• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان
روی پهنای باند 4مگ این سرعت به نظرتون نرماله؟ تا 520 هم میره اما احساس میکنم کمه :| :| :|

مشاهده پیوست 250482

نه داداش برا چی کم !
خیلی عالی داری میگیری.
4 مگ در حقیقت میشه 512 کیلوبایت دانلود. اگر بالای 450 داری میگیری خیلی عالیه :)

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
میبینم که خیلیا شاکی هستن از سرویساشون
امشب یا فرداشب اگه بیدار موندم یه اسکرین شات از سرعت دانلود شبانه ی سرویس یک مگ پارس جون! براتون میگیرم که قدر عافیت رو به قول معروف بدونید!!!!
مطمئنم بعد دیدنش به سرویسای 128 و 256 و 512 خودتون میگین سرویسای ماورایی!!!!

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
امشب یا فرداشب اگه بیدار موندم یه اسکرین شات از سرعت دانلود شبانه ی سرویس یک مگ پارس جون! براتون میگیرم که قدر عافیت رو به قول معروف بدونید!!!!

نه خیر عزیز جان من 256 دارم بعد از کلی ماجرا گرفتم الان چند شبه 10 پارت 35 مگی رو هی از اول دانلود میکنم چون اصلا تا صبح هیچیش پر نیمشه جالبه قبلا با همین وضع تازه 128 ظرف 2 ساعت از همین جا دانلود داشتم....
بخدا اگر میشد سرویس دهنده دیگه میگرفتم همه خطا پره اینم میترسم به پره... اما حاضرم تا سر ماه قیدش رو بزنم... بد بختانه خط خونه هم به نام نیست نمی تونم مخابرات بگیرم... اگر دوستان میدونن راهنمایی کنن چجوری بدون به نام زدن میشه گرفت.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوستان

بله.

افت کیفیت به شدت مشهود است. امروز تا همین الان مشکل High Ping time داشتند با پکت لاس بالا.
صبح که سرعت دانلودم رو 13-14 بود. الان دوباره اومد رو 46-45 ( 512 هست و رو 1 مگ بسته شده :) )

اما راستش رو بخوای من همیشه به این شرکت چسبیدم..سخته 9 سال مشترک باشی بعد ول کنی بره. من اگر پارس آنلاین رو بچلونم هم درستش می کنم. لول. :دی

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
بله.

افت کیفیت به شدت مشهود است. امروز تا همین الان مشکل High Ping time داشتند با پکت لاس بالا.
صبح که سرعت دانلودم رو 13-14 بود. الان دوباره اومد رو 46-45 ( 512 هست و رو 1 مگ بسته شده :) )

اما راستش رو بخوای من همیشه به این شرکت چسبیدم..سخته 9 سال مشترک باشی بعد ول کنی بره. من اگر پارس آنلاین رو بچلونم هم درستش می کنم. لول. :دی
سلام شما اگه قصد رفتن داشتی تو هم اوضاع افتضاح تایم اوت می رفتید ظاهرا شما بدجوری دل به پارس بستید ...:D
ما که از پارس هیچ خیری ندیدیم هرچی بوده شر بوده و بس ....:(

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام شما اگه قصد رفتن داشتی تو هم اوضاع افتضاح تایم اوت می رفتید ظاهرا شما بدجوری دل به پارس بستید ...:D
ما که از پارس هیچ خیری ندیدیم هرچی بوده شر بوده و بس ....:(

شکیبا باش عزیزم :)

من وقتی با معاون پارس حرف زدم هم همین حرف رو بهش زدم.
بهش گفتم من باید سرویسم ایده عال باشه و بس..!!!

الان مشکل تایم اوت دیشب برطرف شده. stable شده به نظر میرسه...

