• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
درود بر امیرخان
پنج بار ریست کردم!!! باورت نمیشه بازم همین صفحه میکروتیک میاد!!!!!!
پشتیبانه داغون شد! نابود شد! منو گذاشت پشت خط رفت با کله گنده کامپیوتریشون مشورت کنه!!! اومد رو خط گفتش محاله مودم ایسوس صفحه کانفیگ شبکه میکروتیک بیاره.شما مودم نداری شبکه داری!!!!
گفتم من سه سالی هستش که روی همین ایسوس دی اس ال مخابرات داشتم یادش بخیر!! نمیدونم چطوری نصاب پارس که اومد اینجا مودمم تبدیل به شبکه میکروتیک شده!!!
تهش میدونی چی گفت؟؟ گفت اصلا مودم شما مورد تایید پارس نبوده از ابتدا.بخاطر اینکه متحمل هزینه اضافی نشین کارشناس نصب ما روی همین مودم براتون ست کرده.به همین راحتی پیچوند منو.خدا ازشون نگذره...

درود بر شما
شما گفته بودی که نصاب رجیستری ویندوز رو ور رفته!؟ چند وقته پارس گرفتی؟ از اون موقع ویندوزت رو عوض نکردی؟ اگه با دستکاری رجیستری این بلا رو سر مودم آورده باشه یه بار ویندوز دوباره نصب کن شاید درست بشه.
این هم که میگن مودم مورد تایید نبوده زر مفت زده. مودم هایی که خودشون میدن (Symphony) تا حالا اسمش به گوش من و شما نخورده و پشت ویترین هیچ مغازه ای پیدا نمیشه! اونوقت میگن مودم شما که ایسوسه مورد تایید نبوده!!!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرچ می کردم این رو دیدم ببینید پارس آنلاین محبوب یا خائن؟
..............................................................................................
در حقیقت همینه وقتی من 1مگ دارم یکی 128 داره بعد هردو رو رو 4مگ بستم این مصداق دزدی و کم فروشی هست بعد تو شب من 54ک دارم اون هم 45ک دیگه صداقت من و وجدان اونا و قضاوت شما

حرف خیلی بیخودی زدید دوست عزیز ! :lol:

اولا که همه شرکت ها این کار رو میکنند ( شرکت های ارائه کننده ADSL. ) حتی مخابرات! برای سرویس های حجمی.

پس همه دزدند ؟ دوما اگر شما کمی دقت کنید میبینید که حق تقدم در این سرویس ها وجود دارد.
اگر من 128 خریدم شما 512 خریدی و هر دو رو 2 مگ بسته شده ایم کشش ظرفیتی من از اون 2 مگ بیشتره تا شما. یعنی حق تقدم با من هست که 512 دارم.
این رو من به شخصه تست کردمو سرعت شما ممکنه از 140-150 بالاتر نره با 128 اگر تا ته بکشه. اما من تا 240 ممکنه برم.

من خودم الان به شدت ناراضیم به خاطر مشکل تایم اوت. اما این حرفی که شما میزنی خیلی نادرسته.

دوست داشتی 256 میخریدی تو این مملکت با این قیمت که تازه با کلی بدبختی ممکنه بالاتر از 128 بگیری و رو 32 سرعتت ثابت میموند ؟

اینطوری دوست داشتی ؟ احتمالا شما پول 2 مگ داری میدی به نظرت بی انصافی میاد که مثلا من پول 512 میدم اما 3 مگ دانلود میگیرم شما 2-3 برابر پول من رو میدی همین سرعت رو میگیری :)

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
درود بر شما
شما گفته بودی که نصاب رجیستری ویندوز رو ور رفته!؟ چند وقته پارس گرفتی؟ از اون موقع ویندوزت رو عوض نکردی؟ اگه با دستکاری رجیستری این بلا رو سر مودم آورده باشه یه بار ویندوز دوباره نصب کن شاید درست بشه.
این هم که میگن مودم مورد تایید نبوده زر مفت زده. مودم هایی که خودشون میدن (Symphony) تا حالا اسمش به گوش من و شما نخورده و پشت ویترین هیچ مغازه ای پیدا نمیشه! اونوقت میگن مودم شما که ایسوسه مورد تایید نبوده!!!

