• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پار انلاین محدودیت پورت داره ؟ یعنی یوزر و پس فقط روی همین شماره تلفن جواب میده ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
همش که نمیشه بیایم شکایت کنیم . درسته سطح کیفیت ADSL در ایران 100000000 بار از کشورهای پیشرفته پایینتره ولی تو همین شرکتهایی هم که تو کشورمون خدمات میدن یکی از بهتریناش همین پارس آنلاینه.نه 100% ولی خوبیاش به بدیاش می ارزه .
فقط اگه حجم در سرویساشون کمی بالاتر میرفت بهتر بود . اما کلا 2 ساله دارم ازش راضیم . سرویسم 1 مگ هست . بیشتر برای دانلود استفاده میکنم .
متشکر

شرکت ENI که فاز 4 و 5 عسلویه رو می ساخت و دفترش تو برج آرمیتا بود هم نتش پارس بود. با دیش سند و رسیو.
والا پارس تا همین تابستون خدایی می کرد. الان خیلی گند شده.

Avid_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان پارس آنلاین سرعتش چند روزیه خوب شده

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
شرکت ENI که فاز 4 و 5 عسلویه رو می ساخت و دفترش تو برج آرمیتا بود هم نتش پارس بود. با دیش سند و رسیو.
والا پارس تا همین تابستون خدایی می کرد. الان خیلی گند شده.

شما که الان میگی پارس گند شده فرض رو میگیریم درسته. اما شرکتای دیگه رو بخوای مقایسه کنی باید از واژه های دیگه بجای گند استفاده کنی ..... ;)

javad-ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سرعت ها پایین اومده دلیل چیه؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ولی من 512 و با 256 عوض کردم قشنگ تغیرش رو حس کردم چطور مال من خیلی فرق داره

اگر قرار بود همه رو 4 مگ بسته باشند که کسی 512 یا 1 مگ نمیخرید !
کشش و حق تقدم استفاده از برست به سرعت خریداری شده بستگی داره.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان من چند سوال داشتم
من 512 -2گیگ ماهیانه دارم از مرکز هرمزگان
اما چند تا مساله هست
توی ماه اول 4 گیگ حجمم پرید 6 ماهه داشتم 12 گیگ الان سه ماه مصرف کردم
3کیک دارم فقط هرچی هم زنگ زدم جواب درستی ندادن و من قانع نشدم گفتن کسی استفاده نکرده فقط یک ایپی خودت استفاده کرده ولی هرچی فکر میکنم با منطق جور درنمییومد گفت برو یک برنامه دانلود کن که بتونی حجمتو ببنی خلاصه من قانع نشدم
یک مساله دیگه سرعت کم دانلود من روزها حدود120 و شبهای 30-40 سرعت دانلودمه که اونم باز گفت طبیعیه واقعا طبیعیه؟
بعد من نمیدونم خطم رو چند بستن 1مگ 2 مگ نمیدونم توی تنظیمات مودم اینو دیدم
Downstream Upstream
SNR Margin
:​
24.3 9.3db
Line Attenuation
46.0 26.5db
Data Rate
4096 1022kbps
Max Rate​
13344 1148kbps
POWER​
0.0 11.3dbm
CRC​
0
این چیزی رو نشون میده؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان من چند سوال داشتم
من 512 -2گیگ ماهیانه دارم از مرکز هرمزگان
اما چند تا مساله هست
توی ماه اول 4 گیگ حجمم پرید 6 ماهه داشتم 12 گیگ الان سه ماه مصرف کردم
3کیک دارم فقط هرچی هم زنگ زدم جواب درستی ندادن و من قانع نشدم گفتن کسی استفاده نکرده فقط یک ایپی خودت استفاده کرده ولی هرچی فکر میکنم با منطق جور درنمییومد گفت برو یک برنامه دانلود کن که بتونی حجمتو ببنی خلاصه من قانع نشدم
یک مساله دیگه سرعت کم دانلود من روزها حدود120 و شبهای 30-40 سرعت دانلودمه که اونم باز گفت طبیعیه واقعا طبیعیه؟
بعد من نمیدونم خطم رو چند بستن 1مگ 2 مگ نمیدونم توی تنظیمات مودم اینو دیدم
Downstream Upstream
SNR Margin
24.3 9.3db
Line Attenuation
46.0 26.5db
Data Rate
4096 1022kbps
Max Rate​
13344 1148kbps
POWER​
0.0 11.3dbm
CRC​
0
این چیزی رو نشون میده؟

