• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
من ماه پیش این سرویس گرفتم 10 روز اول سرعتم 200 بود بعد شد 100 و بعدش شد 50 جالب این بود که مصرفم به 20 گیگ هم در طول قرار داد نرسید الان هم که 128 گرفتم که توضیحاتش تو پست بالایی نوشتم........

دهنشون سرویس امروز تمدید کردم
که طبق گفته شما گفتم الان سرعت باز مثل اول رو 200 دان میشه که نخیر رو 30 هست ;)
شنبه بهشون زنگ میزنم ببینم چی میگن اینا

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ندیدم
یا من توجه نکردم
کسی قیمتهای قدیم داره با این جدید مقایسه کنیم؟

من امروز رفتم توی سایتش هزینه 2 برابر شده من تمدید اشتراک قبلیم برای 256 23500 بود اما الان همون رو زده 55000

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من قبلا 14 گیگ میگرفتم حدود 30 حساب می کرد حالا با همون 30تومن 8 گیگ بزور میده. تازه قراره قیمتا هم تغییر کنه!!

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
روند تغییر سرعت سرویس 128 نامحدود جایزه مصرف منصفانه پارس آنلاین
2366210239.png2367570574.png2367933444.png2367988850.png2372621797.png
اینم بگم اکثر اوقات سرعت واقعی قرار داده یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه و فقط گاهی اوقات بیشتر میره و کلا 2 ساعت در روز به 1 مگ میرسه این سرویس دییگه تحت هیچ شرایط ارزش خرید نداره پشتیبانی هم میگه چون سرعت شما از 16 کیلوبایت بیشتر میشه (مثلا 20 کیلوبایت!!!) داری از اون جایزه کذایی استفاده میکنید.....

فایل های ضمیمه

• 2367933444.png
    2367933444.png
    31.1 KB · نمایش ها: 114

cure2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سرعتا رفته بالا ؟ این مال همین الان

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من امروز رفتم توی سایتش هزینه 2 برابر شده من تمدید اشتراک قبلیم برای 256 23500 بود اما الان همون رو زده 55000

قبلا 256 سه ماهه بود که الان شده 28800، اون 55 تومن هم که زده قیمت 6 ماهه ش هست. قبلا پیشفرض قیمت های 3 ماهه رو مینوشت که الان 6 ماهه رو مینویسه. خودتون 3 ماهه ش رو انتخاب کنین!

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
الان ار 1-2ماه پیششون بهتر شدن مصل اینکه

masoudk1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
روش شکایت از پارس آنلاین

چرا؟ به علت ارائه سرویس های نامحدود با سرعت و کیفیت پایین و قیمت فوق العاده بالا و بهانه کردن "جایزه ی مصرف منصفانه" برای قیمت بالای این سرویس ضعیف.
ما باید از حق خود دفاع کنیم، نباید بگیم "بی خیال". هرکس یک بار گول این کلاهبرداری پارس آنلاین را میخورد و اگر کسی جلوی این کار ایستادگی نکند این شرکت با همین شگرد به کلاهبرداری خود ادامه میدهد. (هر مشتری حداقل یکبار گول میخورد و این سرویس را خریداری میکند).

ما سرویس نامحدود خریداری نمیکنیم که ایمیل خود را چک کنیم، ما سرویس نامحدود خریداری میکنیم که دانلود کنیم و این حق ما است و کسی اجازه ندارد به ما بگوید دانلود زیاد منصفانه نیست. وقتی قیمت سرویسی بیش از حد معمول است باید کیفیت آن هم بیشتر از حد معمول باشد، ولی زمانی که پشتیبانی پارس آنلاین به شما جواب میدهد که دارد سرعت قانونی 1 به 10 را به شما میدهد، پس باید قیمتش هم برابر قانون باشد.