بله یه یه ربعی داشت رجیستری رو میپوکوند! لعنتی انقدرم سریع کار میکرد نفهمیدم کجاها رفت!
ویندوز عوض نکردم.یکساله ویندوز عوض نکردم پارس رو چهارماهه گرفتم
دیگه چاره ای نیست.فردا پسفردا باید کل هاردمو خالی کنم ویندوز عوض کنم.واقعا درعجبم چطور مودم ایسوس میره رو کانفیگ شبکه میکرو!! این نصابای پارس همشون یه پا هکرن!!!!!!!!
ممنون از راهنماییت امیرخان.وین عوض کردم خبر میدم

asir38

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

اولا که همه شرکت ها این کار رو میکنند ( شرکت های ارائه کننده ADSL. ) حتی مخابرات! برای سرویس های حجمی.

پس همه دزدند ؟ دوما اگر شما کمی دقت کنید میبینید که حق تقدم در این سرویس ها وجود دارد.
اگر من 128 خریدم شما 512 خریدی و هر دو رو 2 مگ بسته شده ایم کشش ظرفیتی من از اون 2 مگ بیشتره تا شما. یعنی حق تقدم با من هست که 512 دارم.
این رو من به شخصه تست کردمو سرعت شما ممکنه از 140-150 بالاتر نره با 128 اگر تا ته بکشه. اما من تا 240 ممکنه برم.

من خودم الان به شدت ناراضیم به خاطر مشکل تایم اوت. اما این حرفی که شما میزنی خیلی نادرسته.

دوست داشتی 256 میخریدی تو این مملکت با این قیمت که تازه با کلی بدبختی ممکنه بالاتر از 128 بگیری و رو 32 سرعتت ثابت میموند ؟

اینطوری دوست داشتی ؟ احتمالا شما پول 2 مگ داری میدی به نظرت بی انصافی میاد که مثلا من پول 512 میدم اما 3 مگ دانلود میگیرم شما 2-3 برابر پول من رو میدی همین سرعت رو میگیری :)

حرف خیلی بیخود هیکلت می زنه خودمم این رو می دونم من خودم دوسال تو این شرکت کار کردم من بحثم این نیست که بیشتر پول می دم 100% تفاوتی بین 128 و یک مگ هست اما وقتی رو 4مگ هردو بسته می شن معنیش دزدیه جون در صورت ترافیک کم شبکه می تونی سه برابر اشتراکت دانلود کنی تو هم حواستی حرف بزنی اول تو دهنت بجوئش

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
آخه این چه سرعتایی که دارن به ما میدن:wacko:......
دیشب سرعت من 7و8 کیلوبایت بود واقعا پارس دیگه جای موندن نیست .باید کوچ کنیم :(

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آخه این چه سرعتایی که دارن به ما میدن:wacko:......
دیشب سرعت من 7و8 کیلوبایت بود واقعا پارس دیگه جای موندن نیست .باید کوچ کنیم :(

آره سرعتش مزخرف شده :mad::mad::mad:

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

حرف خیلی بیخود هیکلت می زنه خودمم این رو می دونم من خودم دوسال تو این شرکت کار کردم من بحثم این نیست که بیشتر پول می دم 100% تفاوتی بین 128 و یک مگ هست اما وقتی رو 4مگ هردو بسته می شن معنیش دزدیه جون در صورت ترافیک کم شبکه می تونی سه برابر اشتراکت دانلود کنی تو هم حواستی حرف بزنی اول تو دهنت بجوئش

دوستان لطفا به هم توهین نکنید و ادب رو رعایت کنید. وقتی با حرف و نظر کسی موافق نیستیم که نباید ادب رو زیر پا بذاریم و هر چی از دهنمون دراومد به هم بگیم!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان لطفا به هم توهین نکنید و ادب رو رعایت کنید. وقتی با حرف و نظر کسی موافق نیستیم که نباید ادب رو زیر پا بذاریم و هر چی از دهنمون دراومد به هم بگیم!

من که ادب رو زیر پا نذاشتم خوشبختانه. این دوستمون عصبی شد.

خیلی عجیبه امروز هیچی تایو اوت ندارم و پینگ هم 150 هست !!!!!! اصن اعصابم راحته امروز! :rolleyes:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستانی که از پارس کوچ کردن به جای دیگه...
در صورت رضایت اعلامم کنن که من و دوستانی که نا راضی هستن به اون سمت کوچ کنیم!
دم همتون هات!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
دم همتون هات!
دیده بان نت که اصلا به درد نمی خوره، قطعی زیادی داره
من دو هفته استفاده کردم تا الان ولی سرعتش بدک نیست...این مال ساعت 3 نصفه شبه:
Capture.JPG

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دیده بان نت که اصلا به درد نمی خوره، قطعی زیادی داره
من دو هفته استفاده کردم تا الان ولی سرعتش بدک نیست...این مال ساعت 3 نصفه شبه:
مشاهده پیوست 230165

درود بر شما
مبارکتون باشه دوست عزیز.این سرعتی که توی عکس دارید من توی روز هم با سرویس یک مگ پارس ندیدم!! سه گیگ از حجمم رفته با نهایت سرعت 280کیلو!!!!!!!!!!
کاش منم کرمان بودم.به شما راحت سرعت میدن.دیده بان نماینده پیشگامانه راحت میده اما خود پیشگامان اینجا میگه نامحدود میخوای باید خط تلفنت به اسم شرکت باشه!!!! دیگه موندگار شدیم توی این پارس لعنتی!

