دارند ... پس الان وقت مناسبی برای قضاوت نیست
منم بعد از اینکه 6 ماهم تموم بشه قطعا سرویسمو عوض می کنم .

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امیدوارم همیشه این رضایت رو داشته باشی چون تقریبا میشه گفت اکثر سرویس ها در روزهای اولیه سرعت بی نظیری دارند ... پس الان وقت مناسبی برای قضاوت نیست
منم بعد از اینکه 6 ماهم تموم بشه قطعا سرویسمو عوض می کنم .

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

حتم به یقین فرمایش شما دوست عزیز و بزرگوار درسته، ولی دوستان مازندرانی، که الان تقریباً یه ساله از مخابرات سرویس میگیرند، تو همین فرومی که الان مشکل پیدا کرده، میگفتند: تو این یه سال کمتر زمانی پیش اومده که تو سرعتشون مشکلی پیش بیاد؛ ضمناً حتّی اگه شبانشونم مشکل دار بشه، بازم به خاطر ارزون بودن ترافیکش و سرعت خیلی خوب روزانش، من بازم راضی خواهم بود

سرویس 512 که سرعتش شب و روز رو چهار مگ بسته شده، با
16 گیگ ترافیک ماهانه، قیمتش ماهی 21-20 هزار تومنه

هر
گیگ ترافیک اضافه، قیمتش با مالیات و عوارض و... میشه،: 2300 تومن

به نظر شما دوستان خوب نیست؟

ارادتمندم
موفّق باشید

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

حتم به یقین فرمایش شما دوست عزیز و بزرگوار درسته، ولی دوستان مازندرانی، که الان تقریباً یه ساله از مخابرات سرویس میگیرند، تو همین فرومی که الان مشکل پیدا کرده، میگفتند: تو این یه سال کمتر زمانی پیش اومده که تو سرعتشون مشکلی پیش بیاد؛ ضمناً حتّی اگه شبانشونم مشکل دار بشه، بازم به خاطر ارزون بودن ترافیکش و سرعت خیلی خوب روزانش، من بازم راضی خواهم بود

سرویس 512 که سرعتش شب و روز رو چهار مگ بسته شده، با
16 گیگ ترافیک ماهانه، قیمتش ماهی 21-20 هزار تومنه

هر
گیگ ترافیک اضافه، قیمتش با مالیات و عوارض و... میشه،: 2300 تومن

به نظر شما دوستان خوب نیست؟

ارادتمندم
موفّق باشید

دوست عزیز من در این رابطه ترجیح میدم اظهار نظری نداشته باشم چرا که تصورات من متفاوته
امیدوارم همیشه از سرویستون این رضایت رو داشته باشید ......

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز من در این رابطه ترجیح میدم اظهار نظری نداشته باشم چرا که تصورات من متفاوته
امیدوارم همیشه از سرویستون این رضایت رو داشته باشید ......

ممنونم، دوست بزرگوار

خب شما دوست عزیز، ممنون میشم بفرمایید، از نظر شما یه سرویس خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه، تا بهش بگیم سرویس خوبیه؟ برا بنده اولویّت در سرعت دانلود رایگان شبانه، و پینگشه؟! شما چطور دوست عزیز؟!

ارادتمندم
موفّق باشید

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من هیچ کدوم رو ندارم خیالت راحت
اما نترس نمیزارم این ماه بهت حقوق اضافه بدن:دی
کاربر فب ۲۰۱۲ تازه عضو شدی فک کردی میا راحت اضافه حقوق میگیری دیگه؟:دی
این خبرا نیست گوگولی مگولی
اعصاب من خورد نمیشه چون هیچ کدوم رو ندارم الان اما ۲ نفرم بتونم متقاعد کنم که نگیرن اینکارو میکنم خیالت راحت!
حالا آروم آروم میفتین تو سراشیبی ورشکستگی قول بهت میدم!

اون ( حرص ) دوست من ...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پارس هر گیگ رو 2300 تومان میده؟ :rolleyes:

خوشبحالتون شاتل نیم گیگ رو این قیمت میده! :D

ادیت: الآن سایت پارس رو دیدم. همون 5 تومنه که... :blush: برای مشتری های پر مصرف 2300 تومان حساب میکنه؟

Last edited:

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
هركي اينجا اسيا تك داره بگه شبا چطوريه؟ قطعي داره؟ قيمتش بالاست يا خوبه؟ ايا تو شبا سرعت واقعي رو ميدن يا كم مي كنن؟ ممنون ميشم اگه نظراتون رو بگين مخصوصا دوستاني كه تو اردبيل هستن .
منتظرم
:)

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
اشتراک تمدید کردم یک گیگ کم شد نوشته بدهی قبلی یک گیگ کم شده.زنگ زدم اول میگه شما 5 روز رایگان موقت که زدی بعدن که حجم بگیری کم میشه بعدا میگم من حجم گرفتم کم شد بعد دوباره میگهشما دو بار 5 روز اشتراک موقت گرفتی دفعه دوم کم شده بهش میگم اخه هر دوره که یکبار میشه از این سرویس استفاده کنی بعدش میگه بزار برسی کنم زنگ زده میگه شما در تاریخ فلان حجمتون تموم شده چون داشتید دانلود میکردید سیستم قطع نشده از حجم تون منفی شده اگه تمدید کنید اشترا کم میشه............
:blink::blink::blink:
سرعت افتضاح الانم حجم میدزدند..........

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
اعصاب من خورد نمیشه چون هیچ کدوم رو ندارم الان اما ۲ نفرم بتونم متقاعد کنم که نگیرن اینکارو میکنم خیالت راحت!
خدایی خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
یه مورد دیگری هم عرض کنم خدمتت دوست عزیز اگر صرفا البته اینجور که شواهد نشون می ده شما جهت وقت پر کردن و تفریح اینجا یا تو تاپیک شاتل پست می ذاری و فعالیت داری
مشکلی نیست من انجمن های جالب و مفیدی سراغ دارم بگو تا بگم خدمتتون تا بری اونجا اینجا یکم زیادی برا تو تخصصی نیست ؟؟؟؟؟؟؟
هضمش برات سنگینه :D این وظیفه انسان دوستیم بود که راهنماییت کنم افرادی مثل شما که اصلا adsl ندارن احساس نمیکنی بودنشون یکم غیر قابل قبول
یا حداقل اگه دوست داری به هر دلیلی باشی باشه بمون ولی حواست باشه کجا چی میگی ....

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
من اشتراک خودم رو عوض کردم و کاهش دادم ....
الام 513 گرفتم با حجم ماهیانه 30 گیگ....

سرعت در طول روز حدود 100 هست ....

قیمت هم ماهی 62 میدم حدودا ...

قبلش 2 گیگ داشتم . سرعت 200 بود . اما حجمش پایین.

در کل مزخرفه ....

شرکتی که ماهیانه نامحدود 512 با سرعت 100 بده زیر 70 - 80 تومن هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از قم هستم ....

بالا