ممنون
موجودی بیت کوین چیزی ندارم کوینهای دیگه دارم یه خروار که یادم نیست دقیق از هر کدوم چه مقدار دارم. آخرین دیپازیت هم یادم نیست اصلا چی بود اونقدر متنوع هست کوینهام.
البته مراحلش اینجوری بود که آدرس دیپازیت بیتکوین بایننس رو پرسید که اونو راحت از تاریخچه تراکنشهای والتم درآوردم دادم بعد رسید به مدارک . موجودی اینا رو نپرسید.
حالا سوال من اینه که من این مدارک رو میفرستم وقتی وریفای نکردم از کجا میدونه خودمم که اوکی میکنه؟ و اینکه با مدارک ایرانی به مشکل نمیخورم؟
نه کد اصلی گوگل اوتنتیکیتور رو ذخیره نکرده بودم. نمیدونم چرا
آقا مدارک رو آپلود کردم خودش نوشته بود 7 الی 10 روز کاری ولی در عرض 4 ساعت اوکی کردند. ممنون از راهنمایی شما.خواهش میکنم
همین که ادرس دیپازیت رو دادید بعنوان مدرک اطلاق میکنه و ایمیل که باهاش اکانت داشتیدرو ملاک قرار میده
اوکی پس مشکلی نیست براتون حسابتون رو باز میکنه
فقط یادتون باشه کد گوگل رو همیشه چند جا ذخیره کنید
موفق باشید
مدارک ایرانی فرستادی باز کردن؟آقا مدارک رو آپلود کردم خودش نوشته بود 7 الی 10 روز کاری ولی در عرض 4 ساعت اوکی کردند. ممنون از راهنمایی شما.
آره پاسپورتم رو اسکن کردم همراه با اینکه پاسپورت رو همراه با یه کاغذ که روش نوشته بودم Reset 2FA و تاریخ امروز رو نوشته بودم گرفتم دستم و سلفی فرستادم. 4 ساعته باز کردندمدارک ایرانی فرستادی باز کردن؟
لیزا امروز چهلهزار دلار شد
من دویست واحدمو رو ۲۲ سنت اردر زده بودم
لیزا تو یوبیت چهل هزار دلار شد الانم ۵۰۰ دلارهچی شده ؟
لیزا تو یوبیت چهل هزار دلار شد الانم ۵۰۰ دلاره
ولی جریانشونفهمیدم
جریانشو فهمیدمتونستی سود کنی ؟
100 میلیون ؟ دیروز یه مقدار لیزا داشتم چند دقیقه قبل اون اصلاح روی 0.00406 داگ فروختم. صد میلیون اون موقع میشه 406000 الان، لیزا الان 180000 داگ هست پس هر کی داشته تا الان روی ضرر هست.جریانشو فهمیدم
این لیزا
درواقع جهش یافته لیزا قبلیه
صد میلیون واحد لیزای قبلی
یک واحد لیزای جدید
نمیدونم این مسخره بازی چه معنی میده100 میلیون ؟ دیروز یه مقدار لیزا داشتم چند دقیقه قبل اون اصلاح روی 0.00406 داگ فروختم. صد میلیون اون موقع میشه 406000 الان، لیزا الان 180000 داگ هست پس هر کی داشته تا الان روی ضرر هست.
ظرف کمتر 1 ساعت از زیر 500 دلار رفت بالای 610 دلار. راحت 20 درصد سود داشت.
اون 40هزار دلاری رو کی خریده الان روی 98.5 درصد ضرر هست :general711:
دوستان حواستون باشه تو آپدیت جدید باینانس ایران جزو کشورهای تحریم شده هستش,حتما اگه با آی پی ایران و اطلاعات ایران داخل حسابتون لاگین کردین موجودیتون رو بکشید بیرون و با مدارک خارجی و آی پی خارجی حساب جدید ترید کنید در صورت لزوم.