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
آقای رئیسی من دوره قبلی که سرویس ام رو 5 گیگ شارژ کردم بدون دانلود در وقت معمول و فقط با باز کردن صفحه 4 روزه شارژم آف شد رفت!
تو مدیریت سرویس که رفتم اصلا گیج شدم، آخه مگر من چیکار کردم که تو یه ساعت 1.5 گیگ مصرف شده!!!! اصلا اگر بخوایم دانلود هم در نظر بگیریم نمیشه چون سرعت دانلود سرویس من در این حد نیست!!
از بچه ها پرسیدم گفتند شاید با تورنت کار می کنی و یادت رفته خاموش کنی ولی تورنت سیستم من همیشه Disable ئه مگر شب ها!
این بار 1 گیگ گرفتم همون کاری رو کردم که دفعات قبل انجام میدادم، 6 روزه داره مثل ساعت کار می کنه...آخه چطوریه؟ این کنتوری که براش گذاشتن خراب نیست:D

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آقای رئیسی من دوره قبلی که سرویس ام رو 5 گیگ شارژ کردم بدون دانلود در وقت معمول و فقط با باز کردن صفحه 4 روزه شارژم آف شد رفت!
تو مدیریت سرویس که رفتم اصلا گیج شدم، آخه مگر من چیکار کردم که تو یه ساعت 1.5 گیگ مصرف شده!!!! اصلا اگر بخوایم دانلود هم در نظر بگیریم نمیشه چون سرعت دانلود سرویس من در این حد نیست!!
از بچه ها پرسیدم گفتند شاید با تورنت کار می کنی و یادت رفته خاموش کنی ولی تورنت سیستم من همیشه Disable ئه مگر شب ها!
این بار 1 گیگ گرفتم همون کاری رو کردم که دفعات قبل انجام میدادم، 6 روزه داره مثل ساعت کار می کنه...آخه چطوریه؟ این کنتوری که براش گذاشتن خراب نیست:D

سلام :)

نظر من رو بخوای چیزی به نام " دزدی حجم " یه خرافات بیش نیست.:happy:

من حتی برای شرکت های دیگه رو هم قبول ندارم مگر به عینه ببینم. بارها برای من پیش اومده که پی سی روشن بوده و داشته دانلود میکرده از یه جایی و من نمیدونستم ( ماشاالله این قدر برنامه دارم رو این دستگاه هر کدوم ساز خودش رو میزنه...).

برنامه ی NetMeter رو دانلود کن. سند و رسیو پی سی خودت رو نشون میده که داره چیزی دانلود میشه یا نه.
آپدیت های آنتی ویروس و ویندوز رو ( این ویندوز به شدت دانلود میکنه ) کلا بپکون. این برنامه فقط سند و رسیو دستگاه خودت رو نشون میده. اگر دستگاه های دیگری در خانه استفاده می کنند اون ها رو هم چک کن.
حتما به مودمت برو و Mac Address هارو چک کن. ببین جز دستگاه خودت ( و دستگاه های دیگه که تو خونه خودتون هستن ) دستگاه دیگری با یه مک جدید به وای فای شما وصل شده یا نه! امکان داره عوامل خارجی دارن و حجم شما حال می کنن.
اسم هر دستگاه هم معلومه دیگه ! همون اسمیه که رو کامپیوتر گذاشتین.

اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید. و یادتون باشه که با هر بار ریست مودم، حجم های استفاده شده در میاد و فرستاده میشه به پارس آنلاین. اما خب به نظرم خیلی عجیبه... browsing هم دانلود و آپلود داره. یک وبگرد معمولی میتونه در طول روز بین 80-150 مگ فقط وبگردی ساده بکنه.

به نظرم ریز ها رو یه نگاه بکنید و با تایم های خودتون تطبیق بدهید. من هرچی به ذهنم رسید به شما گفتم.

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان من مشهد منطقه ابوطالب میشینم می خواستم بدونم در مشهد شاتل بهتره یا پارس انلاین؟
سرعت شبانه هر کدوم چجوریه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آقا جان زنگ بزن به بخش پشتیبانی اوپراتور اتوماتیک بهت میگه مشکل چیه..
مگه قراره چیزی بجز "مشکل از ما نیست از مخابرات است" هم بگه؟ همیشه همینو میگه دیگه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
مگه قراره چیزی بجز "مشکل از ما نیست از مخابرات است" هم بگه؟ همیشه همینو میگه دیگه

نه بابا اینطوری هم نیست.:blush:
مشکل وقتی از خودشونه اوپراتور می گه به علت بروز مشکل در سرویس پارس آنلاین یا مشکل در پهنای باند ....

الان سرع تدانلود رو 13 کیلوبایت هست. با نوسانات پینگ و پکت لاس بالا.