چرا این کار کلاهبرداری است؟ برای شما سرویس 128 کیلوبیتی نامحدود پارس آنلاین را مثال میزنم. شما در 4 روز 20 گیگ "جایزه ی مصرف منصفانه ی" خود را تمام میکنید و باید 26 روز را با سرعتی که 7 کیلوبیت تا 12 کیلوبیت در نوسان است بگذرانید. این در حالی است که با این هزینه میتوان اینترنت نامحدود با سرعت 256 خریداری کرد و همیشه از سرعت ثابت 35 تا 40 برخوردار بود.

این را فراموش نکنید که سرعت ثابت 40 کیلوبیت خیلی بهتر از این است که چهار روز سرعت 100 کیلوبیتی داشته باشید و 26 روز سرعت 10 کیلوبیتی.

مراحل شکایت

1. به آدرس زیر بروید:
فرم رسیدگی به شکایات

در پایین صفحه و در بخش
"از طریق پیام فوری:" مشخصات خود را وارد کنید و در قسمت "متن پیام :" پیامی را مانند پیام زیر و مربوط به سرویس خود ارسال کنید:

هزینه ی اینترنت نامحدود 128 کیلوبیتی پارس آنلاین 30 هزارتومان است و بیش از حد قانونی بالا است. این در حالی است که کیفیت این سرویس فوق العاده پایین است و معمولا با قیمت 9900 تومان میتوان این سرویس را از اپراتورهای دیگر خریداری کرد. پارس آنلاین علت هزینه ی بالای این سرویس را ارائه سرعت 1 مگابایت تا سقف مصرفی 20 گیگابایت به مشترکین سرویس 128 کلیوبایتی خود اعلام کرده است که این خود خلاف قانون است.
لطفا در طول زمان قرار داد سرعتی ثابت و متناسب با هزینه ی 30 هزارتومان که دریافت کرده اید ارائه دهید.

بعد از ارسال این پیغام یک "شماره ی پیگیری" دریافت میکنید.

2. بعد از چند روز به آدرس زیر بروید و "شماره ی پیگیری" خود را وارد کنید:
http://91.98.29.138/VocObjection/VOCSearchTicket.aspx

3. معمولا پارس آنلاین جواب میدهد که قیمت این سرویس زیاد نیست و کیفیت خوبی دارد. بعد از این که جواب پارس آنلاین را مشاهده کردید به آدرس زیر بروید:
http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c

مشخصات خود و "کد پیگری" که از پارس آنلاین دریافت کرده بودید را اینجا وارد کنید و بقیه چیزها را به دست "سازمان قوانین رادیویی" بسپارید.

مرسی که از حق خود دفاع میکنید.
من سعی میکنم در جاهای دیگر هم این روش را اطلاع رسانی کنم که با شکایت چند ده نفری همزمان بتوانیم پارس آنلاین را وادار کنید تا حق مشتری را بپردازد.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان کجای کارید... بخدا همه سر کاریم...

رفتم الکامپ کلی دنبال یکی از مدیرا گشتم از پارس آنلاین گیر نیاوردم رفتم هر کی رو دیدم شکایت و گله کردم به هیچی حساب نکردن

یکیشون برگشت گفت شما یه نفری ما بخاطر یه نفر کاری نمی کنیم...

برگشتم گفتم مسخره نیست پنل 2 گیگ گذاشتین؟ میگه نه من خودم دارم چون فقط شب یه ثانیه میرم میل چک کنم... :|

به یکی دیگه میگم شما میگی نا محدود پس چرا محدوده؟ چرا شبا سرعت رو ریل میکنی؟ چرا حجم شبم روی فیر پالیسی حسابه... میگه بله همه اش درسته شما برو پنل 256 به بالا بگیر سقف دانلود بیشتر :|

خلاصه که بشدت داره سو استفاده میکنه... طرفداران گرامی بدشون نیاد...

خلاصه رفتم همه شرکاتا رو دیدم حرف زدم دیدم چقدر عالی و بهتر از این پارس هستن اما بد بختانه هیچ کدوم روی مرکز ما نمی دن :|

یکی شون رو نوشتم فرداش زنگ زد گفت شرمنده هر کاری کردیم پورت خالی نیست اما سرویس داریم خالی بشه میگیم... باز امیدوارم شدم...
دیدم قیمتاشونم همه شرکتا بهتر از این تازه دوستم از یه شرکت داره که دوباره برای یه خط دیگه همون روز گرفت باز...
خوبی بقیه اینه که نامحدودهاشون رو دسته بندی کردن با پول نا محدود این پارس میشه بهترین گزینه رو گرفت...

