• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
ه سوالی داشتم.( تخقیق زیادی کردم و توی انجمن هم سر کردم )

میخوام ببینم خرید دستگاهی مثل antminer s9 به صرفه هست؟ با توجه به این که ماهی 350 تومن حدودا مصرف برق داره.
میگن روزی 0.0025 بیت کوین میتونه استخراج کنه و بعد حدودا 4 ماه پول خود دستگاه در میاد. درسته؟ یا فقط تبلیغات هست؟ چون بعضی دوستان تو تاپیک ها نوشته بودن به زور روزی 5 دلار در میاره اما توی تبلیغات ها و فیلم هایی که هست توی نت چیز دیگه ای نشون میده

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان چشتون به کوین voise باشه فاندای خوبی داره

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام ، دوستان به نظرتون EOS رو روی چند بفروشم؟
من ی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم پامپ یا زمان فروش سکه رو تشخیص بدم
ممنون

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
ه سوالی داشتم.( تخقیق زیادی کردم و توی انجمن هم سر کردم )

میخوام ببینم خرید دستگاهی مثل antminer s9 به صرفه هست؟ با توجه به این که ماهی 350 تومن حدودا مصرف برق داره.
میگن روزی 0.0025 بیت کوین میتونه استخراج کنه و بعد حدودا 4 ماه پول خود دستگاه در میاد. درسته؟ یا فقط تبلیغات هست؟ چون بعضی دوستان تو تاپیک ها نوشته بودن به زور روزی 5 دلار در میاره اما توی تبلیغات ها و فیلم هایی که هست توی نت چیز دیگه ای نشون میده

الان به خاطر بالارفتن ضریب سختی بین ۵ تا ۶ دلار میشه دراورد.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
رو 22 اوردر بذارید
سلام
ممنون ، 22 دلار منظورتون بود؟ الان دیدم داره نزولی میشه
EOS ها داخل اگزودوس هستند ، دریافت بایننس هم ساسپند هست و نمیتونم به بایننس ارسال کنم ، چنجلی هم تبدیل از eos رو برداشته

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان کسی میدونه قضیه اسن سایت چیه:

https://getcryptotab.com/en/firefox/1370439/

میشه ازش درامد داشت؟من وارد نیستم به بیت کوین میگه لازم نیست سیستمت خفن باشه با سیستم معمولی هم میتونی استخراج کنی

راسته؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
What you get for 1 EURO in #Bitcoin:

March 2010: 380 BTC
March 2011: 1.14 BTC
March 2012: 0.228 BTC
March 2013: 0,01425 BTC
March 2014: 0,0019038 BTC
March 2016: 0,00285 BTC
March 2017: 0,001197 BTC
March 2018: 0,00013412 BTC

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان کسی میدونه قضیه اسن سایت چیه:

https://getcryptotab.com/en/firefox/1370439/

میشه ازش درامد داشت؟من وارد نیستم به بیت کوین میگه لازم نیست سیستمت خفن باشه با سیستم معمولی هم میتونی استخراج کنی

راسته؟

درود... به سختی میشه درآمد داشت که احتمال خراب شدن سیستم به علت ماین وجود داره

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
سلام
ممنون ، 22 دلار منظورتون بود؟ الان دیدم داره نزولی میشه
EOS ها داخل اگزودوس هستند ، دریافت بایننس هم ساسپند هست و نمیتونم به بایننس ارسال کنم ، چنجلی هم تبدیل از eos رو برداشته
نه به بیت . 0.0022