سلام.
با اینصورت سرویس ناجوری داری اینم دیگه تو شهرستان بعیده افت و سرعت و این مزخرفات !
حالا فعلا تحمل کن یه 2 هفته ای اگر درست نشد حتما پیگیری کن .
زنگ بزن از خودشون بپرس آقا مال من رو رو چند بستید !!! در حالت عادی باید رو 4 مگ بسته شده باشه.. مگر اینکه بگه مرکز شما فعلا 4 مگ پوشش نمیده.
اما حتما حتما دیگه حداقل باید رو 2 مگ بسته باشه دانلدتون. اگر پایین تر بستن بگو بالاتر ببندند. در مورد شبانه هم اصلا طبیعی نیست.
یع تست پینگ بگیر شاید مشکل از جای دیگه ست
صفحه Command Prompt رو باز کن ( اگر 7 داری تو سرچ استارت تایپ کن cmd بالا میاد )
توش پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیر.. 8.8.8.8 خوب باشه اوکی هست.
ping 8.8.8.8 -t
ping 4.2.2.4 -t
برنامه NetMeter رو دانلود کن که نشون بده تو دشستگاهت چیزی در حال دانلود شدن هست یا نه که خبر نداری. من خودم
تف می کنم 4 گیگ رو حد اقل خودم تموم می کم در ماه ! حالا چیکار می کنم ؟ فقط World of Warcraft که اصلا دانلود و آپلود نداره... حجم زیر 6 مگ مسخره ست . وبگردی ساده حداقل روزی 100-150 مگ رو می پرونه.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سلام.
با اینصورت سرویس ناجوری داری اینم دیگه تو شهرستان بعیده افت و سرعت و این مزخرفات !
حالا فعلا تحمل کن یه 2 هفته ای اگر درست نشد حتما پیگیری کن .
زنگ بزن از خودشون بپرس آقا مال من رو رو چند بستید !!! در حالت عادی باید رو 4 مگ بسته شده باشه.. مگر اینکه بگه مرکز شما فعلا 4 مگ پوشش نمیده.
اما حتما حتما دیگه حداقل باید رو 2 مگ بسته باشه دانلدتون. اگر پایین تر بستن بگو بالاتر ببندند. در مورد شبانه هم اصلا طبیعی نیست.
یع تست پینگ بگیر شاید مشکل از جای دیگه ست
صفحه Command Prompt رو باز کن ( اگر 7 داری تو سرچ استارت تایپ کن cmd بالا میاد )
توش پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیر.. 8.8.8.8 خوب باشه اوکی هست.
ping 8.8.8.8 -t
ping 4.2.2.4 -t
برنامه NetMeter رو دانلود کن که نشون بده تو دشستگاهت چیزی در حال دانلود شدن هست یا نه که خبر نداری. من خودم
تف می کنم 4 گیگ رو حد اقل خودم تموم می کم در ماه ! حالا چیکار می کنم ؟ فقط World of Warcraft که اصلا دانلود و آپلود نداره... حجم زیر 6 مگ مسخره ست . وبگردی ساده حداقل روزی 100-150 مگ رو می پرونه.

دوهفته دیگه قراره چه اتفاقی قراره بیوفته؟
در مورد حجم کم شدن من خیلیا رو دیدم شاکی بودن و همشونم به نتیجه نرسیدن
والا من که هر بار زنگ زدم میگم سرعت کمه؟ میگه طبعیش همینه تازه خیلی هم خوبه
میگم حجم کم شده میگن خودت استفاده کردی وب گرد حجم کم میکنه
گفتش فیل- ش-کن ها خیلی حجم میخورن من دیگه جراتم نمیکنم از استفاده کنم
همزمان به سرورهای مختلف وصل میشن
نمیدونم چقدر درست میگن ولی در کل خیلی دزدن