بخدا منتظرم خط خالی بشه یا هرچی سریع عوض کنم... اگر اسم شرکتی نبردم برای اینکه تبلیغ نشه ولی بدونید میشه گفت همه شرکتا بجز این...

جالبی اینجاس شماره غرفه رو نزده روی نقشه از دویست جا پرسیدم تا پیداش کردیم... بعد برگشتم به یکشون میگم شما چرا شماره سالنی که هستین نزدین شما که برگزار کننده و حامی مالی هم بودین... میگه نه زدیم شما ندیدی :|
حالا نقشه دستمه جلوشه و منم دارم نگاه میکنمش طرف رو :|

حالا علت گفتن این داستان چی بود برای اینکه بگم دوست عزیز من همه جوره حضوری چه قبل از نمایشگاه چه تلفنی چه نامه ای شکایت کردم اثر نداره به حرف یکی دو نفر نیست باید یه جمع کلی باشه...
که قربونش برم همه همه هم پایه هستن :|

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یعنی رسما" -ائدم این شرکت رو
مسخره کردن مارو سرعت در حد دایل اپ هم نیست
بهشون شکایت میکنی زنگ میزنند واسه یک روز درست میکنند روز بعدش کشک
این ماه تموم شد دیگه میرم شرکت دیگه نت میگیرم

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
یعنی رسما" -ائدم این شرکت رو
مسخره کردن مارو سرعت در حد دایل اپ هم نیست
بهشون شکایت میکنی زنگ میزنند واسه یک روز درست میکنند روز بعدش کشک
این ماه تموم شد دیگه میرم شرکت دیگه نت میگیرم

یعنی از 7 کیلو در ثانیه هم کمتره ؟ wtf

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرعت دانلود بین 16 تا 10 :hmm:
پینگ 570
خدایش بهتر نیست برم دایل اپ بگیرم

نه اصلا به صرفه نیست و دایال آپ شیر 4-5 کیلوبایت به شما دانلود میده پس به صرفه نیست.

دانلود رو از کجا چک می کنید و با IDM هست یا نه ؟

اگر اشتباه نکنم 128 نا محدود دارید ؟ خب 16 که طبیعیه ! انتظار burst از سرویس نا محدود خیلی انتظار زیادیه ! چون همکار گرامی شاتل برست بالاتر از 700 کیلوبیت نمیدهند برای سرویس های زیر این محدوده و ART با قیمت بیشتر
و بعد محدود شدن از سرعت واقعی هم کمتر بسته میشید. این قانون استفادئه عادلانه تو همه جا هست. اما در کشور های دیگه با توجه به اون سرعتی که دارند محدودیت سر به فلک می کشه که هرگز تموم نمیشه.

خیلی مشتاقم مشکلتون رو troubleshoot کنیم با هم :blush:
اگر محدود شدید، دانلود رو مثلا از لینک دانلود iTunes چک کنید با IDM. اگز از 16 کمتره خب باز جالب نیست.
پینگ رو از مجا چک می کنید ؟ اکز از دی ان اس ها 570 است که وقعا حرفی برای گفتن ندارم.

masoudk1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
انتظار burst از سرویس نا محدود خیلی انتظار زیادیه !

به شرطی که 9900 سرویس رو خریده باشی نه این که 30 هزارتومان پول بدی واسه سرعت 12 کیلوبایت!
با این پول میشه از مخابرات سرویس 512 خرید و برای همیشه سرعت ثابت 40 رو داشت.

حرومزاده از صدای مشتری به من زنگ زده میگه اگه سرعت ثابت 40 میخوای باید بیشتر هزینه کنی سرویس 1 مگ بخری!!! فکر کرده من از پشت کوه اومدم.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نه اصلا به صرفه نیست و دایال آپ شیر 4-5 کیلوبایت به شما دانلود میده پس به صرفه نیست.

