سلامعزیزان من درنظر دارم سرویس POL-128-U+ نامحدود بگیریم نظرتون چیه در ضمن نوشته تا 20 گیگ میشه با سرعت 1mbit دانلود کرد
قبلش 512 نامحدود مخابرات داشتم که دیگه ارائه نمیدن
ممنون میشم راهنماییم کنید
تا ماهانه 50 تومن هم میتونم هزینه کنم درصورتی که ارزششو داشته باشه
سلام یه راهنمایی اگه ممکنه
من سرویس 512 تا 2 مگ از شرکت نوین نت دارم اما سرعتش در ساعت های رایگان بالا تر از 70 کیلوبایت بر ثانیه نمیره و این که محدوده رایگانشو از 6 تا 11 صبح به 1 تا 6 صبح تغییر داده
می خواستم بدونم سرویس محدود 1024 پارس آنلاین چطوریه؟سرعت در ساعت های رایگانش مخصوصا
و این که بنظرتون با این تستی که از سرویس فعلیم گذاشتم آیا بهتره برم پارسآنلاین؟
مشاهده پیوست 260640
ممنون
این چند وقته سرعت پارس تو ساعات غیر رایگان کمتره.ولی تو ساعات رایگان حداقل تا 200 میره.البته به منطقه ی شما هم بستگی داره.سلام یه راهنمایی اگه ممکنه
من سرویس 512 تا 2 مگ از شرکت نوین نت دارم اما سرعتش در ساعت های رایگان بالا تر از 70 کیلوبایت بر ثانیه نمیره و این که محدوده رایگانشو از 6 تا 11 صبح به 1 تا 6 صبح تغییر داده
می خواستم بدونم سرویس محدود 1024 پارس آنلاین چطوریه؟سرعت در ساعت های رایگانش مخصوصا
و این که بنظرتون با این تستی که از سرویس فعلیم گذاشتم آیا بهتره برم پارسآنلاین؟
مشاهده پیوست 260640
ممنون
آقایون صاحب نظر همه چی بلد یه راهنمایی لطفا!![]()
اینم نتیجه یک ماه استفاده از سرویس نامحدود 128 POL-128-U
در این مدت در مجموع 13.5 گیگابایت مصرف شده ( مجموع ترافیک استفاده شده بر اساس گزارش خود پارس آنلاین )
تمام ترافیک غیر رایگان حساب شده
۷ روز اول سرعت روی ۴ مگابیت و مابقی تا ۷ روز آخر سرعت نوسان شدیدی داشت و به صورت میانگین بین 16 تا 40 کیوبایت بود
در ۷ روز آخر سرعت افزایش پیدا کرد و روی ۱۲۰ کیلوبایت در ثانیه فیکس شد !
در مجموع چیزی نبود که انتظار داشتم
سرعت نوسان شدیدی داشت
نه میشه روی سرعت بالا حساب کرد ( برای دانلود یا دیدن ویدیو )
و نه میشه به عنوان سرویس ارزان قیمت برای کسی که مصرف کم داره انتخاب کرد ...
برای من تا یه ماه قبل سرویس 256 20گیگ خیلی ایدهال بود ! سرعت مناسب ( 180 کیلوبایت در ثانیه ) ترافیک مناسب و قیمت نسبتا متعادل
ولی الان سرویس ها و سرعت ها رو طوری تنظیم کردند که شما مجبور باشید هزینه بیشتری پرداخت کنید
اگر سرویس شما 128 نامحدود بوده بوده و سرعت بین 16 تا 40 کیلوبایت بوده که خیلی خوبه. چون 128 کیلوبیت = 16 کیلوبایت و شما گاهی سرعتتان بالاتر از 16 هم بوده.
حالا از دوستان کسی 512 نامحدود داشته؟ خوبه یا کمتر از 512 سرعت داشته؟
سلام
پارس آنلاین دونوع سرویس نا محدود ارائه می ده مانند TRA-128 و POL-128-U
میخواستم ببینم فرقشون چیه؟؟
من؛ ۵۱۲ داشتم؛ یک مگ دو گیگ در ماه داشتم
ولی هیچ فرقی با ۱۲۸ ندارد
برای همین الان برگشتم روی ۱۲۸