This is Iran.
F*ck Ye :)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
dostan mn aen modem tp link 8811 ro zdim resit krdim tnzimatsh ro alan hr kari mikonm nmishe vsle shm eki lotf kone tnzimat aen modem vase pars onlin ro bege

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
شکیبا باش عزیزم :)

من وقتی با معاون پارس حرف زدم هم همین حرف رو بهش زدم.
بهش گفتم من باید سرویسم ایده عال باشه و بس..!!!

الان مشکل تایم اوت دیشب برطرف شده. stable شده به نظر میرسه...

ما که جز شکیبایی کاری نداریم بکنیم در حال حاضر و در شرایط فعلی فقط شکیبا هستیم و کمی هم عصبی ....:D
ولی من که بعید میدونم پارس درست شه البته سرویس شما مستثنا هست ...
سلام دوستان من مشهد منطقه ابوطالب میشینم می خواستم بدونم در مشهد شاتل بهتره یا پارس انلاین؟
سرعت شبانه هر کدوم چجوریه؟
تو مشهد تو مرکز کوثر دوست من شاتل داره خیلی راضیه خیلی تعریف میکنه کلا تو مشهد ظاهرا شاتل خوب جواب میده به نظر من که برو شاتل ولی
قبلش از بچه های مرکز مخابراتی خودتون هم یه تحقیقی بکن :)

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ما که جز شکیبایی کاری نداریم بکنیم در حال حاضر و در شرایط فعلی فقط شکیبا هستیم و کمی هم عصبی ....:D
ولی من که بعید میدونم پارس درست شه البته سرویس شما مستثنا هست ...

تو مشهد تو مرکز کوثر دوست من شاتل داره خیلی راضیه خیلی تعریف میکنه کلا تو مشهد ظاهرا شاتل خوب جواب میده به نظر من که برو شاتل ولی
قبلش از بچه های مرکز مخابراتی خودتون هم یه تحقیقی بکن :)

سرویس من از چه لحاظ مستثنا هست !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا پارس آنلاین تو مرکز کوثر به شدت افتضاح است ( از نظر دانلود عالی ! من پینگ رو می گم ) .
چون باغ خودمون تو مشهد مرکزش کوثره که اونجا صبانت خیلی عالی سرویس میده .
در مورد شاتل هم بستگی داره تعریف شما از خیلی خوب چیه. اما به نظر من شاتل با اون تعرفه های گرون به درد هیچ چی نمیخوره.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
dostan mn aen modem tp link 8811 ro zdim resit krdim tnzimatsh ro alan hr kari mikonm nmishe vsle shm eki lotf kone tnzimat aen modem vase pars onlin ro bege
ksi nist ? karm gire alan ba mobil omdm yani ksi pars onlin ndare ba modem 8811 tnzimatesh ro bezare ya filr bacup bram bezare mmnon

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یعنی کشته مرده راهنمایی گرانبهاتون هستم
مشکلم حل شد;)

من مودمم Shatel هست اما دوستم که TPLink داشت دیدم تنظیماتش یکیه. برای ورود به تنظیمات مودم مرورگر اینترنت خود (IE یا Firefox) رو باز کنید و در نوار آدرس آی پی مودم یعنی 192.168.1.1 رو وارد کنید و اینتر رو بزنید، از شما یوزرنیم و پسورد مودمو میخواد که باید هر دو رو admin وارد کنید. من از مراحل تنظیم کردن مودم خودم عکس گرفتم، مطابق تصاویر تنظیم کنید. فقط اگه با وارد کردن آی پی مودم پنجره وارد کردن یوزرنیم و پسورد نیومد، دو چیز رو باید امتحان کنید: دکمه ریست روی مودمو با ته سوزن چند ثانیه نگه دارید تا مودم ریست بشه. اگه درست نشد ممکنه مشکل از آنتی ویروس (ESET Smart Security) باشه، آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید. توجه کنید که مقادیر PORT و VPI برای پارس آنلاین صفر و مقدار VCI هم 35 است.
pgb28z9s862ub0af436o.png
cgegr0io4o7r2kx0gof5.png
8m31y9wkm3y9enfowrd.png
iukclm6dd7i4ov9dzw85.png
rwwte7kkptm0t37gzlgj.png
c1st4mqj3s8asdmq05q.png
9j1drkpcgjurq2vn85.png
cnewic81mxiikzdca6sw.png
n7apsiigvcsntymbr7g6.png
5ispgtz4r3at68bas.png

بالا