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوهفته دیگه قراره چه اتفاقی قراره بیوفته؟
در مورد حجم کم شدن من خیلیا رو دیدم شاکی بودن و همشونم به نتیجه نرسیدن
والا من که هر بار زنگ زدم میگم سرعت کمه؟ میگه طبعیش همینه تازه خیلی هم خوبه
میگم حجم کم شده میگن خودت استفاده کردی وب گرد حجم کم میکنه
گفتش فیل- ش-کن ها خیلی حجم میخورن من دیگه جراتم نمیکنم از استفاده کنم
همزمان به سرورهای مختلف وصل میشن
نمیدونم چقدر درست میگن ولی در کل خیلی دزدن

این حرف رو نزن خوب نیست :):)

برای این گفتم صبر کن که الان خیلی از کاربر ها این 1 هفته ای ناراضی بوده اند. یه کم صبر کن.
اصلا از سمت های چیپ و ت*می بیا بیرون اگر استفاده می کنی البته !
کار س*یاسی اگر نداری فقط و فقط وی پی ان بگیر. نه سرعت دان رو پایین میاره نه به چند سرور مختلف وصل میشه به قول همکار پارس آنلاینی عزیز !!!

در مورد اینکه بهش گفتی سرعت خیلی کمه و گفت خیلی هم خوبه :
خب چه قدر کمه ؟ و معیار اون آقا / خانم برای خوب بودن چی بود ؟
بعضی اوپراتور هاش اینجورین دیگه!!
باهاشون یه بار دیگه صحبت کن... اول بپرس مرکز شما مرکز شلوغی هست یانه!
بعد سوال منو نپرسیدی.. اون 2 مگ و 4 مگ رو بپرس و ببین مال شما رو چند بسته شده اگر پایینه درخواست کن بیارن بالا.
پینگ هم که نگرفتی :) اول همه چیز رو حاضر و آماده کن که بتونی جوابشون رو بدی. اگر سرعتت دانلودت با سرور قوی مثل کرنل یا لینک دانلود خود برنامه آی تیونز و با IDM
از 64 کمتره..که بزن تو سرشون. ( البته بازم صبر کن این 2 هفته رو ) اگر بین 64 تا 100 هست و مطمئن شدی خططت رو 2 مگ به بالا بسته شده ( نه 1 مگ ها ) باز زنگ بزن بگو.
قطعا از لحاظ قانونی می گه خیلی هم عالیه که تا 100 رسیده. بهش بگو اگر قرار بود اینقدر پول ADSL از شرکت خصوصی با حجم 4 گیگی بدم می رفتم 512 نا محدود مخابرات می گرفتم ...

خبرشو بهم بده. تست ها یادت نره :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان سرویس پارس انلاین چطوره ؟
دوستی هست که تو مرکز جماران سرویس داشته باشه ؟

behnam__007

Registered User
لایک‌ها
60
داداش 2 ساله دارم خیلی راضی بودم اول 512 داشتم الان 1 مگ . ولی بعضی روزا انقدر مزخرف میشه که نگو . ولی در کل بین شرکاتای ارائه دهنده adsl حرف اولو میزنه . ایشا الله که تو مرکز شما هم خوب باشه . من شهرک ناز کرجم ، عالی نیست ولی خوبه ...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

حرف behnam__007 عزیز رو تایید می کنم!
فقط یک مشکل دیگه :

کمی پنل های پر حجم تر به لیست تعرفه ها اضاف کنند، نویز و پینگ رو در برست بالا کاهش بدهند شرکت فوق العاده ایست.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
اقا من دارم
64 ان را 6 ماه دارم بدون قطعی اما سرعت راضی کننده نیست متوسط دانلود 5 کیلو بایت است به ندرت به 7 میرسه
اما از 4 هم پایین تر نیامده است .
موقع دیدن صفحات وب با opera سرعت از 4 شروع میشه و حداکثر به 6 کیلو میرسه متوسط ان هم 5 کیلو هست

قیمت که تا دلت بخواد گرون 138000 تومان برای 6 ماه 64 kb

فقط بدرد کسی میخوره که دنبال اینترنت نامحدود باشه ولی چه فایده با این سرعت کم دانلود کردن یه عذاب روحی
بیشتر نیست
من که میخوام صبا را امتحان کنم 128 یکساله با 50gb دانلود 163.200 تومان