دانلود رو از کجا چک می کنید و با IDM هست یا نه ؟

اگر اشتباه نکنم 128 نا محدود دارید ؟ خب 16 که طبیعیه ! انتظار burst از سرویس نا محدود خیلی انتظار زیادیه ! چون همکار گرامی شاتل برست بالاتر از 700 کیلوبیت نمیدهند برای سرویس های زیر این محدوده و ART با قیمت بیشتر
و بعد محدود شدن از سرعت واقعی هم کمتر بسته میشید. این قانون استفادئه عادلانه تو همه جا هست. اما در کشور های دیگه با توجه به اون سرعتی که دارند محدودیت سر به فلک می کشه که هرگز تموم نمیشه.

خیلی مشتاقم مشکلتون رو troubleshoot کنیم با هم :blush:
اگر محدود شدید، دانلود رو مثلا از لینک دانلود iTunes چک کنید با IDM. اگز از 16 کمتره خب باز جالب نیست.
پینگ رو از مجا چک می کنید ؟ اکز از دی ان اس ها 570 است که وقعا حرفی برای گفتن ندارم.

نه داداش 256 نامحدود هست درضمن سر جمع تو این 4 روز که تمدید کردم 2 گیگ دانلود هم نکردم تا بگی از حد دانلود گذشته باشم
این شرکت جانوری هست تک بقیه رو نمیدونم (اها راستی یکسال هم مبین نت داشت که عشقی میزدن نت رو قطع میکردن بعد از یک روز وصل میکردن)
از IDM دانلود میکنم بعد جالب اینجاست از تپلود باز دان میکنم وقتی میزنم رو دانلود بعد 5 دقیقه سرعت صفر میشه :hmm: ای دسته بیل برو تو گلوشون نه جای دیگشون.
باید بریم نت ماهواره ای بگیرم بهتره

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه داداش 256 نامحدود هست درضمن سر جمع تو این 4 روز که تمدید کردم 2 گیگ دانلود هم نکردم تا بگی از حد دانلود گذشته باشم
این شرکت جانوری هست تک بقیه رو نمیدونم (اها راستی یکسال هم مبین نت داشت که عشقی میزدن نت رو قطع میکردن بعد از یک روز وصل میکردن)
از IDM دانلود میکنم بعد جالب اینجاست از تپلود باز دان میکنم وقتی میزنم رو دانلود بعد 5 دقیقه سرعت صفر میشه :hmm: ای دسته بیل برو تو گلوشون نه جای دیگشون.
باید بریم نت ماهواره ای بگیرم بهتره

چی بگم والا.
منم خیلی راضی نیستم. تابستون اگر این حرفارو می زدی می گفتم برو بابا !!!
اما الان واقعا قبول دارم که گند زدن :)
کاری رو که صلاح می دونی بکن. اما اینو در نظر داشته باش که بقیه هم هیچ پخی نیستن..
راهش صبره . به نظر منم برو سرویس حجمی.

پی نوشت : پینگ از سایت پینگ تست به درد زیر ** اسب می خوره :D
از Command Prompt ویندوز از 8.8.8.8 پینگ بگیر.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
چی بگم والا.
منم خیلی راضی نیستم. تابستون اگر این حرفارو می زدی می گفتم برو بابا !!!
اما الان واقعا قبول دارم که گند زدن :)
کاری رو که صلاح می دونی بکن. اما اینو در نظر داشته باش که بقیه هم هیچ پخی نیستن..
راهش صبره . به نظر منم برو سرویس حجمی.

پی نوشت : پینگ از سایت پینگ تست به درد زیر ** اسب می خوره :D
از Command Prompt ویندوز از 8.8.8.8 پینگ بگیر.
فقط این ماه تو این شرکت صبر میکنم بعدش میرم یه خط از این مخابرات میگیرم (گرچه میدونم باز پخی نیست)
الان نیم ساعت داشتم انلاین 360 بازی میکردم که کلا" پوکید :eek:

بالا