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امیرخان ویندوز عوض کردم بازم!!!!! روی میکروتیکه!! واقعا وحشت و حیرت کردم! وحشت از خطر هک حیرت از نبوغ یه نصاب!!!!!!

دوستان پیشگامان که حالگیری کرد گفت نامحدود فقط سند تلفن شرکت! تو روح اجدادشون!!!
هرکس از کیفیت و سرعت داتک اطلاعات بروز داره بی نصیب نگذاره لطفا.

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
امیرخان ویندوز عوض کردم بازم!!!!! روی میکروتیکه!! واقعا وحشت و حیرت کردم! وحشت از خطر هک حیرت از نبوغ یه نصاب!!!!!!

دوستان پیشگامان که حالگیری کرد گفت نامحدود فقط سند تلفن شرکت! تو روح اجدادشون!!!
شما گفته بودی 5 بار ریست کردی نشد، همونطوری که گفتم چند ثانیه دکمه ریست رو نگه داشتی؟ یا اینکه دکمه رو زدی و سریع ول کردی؟ اگه اینطوری کرده باشی مثل این میمونه که مودمو خاموش روشن کنی و تنظیماتش هم از بین نمیره! باید تا زمانی دکمه ریست رو نگه داری که چراغ های مودم خاموش بشه و دوباره شروع به روشن شدن کنه (مودم من که اینطوریه)!
وقتی میتونی مطمئن باشی که کامل ریست شده که دیگه به اینترنت وصل نشه!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

بیچاره اون نصاب بدبخت.

Last edited:

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
درود بر شما
مبارکتون باشه دوست عزیز.این سرعتی که توی عکس دارید من توی روز هم با سرویس یک مگ پارس ندیدم!! سه گیگ از حجمم رفته با نهایت سرعت 280کیلو!!!!!!!!!!
کاش منم کرمان بودم.به شما راحت سرعت میدن.دیده بان نماینده پیشگامانه راحت میده اما خود پیشگامان اینجا میگه نامحدود میخوای باید خط تلفنت به اسم شرکت باشه!!!! دیگه موندگار شدیم توی این پارس لعنتی!
ای بابا! سرویس خوبیه دیده بان نت ولی متاسفانه تو همین مدت کوتاه سه بار قطعی یک ساعته خورده!
ولی باز هم که فکرشو می کنم از یه جهاتی بهتر از پارسه! موندم چیکار کنم والله!؟
سلام داداش دوباره اسپم گذاشتی:p
عکس امضا منو نیگاه کن بعد پز بده:D
4096:rolleyes:
من ؟ پز؟؟؟ حالت خوب نیست عزیز به خدا...گذاشتم جهت اطلاع فقط:)
با تنها چیزی که می تونم پز بدم اینه که راس 80 درصد دکمه اسکرین شات رو فشار دادم:D

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
ای بابا! سرویس خوبیه دیده بان نت ولی متاسفانه تو همین مدت کوتاه سه بار قطعی یک ساعته خورده!
ولی باز هم که فکرشو می کنم از یه جهاتی بهتر از پارسه! موندم چیکار کنم والله!؟

من ؟ پز؟؟؟ حالت خوب نیست عزیز به خدا...گذاشتم جهت اطلاع فقط:)
با تنها چیزی که می تونم پز بدم اینه که راس 80 درصد دکمه اسکرین شات رو فشار دادم:D
نوکرم داداش یه دونه باشی:D
اسکرین شاتت تو حلقم:p

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
نوکرم داداش یه دونه باشی:D
اسکرین شاتت تو حلقم:p
ما مخلصیم داداش
امضای شمام تا دسته تو حلق اون از خدا بی خبری که شرکت زده با سرعت 50 کیلو داره پول ملت رو می کشه بالا:eek::D

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دم همتون هات!

آره دوستانی که رضایت از سرویس هاشون دارن بگن ثواب داره بخدا ...:D
آره سرعتش مزخرف شده :mad::mad::mad:
پارس دیگه از همه نظر داره ظلم میکنه از نظر سرعت و ترافیک و کیفیت .....

بالا