تو رو به خدا هرکی تو اصفهان صبا داره بگه کیفیت و سرعت 128 ان چطوره

هر نماینده فروش صبا تو اصفهان یه سازی میزنه یکی میگه اگه خط شلوغ نشه تا 512 هم میده یکی میگه سرور اصلا 256 است و اگه سرعت بهتر برای دیدن صفحات میخواهید باید 256 یا بالاتر را بگیرید خود صبا تو سایتش زده منطقه ما (331) را پشتیبانی نمکنه ولی نمایندگیهاش میگن میدهیم
یه نمایدگی مثل farataz.com داره صبا را به اسم 512 میفروشه در حالی که خود صبا همچین ادعایی نداره
یکی پست میزنه پارسی نت عالی (نماینده صبا )

نوشته ای از mk002007
دوست عزیز من از پارسی نت استفاده می کنم. بگو ببینم که آسیا تک چطور است و سرعتش چگونه است و همچنین چرا ناراضی هستی که می خواهی ان را عوض کنی. لطف کن و پاسخ این سوالات را بده تا من بفهمم که چی می خوای بدونی و اگر سئوالی خاص هم داری بپرس من در خدمتم

پارسی نت سرعتش روی 58 کیلو هستش و ساعتی دویست مگ بارگزاری می کنه. قطعی اصلا نداره. شبها هم می ذاره هشتصد مگ بارگزاری کنی اونهم مجانی. در کل فکر می کنم خوبه. ولی محدودیتش خیلی بده که من پنج گیگش رو گرفتم. پول داشته باشی پارسی نت می صرفه

ما نفهمیدیم برای داشتن یک اینترنت با سرعت وبگردی بالا (50kbit) و دانلود کم (3gb) در ماه بریم اشتراک یکساله صبا را از یکی از این نمایندهاش برداریم یا همان ایرانگیت( پارس ان لاین ) 64k را تمدید کنیم
:wacko:

من صبانت 1 مگ دارم اصفهان. سرعتش خوبه برای دانلود ولی شبانه ش خوب نیست. پینگش هم تعریفی نداره. سرعت دانلود معمولا بالای 100 هست (برای سرویس 128).

در ضمن شما پارس آنلاین نامحدود دارید که سرعتتون انقدر کمه؟
چون می خوام از پارس آنلاین بگیرم و میخوام محدودش رو بگیرم چون شنیدم محدودها سرعتاش خوبه.

کلا میشه گفت پارس آنلاین مجموعاً از بقیه بهتره؟ از همه نظر؟ پینگ، سرعت دانلود، شبانه، پشتیبانی و...؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
این حرف رو نزن خوب نیست :):)

برای این گفتم صبر کن که الان خیلی از کاربر ها این 1 هفته ای ناراضی بوده اند. یه کم صبر کن.
اصلا از سمت های چیپ و ت*می بیا بیرون اگر استفاده می کنی البته !
کار س*یاسی اگر نداری فقط و فقط وی پی ان بگیر. نه سرعت دان رو پایین میاره نه به چند سرور مختلف وصل میشه به قول همکار پارس آنلاینی عزیز !!!

در مورد اینکه بهش گفتی سرعت خیلی کمه و گفت خیلی هم خوبه :
خب چه قدر کمه ؟ و معیار اون آقا / خانم برای خوب بودن چی بود ؟
بعضی اوپراتور هاش اینجورین دیگه!!
باهاشون یه بار دیگه صحبت کن... اول بپرس مرکز شما مرکز شلوغی هست یانه!
بعد سوال منو نپرسیدی.. اون 2 مگ و 4 مگ رو بپرس و ببین مال شما رو چند بسته شده اگر پایینه درخواست کن بیارن بالا.
پینگ هم که نگرفتی :) اول همه چیز رو حاضر و آماده کن که بتونی جوابشون رو بدی. اگر سرعتت دانلودت با سرور قوی مثل کرنل یا لینک دانلود خود برنامه آی تیونز و با IDM
از 64 کمتره..که بزن تو سرشون. ( البته بازم صبر کن این 2 هفته رو ) اگر بین 64 تا 100 هست و مطمئن شدی خططت رو 2 مگ به بالا بسته شده ( نه 1 مگ ها ) باز زنگ بزن بگو.
قطعا از لحاظ قانونی می گه خیلی هم عالیه که تا 100 رسیده. بهش بگو اگر قرار بود اینقدر پول ADSL از شرکت خصوصی با حجم 4 گیگی بدم می رفتم 512 نا محدود مخابرات می گرفتم ...