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
بچه ها یه راهنمایی،نصیحت هر چی اسمشو بذارید ... همونطور که میدونید کارکردن ایرانی ها تو سایتای اکسچنج خیلی ریسکی شده و هر لحظه ممکنه سایتها حساب ایرانی هارو بلوکه کنن. همونطورم که میدونید بنده مدارک خارجی برای وریفای میفروشم که اگه خواستید در خدمتم . اما حرف من این نیست که بیاید از من خرید کنید . یه وی پی اس حتما بگیرین با آی پی ثابت و تمام حساب هاتون تو همه ی اکسچنج ها رو تو اون و از اول باز کنین بطوریکه هیچوقت با آیپی ایران تو اون سایت ها لاگین نکنین. اینطوری از امکانات بی شمار اکسچنج هایی که ما رو تحریم کردن بهره مند میشین . که سودی که توشونه هم خیلی بیشتر از بایننس و ایناس . من هر 200-300 درصد سودی که تو idex میکنم معادلش تهش بتونم تو بایننس 20-30 درصد سود کنم. پس هرچی زودتر بجنبین تا تجربه ی بیترکس تکرار نشده . یه وی پی اس آلمان درست و حسابی ماهی 30 تومنه . ماهی 30 تومن ارزش نداره که یکی دو بیت سرمایه ی هرکس تو ریسک بخواد باشه . امیدوارم گوش کنید . وظیفه ی ما این بود که هشدار بدیم .
یاحق

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بچه ها یه راهنمایی،نصیحت هر چی اسمشو بذارید ... همونطور که میدونید کارکردن ایرانی ها تو سایتای اکسچنج خیلی ریسکی شده و هر لحظه ممکنه سایتها حساب ایرانی هارو بلوکه کنن. همونطورم که میدونید بنده مدارک خارجی برای وریفای میفروشم که اگه خواستید در خدمتم . اما حرف من این نیست که بیاید از من خرید کنید . یه وی پی اس حتما بگیرین با آی پی ثابت و تمام حساب هاتون تو همه ی اکسچنج ها رو تو اون و از اول باز کنین بطوریکه هیچوقت با آیپی ایران تو اون سایت ها لاگین نکنین. اینطوری از امکانات بی شمار اکسچنج هایی که ما رو تحریم کردن بهره مند میشین . که سودی که توشونه هم خیلی بیشتر از بایننس و ایناس . من هر 200-300 درصد سودی که تو idex میکنم معادلش تهش بتونم تو بایننس 20-30 درصد سود کنم. پس هرچی زودتر بجنبین تا تجربه ی بیترکس تکرار نشده . یه وی پی اس آلمان درست و حسابی ماهی 30 تومنه . ماهی 30 تومن ارزش نداره که یکی دو بیت سرمایه ی هرکس تو ریسک بخواد باشه . امیدوارم گوش کنید . وظیفه ی ما این بود که هشدار بدیم .
یاحق

عکس با سلفی و تاریخ دارید ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
یاحق

اقا ممنون بابت وقتی که گذاشتی

اقا مگه idex غیر متمرکز , decentraliz نیست؟

پس بحث تحریم و بلوکه کرده منتفیه توش .درسته؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درود... به سختی میشه درآمد داشت که احتمال خراب شدن سیستم به علت ماین وجود داره

ببخشید میشه بیشتر توضیح بفرمایید که سختیش چی هست و چقد ازش در میاد؟مثلا یه سیستم Cori7 شبانه روزی روشن باشه چقد ماین میکنه حدودا؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
من مقداری eos در والت اتریومم دارم. بعد از اینکه eos mainnet در اکسچنج ها لانج شد و از اونجایی که توکن eos قرار هست از بلاکچین اتریوم جدا بشه , میتونم توکن هام رو انتقال بدم به اکسچنج؟ الان با توکن های eosم چکار کنم به نظرتون؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
من مقداری eos در والت اتریومم دارم. بعد از اینکه eos mainnet در اکسچنج ها لانج شد و از اونجایی که توکن eos قرار هست از بلاکچین اتریوم جدا بشه , میتونم توکن هام رو انتقال بدم به اکسچنج؟ الان با توکن های eosم چکار کنم به نظرتون؟

در مورد اینکه چیکارکنید میل خودتون هستش.اگه قصد نگه داشتن بلند مدت دارید که همونجا نگه دارید و اگه قصد فروش دارید تو زمانی که قیمت پامپ شد بفروشید.
اگه منظورتون نگه داری بلند مدت هست که میتونید همونجا mew نگه دارید .۱ والت دیگش هم jaxx هستش

موفق باشید

Last edited:
بالا