خبرشو بهم بده. تست ها یادت نره :)
باشه پس یک مدتی صبر میکنم بعدا بخدمتشون میرسم
خبرشو هم بهت میدم اقا کوشا
کیس

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
میشه لینک این سرویس رو از سایت پارس بدین ؟ چون من پیداش نکردم

بعد تا چه حد اطمینان دارید پینگ خوب بده ؟ پینگ 90 تا 120 بهترین پینگی هست که تو ایران میشه گرفت , تا این حد هستش ؟

البته من الان یه سری توافقنامه تو سایتش خوندم در رابطه با همین پینگ و سرعت که برام سوال شد ,

سلام.

این سرویس خاصب تو سایت نیست!
یک پروفایل هستو
یعنی یک سری تغییرات رو خططتون می دهند سرویس جدایی نیست.
پینگ 90 که فکر کنم باید خوابش رو ببینیم مگر اینکه وایرلس بگیریم با ددیکیت..
البته یک بار به مدت 1 روز پینگم بین 85 تا 97 اومد..ولی فقط همون یک بار.
این تغییری هست که رو خططتون انجام می دهند می تونید با پشتیبانی صحبت کنید.
برای این باید برست رو رو 1 مگ قفل کنید چون استیبل تر و پایدار تر می شه. وگرنه این " نواینترلیو * با برست های 2 مگ و 4 مگ هم کار می کنه و پینگ رو پایین میاره .
اما بهترین و پایین ترین پینگ رو رو 1 مگ دارید. و خیلی دیگه زور بزنه 100-120 تا دانلود می کنه.
پینگ اوکی برای من زیر 160 هست.
آی پی های ما دینامیک هست برای همین.. ممکنه حتی با این پروفایل هم خیلی تغییری رو پینگ احساس نکنید! چون ممکنه مودم به route خوبی وصل نباشه.
برای همین باید مودمتون رو اینقدر روشن خاموش کنید که به پینگ ایده عال برسید :) اگر خیلی براتون مهمه...این کار رو بکنید تا به پایین ترین پینگ ممکن برسید و بعد سریع درخواست آی پی استاتیک بدهید با هزینه ماهی 5 تومن.
اینطوری آی پی تون قفل می شه و دیگه هرگز پینگه تغییر نمیکنه ! :دی

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.

این سرویس خاصب تو سایت نیست!
یک پروفایل هستو
یعنی یک سری تغییرات رو خططتون می دهند سرویس جدایی نیست.
پینگ 90 که فکر کنم باید خوابش رو ببینیم مگر اینکه وایرلس بگیریم با ددیکیت..
البته یک بار به مدت 1 روز پینگم بین 85 تا 97 اومد..ولی فقط همون یک بار.
این تغییری هست که رو خططتون انجام می دهند می تونید با پشتیبانی صحبت کنید.
برای این باید برست رو رو 1 مگ قفل کنید چون استیبل تر و پایدار تر می شه. وگرنه این " نواینترلیو * با برست های 2 مگ و 4 مگ هم کار می کنه و پینگ رو پایین میاره .
اما بهترین و پایین ترین پینگ رو رو 1 مگ دارید. و خیلی دیگه زور بزنه 100-120 تا دانلود می کنه.
پینگ اوکی برای من زیر 160 هست.
آی پی های ما دینامیک هست برای همین.. ممکنه حتی با این پروفایل هم خیلی تغییری رو پینگ احساس نکنید! چون ممکنه مودم به route خوبی وصل نباشه.
برای همین باید مودمتون رو اینقدر روشن خاموش کنید که به پینگ ایده عال برسید :) اگر خیلی براتون مهمه...این کار رو بکنید تا به پایین ترین پینگ ممکن برسید و بعد سریع درخواست آی پی استاتیک بدهید با هزینه ماهی 5 تومن.
اینطوری آی پی تون قفل می شه و دیگه هرگز پینگه تغییر نمیکنه ! :دی

من هنوز متوجه نشدم این no interlive چکار میکنه روی خط؟ میشه بگید؟ (بودن و نبودنش چه فرقی داره؟)

بالا